Skoči na vsebino

Energija

Morana

Recommended Posts

Ostala sem brez energije, hocem da crna luknja odvzame stran vse mracne misli in mi vrne nazaj mojo energijo. Zmorem pomagati drugim, ne zmorem pomagati sebi. Potrebujem energijo da lahko živim, potrebujem jo! Vso energijo mi je pobral strah...strah za katerega niti nisem vedela da obstaja, strah, ki mi razbija v prsih, unicuje telo, nažira moje misli...

Strah me je. Resnično me je strah. Samo želim si nazaj svojo pozitivo in hočem odvreči strah, svoje mračne misli, svojo nemoč pomagati sebi...

Deli na socialnih omrežjih

Najprej pomisli,česa te je najbolj strah.Ko to ugotoviš, je le ta že precej razkrinkan.To je obdobje, ko je poudarjena dvanajsta hiša in prehod kakšnega težkega planeta skozi to hišo velikokrat sproži "pospravljanje svoje podstrešne" in takrat je strah normalen,grozen je samo strah pred strahom.Ko ugotoviš česa te je najbolj strah,takrat ne bo imel nad tabo več take moči.Vzrok za strah vrzi v to luknjo.

Želim ti čimprej sončno vzdušje.

če se mene polasti vsaj tanek občutek tegale´´ potem grem koj pod tuš in se spopadem z njim. odvžem ga ceuga in odplakne ga voda za vedno.

ne sme se me polastiti ker nočem ,da zasede mojo osebnost; ker hočem ostati jaz še naprej .

pokowc

Morana, vem kaj je to nerazložljiv oanični strah. A obstaja vzrok. Jaz sem se iz tega izkopala na začetku z meditacijami. Poišči vzroke. Naredi tisto, česar te je strah. Sicer pa mislim da vem zakaj gre. Če hočeš mi piši da poklepetava. V prvi vrsti pa skrbi zase, energijo porabi najprej zase, potem za druge. Vseeno te bodo imeli radi in te bojo spoštovali. Mogoče še bolj, če boš kdaj rekla komu tudi ne.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Hvala za vaše misli. Ogromno energije dobim že s tem da mi jo nekdo poslje. Sedaj se pocutim malo bolje, ceprav je še vedno nekaj v meni... Vem da bo slo stran, vem da bo bolje. Potrebujem samo pozitivno energijo, moč. Energija, ki meni pomeni življenje.

Lunca, žal se ne spoznam toliko na te hiše. V meni je samo energija, ki jo dobim s tem ko komu pomagam, ko vem da je nekdo srečen, vendar enostavno pride čas ko se v meni pojavi nekaj nejasnega, nekaj zaradi česar se izoliram. Takrat potrebujem energijo od drugih. Veliko pomagajo ze pozitivne besede, ko ves da nekomu ni vseeno...

Hvala!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...