Skoči na vsebino

"Sinhronizirano" sanjanje?

d3lirij

Recommended Posts

Lep pozdrav vsem skupaj

Bral sem o lucidnih sanjah (tudi prakticiral), nekaj o astralni projekciji in podobno...

Preprican sem, da obstaja nacin, da se dve osebi srecata v sanjah in se dejansko zavedata vsega. Recimo, da se jaz in se ena oseba (s katero bi se "zmenila" za "sinhronizirano sanjanje") dobiva v sanjah in sva skupaj, ko bi se prebudila bi pa lahko se govorila o tem dozivetju.

Kot sem napisal, preprican sem, da obstaja nacin a nisem nikjer nasel sledu o tem, ne vem/ne veva kako bi stvar zacel/a, oz. jo izpeljal/a.

Ce ima kdo kaksne izkusnje s tem, ga prosim da kaj napise in poda nasvete ali pa mi priporoci kaksno knjigo v kateri bi dobil kaj info.

Potencialnim resiteljem se vnaprej zahvaljujem

lp, d3lirij

Popravljeno -> d3lirij
Deli na socialnih omrežjih

Sliši se pa zanimivo... sam to počet z eno osebo, k ti ni bliz, ne vem, kok bi šla potem v to. Raje z osebo, ki je blizu in topla, se poznava in sva globje povezana. Se pa strinjam, da lahko kj kmalu padeš v te stvari, te lahko zasvojijo in kaj kmalu se bi znalo dogoditi to, da se preveč s tem začneš ukvarjat in zanemarjaš realnost. Če pa si trdno na nogah, je pa druga stvar :D, kar pomeni, da se ti lahko vseeno to zgodi, da začneš zanemarjati realnost.

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Aham. No, lahko trdim, da sem kar dobro prizemljen in vem, da bi se taksni skusnjavi kot je odvisnost od necesa uprl.

UNIVERZALNO: To imam namen pocet z osebo, ki mi je zelo blizu. Imava namen to probat, ker sva zelo povezana v vseh pogledih. Ne beziva pred realnostjo (karkoli ze to je), oz. bolje, pred materialnim/fizicnem svetom in si isceva neko boljse zivljenje v sanjah, le rada bi se srecala kaksno noc, vsaj za kratek cas.

lp

Aham. No, lahko trdim, da sem kar dobro prizemljen in vem, da bi se taksni skusnjavi kot je odvisnost od necesa uprl.

UNIVERZALNO: To imam namen pocet z osebo, ki mi je zelo blizu. Imava namen to probat, ker sva zelo povezana v vseh pogledih. Ne beziva pred realnostjo (karkoli ze to je), oz. bolje, pred materialnim/fizicnem svetom in si isceva neko boljse zivljenje v sanjah, le rada bi se srecala kaksno noc, vsaj za kratek cas.

lp

iiii http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Sem bral o teh zadevah in najdu (pred kakim letom ali več) tudi gradivo kako dosežt to kar si želiš ti. Ampak zadeva poteka v več stopnjah in sicer začneš z navadnimi lucidnimi sanjami in to postopoma nadgrajuješ z novimi tehnikami. S tem si kao utrdiš celotno izkušnjo, ker ponavadi (vsaj men se je tko dogajal), ko ti rata lucidno sanjati, si tko vesel da ti je ratal in pol traja vse skupi par sekund in zbledi, zaradi čustvenega naboja. Morš pol trenirat to, da se glih ne razveseliš preveč, ko ti rata dosežt lucidnost, ampak zadevo mirno sprejmeš in celotna izkušnja traja veliko dlje kot sicer. Ena izmed višjih stopenj pa je ta, da se dve osebi spravita v lucidnost in se prikličeta v sanjah, kjer si potem delita izkušnjo. Zna bit zanimivo, samo je pa vsekakor potrebno veliko truda, da se to sploh doseže.

Zih pa je tega materiala veliko na netu, sem pa pozabil kje sm to najdu. Tko da mal še pobrskaj.

temu se reče mutualno sanjanje.

Poišči na googlu : Mutual dreaming.

Tjazy, kaj pa misliš, da si?

Mislim oprosti, ker tudi jaz nisem nič, ampak..

Od kje tebi znanje, ideja in morebiti izkušnje, da so skupinske sanje, ki niso nič drugega, kot sanje, ampak so SKUPINSKE (!!!o moj bog!!) nevarne?!

Drugače, dragi moji gospodje, če še niste opazili naša Zemljica niha s svojo lastno frekvenco.(nej bo tm okol, 7.83Hz) pa čeprav se zdaj neverjetno hitro vsako leto stopnjuje in veča.

Naši možgančki so v budnem stanju priklopljeni na tm od 14-30 beta ciklov, če si majster in si ubogal mamo, potem lahko svoje možgančke v globokem spanju nekako spraviš pod herz in takrat se lahko začne zabava.Možgančki so lepo umirjeni in tvoje ideje se lepše manifestirajo v ovoju, katerega del smo zaradi Zemlje.

Drugače povedano, telepatija in vsa ta sranja se lepo izvršijo iz pleksusa, še raje iz grla.

Drugače povedano, v hodečem stanju si delate večje pizdarije in nase zgrinjate zaradi nevednosti večje probleme, kot takrat, ko daste mir in preprosto-spite.

Pa jebenti degenski narod, ki se v strahu ponoč zbuja.

protestno masturbira na marsino sliko.

"...da se dve osebi srecata v sanjah in se dejansko zavedata vsega..."

Da se to počet tudi v budnem stanju v alfa, theta... preklopu...

Kadarkoli preko dneva (avtogeni trening višje stopnje, mentalna dinamika, yoga nidra.... , preko mentalnega "teleportiranja").

In se tudi dejansko čuti. Ko sta osebi čustveno povezani. In to hočeta in znata.

Telefonski, internetni contact = pa itak vedno vsakomur dosegljiv. Tudi neznalcem. LP

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...