DON KARLOS 13. december 2008 Prijavi Deli 13. december 2008 Izvrsten nasvet. Tisto, kar sem napisal v angleščini je bilo namreč direktno iz knjige. Tudi nasvet vsem bralcem podobnih postov: berite originalne avtorje in se sami prepričajte o stvareh. Ok, če sem se zmotil, pa priznam napako. Vendar kaj je mislil s various calculations? Kdo je izračunal toliko mnogo izračunov?LP Aja? Izhajajoč iz sebe?HI HI HI... Čuj Zerkalo, poglej malo svoje poste pa potem kritiziraj. Ni pa drugače obupat nad nikomer. Pa no hard feeling. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 13. december 2008 Prijavi Deli 13. december 2008 Drugače pa Antonimus, se strinjam s tabo, da se je lahko v prevodih obrne marsikak pomen. Ampak to ne obrazloži pointa kar sem hotel povedat. Glavno vprašanje je, da kako lahko nekdo, ki ne more prav določiti trajanje neke juge obdobja, trdi da neka juga traja toliko in toliko let, po toliko leti se bo spremenila itd. Če bi Joganando vprašal, a je duhovno znanje nad znanstvemim, bi verjetno rekel da, a po dejanjih, bi lahko sklepali da v tem primeru ne. Pa oprosti mi, saj te nimam namena žaliti, pa tudi drugih ne. Se samo bolj zajebavam na račun, vsaj upam, naših slabosti. Pa tudi drugim nič ne zamerim, če uporabijo za dobro zajebancijo. Zdaj pa pripravljam novo objavo in to bom verjetno poimenoval Razkrivamo vam zaroto zarote ali Don Karlosova resnica, hi hi hi boš videl dobra zajebancija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Mal nakladanja:Ta prau dec se smeje HA HA HA.HI HI HI, tko se ženske hihitajo. -)Streniran Buddhist, Yogin, ... pa zatuli HA in se "izstreli" v orbito - Svetlost, ko pride čas.Če se. -) Skozi teme.HA HA HA zveni bolj odločno. -)HI HI HI = < kot HA HA HA -)Don Karlos razbija praznoverja. Je Don Kihot v boju z mlini na veter.Ampak, vseeno koristen. -) Čeprav effekta na "dogmatsko, kultno-osebno" verujoče v razno, raznoni nobenega. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Čuj Zerkalo, poglej malo svoje poste pa potem kritiziraj. Ni pa drugače obupat nad nikomer. Pa no hard feeling. LpKakšno kritiziranje? Če se malce ponorčujem iz bebavega hihitanja to še ni nikakršna kritika. Če vzamemo, da je Joganandin Guru res nekaj več, potem je njegova duhovnost še vedno na nižjem nivoju kot trenutna znanost, saj le ta daje boljše rezultate, vsaj kaj se astronomije tiče. Samo kako včasih resnica hitro pride na dan. Se sploh ne zavedaš kje lahko ta hudič rukne ven. HI HI HI Znanost in duhovnost, ha. Ena se ukvarja z razlago, druga pa z odnosom do sveta. In zdaj bi ti vlekel vzporednice ter primerjal kaj je "višji" ali "nižji" nivo. Precej naiven pogled, bi dejal.Praviš, "Če vzamemo, da je Joganandin Guru res nekaj več,". Zakaj bi pa sploh tako "vzeli"? Tisti, ki se ševedno radi igrajo takšnimi oznakami, se mi zdijo precej za časom. Kaj pa, če si je tale Jogananda tistega guruja kratko malo izmislil? In ti se potemtakim trudiš dajati v nič nek virtualen vir "informacij"?Se ti ne zdi, da s takim pristopom izpadeš enako naiven kot vse tiste slepe kure, ki sledijo breznekega nevtralnega odnosa do informacij?Svet pravkar doživlja renesanso kritične razsvetljenske misli in v tem pogledu si vsekakor v toku. Vendar na tem nivoju tvojega komuniciranja neka debata ni možna, ker si agresiven (hihihi) inprimitiven(dretje brez razloga). Da o ostalem izvajanju ne izgubljam besed. Pozdravljam pa tvoj poziv k razmišljanju z lastno glavo. Vendar me prav zanimajo tvoje lastneugotovitve, zakaj se ti Zeitgeist zdi zavajajoč, ne pa da v tvojih postih razbiram že ničkolikokrat videne izjave nestrpnežev, ki jim ne odgvarja vsebina povedanega. Jebiga. