Onaa 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 Pozdravljeni!! Zadnjič sem v eni reviji zasledila članek o Second lifu. Kam gre ta svet. Seveda sem šla počekirat mal dan link in bila presenečena..Zgleda da zelo veliko ljudi uživa v tem drugem-virtualnem življenju,saj je bilo tisti dan na tej strani 34.000 obiskovalcev.Groza.Nisem si ga inštalirala,ker nisem fanica virtualnega sveta,ampak..??Ali kdo med vami živi SECOND LIFE?V čem je bistvo tega življenja?Lahko karkoli iz tega drugega sveta vnovčiš v realnem svetu??Ali je vse skupaj samo iluzija,sanjanje ,bežanje iz realnega sveta?Kakšni ljudje so zasvojeni s tem programom? Upam,da kaj pokomentirate. LP. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 Nimam pojma, kakšen je ta second life. Lahko pa si tu ogledaš, kako je biti zasvojen z internetnimi forumi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 What is Second Life? Second Life is a 3-D virtual world entirely built and owned by its Residents. Since opening to the public in 2003, it has grown explosively and today is inhabited by a total of 9,400,492 Residents from around the globe. http://secondlife.com/whatis/ Ne, hvala. Imam že v tem življenju preveč (pa še na netu čepim). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Pa še hudo mašino je treba imeti, da laufa ta zadeva. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 jst se prou fletno zabavamje pa kr dost dela, che chesh not ostat zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Jaz se na primer ravnokar zafrkavam z inštalacijo simsov 2. Ta igra je podobna second lifu. Tudi second life bi problala, v kolikor bi imela ogromno denarja. Baje lahko full zaslužiš ali pa tudi bankrotiraš. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 jst se prou fletno zabavam po moje mi ni treba dvakrat ugibat kako je pa kr dost dela, che chesh not ostat zlomk....tralala kakšnga dela?....not si lahko kolikor hočeš samo logirat se je potrebno. Jaz se na primer ravnokar zafrkavam z inštalacijo simsov 2. Ta igra je podobna second lifu. Tudi second life bi problala, v kolikor bi imela ogromno denarja. Baje lahko full zaslužiš ali pa tudi bankrotiraš. Za second life ne rabiš denarja...lahko pa ga zaslužiš brez vložka, če si najdeš delo v tem svetu. Pozdravljeni!! V čem je bistvo tega življenja?Lahko karkoli iz tega drugega sveta vnovčiš v realnem svetu??Ali je vse skupaj samo iluzija,sanjanje ,bežanje iz realnega sveta?Kakšni ljudje so zasvojeni s tem programom? LP. To je virtualni 3D prostor kjer počneš več ali manj kar te je volja. Igraš igrice,surfaš po internetu, greš v kino, hodiš na koncerte, posluješ (ja denar si lahko nakažeš na svoj račun),kreiraš,meditiraš, največ pa je seveda seksa, kaj pa drugega Ljudje na sl-ju so tisti ki si lahko privoščijo "hude mašine" kajpak...najstniki ne smejo gor (imajo svoj del tega sveta), največ pa je 30-50 letnikov. Nekateri so mnenja, da je to prihodnost razvoja interneta, bomo videli..... Aja še to...najpopularnejša točka v sl-ju je Amsterdam haha....in virtualne gobice res sekajo! Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 no...no....tut berlinerscene ni shvoh.... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 vidm,de se tema nekak noche prjet...pa de mal popestrimo:jasn, de k sm uletu v sceno, de sm shu najprej v biznis, si ustvaru dokaj dobro eksistenco, de sm ga pol lohk okol zhurounajeu sm si flet, spoznal pichkico k je mela podobne ideje kokr jst....clo zhvela sva neki cajta skupi...heheno....ampak....finta vsega je pa v tem, de sm jo clo spoznal v realtime-u....trzhachanka... bla skupi v ambasadi....pa pol pr njej... zdej se pa sam she v secondu dobivava.... x:Dx v glavnem na berlinerscene... drgach pa che kerga k je not firbec matra....enkrat chez par tednou odpiram svoj klub... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 pa de nauste zej mislli, de je kle sam sex, droge, pa dnar....pochnemu tut jako resne zadeve, ki se shirijo tudi izven SL-ahttp://www.utopija.si/2007/03/29/homage-pl...edsedovanju-eu/ zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Ena na to temo včasih je sim farm obstajala... zdaj so pa tole skup spravl http://www.vest.si/igra ima moralo igrcax;)x Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 ....finta vsega je pa v tem, de sm jo clo spoznal v realtime-u....trzhachanka... bla skupi v ambasadi....pa pol pr njej... Neverjetno, sam poznam kar nekaj podobnih zgodb, ko se ljudje spoznajo na SL-juin se začnejo potem srečevati tudi v RL. To je že kao neka nova moda zdele.... Ena na to temo včasih je sim farm obstajala... zdaj so pa tole skup spravl http://www.vest.si/igra ima moralo igrcax;)x Tole je na kakšno drugo temo, ker SL v bistvu ni igrca, ampak nov način komunikacije. Jasnosicer, da bodo ljudje rabili še nekaj let da to poštekajo, pa vendarle....Tudi leta 91 sem ničkolikokrat slišal "internet? jaz tega ne rabim! kaj pa je to pravzaprav?" Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 probu pa bi second life, da vidm kaj je tko posebnga slavne zadnje besede pred popolno zasvojenostjo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Neverjetno, sam poznam kar nekaj podobnih zgodb, ko se ljudje spoznajo na SL-juin se začnejo potem srečevati tudi v RL. To je že kao neka nova moda zdele....Tole je na kakšno drugo temo, ker SL v bistvu ni igrca, ampak nov način komunikacije. Jasnosicer, da bodo ljudje rabili še nekaj let da to poštekajo, pa vendarle....Tudi leta 91 sem ničkolikokrat slišal "internet? jaz tega ne rabim! kaj pa je to pravzaprav?"ma ja, vem, maš prav.Jaz ne bom rekla, da ne bi pa tud neumno se mi ne zdi.. sej, kaj pa zdaj delamo.. ravno tako na ful načinov prek neta komuniciramo, mail, chat, forumi...tamal sodeluje pri eni v tem stilu, second life, sam neki bolj SF varianta.. mal zasvoji, ja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Skrivnostt 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 V second lifu lahk kr dobro zaslužiš in pretvoriš denar v pravega. Sama se sicer ne ukvarjam s tem, poznam pa nekoga, ki že dolgo fura second life. Tam je ustvaril neko podjetje in njegove storitve uporabljajo drugi uporabniki, seveda pa za njih tudi plačajo in mu kr dobro gre. Se mi zdi, da je ljudem to všeč predvsem zato, ker si lahk ustvarijo nek svoj alter ego, nekaj, kar v realnem življenju želijo biti, pa nimajo možnosti/poguma za to. Seveda v mejah normale, itak vsako pretiravanje v katerikoli stvari ni dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 sem že zasledila članke pa na televiziji za to igrico......realnost je realnost, prej kot se sprijazniš boljše bo...škoda časa za tako igrico, ker ti ne bo nič pomagala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 sem že zasledila članke pa na televiziji za to igrico......realnost je realnost, prej kot se sprijazniš boljše bo...škoda časa za tako igrico, ker ti ne bo nič pomagala Zakaj že...? Po tej logiki je za veliko ljudi škoda časa da živijo v kateremkoli svetu, tudi v "realnosti", saj jim nepomaga prav dosti. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 bolje je, da si kupiš psa in greš z njim ven na sprehod, tako spoznaš kakega prijatelja...bolje se boš počutil...sedenje za računalnikov ne premaga druge bolj zdrave dejavnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 probat ni greh! to te lahko čisto zasvoji in vržeš stran veliko časa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 to te lahko čisto zasvoji in vržeš stran veliko časa In ti to veš čeprav SL-ja ne poznaš, a ne. Bravo. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 lahko te, samo jst mam neki, ki se imenuje SAMOKONTROLA. To pomaga, samo v primeru, če imaš kolega po imenu Samo, ki te lahko odlepi od kompjutra. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 tudi živim v second lifu, precej časa, nekaj tednov sem stala na vrhu neke zgradbe in ko pred kratkim grem pogledat, kako kaj, ugotovim, da ni nikjer žive duše! to me je tako pretreslo, da ne vem kdaj bom spet šla pogledat, bom pa gotovo, ker sem radovedna Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 In ti to veš čeprav SL-ja ne poznaš, a ne. Bravo. kako veš?....po čem misliš, da sem tok prepričana?....ker nimam lastnih izkušenj?....taka igrica niti ni povsem nova domišlija jaz ti priporočam, da je bolje, da si je ne kupiš in probaš svoje življenje malo spremenit, če ti je bedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 to te lahko čisto zasvoji in vržeš stran veliko časa JA!!!!in pol nimash vech chasa niti na LNF-ju viset..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 kako veš?....po čem misliš, da sem tok prepričana?....ker nimam lastnih izkušenj?....taka igrica niti ni povsem nova domišlija jaz ti priporočam, da je bolje, da si je ne kupiš in probaš svoje življenje malo spremenit, če ti je bedno Ne vem zakaj si tako prepričana, vem pa da nimaš izkušenj, ja Torej sploh ne veš o čem govoriš."igrica" je v resnici začetek virtualne komunikacije in novega informacijskega in medijskegaprostora, software za vstop v ta prostor pa je zastonj. Ampak saj vem..."zdrava" kmečka pamet pa to.....joj, prejoj... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.