Skoči na vsebino

Kako nehati pogrešati

Palchica

Recommended Posts

Lunatica, a si ti fest debela bajsa?

Mislm, glede na to, kolk fehtaš kremšnite in kolk ti jih nosjo, pol kr si, a ne.

:2src: x:Dx

imam 58 kg na 170 cm višine...kremšnite pa nisem jedla že kakšni 2 leti

Love is my only point to be alive...love is my God
Deli na socialnih omrežjih

butl, priznam pa, da imam pomanjkanje pozornosti, bi mi kar pasalo,da bi mi kdaj kdo prinesel kakšno kremšnito,ampak je ni od nikoder xDDx

A da ne?

Cele pladnje ti nosijo. Mal preber nazaj. No ja, ene že mal roke bolijo, kokr vidm. Vsaj hvala si pa zaslužjo, a se ti ne zdi?

Zerkalo me je hotu mal zbost in na zavist nakazat, pa ni nč tacga. Jst tud kdaj z veseljem pojem kakšno /Šmonove so mi fest dobre/. Včasih mi kdo kakšno prinese, včasih grem sam ponje /tud za druge/, včasih, včasih jih pa kr sam nardim. A veš da so najboljše, mislm, tiste moje.

Kva če bi si jih še ti kdaj sama prpravla? Sem skor ziher, da boš blj zadovoljna z njimi, kt s podarjenimi. Pa še nase boš ponosna, k jih boš znala nardit.

Probej.

:2src:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Zerkalo me je hotu mal zbost in na zavist nakazat, pa ni nč tacga. Jst tud kdaj z veseljem pojem kakšno /Šmonove so mi fest dobre/. Včasih mi kdo kakšno prinese, včasih grem sam ponje /tud za druge/, včasih, včasih jih pa kr sam nardim. A veš da so najboljše, mislm, tiste moje....

x:Dx ...ne ravno na zavist x;)x pač pa mi je bilo zabavno, da si omenil ravno kremšnite haha....zgleda, da

jih ne smeš uživati v pretirani meri :mezik: :vragec: xsrcx

Norost je vcasih najvecja modrost…

x:Dx ...ne ravno na zavist x;)x pač pa mi je bilo zabavno, da si omenil ravno kremšnite haha....zgleda, da

jih ne smeš uživati v pretirani meri :mezik: :vragec: xsrcx

Nisi glih dobr zastopu. Še ne tko velik let nazaj sem bil čist nor nanje, ma, skor odvisen že. In sem se enkrat vprašal zakva pa. Pak sem se spomnu, da jih kt otrok nisem glih velikrat jedu in sem vprašal mamo in ata, kako to a ne. Sta rekla, da nista vedla, da jih mam tko rad, da jih tud nista znala glih dobr nardit, pa da mam dva brata in dve sestri, ki so vsi mlajši in sem jih moral al delit z njimi, kar nisem glih zastopu takrat, al pa clo se jim odrečt , ker sem pač najstarejši in kao da sem zastopu to a ne, pa nisem, mislm, zastopu. Takrat. Dons pa že kr. Ker takrat nisem opazu, da sem pa dobil zato največji kos kruha in več paštete kt drugi, ker sem bil največji, pa tko. Hecn a ne. Jst sem se pa glih v kremšnite zapiču...takrat. Jebi ga, sem bil samo en mulc mejhen in takrat ne vidš vsega al pa mrbit clo drgač.

Zdej jih lohk uživam kokr čem, sam nisem glih nor nanje, včasih pa pašejo.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Nisi glih dobr zastopu. Še ne tko velik let nazaj sem bil čist nor nanje, ma, skor odvisen že. In sem se enkrat vprašal zakva pa. Pak sem se spomnu, da jih kt otrok nisem glih velikrat jedu in sem vprašal mamo in ata, kako to a ne. Sta rekla, da nista vedla, da jih mam tko rad, da jih tud nista znala glih dobr nardit, pa da mam dva brata in dve sestri, ki so vsi mlajši in sem jih moral al delit z njimi, kar nisem glih zastopu takrat, al pa clo se jim odrečt , ker sem pač najstarejši in kao da sem zastopu to a ne, pa nisem, mislm, zastopu. Takrat. Dons pa že kr. Ker takrat nisem opazu, da sem pa dobil zato največji kos kruha in več paštete kt drugi, ker sem bil največji, pa tko. Hecn a ne. Jst sem se pa glih v kremšnite zapiču...takrat. Jebi ga, sem bil samo en mulc mejhen in takrat ne vidš vsega al pa mrbit clo drgač.

