Marsa 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/37/"][b]Napoved za 37. teden[/b][/url] - [b]10. - 16. september 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 MARSA....carica sem prebrala napoved. Bemu, čist sem izven konteksta , spet , sorči... [color="#FF0000"]Veliko opravka bomo spet imeli s preteklostjo, v dobrem in malo manj dobrem pomenu; sem sodijo prijetne vezi, prav tako pa tudi neporavnani računi, nerazčiščeni miselni in čustveni vzorci, ki bodo priplavali na površje, itd.[/color] tole sem predelovala prejšnji teden. Spet izkusila staro sranje ( s tem da se ssedaj ne sekiram več...niti ne obremenjujem)...kar je je, kar bo bo... se mi pa stalno vrača nekdo iz preteklosti. KER ga sama kličem Ah, saj bo noooooooooooooooooo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2007 Avtor Prijavi Deli 9. september 2007 o, brzinska! [quote name='Audente' post='884593' date='9. Sep 2007, 22:33']tole sem predelovala prejšnji teden[/quote] jp, sej je pa obdobje mrkov (sej je blo pri prejsnjem podobno, pravzaprav), ves ta cas je potem bolj ali manj pod vplivom tega vsega oz. tako obarvan. jp. bomo ze pregural, se vse smo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 [quote name='Marsa' post='884597' date='9. Sep 2007, 22:37']o, brzinska! jp, sej je pa obdobje mrkov (sej je blo pri prejsnjem podobno, pravzaprav), ves ta cas je potem bolj ali manj pod vplivom tega vsega oz. tako obarvan. jp. bomo ze pregural, se vse smo! [/quote] mene trenutno muči samo eno vprašanje. ZAKAJ se moram vsake toliko časa ubadat z njim?? eno in isto osebo, ki me v bistvu samo spravlja v nič prijetno razpoloženje? ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 [color="#000080"]Preteklost, a že spet , se mi zdi, da sem jo zgloncala bolj kot najbolj natančna devica . Če bo, me prav zanima katera epizoda. Potem imam pa še en problem, krotim naj impulzivnost? Ta bo pa težka, sem Impulzivnost d.d., se pa učim, da ne rinem z glavo skozi zid več, da mogoče kako tisočinko sekunde počakam. Sicer pa napoved ekspresno hitro gor, pred četrto popoldne [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 oooooo....marsa> če bo tako, kot je danes.....pol bo kažin..... ....imam ta teden na sumu, da bo še hujš......toleranca je šla v tri krasne......ostalga po nočte vedet...... ....ajd, grem brat....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 [quote name='Pujsa' post='884601' date='9. Sep 2007, 22:41'][color="#000080"]Preteklost, a že spet , se mi zdi, da sem jo zgloncala bolj kot najbolj natančna devica . Če bo, me prav zanima katera epizoda. Potem imam pa še en problem, krotim naj impulzivnost? Ta bo pa težka, sem Impulzivnost d.d., se pa učim, da ne rinem z glavo skozi zid več, da mogoče kako tisočinko sekunde počakam. Sicer pa napoved ekspresno hitro gor, pred četrto popoldne [/color][/quote] PUJSA JAz sicer ne rinem z glavo skizi zid....ha ha ha...DOSEŽEM pa svoje počasi in vztrajno. Pol že ne reče ne...ko me ma poln kufer ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 [quote name='Audente' post='884606' date='9. Sep 2007, 22:46']PUJSA [/quote] [color="#000080"]Preteklost[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 pujsa....wb..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 sem pričakovala nekaj v tem stilu ja... me prav zanima kako se bo tale mrk poznal v službi... jutri imam namen bit na vodi.. bomo vidli tnx za napoved Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Marsa thanks...res brzinska ...history me sicer ne zanima,....se pa moram pohvalit, da sem jest tokrat tud čist v stilu napovedi,....v delu "udarci in poškodbe",....za dobrojutranjo kavo sem se tok prbila v odprt predalnik,....tak da komaj,....ampak v napovednem stilu tacam..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 [color="#4169E1"]To je pa res hitro... "Pestre, intenzivne in zelo slikovite pa bodo tudi sanje (včasih tudi moraste)". ... od včeraj mam ravno take sanje. Sanjam vodo, pa tut cel scenarij, lahko bi film posnela, sam raj ne, ker je morast... [/color] ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Uf.. tokrat pa po moje nisem nič v skladu z.. dans mam frizerja, v četrtek pa depilacijo.. No ja, vsaj ni direkt na mlaj, je pa zlo bliz sam nekak nimam kej dost izbire, ker morm do vikenda to zrihtat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 po tej napovedi se zdi kot da se obeta kar težaven teden ... mislim pa, da se da ogromno izluščiti iz vsega ... konec tedna lepa Venera? love love love. sanje, preteklost in podzavest .... še rabim to. ustvarjalnost in višek energije ... pravzaprav ravno zdaj nekako rabim to ... delovanje. dobro, da je Merkur v Tehtnici. