Sasha3 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 Zanima me, če se kdo ukvarja s tem, kakšne karte imajo ugrabljeni otroci oz. iz česa se da predvideit, da se bo otroku to zgodilo. Je kdo pogledal karto Natasche Kampus? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Zanima me, če se kdo ukvarja s tem, kakšne karte imajo ugrabljeni otroci oz. iz česa se da predvideit, da se bo otroku to zgodilo. Je kdo pogledal karto Natasche Kampus? Sem gledala njeno karto. Dvojni vodnar z ASC na 12 ribji stopinji vodnarja (kaže neke vrste izolacijo). Ima obupno težko zasedeno 11 hišo (plani, prijateljstva) in sicer konjukcija med marsom, uranom, saturnom. Zelo blizu je tudi neptun. Si še kdo predstavlja tako parado najslabših planetov v svoji 11 hiši.Očtino za vse kar se ji je dogajalo, se bo odrazila njena lepo zasedena 2 hiša, kjer sta položena venera in jupiter, verjetno tak položaj prinese finačno zagotovilo, kar se odlično vidi, koliko denarja je iztržila iz medijev, knjig in podobno. Sem primerjala tranzite na dan ugrabitve, pa sem žal nekam založila podatke. No če koga zanima njena karta, rojena je17.2.1988 ob 6.30 am Wien. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 nozdej k smo v dobi kompjutrou, biu ne bilo tezhko najt vse ki imajo podobno kartopa da vidimo kolikim se je to res zgodiloshele tako je po moje verodostojno tole zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Gledam karto Nataše Kampuš:Vladar 12. hiše (skrit, zaprt) je Saturn, ki je v tesni konjukciji z Uranom, vladarjem Ascedenta. Torej, že tukaj jasno kaže, da sta 12. in 1. hiša močno povezani preko teh dveh vladarjev. Za nameček sta še oba vladarja v 11. hiši; Vodnarjevi hiši, ki je rad svoboden. Nato imamo še 3-planetni stelij v Kozorogu in Vodnarju ... pa smo spet pri Saturnu in Uranu. Torej, prvi pokazatelji, da bo oseba zaprta. Saturn in Uran se tudi nahajata na t.i. Ovnovi točki, kar nas pripelje do Marsa. V karti je lep T-kvadrat med Marsom, Severnim luninim vozlom in Kironom, ki je meni takoj padel v oči. Slednja dva planeta pa se nahajata na Vodnarjevi stopinji. Severni lunin vozel je v Ribah, v 1. hiši (Oven, Mars), pa še retrograden in v ujetem znamenju. Tvori pa točen kvadrat s Kironom v Dvojčkih na stopinji Vodnarja in v konjukciji s 5. hišo, ki ima vrh na Ovnovi stopinji (pa smo spet pri Ovnu in posledično Marsu! Tudi 11. hiša ima vrh na Ovnovi stopinji). Na drugi strani pa tvori kvadrat z Marsom v Strelcu, ki je v konjukciji z 11. hišo, kamor se bo stekala energija. Mislim, da je vmes posegel nek karmičen dolg. Drugače pa menim, da sta jo rešila Mars in Jupiter v medsebojni recepciji in v trigonu. Jupiter tudi tvori trigon s Saturnom in Uranom. Ne smemo pa zanemariti tudi Sončeve energije, ki s pozitivnimi aspekti vpliva na vse tri planete. Omeniti je treba še Merkurja v Vodnarju v konjukciji z Ascedentom, in je retrograden, drugače pa vladar 4. hiše (dom) in 5. hiše (zabava, prosti čas) ter ujet v 7. hiši ... kot bi bil utrgan od doma, zabave, ljudi ... Potem pa nas Merkur še pripelje s kvadratom do Plutona na vrhu 9. hiše, katere je tudi vladar in še retrograden po vrhu. Pluton se nahaja na Ribini stopinji, vrh 9. hiše pa na stopinji Ovna. Čudovita kombinacija za destruktivnost, predvsem na ravni misli. Pa še bi lahko nadaljevala ... Na kratko bi lahko rekla, da je destruktivna središčna točka te karte Saturn okoli katerega se vrtita Uran in Mars. Rešilni točki pa sta Sonce in Jupiter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Nataša Kampuš je izginila 2. marca 1998. Takrat je Uran bil v konjukciji z njenim Ascedentom (2° pred AC - nahajal na Kozorogovi stopinji/Saturn) in tvoril kvadrat s Plutonom. Mars je bil v kvadratu z natalnim Uranom, Saturnom in