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Kakšno kritiziranje? Če se malce ponorčujem iz bebavega hihitanja to še ni nikakršna kritika. Znanost in duhovnost, ha. Ena se ukvarja z razlago, druga pa z odnosom do sveta. In zdaj bi ti vlekel vzporednice ter primerjal kaj je "višji" ali "nižji" nivo. Precej naiven pogled, bi dejal.Praviš, "Če vzamemo, da je Joganandin Guru res nekaj več,". Zakaj bi pa sploh tako "vzeli"? Tisti, ki se ševedno radi igrajo takšnimi oznakami, se mi zdijo precej za časom. Kaj pa, če si je tale Jogananda tistega guruja kratko malo izmislil? In ti se potemtakim trudiš dajati v nič nek virtualen vir "informacij"?Se ti ne zdi, da s takim pristopom izpadeš enako naiven kot vse tiste slepe kure, ki sledijo breznekega nevtralnega odnosa do informacij?Svet pravkar doživlja renesanso kritične razsvetljenske misli in v tem pogledu si vsekakor v toku. Vendar na tem nivoju tvojega komuniciranja neka debata ni možna, ker si agresiven (hihihi) inprimitiven(dretje brez razloga). Da o ostalem izvajanju ne izgubljam besed. Pozdravljam pa tvoj poziv k razmišljanju z lastno glavo. Vendar me prav zanimajo tvoje lastneugotovitve, zakaj se ti Zeitgeist zdi zavajajoč, ne pa da v tvojih postih razbiram že ničkolikokrat videne izjave nestrpnežev, ki jim ne odgvarja vsebina povedanega. Jebiga. Živjo, Sem samo hotel opomniti, da ti kolneš, a kritiziraš moj smeh. Kaj pa je tu slabše naj vsak oceni po svoje. Če kdo moj smeh vzame za slabo naj prosim tega ne stori, saj ni bilo mišljeno tako. Mislim, da preveč resnosti škodi. Tudi na moj raču bom sprejel dober humor, nisem fanatik! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Živjo, Sem samo hotel opomniti, da ti kolneš, a kritiziraš moj smeh. Kaj pa je tu slabše naj vsak oceni po svoje. Če kdo moj smeh vzame za slabo naj prosim tega ne stori, saj ni bilo mišljeno tako. Mislim, da preveč resnosti škodi. Tudi na moj raču bom sprejel dober humor, nisem fanatik! LP Saj nisem vzel tvoje hihitanje kot nekaj slabega, le moteče je postalo po nekajkratnem ponavljanju.Da dretja sploh ne omenjam. Spet se zapletaš v "slabše-boljše" primerjave. Kako to misliš, "kaj je tu slabše"? Če misliš na primernost načina izražanja, potem je v določenih primerih na mestu tako preklinjanjekot hihitanje. Dokler ne postane za nekatere moteče nakar se odzovejo, kakopak.Zeitgeist? Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 Saj nisem vzel tvoje hihitanje kot nekaj slabega, le moteče je postalo po nekajkratnem ponavljanju.Da dretja sploh ne omenjam. Spet se zapletaš v "slabše-boljše" primerjave. Kako to misliš, "kaj je tu slabše"? Če misliš na primernost načina izražanja, potem je v določenih primerih na mestu tako preklinjanjekot hihitanje. Dokler ne postane za nekatere moteče nakar se odzovejo, kakopak.Zeitgeist? OK OK, no hard feeling. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest romand 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 POGLEJ SI FILME Z LINKOV NA KONCU STRANI... VREDNO OGLEDA!