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Oho, napoved....nekdo je bil pa zelo priden --------- Spet nas žal čaka naporen in stresen teden, poln pestrih, nepričakovanih in tudi težavnih dogodkov. ------- Slabše, kot je bilo prejšnji teden sploh ne more bit....tako da.... ..ne damo se! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Evo, preden sploh vidla napoved, se mi to dogaja...razmišljanje o pucanju odnosov. Ni kej, bo treba spedenat, kaj pa čmo, pa začet na novo. Jao. Marsa, dej bod đekica, pa za nasledn tedn napovej, da bo FUL uspešen in da bomo vse nardil, kar si zastavmo. [color="#FFFF00"]2 izpita mam.[/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Hvala, Marsa za napoved luna v devici ... zato je mene včer fatiranje zagrabilo sanje so čist v skladu preteklost pa zarad mene lahko ostane kar tam kot je Pika How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 [color="#FF0000"][color="#8B0000"]Občutljivejši bodo tudi vsi Lunini tipi ljudi (še posebej močno pa bo mrk spet deloval na vse, ki so rojeni v znamenju Device in Rib in tudi Dvojčkov in Strelca ali pa imajo pomembne točke v osebnem horoskopu v teh znamenjih). [/color][/color] Današnji dan je mimo, drugi bodo samo še boljši! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Napoved že drži: -pridem v ponedeljek v službo - ni vode. in ker ni vode ni sekreta. ker ni sekreta moraš dražati lulanje celih dvanajst ur te pa bodi vesel..ali kaj.. nekaj so nas selili..blazotne cifre so firme plačale za to, da smo kot v 19.stoletju..samo računala pa elektriko smo imeli.. pol pa folk poklical inšpekcijo..pa se nekak zrihtalo, tak, da danes pa že je voda.. ful bila gospodinjsko naravnana te dneve-vlagala, pekla, celo pospravljala(devica mi dela sto na uro), nič težila in nič hudobna bila..(to je napredek) Ja - in konec tedna imam v planu frizerja celo o nekem barvanju počasi razmišljam..pač emšo dela svoje kaj češ..in vedno bila ponosna na svojo barvo las..pa me zdaj sivina nekaj izdaja..ccc Aja - hvala za napoved Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2007 Avtor Prijavi Deli 14. september 2007 [quote name='Audente' post='884599' date='9. Sep 2007, 22:40']mene trenutno muči samo eno vprašanje. ZAKAJ se moram vsake toliko časa ubadat z njim?? eno in isto osebo, ki me v bistvu samo spravlja v nič prijetno razpoloženje?[/quote] to sebe vprasi. da zakaj pa res? [quote name='Amis' post='884605' date='9. Sep 2007, 22:43']....imam ta teden na sumu, da bo še hujš......toleranca je šla v tri krasne......ostalga po nočte vedet......[/quote] upam da ni se hujs! [quote name='Mystica' post='884666' date='10. Sep 2007, 09:09']Uh uh, težka bo spet. Preteklost, nerazčiščeni odnosi, miselni vzorci. Jupijej juhuhu.[/quote] heh, tam (v dnevniku) pa pol: kako to, da tole? tle pa vse ves. dobr oprav dons tist k mas! [quote name='silki' post='884669' date='10. Sep 2007, 09:20'],....v delu "udarci in poškodbe",....za dobrojutranjo kavo sem se tok prbila v odprt predalnik,....tak da komaj,[/quote] fak! upam da je ze ok oz. vsaj priblčizno! [quote name='UNIVERZALNO' post='884686' date='10. Sep 2007, 10:06'][color="#4169E1"] "Pestre, intenzivne in zelo slikovite pa bodo tudi sanje (včasih tudi moraste)". ... od včeraj mam ravno take sanje. Sanjam vodo, pa tut cel scenarij, lahko bi film posnela, sam raj ne, ker je morast... [/color][/quote] jaz tud sanjam k shus, tud vodo pa tak, cist odstekan.. [quote name='Aliana' post='884705' date='10. Sep 2007, 11:07']Uf.. tokrat pa po moje nisem nič v skladu z.. dans mam frizerja, v četrtek pa depilacijo.. No ja, vsaj ni direkt na mlaj, je pa zlo bliz[/quote] ja pac bl rastejo, ce je po mlaju (vendar mrk utegne mal zavirati, tako da najbrz ne bo panike, razen da bi se ti lohk kej vnel, sam najbrz ne, ce gre na profi varianto). [quote name='mačona' post='884707' date='10. Sep 2007, 11:13']sanje, preteklost in podzavest .... še rabim to... ustvarjalnost in višek energije ... pravzaprav ravno zdaj nekako rabim to ... delovanje. dobro, da je Merkur v Tehtnici.