Zdej jih lohk uživam kokr čem, sam nisem glih nor nanje, včasih pa pašejo.

xsrcx

Kul... x:Dx :palec: ...sej štekam..ampak vseeno....včasih paše da ti kdo servira sladkarije in ker sem tudi sam potreben tega od

časa do časa, jih rad pripravim tudi drugim tu pa tam x:Dx In moja zgodba je podobna, nikakor nisem res dobrih jedel v otroštvu,

pa sem se jih naučil sam delat. In to dobre! x;)x Lepo spi pa fajn se mej.... x:Dx

Norost je vcasih najvecja modrost…

Ja, pač, da bi mogoče razmislil kolikšna je pollution od pokajene cigarete in kolikšna od vožnje avta.

A s tem hočeš opravičiti kajenje?

Če mogoče še ne veš, je avto nujnost, če nam je prav ali ne.

Possible—but highly unlikely.

A da ne?

Cele pladnje ti nosijo. Mal preber nazaj. No ja, ene že mal roke bolijo, kokr vidm. Vsaj hvala si pa zaslužjo, a se ti ne zdi?

Zerkalo me je hotu mal zbost in na zavist nakazat, pa ni nč tacga. Jst tud kdaj z veseljem pojem kakšno /Šmonove so mi fest dobre/. Včasih mi kdo kakšno prinese, včasih grem sam ponje /tud za druge/, včasih, včasih jih pa kr sam nardim. A veš da so najboljše, mislm, tiste moje.

Kva če bi si jih še ti kdaj sama prpravla? Sem skor ziher, da boš blj zadovoljna z njimi, kt s podarjenimi. Pa še nase boš ponosna, k jih boš znala nardit.

Probej.

:2src:

am, čeprav znam kuhat, se kremšnit pa res ne bi spravila delat...pomoje še šmorn ne bi ven ratal x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Lunatica, smem vprašat kaj je bil razlog da sta šla s prejšnjim tipom narazen?
pri obeh primerih je bila vzrok druga ženska.Se pač moram navaditi, da živimo hitro in je treba žensko zamenjat na približno tolk let kot avto.(oba sta menjala tudi že te naslednje,ki so prišle za mano)

pri obeh primerih je bila vzrok druga ženska.

No to seveda ni res... samo ti tega zdaj ne bos hotela videti.. in se v tretjem primeru bos mislila, da je vzrok druga zenska..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

No to seveda ni res... samo ti tega zdaj ne bos hotela videti.. in se v tretjem primeru bos mislila, da je vzrok druga zenska..

ja kaj pa naj pol rečem,če sta sama tako povedala in se k njim odselila?Saj pravim, da se človek tud šniclov prenažre, če jih je vsak dan. Spremeba pač in takrat ne pomisliš, če na slabše ali bolje...

si se kdaj vprašala zakaj privabljaš isti tip moških? si se pripravljena ti spremenit? ali so samo moški za spremenit?

seveda sem se pripravljena spremenit, ampak ne vem kaj naj spremnim? Nikol mi noben tip ni objasnil mojih napak, zato tudi ne vem kaj delam narobe?

narobe ni pravi izraz... sebe imej rada, ceni se, znaš uživati sama s seboj? znaš zapolnit trenutke v svojem lajfu, znaš uživat če si sama? vem da obstaja ena knjiga tud (ne vem če ne od Sanje Rozman, lahko pa še ktera druga pa Paniko si preber od Dese), pa Skrivnost pa še kakšno, mogoče Učbenik življenja... vidiš to je prirpava kremšnit zame ;)

zakaj misliš da imaš ti napake? zakaj sprejemaš v lajfu manj kot si zaslužiš... vprašanje, a si tipu dajala keš ali si poskrbela za odvajanje od droge?