Marsom. Tranzitni Mars se je nahajal v Ribah v 1. hiši, Neptun pa na Ovnovi stopinji v 12. hiši. Vsi aspekti, razen Mars z Marsom, pa so bili applying (ne spomnim se slovenskega izraza). Človek resnično začne verjeti v usodo... vsi planeti na svojih pozicijah in zavesa se dvigne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Za vas sem se malo potrudila in poiskala rojstne podatke nedavno izginule deklice Madeleine McCann in pogledala njeno karto (12.5.2003, izginila 3.5.2007 po 21.00). Žal nisem dobila ure rojstva, zato ne morem upoštevati Ascedenta in pa hiš, vendar mislim, da karta veliko pove že brez tega. Gledala sem pa natalno karto in tranzite za dan, ko je izginila. Začela sem pri Soncu. Njeno natalno Sonce v Biku je v kvadratu s tranzitnim Neptunom. Tranzitno Sonce se je ob njenem izginotju nahajalo v Biku na stopinji Ovna (Mars) in tvorilo konjukcijo s tranzitnim Merkurjem in natalnim Merkurjem, oba na stopinji Ovna. Sonce je tvorilo še aspekte: kvadrat z natalnim Neptunom v Vodnarju na stopinji Ovna, z natalnim Marsom v Vodnarju na stopinji Vodnarja (Uran) in polkvadrat s Saturnom. Torej, spet se nam pojavlja Oven/Mars kot pri primeru Nataše Kampuš. Po vrhu vsega pa imamo še dvojen kvadrat Sonce/Neptun. V natalni karti je Mars izrazito slabo postavljen, tako kot Neptun, saj imata same negativne aspekte, pa še v konjukciji sta. Oba pa sta še v polkvadratu s tranzitnim Plutonom.Kje je Uran, dispoziter tako Marsa kot Neptuna? Nikjer drugje kot v Ribah, katerim vlada Neptun.Kaj se pa dogaja z Venero, dispoziterjem Sonca? Nahaja se v Ovnu na stopinji Ovna (kar nas spet pripelje do Marsa v Vodnarju). Ob ugrabitvi je tvorila sekstil s tranzitno Venero, ki se je nahajala (glej ga zlomka) v Dvojčkih ravno tako na stopinji Ovna (Mars). Iz te karte kar kričita Mars (nasilje) in Neptun (žrtev). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Gledam karto Nataše Kampuš:Vladar 12. hiše (skrit, zaprt) je Saturn, ki je v tesni konjukciji z Uranom, vladarjem Ascedenta. Torej, že tukaj jasno kaže, da sta 12. in 1. hiša močno povezani preko teh dveh vladarjev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Za vas sem se malo potrudila in poiskala rojstne podatke nedavno izginule deklice Madeleine McCann in pogledala njeno karto (12.5.2003, izginila 3.5.2007 po 21.00). Žal nisem dobila ure rojstva, zato ne morem upoštevati Ascedenta in pa hiš, vendar mislim, da karta veliko pove že brez tega. Gledala sem pa natalno karto in tranzite za dan, ko je izginila. Iz te karte kar kričita Mars (nasilje) in Neptun (žrtev). Zanimivo bi bilo, če bi imeli uro rojstva, pogledat solar, kajti okrog rojstnega dne, tko kot v tem primeru, se večkrat zgodi okrog rojstnega dne , kaj neprijetnega? Jaz sem karto naredila po svoje, luno v 4 hiši na 27 stopinji device, kar kaže, da je v napetem kvadratu s tranzitnim plutonom. Tudi saturn bi bil v tej karti v 12 hiši na 27 stopinji dvojčka in zato vidimo, kako je otrok občutil svojo mamo. Po moje, da ne preveč dobro, kajti pri tem kvadratu lune in saturna je lahko občutila neko hladnost s strani mame ali do mame? Istočasno je tranzit plutona v močni opoziciji z natalnim satrunom in T-kvadratom še z luno.Po moji karti padeta mars in neptun v tesni konjukcji v osmo hišo, vladar je uran, uran je v natalni deveti hiši, kar lahko kaže, da je postala žrtev (smrt , ugrabitev)nastopila nenadno v tujini. Tudi tranzitni uran prihaja oz. je že v kvadraturi s plutonom. Napetih tranzitov na njeno karto polno kvadratov je kar nekaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Zelo, zelo zanimivo lunca. Še posebno tisti del v zvezi z materjo. Eden izmed horarnih astrologov, ki je izrisal karto za čas njenega izginotja, pravi, da je z njeno ugrabitvijo