Skoči na vsebino

SECOND life

Onaa

Recommended Posts

Pozdravljeni!!

Zadnjič sem v eni reviji zasledila članek o Second lifu. xrolleyesx

Kam gre ta svet. xrolleyesx

Seveda sem šla počekirat mal dan link in bila presenečena..

Zgleda da zelo veliko ljudi uživa v tem drugem-virtualnem življenju,saj je bilo tisti dan na tej strani 34.000 obiskovalcev.

Groza.

Nisem si ga inštalirala,ker nisem fanica virtualnega sveta,ampak..??

Ali kdo med vami živi SECOND LIFE?V čem je bistvo tega življenja?Lahko karkoli iz tega drugega sveta vnovčiš v realnem svetu??Ali je vse skupaj samo iluzija,sanjanje ,bežanje iz realnega sveta?

Kakšni ljudje so zasvojeni s tem programom?

Upam,da kaj pokomentirate.

LP.

Deli na socialnih omrežjih

What is Second Life?

Second Life is a 3-D virtual world entirely built and owned by its Residents. Since opening to the public in 2003, it has grown explosively and today is inhabited by a total of 9,400,492 Residents from around the globe.

http://secondlife.com/whatis/

Ne, hvala. Imam že v tem življenju preveč (pa še na netu čepim). x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jaz se na primer ravnokar zafrkavam z inštalacijo simsov 2. Ta igra je podobna second lifu. Tudi second life bi problala, v kolikor bi imela ogromno denarja. Baje lahko full zaslužiš ali pa tudi bankrotiraš.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

:vragec:

jst se prou fletno zabavam

x:Dx po moje mi ni treba dvakrat ugibat kako x:Dx

je pa kr dost dela, che chesh not ostat

zlomk....tralala

kakšnga dela?....not si lahko kolikor hočeš samo logirat se je potrebno.

Jaz se na primer ravnokar zafrkavam z inštalacijo simsov 2. Ta igra je podobna second lifu. Tudi second life bi problala, v kolikor bi imela ogromno denarja. Baje lahko full zaslužiš ali pa tudi bankrotiraš.

Za second life ne rabiš denarja...lahko pa ga zaslužiš brez vložka, če si najdeš delo v tem svetu.

Pozdravljeni!!

V čem je bistvo tega življenja?Lahko karkoli iz tega drugega sveta vnovčiš v realnem svetu??Ali je vse skupaj samo iluzija,sanjanje ,bežanje iz realnega sveta?

Kakšni ljudje so zasvojeni s tem programom?

LP.

To je virtualni 3D prostor kjer počneš več ali manj kar te je volja. Igraš igrice,surfaš po internetu, greš v kino,

hodiš na koncerte, posluješ (ja denar si lahko nakažeš na svoj račun),kreiraš,meditiraš, največ pa je seveda seksa, kaj pa drugega :vragec:

Ljudje na sl-ju so tisti ki si lahko privoščijo "hude mašine" kajpak...najstniki ne smejo gor (imajo svoj del tega sveta), največ pa je 30-50 letnikov.

Nekateri so mnenja, da je to prihodnost razvoja interneta, bomo videli.....

Aja še to...najpopularnejša točka v sl-ju je Amsterdam haha....in virtualne gobice res sekajo!

Norost je vcasih najvecja modrost…

vidm,de se tema nekak noche prjet...pa de mal popestrimo:

jasn, de k sm uletu v sceno, de sm shu najprej v biznis, si ustvaru dokaj dobro eksistenco, de sm ga pol lohk okol zhurou

najeu sm si flet, spoznal pichkico k je mela podobne ideje kokr jst....clo zhvela sva neki cajta skupi...hehe

no....ampak....finta vsega je pa v tem, de sm jo clo spoznal v realtime-u....trzhachanka... x:o)x x:px x:px

bla skupi v ambasadi....pa pol pr njej... x:px

zdej se pa sam she v secondu dobivava.... x:Dx x:Dx x:Dx

v glavnem na berlinerscene... x:Dx x:px

drgach pa che kerga k je not firbec matra....enkrat chez par tednou odpiram svoj klub... x:px x:px x:px

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

....finta vsega je pa v tem, de sm jo clo spoznal v realtime-u....trzhachanka... x:o)x x:px x:px

bla skupi v ambasadi....pa pol pr njej...