-mogoče si jih pa že Potek in nadaljevanje zgodovine .... Zakaj NEKDO želi, da ljudje uživajo v gledanju televizije, so potopljeni v virtualno idealno življenje pocukranih nadaljevank, ki delujejo kot anestetik na življenske probleme, zakaj s krvavimi očmi gledajo filme, v katerih nekdo z močjo vlada sočloveku z željo po oblasti ... Zakaj NEKDO želi, da so ljudje življensko nerazgledani, butasti, da prednost rajši dajejo televiziji in časopisom, namesto da bi brali knjige in se osebnostno razvijali ... Zakaj je nekaj drugačnega, ( neko novo mišljenje, nov pristop, nov pogled na svet, alternativa nečemu staremu, kar se ne propagira po TV ali po časopisih in ne obstaja v glavah zadrtih povprečnežev ), - vedno tako butasto ?!? delaj, kar ti rečejo, plačuj davke, kupuj stvari, ki jih ne rabiš, postani vdana lutka NEKOGA, ne pritožuj se in bodi tiho !!! Odpri oči http://video.google.com/videoplay?docid=-1156553072374606828&hl=sl 1. del http://video.google.com/videoplay?docid=-4247426507937004697&hl=sl 2. del http://video.google.com/videoplay?docid=2776013123924489713 3. del Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 Zadeva mi ni všeč, kar je izključno antikrščanska (v enem delu), dejansko je tudi iz glasu slutiti antikrščansko propagando, kar daje vedeti, da je spet en FANATIK na delu, čisto nič boljši od kristjanov, še slabši. Če verjamemo Nostradamusu, potem bo antikrist pobil 2/3 sveta, samo kot informacijo. Nekateri rajši gledajo pač nazaj, kot naprej in rajši kritizirajo tiste, ki učijo ljubiti druge, kot tiste, ki učijo sovražiti druge. Ampak to še ni vse. Zelo lepo pove iz kje naj bi krščanstvo dejansko izviralo, ampak to še ne pomeni, da posmrtno življenje ne obstaja. Nasprotno. To samo potrjuje, da je vse res. Egipčanska knjiga mrtvih, budistična knjiga mrtvih, poganska verovanja o življenju po smrti. V bistvu sem samo dobila potrdilo, da ljudje ne dojamejo religije. Najbž od tu toliko fanatikov itd. Všeč mi je bil tisti del, od kje izvira 10 zapovedi!!!! Boljše ne bi moglo biti. Na drugem svetu te bodo sodili za ta dejanja, zato naj bodo v realnosti zakon,.... kulsko. Sama vem, ker sem prebrala Biblijo itd., da izvira zadeva iz Egipta (je dokaj jasno), pa tudi ostale zadeve so mi jasne. Samo če se že gredo v pogon religije, bo največja napaka, ki jo lahko naredijo pogon samo krščanske, ker islam je mnogo, mnogo hujši,.... In to še ni vse. Ljudje rabijo vero. Ljudje rabijo biti sinhroni, težiti k istim ciljem. Ljudje morajo vedeti, kaj je prav in kaj ni!!! Danes ljudje zelo dobro vedo, da ni prav, da se krade. Pa vseeno kradejo,... ker zakaj pa ne, če me nihče ne vidi???.... dokler ne pride pred sodbo po egipčanski knjigi mrtvih,.... V glavnem, ko se greš revolucijo, običjano ljudje nimajo pojma kaj vse to potegne za seboj,... pač ne dojamejo, da so ljudje smo malo višje razvite opice in žal, čisto nič drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 Sicer je pa zgoraj opisano pravi paradoks realnemu stanju v Sloveniji. Vse kar je napisano je res, le s to razliko, da tako hoče tisti, ki dela Zeitgaist (ateizem), ne pa cerkev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 POGLEJ SI FILME Z LINKOV NA KONCU STRANI... VREDNO OGLEDA!Še bolj je vredna ogleda in uporabe forumska funkcija "Iskanje"! Morda najdeš že obstoječo temo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 Denar kot dolg, The Money Masters [za CD1 so hrvaški podnapisi], ...Objava #201http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055490772 Denar kot dolgDokumentarec lepo in nazorno razloži celoten denarni sistem.Banke posojajo denar, ki ga nimajo, z obrestmi vred ... The Money Masters"3.5 ure dolg zgodovinski dokumentarec, ki spregovori o zgodovini denarjain bančništva v Evropi in Ameriki. Prikazuje, kako lahko majhna skupinavpliva in nadzira celotne države preko korupcije v finančnih in bančnihsistemih." