Marsa 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/36/"][b]Napoved za 36. teden[/b][/url] - [b]3. - 9. september 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 iiiiiiiii,.... grem pošpegat.....Marsa thanks za čtivo,....neglede na "težo" vsebine...thanks Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 [color="#800080"]Sm jo že iskala... [/color] [color="#800080"] Misel: se bom počas mogla it zdravt od vseh teh odvisnosti k jih mam [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/a020.gif[/img] [/color] ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2007 Avtor Prijavi Deli 4. september 2007 jah, sory k je tok pozn gor.... sem je v nedeljo mela ze ful (kar me je tud spodbodlo, da sem jo sploh dokoncala in fliknila gor, pa ceprav v tork), vendar mi ni zneslo jo dokoncat, pomanjkljive nisem hotla dajat (vcer sem mela pa ves dan guzvo, zvecer pa bila preprosto prevec utrujena). hvala za razumevanje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 thanks šefica magla svuda, maaagla oko nas no fino fajn......zdaj pa lohk grem travmirat dalje sam da sem v stilu ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 [color="#48D1CC"]Ni bila to nobena graja. Vse čestitke za delo. [/color] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a010.gif[/img] ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Uh, super berljivo spisano,..... nč, zanalašč ne bom "stilska",.....ne bom se drla, pametovala, pa gnjavla folk,....pa tud pritoževala ne,.....hm, o samopomilovanju bom še premislila,....kaka "guštna" depra bi po dolgem času pa že tud prow prišla....hm, bomo videli.... Glede plutija pa,.......nč Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 ...napooooovvvveeeedddddddd...... marsa.... grem brat..... kaj s plutijem..... melanholija je itak na delu....skladno z letnim časom....depro pa za zimo šparam...tud sodi tja.....ajd, grem brat...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Sem sodijo najrazličnejši birokratski in podobni (poslovni in drugi) opravki, [color="#FF0000"]vključno s študijem[/color] oz. pripravami nanj in tudi takšnim in drugačnim organiziranjem. JU3 imam izpit...učit se mi ne da...bemu...ampak poskusit ni greh [color="#FF0000"]Zapomnimo si, da kar dajemo, tudi sprejemamo, in za vse - in ne samo za nas same - je bolje, če ohranimo pozitiven pristop in če se trudimo delati dobro, saj z delanjem dobrega nekoga lahko osrečimo, sebe pa obogatimo in oplemenitimo. Skušajmo skratka delati dobro, sebi in drugim, če slednje že ne bo prineslo "konkretnih rezultatov", se bomo vsaj mi bolje počutili. Vedno si lahko sami izbiramo, kaj si bomo mislili in posledično kako se bomo počutili in nikar ne bodimo žrtve, pač pa zmagovalci. Bodimo velikodušni in raje dajajmo, namesto da čakamo, da nam bo točno nekdo dal točno nekaj[/color] no jaz sem že nekaj ponudila....da vidimo če bo sprejeto pa če povem po pravici...tudi razmišljat se mi ne da več pa vrtat po sebi. ej res ne. prav tko na izy sem umirjena....čeprav...noter je pa vulkan....globok noter, to vem....čutim. Bi se ga dalo pogasit, tudi to vem....mogoče pa pride kakšna ploha ...ali pa leden obkladek??? drugače mi pa tale napoved niti ni nevem kako po okusu ( zanimivo a ne MArsa) . al pa je ne štekam čist. Se pustim presenetit. kar bo pa bo. Itak se nič ne da izsilit. carpe diem ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 Jap, drži. Dež non stop, poplave tudi, Kregalna sem tudi, pa v jok mimogrede - danes že zato, ker me mati potolažila malo( včeraj še finance slabo zgledale, danes so še vedno slabe, samo je že luč tam nekje...bo no..) Pa še rakovska luna(moja prjatlca) kaj češ..bo bolje. Edino ne vem, če pametno, da sem v rakovski luni zakurila..ampak mater bilo mrzlo.. Pa saj nisem za zimo v bistvu..ampak toliko, da nas pogrela.. Ker se strogo držala, da za ogrevanje vedno pričela kurit v ognjeni luni..pa vedno res nekam toplo bilo, pa nič kaj drv pokurili..ok..lani že zato ne ker ni bilo zime. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 [quote name='nataly' post='883742' date='6. Sep 2007, 23:52']Pa še rakovska luna(moja prjatlca) kaj češ..bo bolje.[/quote] o potem sem pa jst kar dobro prenesla tole stanje včeraj. no še ti občutki ki so bili so odveč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 jaz pa sploh ne morem definirat počutja. Al sem jezna? Užaljena? Žalosna? ali pa mi je preprost vseeno ratalo. Bom že preguralo. je blo že precej hujš ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2007 Avtor Prijavi Deli 7. september 2007 [quote name='lia' post='882947' date='4. Sep 2007, 12:31']no fino fajn......zdaj pa lohk grem travmirat dalje sam da sem v stilu[/quote] ma ne bit, mal zatrmoglav! Nous igracka v *mojih rokah* [quote name='UNIVERZALNO' post='882958' date='4. Sep 2007, 12:37'][color="#48D1CC"]Ni bila to nobena graja. Vse čestitke za delo. [/color] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a010.gif[/img][/quote] ne, saj nisem tko vzela..... to se pac opravicujem (vsem skupaj) - k se nisem hotla ze v prvem postu. [quote name='silki' post='882986' date='4. Sep 2007, 12:55']nč, zanalašč ne bom "stilska",....[/quote] no sej, to, to! [quote]...kaka "guštna" depra bi po dolgem času pa že tud prow prišla...[/quote] [quote name='Amis' post='883006' date='4. Sep 2007, 13:14']....depro pa za zimo šparam...[/quote] jaz sem pa ze vso polet porabla k srec! [quote name='Audente' post='883012' date='4. Sep 2007, 13:21']drugače mi pa tale napoved niti ni nevem kako po okusu ( zanimivo a ne MArsa) . al pa je ne štekam čist. Se pustim presenetit. kar bo pa bo. Itak se nič ne da izsilit.[/quote] ma nekaj sem bla pametna blazno, vidim da sem ful modrovala, pa je mroda zato ne stekas. ja, znotraj vulkan.... ja, nc se ne da izsilt (pa vseen izsiljujemo ) [quote name='nataly' post='883742' date='6. Sep 2007, 23:52']Jap, drži. Dež non stop, poplave tudi, Kregalna sem tudi, pa v jok mimogrede - danes že zato, ker me mati potolažila malo( včeraj še finance slabo zgledale, danes so še vedno slabe, samo je že luč tam nekje...bo no..) Pa še rakovska luna(moja prjatlca) kaj češ..bo bolje. Edino ne vem, če pametno, da sem v rakovski luni zakurila..ampak mater bilo mrzlo.. Pa saj nisem za zimo v bistvu..ampak toliko, da nas pogrela.. Ker se strogo držala, da za ogrevanje vedno pričela kurit v ognjeni luni..pa vedno res nekam toplo bilo, pa nič kaj drv pokurili..ok..lani že zato ne ker ni bilo zime.[/quote] mas prav, dobr si opazovala... morda je vec vlage v raku pa slabs potegne pol... jaz pa nisem zlo kregalna (sem kar upostevala svoje nasvete not ), melanholicna pa ratam sem pa tja tud jaz, ja. sej bo! [quote name='Audente' post='883760' date='7. Sep 2007, 07:08']jaz pa sploh ne morem definirat počutja. Al sem jezna? Užaljena? Žalosna? ali pa mi je preprost vseeno ratalo. Bom že preguralo. je blo že precej hujš [/quote] jp, je blo ze hujs. ja, vcas se tko pocutmo, da sploh ne vemo, kako se pocutmo.... * v glavnem, kot receno, sem nekak se kar poslusala.. sem jo sla vcer ponovno prebrat pa se mi je tok fajn zdel, k sem ene par stvari tocn tko 'speljala' kot sem modrovala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 pojma nimam kako se počutim.....vem sam, da ne slabo¨ ......je pa res, da mam za ta teden službe čez glavo dost.......in da bo u pon šef zagnal "urnebes".......aha....dans bi bil idealen dan za tekoče substance.....pa tud ne vem zakaj......sam j* ga....ko pa tle ni nobene prave družbe......#¨#%¨$¨$#&#%¨#%&¨#&¨#%&¨#/ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.