Neverjetno, sam poznam kar nekaj podobnih zgodb, ko se ljudje spoznajo na SL-ju

in se začnejo potem srečevati tudi v RL. To je že kao neka nova moda zdele....

Ena na to temo x:o)x

včasih je sim farm obstajala... zdaj so pa tole skup spravl x:Dx

http://www.vest.si/igra

ima moralo igrcax;)x

Tole je na kakšno drugo temo, ker SL v bistvu ni igrca, ampak nov način komunikacije. Jasno

sicer, da bodo ljudje rabili še nekaj let da to poštekajo, pa vendarle....Tudi leta 91 sem ničkolikokrat

slišal "internet? jaz tega ne rabim! kaj pa je to pravzaprav?"

Neverjetno, sam poznam kar nekaj podobnih zgodb, ko se ljudje spoznajo na SL-ju

in se začnejo potem srečevati tudi v RL. To je že kao neka nova moda zdele....

Tole je na kakšno drugo temo, ker SL v bistvu ni igrca, ampak nov način komunikacije. Jasno

sicer, da bodo ljudje rabili še nekaj let da to poštekajo, pa vendarle....Tudi leta 91 sem ničkolikokrat

slišal "internet? jaz tega ne rabim! kaj pa je to pravzaprav?"

ma ja, vem, maš prav.

Jaz ne bom rekla, da ne bi pa tud neumno se mi ne zdi.. sej, kaj pa zdaj delamo.. ravno tako na ful načinov prek neta komuniciramo, mail, chat, forumi...

tamal sodeluje pri eni v tem stilu, second life, sam neki bolj SF varianta.. mal zasvoji, ja...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

V second lifu lahk kr dobro zaslužiš in pretvoriš denar v pravega. Sama se sicer ne ukvarjam s tem, poznam pa nekoga, ki že dolgo fura second life. Tam je ustvaril neko podjetje in njegove storitve uporabljajo drugi uporabniki, seveda pa za njih tudi plačajo in mu kr dobro gre. Se mi zdi, da je ljudem to všeč predvsem zato, ker si lahk ustvarijo nek svoj alter ego, nekaj, kar v realnem življenju želijo biti, pa nimajo možnosti/poguma za to. Seveda v mejah normale, itak vsako pretiravanje v katerikoli stvari ni dobro.

sem že zasledila članke pa na televiziji za to igrico......realnost je realnost, prej kot se sprijazniš boljše bo...škoda časa za tako igrico, ker ti ne bo nič pomagala

Zakaj že...?

Po tej logiki je za veliko ljudi škoda časa da živijo v kateremkoli svetu, tudi v "realnosti", saj jim ne

pomaga prav dosti.

tudi živim v second lifu, precej časa, nekaj tednov sem stala na vrhu neke zgradbe in ko pred kratkim grem pogledat, kako kaj, ugotovim, da ni nikjer žive duše! :sori: to me je tako pretreslo, da ne vem kdaj bom spet šla pogledat, bom pa gotovo, ker sem radovedna :vio:
bla... glp

In ti to veš čeprav SL-ja ne poznaš, a ne. Bravo.

kako veš?....po čem misliš, da sem tok prepričana?....ker nimam lastnih izkušenj?....taka igrica niti ni povsem nova domišlija

jaz ti priporočam, da je bolje, da si je ne kupiš in probaš svoje življenje malo spremenit, če ti je bedno

kako veš?....po čem misliš, da sem tok prepričana?....ker nimam lastnih izkušenj?....taka igrica niti ni povsem nova domišlija

jaz ti priporočam, da je bolje, da si je ne kupiš in probaš svoje življenje malo spremenit, če ti je bedno

Ne vem zakaj si tako prepričana, vem pa da nimaš izkušenj, ja x:Dx Torej sploh ne veš o čem govoriš.

"igrica" je v resnici začetek virtualne komunikacije in novega informacijskega in medijskega

prostora, software za vstop v ta prostor pa je zastonj.

Ampak saj vem..."zdrava" kmečka pamet pa to.....joj, prejoj...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...