Pujsita 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 [quote name='Marsa' post='886445' date='15. Sep 2007, 11:38'] ne, sam za Ljubljano, pravzaprav se to ne - sam za Stepija. modelsko! kok si me v dobro! [/quote] No evo, se mi je zdel, kje šele da bi na drug kontinent tole neslo . Sanje imam res odštekane, take čudne variante, samo kako naj pa bodo boge reve normalne po zadnjem letu?Nažirala sem se tudi ta teden in to same ultra zdrave zadeve, vse kar mi je prišlo pod roko, ampak je verjetno razlog tudi drugje, zanimivi deli meseca ki imajo take stranske učinke.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 tud sama imam odštekane sanje, danes sem za mami prevoz iskala ker sem jo našla kako v rokah drži eno zadevico, pa nekam majhen trebušček je imela, sem ugotovila da je splavila... pa sem potem našla atija ga našlihtala naj gre domov, v sanjah sem potem bila v porodnišnici, ker je rodila mami punčko, fantek je pa odmrl (so rekli da se to rado ponovi, tako kot se je pri meni - no sem jst mislila da je bila pri meni punčka), pa potem sem dojenčke pazila, pa z nekom odnos razreševala, pa nečaka pazila, pa spodnje perilo opazovala pa eno uro razbila, kraji so bli vsi zbrkan... zbrkani kraji pa porod mami je dokaz da sem sanjala če ne bi že mislila da sem tole res doživljala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 [quote name='Marsa' post='884589' date='9. Sep 2007, 22:19'][url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/37/"][b]Napoved za 37. teden[/b][/url] - [b]10. - 16. september 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].[/quote] se strinjam... teden je aem bil tak!! [quote name='Candle' post='886450' date='15. Sep 2007, 12:00']Uf, težko čakam napoved za prihodnji teden .[/quote] jst tud http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2007 Avtor Prijavi Deli 16. september 2007 sitnobe. saj ze skljocam. in to: teden se bo zacel... napeto in taksno. blablabla torej. nekaj, cesar nocte vedt in taksno. kok smo hecni. hocmo kao vedt, *resnico* ho0cmo! pol pa absurdno hocmo laz... al kaj.... bedast. v glavnem, mam se planov ful za dons. tko da hvala za razumevanje in sorchy, ce boste, da bo smotan teden, zvedl kako urco prepozn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Kaj, če bi napoved za TA tedn objavla NASLEDNO nedeljo? No, ok, lohk že v soboto? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Luna je bila rdeča(krvava), pri Celju spet nesreča, upam, da so vsi preživeli. Razbito steklo je neslo čez par avtomobilov, direktno v moje vetrobransko steklo. Havba je tudi razpraskana. Par sekund prej, bi bila jaz. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Uau, Conti . Hvala bogu, da si O.K., upam pa tudi, da so ostali tudi v redu Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 mrk preživela na morju....prvič sem doživela tako drastično spremembo vremena....zjutraj sonček...čez par ur..okol 10h se je situacija spremenila..v roku pol ure je tepreratura padla iz 26 na 19 ulilo se je..skor sodni dan....pop pa kot da nebi bilo nobene ujme There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2007 Avtor Prijavi Deli 18. september 2007 res je, mrki na morjih so se posebej posebni. res je, mrki na morjih so se posebej posebni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 o ja so..sploh, ko nisemo vedl, da je mrk.....mel smo eno šamansko popotovanje in je bilo zarad tega še tolk bol pestro There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 [quote name='Marsa' post='886997' date='16. Sep 2007, 19:16']sitnobe. saj ze skljocam. in to: teden se bo zacel... napeto in taksno. blablabla torej. nekaj, cesar nocte vedt in taksno. kok smo hecni. hocmo kao vedt, *resnico* ho0cmo! pol pa absurdno hocmo laz... al kaj.... bedast. v glavnem, mam se planov ful za dons. tko da hvala za razumevanje in sorchy, ce boste, da bo smotan teden, zvedl kako urco prepozn. [/quote] Edina 100%-na stvar je, da bomo enkrat umrli.....vse ostalo je relativno..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 pa še to je sam prehod iz enga stanja v drugo....... pa še to je sam prehod iz enga stanja v drugo....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.