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 Denar kot dolg, The Money Masters [za CD1 so hrvaški podnapisi], ...Objava #201http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055490772 Denar kot dolgDokumentarec lepo in nazorno razloži celoten denarni sistem.Banke posojajo denar, ki ga nimajo, z obrestmi vred ... The Money Masters"3.5 ure dolg zgodovinski dokumentarec, ki spregovori o zgodovini denarjain bančništva v Evropi in Ameriki. Prikazuje, kako lahko majhna skupinavpliva in nadzira celotne države preko korupcije v finančnih in bančnihsistemih." a veš kwa pa men pride na misu, k gledam takele filme?mal se sprašujem, če tud teli filmi niso v interesu tistih nekaj ljudi, k naj bi pokupili ceu swet?ker mi ni logičn, da ne bi tega zloo hitr skenslal iz interneta, če ne bi tut njim pasal, da se to razširi. mogoče nam vržejo samo kost, pa da smo zadowoljni, resnica je pa mogoče še dosti hujša. kot npr. pri nas, ko so nam vrgli kost z nekim referendumom za oploditev tistih nekaj žensk na leto (pa ne želim bit žaljiv do tistih nekaj žensk, ampak na enem državnem-kapitalskem nivoju so pa pač-sori nepomembne), istočasno pa so privatizirali (beri pokradli) NLB in potem še ostalo naprej.ne znam predstavljat, kaj nej bi biu pol njihov naslednji cilj. mogoče tko, kt nacizem-religija? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 hehe, janko, maš prou... že velik ugibanj je blo na temo: gospodarji sveta so tko pametni, da so si zamislni ceu finančni sistem, potem pa naj bi jih tkole razkrinkal... podobn je blo, ko so namigoval, da Moore dela za vlado, ko je naredu dokumentarc o dvojčkih.... čeprou, iskreno povedano ta sistem, ki je sedaj še zdaleč ni brez napak in prej ko slej bodo potrebne spremembe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 hehe, janko, maš prou... že velik ugibanj je blo na temo: gospodarji sveta so tko pametni, da so si zamislni ceu finančni sistem, potem pa naj bi jih tkole razkrinkal... podobn je blo, ko so namigoval, da Moore dela za vlado, ko je naredu dokumentarc o dvojčkih.... čeprou, iskreno povedano ta sistem, ki je sedaj še zdaleč ni brez napak in prej ko slej bodo potrebne spremembe. ah... debata, k ne prpele nkamor...se bo res treba mal bl vase obrnit, pa bo usak sistem dober Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 ah... debata, k ne prpele nkamor...se bo res treba mal bl vase obrnit, pa bo usak sistem dober tud to sm že razmišlu (vase obrnit se)... pa sm pred očmi samo ferrarije pa dekleta imel... to pa spet ne gre, ane ampak, roko na srce, vsi se bomo vase obrnil takrat, ko bo prepozno... ker ljudje res radi tiščimo glavo u pesk... pa na pivo gremo prevečkrat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 tud to sm že razmišlu (vase obrnit se)... pa sm pred očmi samo ferrarije pa dekleta imel... to pa spet ne gre, ane ampak, roko na srce, vsi se bomo vase obrnil takrat, ko bo prepozno... ker ljudje res radi tiščimo glavo u pesk... pa na pivo gremo prevečkrat.. sej ne želim zdej pametwat, ampak mislm, da dobr vem, o čem goworiš... pa ni panike... se boš vase tut sigurn obrnu. prej al slej. cajt si pa loh izbereš sam. če boš pa predoug čakou, bo pa že žiulene za to poskrbeu. ampak takrat pa zna bit mal težje in neprijetno... al pa glih to rabiš... boga pitaj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 sej ne želim zdej pametwat, ampak mislm, da dobr vem, o čem goworiš... pa ni panike... se boš vase tut