povezana ženska oseba, ki je blizu družini in je bila najverjetneje ljubosumna ali zavistna (Luna v 1. hiši v Škorpijonu). Jaz sem razmišljala, da je mogoče Sonce v 1. hiši zaradi takšnega medijskega pompa, ki je bil ob njenem izginotju. Tudi Nataša Kampuš ga ima tam. V tem primeru je AC v Biku, 12. hiša pa pade v Ribe, kar nas pripelje do Neptuna in Marsa. Venera kot vladarica AC pa pade v 12. hišo v ujeto znamenje. Njena 3. hiša (bratje in sestre) ima tako vrh v Raku, Luna pa se nahaja v Devici, ki je dvojno znamenje - kolikor vem ima punčka bratco in sestrico, ki sta dvojčka. In kar je še zanimivejše: Uran, Mars in Neptun padejo vsi v 11. hišo kot pri Nataši K. Edino, kar me skrbi, je Pluton v 8. hiši retrograden, kar bi lahko pomenilo nasilno smrt. Tudi Severni lunin vozel pade v 1. hišo kot pri Nataši K., Merkur pa lahko, da je v konj. z AC, kar je spet podobno kot pri Nataši K. Edino, kar se mi ne ujema popolnoma je tujina oziroma 9. hiša. Ta pade v Kozoroga, Saturn pa stopiclja potem po 2. hiši, skoraj v 3. No, res pa je, da 2. hiša predstavlja tudi varnost... ampak Portugalska je Riba. Seveda pa je vse ugibanje. Lunca, misliš, da bi se dalo na podlagi tega, da ima znamenje na desnem očesu (šarenica), izrisat hiše? Zanimivo bi bilo, če bi imeli uro rojstva, pogledat solar, kajti okrog rojstnega dne, tko kot v tem primeru, se večkrat zgodi okrog rojstnega dne , kaj neprijetnega?Meni se okrog rojstnega dneva na srečo zgodijo lepe stvari ; dobila sestrico, poroka in zanositev. Lahko pa, da se mi je kdaj zgodilo tudi kaj slabega, pa se več ne spomnim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Zelo, zelo zanimivo lunca. Še posebno tisti del v zvezi z materjo. Eden izmed horarnih astrologov, ki je izrisal karto za čas njenega izginotja, pravi, da je z njeno ugrabitvijo povezana ženska oseba, ki je blizu družini in je bila najverjetneje ljubosumna ali zavistna (Luna v 1. hiši v Škorpijonu). Lunca, misliš, da bi se dalo na podlagi tega, da ima znamenje na desnem očesu (šarenica), izrisat hiše?Ja po moje, če iridiologi, lahko po šarenici ugotavljajo cel zodiak in naše organe od glave do nog, potem bi bilo verjetno tudi obratno. Meni se okrog rojstnega dneva na srečo zgodijo lepe stvari ; dobila sestrico, poroka in zanositev. Lahko pa, da se mi je kdaj zgodilo tudi kaj slabega, pa se več ne spomnim. Ja, tudi to sem že zasledila pri nekaterih primerih, si pač srečkica. V večini primerov pa pri črni kroniki berem, pred tednom dni je dopolnil tolk in tolk let in takih primerov, sploh v prometnih nesrečah je veliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 14. september 2007 Avtor Prijavi Deli 14. september 2007 :OO!: :OO!: :OO!: ojoj, kolk znanja imate punce. Zanimivo zelo. Nikakor enostavno, a ne... je pa kar grozljivo videt, kako postane življenje lahko bolj predvidljivo z astrologijo... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 bojim se vaju (lunca in blb) :OO!: jst se nč ne spoznam na astrologijo, ampak ne morem vrjet, da lohk tolk razberete iz podatkov! sam se kr ne bi upal ktermu astrologu, rajš vidm, da sm nevedn in srečn... Napačno, pri astrologu nikoli ne zveš, zgodilo se bo to in to. Na tak način boš obveščen pri vedeževalcih. V astrologiji, ki je ekzaktna veda, lahko razberemo iz natalne karte določene energije. Te energije se sprožijo zaradi trenutnih aspektov planetov, ki sprožijo natalne in zato se dogaja na določenih področjih, hišah, kjer planeti so, dobro ali slabše. Vendar je precej odvisno tudi od naše osebne volje, kako bomo postopali v določenih trenutkih.Včasih so imeli astrologe za preprečevanje slabih dogodkov, zato je smiselno, da vsak ozavesti energije, ki se potem ne zgodijo v takem obsegu. Sicer ni možno preprečevati