Tjazy 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Tuki se lahko mal igramo.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 (popravljeno) Hm, kaj bolj natančno pa bi se ti igral Popravljeno 7. september 2007 -> chanceux Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 a mamo zdej odprto temo, ko pisemo o cem se igramo na forumu, doma al je to tema, kjer se bomo igrali in potem me zanima kaj natancno se bomo igrali, ker jaz bi se sla pictionary, pa bo to mal tezko po forumu, no povejte,sem razigrana danes. mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 7. september 2007 Avtor Prijavi Deli 7. september 2007 Ja kar hocmo... recimo tisto ko poves crko.. in pol pises besede.. rastlina, zival, mesto, drzava, predmet, reka... pa se kej.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Ok, zdaj mi je malo bolj jasno, sori.. sem naletela na temo, kjer si odprl tole igrico.. Mogoče kdaj drugič, danes se mi ne da. No, napisat sem pa vseeno mogla Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 zacnemo z a?al kako? mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 avtomobil:) Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 arnika Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 Al bo marsa popizdila..... x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 mislis da res, albanija. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 afne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 Amazonka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 Bbrez joshke zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 bazilika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 8. september 2007 Avtor Prijavi Deli 8. september 2007 Ma neeee.. to se ne tko spila.. to morta bit vsaj dva na liniji.. in si dolocta kaj ugibata.. in dolocta crko in pol kdo je hitrejsi.. Al bo marsa popizdila..... x:Dx Nee.. Marsa je cist pridna.. fuul fajn punca.. Nikol ne pizdi.. Drugac pa ne vem, ce me je mama ze tolkrat napizdila.. kot me je Marsa.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 Ma neeee.. to se ne tko spila.. to morta bit vsaj dva na liniji.. in si dolocta kaj ugibata.. in dolocta crko in pol kdo je hitrejsi.. Nee.. Marsa je cist pridna.. fuul fajn punca.. Nikol ne pizdi.. Drugac pa ne vem, ce me je mama ze tolkrat napizdila.. kot me je Marsa.. pa nč!! pol se pa ne grem več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. januar 2009 Prijavi Deli 11. januar 2009 Pa dej... Neka zajebancija ali kaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. januar 2009 Prijavi Deli 11. januar 2009 Candle @ se zajebava dostikrat. -) Neka zajebancija ali kaj... Desni klik, pustiš opcije odprte, klikneš na žogico. In ji spremeniš barvo. Prej jo pa obesiš na strop. In greš z miško "ven iz cone". -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. januar 2009 Prijavi Deli 11. januar 2009 Candle @ se zajebava dostikrat. -) Desni klik, pustiš opcije odprte, klikneš na žogico. In ji spremeniš barvo. Prej jo pa obesiš na strop. In greš z miško "ven iz cone". -) Ugotovil to, čisto slučajno, nenamerno pritisnil desni gumb... Je pa ni treba obešat na strop, samo dvignit toliko da se ne skrije pod spodnji rob. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.