Saj pravim, da se človek tud šniclov prenažre, če jih je vsak dan.

To ni res... nekateri šnicli ti nikoli ne presedejo.. pa ce jih ješ 5x dnevno.. Najdi takšen šnicelj.. ali pa bodi taksšen šnicelj..

To ni res... nekateri šnicli ti nikoli ne presedejo.. pa ce jih ješ 5x dnevno.. Najdi takšen šnicelj.. ali pa bodi taksšen šnicelj..

vedno na isti način spečen z isto prilogo? petkrat dnevno...? hm, prepričaj me da tole res pali

Prepricaj se sama.. :) Sej ves.. jaz nimam vec prepricanj he he :)

Omenili si Ucbenik zivljenja.. tam pise.. da je vse v naprej dolocene.. ceo vsaka misel.. in vsaka poteza.. Verjames to?

te zanima kaj jaz mislim? jaz mislim da si zaslužim vse najboljše v življenju, da sem unikatna, popolna v svoji nepopolnosti ali pa nepopolna v svoji popolnsoti (to sem nekje že uporabila pa mi je ful všeč), vem da znam ceniti trenutke tišine, naravo, vem da me v zamaknjenost spravi pogled uprt v daljavo ali pa objem moje male... in ne obremenjujem se kaj kje kako... preprosto živim ker sems e naveličala vsakodnevne borbe... sem v toku in se mu prepruščam...v Učbeniku življenja marsikaj piše... veš je nekje ena dečva prebrala da mora imet njprej rada sebe... in ugani kako je potem delovala...

prepričat se mi pa ni treba, ker vem ;)

no vidiš sem ti povedala da boš kmal boljšega razpoloženja ;)

seveda sem se pripravljena spremenit, ampak ne vem kaj naj spremnim? Nikol mi noben tip ni objasnil mojih napak, zato tudi ne vem kaj delam narobe?

Saj se ne bi spremenila zaradi njih, ampak zaradi sebe, a? Zato ti ne bo nekdo drug govoril, kaj storiti, odgovor lahko najdeš izključno v sebi....

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

jaz mislim da si zaslužim vse najboljše v življenju, da sem unikatna, popolna v svoji nepopolnosti ali pa nepopolna v svoji popolnsoti (to sem nekje že uporabila pa mi je ful všeč), vem da znam ceniti trenutke tišine, naravo, vem da me v zamaknjenost spravi pogled uprt v daljavo ali pa objem moje male... in ne obremenjujem se kaj kje kako... preprosto živim ker sems e naveličala vsakodnevne borbe... sem v toku in se mu prepruščam...

ma ja... sej... samo kaj ces s tem?! xrolleyesx Ko ti drugega vec ne preostane.. pride pac ta tolazba na vrsto.. xDDx Jst pa sovrazim tolazbo..!! Sej si sama rekla.. si se navelicala vsakodnevne borbe.. Sej ni borba.. samo strah te ne sme bit.. ker potem ne naredis nic.. ker te je preprosto strah.. Ves koliko lepega lahko strah unici?

Ce se ujames v eno laif rutino.. in se nastelas.. tko.. da boljsega laifa ne mors imeti.. in pol se tole prekrijes s tolazbo.. da si pac taksen popoln v svoji nepopolnosti.. al pa obratno... je konkretno kriza..

Naj se v laifu zgodi kar-koli.. ampak res kar-koli.. nikoli se ne smes predat.. se zadovoljit z laznim laifom.. ce pa lahko zivis resnicnega.. ker laznivi je dolgocasen.. in pol rabis kup ene tolazbe.. da prezivis..

Sej to ne govorim tebi.. cist tk na splosno..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...