[/quote] jp. kar velik nas (se rab vse tak). ja, res, merkur zelo spashava sceno! [quote name='enja' post='884735' date='10. Sep 2007, 12:10']Slabše, kot je bilo prejšnji teden sploh ne more bit....[/quote] upam da vse kul! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2007 Avtor Prijavi Deli 14. september 2007 [quote name='Pika Pikica' post='884752' date='10. Sep 2007, 12:37']Evo, preden sploh vidla napoved, se mi to dogaja...razmišljanje o pucanju odnosov. Ni kej, bo treba spedenat, kaj pa čmo, pa začet na novo. Jao. Marsa, dej bod đekica, pa za nasledn tedn napovej, da bo FUL uspešen in da bomo vse nardil, kar si zastavmo. [color="#FFFF00"]2 izpita mam.[/color][/quote] bomo vidl, kaj se da. [quote name='ScorpioGirl' post='884798' date='10. Sep 2007, 15:13']una v devici ... zato je mene včer fatiranje zagrabilo[/quote] pridne babn'ce! sej to je prav, najboljse mozno! [quote name='nataly' post='885414' date='12. Sep 2007, 08:07']Napoved že drži: -pridem v ponedeljek v službo - ni vode. in ker ni vode ni sekreta. ker ni sekreta moraš dražati lulanje celih dvanajst ur ... .. nekaj so nas selili..blazotne cifre so firme plačale za to, da smo kot v 19.stoletju..samo računala pa elektriko smo imeli.. pol pa folk poklical inšpekcijo..pa se nekak zrihtalo, tak, da danes pa že je voda.. ful bila gospodinjsko naravnana te dneve-vlagala, pekla, celo pospravljala(devica mi dela sto na uro), nič težila in nič hudobna bila..(to je napredek) Ja - in konec tedna imam v planu frizerja celo o nekem barvanju počasi razmišljam..pač emšo dela svoje kaj češ..in vedno bila ponosna na svojo barvo las..pa me zdaj sivina nekaj izdaja..ccc[/quote] no fino da ste zrihtal vodo! ti tud pridna! no sej jaz tud se kar... ja, seveda, pofarbaj se, siva bos se zmer lohk, pa ti mas mocne lase, ti nou nc skodila barva. O hej Pujsa! ja, ultra brzina ne? preteklost preteklost pretekloost... a ne kako te vcas zasleduje.. sam mors zagrabit priloznost, da se tega koncno zlosas, tko da gres do zacetka (kot sem mensezdi napisala) In hy Contess! Upam da vse po nacrtih! Upam da je uspel post vsem, k ste ga fural(e)! ~ Uh jaz tud bla action ves teden, neverjetno, kaj vse sem uredila. Tud jaz bluzila ponoc, nespecna bla, tuhtajoca, sam v bistvu kar kul. razen dan po mrku me je zagrabilo malodusje pa vse mi je slo na jetra in vsi. pa se nisem pustila,s e zbrcala v akcijo. jasno - prejsnji (lunin) mrk je bil bolj na custvih pa tem, bolj osebno pa bolj na custveni ravni (sprejemanje, dajanje, socutje itd.), tale (soncev) pa pac logicno bolj na globalu, bolj osebnostno in odnosi - torej mi v svetu, okolju. tko da je blo za vecino tokratnega lazje rpenasat (vsaj sodec po odzivu oz. debatah k sem jih mela s folkom). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 V bistvu sem zdajle v taki situaciji, da je res vse ultra novo. Ampak se je vseeno par zadevic za nazaj usulo, spomini, solzice, neke vrste čiščenje.... Nekaj buksastega bom vprašala, a tale tvoja napoved velja za cel svet? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Prav fajn teden je bil. Poln akcije. Koncert. Petek vse brzinsko...dogajanje...težavice..pa vse se je super izšlo. Nova poznanstva...dober vtis na vse.... Huraaaaaaaa.gremo novim zmagam nasprot. MArsa: sem se vprašala Zakaj že in ugotovila, da ker jz tko hočem al pa nočem...in ker nočem se nisem. To si delaj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2007 Avtor Prijavi Deli 15. september 2007 [quote name='Pujsa' post='886381' date='15. Sep 2007, 00:21']Nekaj buksastega bom vprašala, a tale tvoja napoved velja za cel svet? [/quote] ne, sam za Ljubljano, pravzaprav se to ne - sam za Stepija. modelsko! kok si me v dobro! [quote name='Audente' post='886413' date='15. Sep 2007, 07:00']MArsa: sem se vprašala Zakaj že in ugotovila, da ker jz tko hočem al pa nočem...in ker nočem se nisem. [/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 [quote name='Candle' post='886450' date='15. Sep 2007, 12:00']Uf, težko čakam napoved za prihodnji teden .[/quote] zakaj že? A maš kaj v planu? In ne veš kako bi? Samo zaupaj si......... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.