Morana 29. avgust 2002 Prijavi Deli 29. avgust 2002 Ostala sem brez energije, hocem da crna luknja odvzame stran vse mracne misli in mi vrne nazaj mojo energijo. Zmorem pomagati drugim, ne zmorem pomagati sebi. Potrebujem energijo da lahko živim, potrebujem jo! Vso energijo mi je pobral strah...strah za katerega niti nisem vedela da obstaja, strah, ki mi razbija v prsih, unicuje telo, nažira moje misli...Strah me je. Resnično me je strah. Samo želim si nazaj svojo pozitivo in hočem odvreči strah, svoje mračne misli, svojo nemoč pomagati sebi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. avgust 2002 Prijavi Deli 29. avgust 2002 Najprej pomisli,česa te je najbolj strah.Ko to ugotoviš, je le ta že precej razkrinkan.To je obdobje, ko je poudarjena dvanajsta hiša in prehod kakšnega težkega planeta skozi to hišo velikokrat sproži "pospravljanje svoje podstrešne" in takrat je strah normalen,grozen je samo strah pred strahom.Ko ugotoviš česa te je najbolj strah,takrat ne bo imel nad tabo več take moči.Vzrok za strah vrzi v to luknjo.Želim ti čimprej sončno vzdušje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. avgust 2002 Prijavi Deli 29. avgust 2002 če se mene polasti vsaj tanek občutek tegale´´ potem grem koj pod tuš in se spopadem z njim. odvžem ga ceuga in odplakne ga voda za vedno.ne sme se me polastiti ker nočem ,da zasede mojo osebnost; ker hočem ostati jaz še naprej . pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 29. avgust 2002 Prijavi Deli 29. avgust 2002 Morana, vem kaj je to nerazložljiv oanični strah. A obstaja vzrok. Jaz sem se iz tega izkopala na začetku z meditacijami. Poišči vzroke. Naredi tisto, česar te je strah. Sicer pa mislim da vem zakaj gre. Če hočeš mi piši da poklepetava. V prvi vrsti pa skrbi zase, energijo porabi najprej zase, potem za druge. Vseeno te bodo imeli radi in te bojo spoštovali. Mogoče še bolj, če boš kdaj rekla komu tudi ne. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Morana 29. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2002 Hvala za vaše misli. Ogromno energije dobim že s tem da mi jo nekdo poslje. Sedaj se pocutim malo bolje, ceprav je še vedno nekaj v meni... Vem da bo slo stran, vem da bo bolje. Potrebujem samo pozitivno energijo, moč. Energija, ki meni pomeni življenje. Lunca, žal se ne spoznam toliko na te hiše. V meni je samo energija, ki jo dobim s tem ko komu pomagam, ko vem da je nekdo srečen, vendar enostavno pride čas ko se v meni pojavi nekaj nejasnega, nekaj zaradi česar se izoliram. Takrat potrebujem energijo od drugih. Veliko pomagajo ze pozitivne besede, ko ves da nekomu ni vseeno... Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 30. avgust 2002 Prijavi Deli 30. avgust 2002 Ni dovolj pozitivna energija od drugih. Od drugih potegneš še kaj drugega ne samo pozitivno. Sama imaš sovolj energije. Ozavesti jo in jo uporabljaj. Saj zmoreš Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. avgust 2002 Prijavi Deli 30. avgust 2002 Pojdi v naravo. V gozdove. Tam boš lažje razmišljala in zaupaj intuiciji. natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 30. avgust 2002 Prijavi Deli 30. avgust 2002 Ne razmišljaj o strahu,počni to kar vedno počneš oziroma to kar rada počneš in ne razmišljaj o strahu-v sekundi ga ne bo več. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. september 2002 Prijavi Deli 2. september 2002 Ne misli,da ti pomaga samo takrat, ko prejemaš energijo, verjemi in vedi,da bolj ko jo razdajaš, več se ti je vrača.Ne verjameš, poskusi? Deluje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.