sigurn obrnu. prej al slej. cajt si pa loh izbereš sam. če boš pa predoug čakou, bo pa že žiulene za to poskrbeu. ampak takrat pa zna bit mal težje in neprijetno... al pa glih to rabiš... boga pitaj zato pa večinoma sledim stavku: pustmo se presenetit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 zato pa večinoma sledim stavku: pustmo se presenetit jp. usak po swoje.k ti bo pa zmankal izgoworou, pa powej... ti jih stresem iz rokawa še miljon pa useen ne boš ušel, kar se moraš naučit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 jp. usak po swoje.k ti bo pa zmankal izgoworou, pa powej... ti jih stresem iz rokawa še miljon pa useen ne boš ušel, kar se moraš naučit fora je,da ne bežim.... ali pač? (končn en k tud mal irca ) da ne bo off topic... zeitgesit mi je všečn, če ne druzga me ja zamotil za urco pa pou Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Živio! Mene je tudi ogled dokumentarca Zeitgeist zabaval. Najbolj smešna mi je bila trditev, da se v pentagon sploh ni zabilo letalo. Je prav težko verjeti, da v večmiljonskem mestu, nebi bilo opaziti tega, kako se avion zabije v PENTAGON. Po mojem, bi bilo prav težko spregledati dejstvo, kako se bi naprimer v slovenski parlament zabil Jumbo jet. Pa teorija zarote gor ali dol. Povej to uslužbencem PENTAGONA. Po mojem so bili opečeni samo v svoji glavi. Da pa je poškodbe v zgradbi pentagona mogoče znanstveno objasniti samo z letalom, pa sploh ni važno. NG TV je itak satanov suženj sistema. Hi Hi Hi Pa se vprašamo, zakaj niso hotel predvajati tega dokumentarca v večini držav USA. Kot bi trdili v Sloveniji, da se ni na našo domovino zgodila agresija JLA. Po mojem je bil napad na mejne prehode zrežirana stvar. Še dobro da ni prijavil, kako se ni v WTC zabil avion in da je vse skupaj masovna halucinacija. Pa tudi dejstvo je, da tudi Napoleon ni obstajal. Bil je rojen v znamenju bika!!! LP xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Pa še to, je avtor dokumentarca pravzaprav skriti nacist. Je prav v tem dokumentarcu označeno krščanstvo, kot JUDOVSKA zarota!!!! Ma kaj smo pamet izgubili aj kaj. Spet so judi krivi. V rusiji, Putin trdi, da so bili judi krivi za propad stalinizma in komunizma.... Kakšne bedarije pa trosite a vas ni sram! Seveda tudi za Hitlerjev poraz so bili krivi judi. Še dobro, da se mi je krava dobro otelila. Že vem kdo bi bil drugače kriv. A jaj jaj! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aleSio 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 (popravljeno) Analysis: Crisis may build new world order told you so. Popravljeno 1. april 2009 -> aleSio Citiraj I know the pieces fit cause I watched them fall away Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. april 2009 Avtor Prijavi Deli 2. april 2009 Pa še to, je avtor dokumentarca pravzaprav skriti nacist. Je prav v tem dokumentarcu označeno krščanstvo, kot JUDOVSKA zarota!!!! Ma kaj smo pamet izgubili aj kaj. Spet so judi krivi. V rusiji, Putin trdi, da so bili judi krivi za propad stalinizma in komunizma.... Kakšne bedarije pa trosite a vas ni sram! Seveda tudi za Hitlerjev poraz so bili krivi judi. Še dobro, da se mi je krava dobro otelila. Že vem kdo bi bil drugače kriv. A jaj jaj! lp Ej stari, teb ene 5 koleščkov manjka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Ej stari, teb ene 5 koleščkov manjka teb jih še welik weč, k si to šele zdej pogruntou čeprou... nek je napisou, da je luna iz sira. misllmmmm Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.