hujših bolezni, smrti in podobno, ker je to karmičnega pomena.Lahko pa se precej stvari omili. Ko nastopi v karti aspekt težav v zakonu, oseba ostane mirna, se ne krega, ne prehiteva z ločitvami in podobno, zato lahko razmerje ostane, ravno tako na področju službe in podobno.Lahko ugotavljamo približno koliko časa bo tranzit slabega planeta držal in zato, če je oseba o tem seznanjena, ne bo pesimitična, ker bo vedela, da je to prehodnega značaja. Kdo obišče astrologa, ki mu svetuje, vpliva nanj pozitivno, ta se nima česa bati, kajti edino na ta način lahko težko obdobje prebrodi z manj praskami kot sicer. Pravijo, da se s poznavanjem karte določeni aspekti spremenijo iz tigrovega ugriza v čebelji pik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Napačno, pri astrologu nikoli ne zveš, zgodilo se bo to in to. Na tak način boš obveščen pri vedeževalcih. V astrologiji, ki je ekzaktna veda, lahko razberemo iz natalne karte določene energije. Te energije se sprožijo zaradi trenutnih aspektov planetov, ki sprožijo natalne in zato se dogaja na določenih področjih, hišah, kjer planeti so, dobro ali slabše. Vendar je precej odvisno tudi od naše osebne volje, kako bomo postopali v določenih trenutkih.Včasih so imeli astrologe za preprečevanje slabih dogodkov, zato je smiselno, da vsak ozavesti energije, ki se potem ne zgodijo v takem obsegu. Sicer ni možno preprečevati hujših bolezni, smrti in podobno, ker je to karmičnega pomena.Lahko pa se precej stvari omili. Ko nastopi v karti aspekt težav v zakonu, oseba ostane mirna, se ne krega, ne prehiteva z ločitvami in podobno, zato lahko razmerje ostane, ravno tako na področju službe in podobno.Lahko ugotavljamo približno koliko časa bo tranzit slabega planeta držal in zato, če je oseba o tem seznanjena, ne bo pesimitična, ker bo vedela, da je to prehodnega značaja. Kdo obišče astrologa, ki mu svetuje, vpliva nanj pozitivno, ta se nima česa bati, kajti edino na ta način lahko težko obdobje prebrodi z manj praskami kot sicer. Pravijo, da se s poznavanjem karte določeni aspekti spremenijo iz tigrovega ugriza v čebelji pik. Se popolnoma strinjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 hvala za lepo razlago ampak še vsen mi ravn astrologija daje občutek, da sm samo marioneta; v resnici nism jst tisti ki vleče niti.... svobodna volja kot taka potem ne obstaja, ker mi planeti krojijo življenje Mene tolaži misel, da sem si življenjsko pot izbrala še preden sem se rodila. Po mojem prepričanju pa planeti ne krojijo posameznikove usode, ampak samo na osebo vplivajo, tako kot na vsa biološka bitja. Nekatere polna Luna nosi, druge tlači takrat mora, tretjim pa ni nič. Prediktivna astrologija pa je v toliko fajn, ker lahko z njo vidiš, kakšne energije ti prihajajo naproti in se temu ustrezno pripraviš. Vse, kar se zgodi, ima nek namen in le ob dinamičnih aspektih lahko rasteš in se razvijaš. Jaz se ves čas sprašujem: Kaj se lahko iz tega naučim?Življenje bo takšno, kar boš od njega naredil. Mi ga ustvarjamo (in pri tem nam tudi pomagajo kozmične sile). Mislim, da je najhuje, če pustiš, da gre življenje kar svoj tok - kamor te bo zaneslo, tam boš pa šel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 po mojem , skromnem, mnenju so planeti sprožilci akcij, ki se dogode ali takoj, ali z zamikom.Vedno bolj sem prepričana , da se energije konkretizirajo v času, ko je aspekt v upadanju oz.postaja separativen. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 po mojem , skromnem, mnenju so planeti sprožilci akcij, ki se dogode ali takoj, ali z zamikom. Ja čist tako, vse ob svojem času, ko moramo sprejeti določene lekcije, za katare pa moramo imeti en predpogoj že pri rojstvu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.