iztok 132 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 ja no dejte se predstavt no... Iztok sm jst.... pa tko sma našu tale forum k sm mal brsku po netu za temi čvekarijami k so tle na splošno ane.. Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Mich, me veseli Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 doorwoman - me veseli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Alef, znan tudi kot luftar, perešček... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Jst sem pa jst, pa me tud veseli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Jst sem pa jst, pa me tud veseli me veseli..js še zdej ne vem kdo sem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Moj nick je univerzalno. Me veseli. me veseli..js še zdej ne vem kdo sem http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 na kratk sm loly. nism dolg clan l.n., ga pa spremljam ze dolg. me veseli Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Pozdravljeni. Moje ime je Jaka in sem mlad preprost slovenski fant. Najbolje se počutim, ko se zvečer s prijatelji dobim v gostilni, kjer popijemo kakšen kozarec dobrega slovenskega vina in se dolgo v noč zabavamo ob zvokih harmonike. Moja najljubša hrana je polenta, ki jo skuha moja Mama. Zadiši mi tudi dobra kranjska klobasa z zeljem. Rad jo ima tudi moj Oče, ki je po poklicu mesar. Tudi jaz si želim biti mesar, ko bom velik. Sem tudi zelo samostojen, saj že pri petindvajsetih letih razmišljam o tem, da bi te odselil od staršev. Mama in Oče sicer godrnjata, a iz fanta mora nekoč postati mož in zato se že dogovarjam, da bi se preselil v hišo na drugi strani ceste. Upam le, da bo Očetova pokojnina pokrila stroške najemnine.Vsem en lep pozdrav iz tihe in sončne slovenske vasice.Jaka Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Pozdravljeni. Moje ime je Jaka in sem mlad preprost slovenski fant. Najbolje se počutim, ko se zvečer s prijatelji dobim v gostilni, kjer popijemo kakšen kozarec dobrega slovenskega vina in se dolgo v noč zabavamo ob zvokih harmonike. Moja najljubša hrana je polenta, ki jo skuha moja Mama. Zadiši mi tudi dobra kranjska klobasa z zeljem. Rad jo ima tudi moj Oče, ki je po poklicu mesar. Tudi jaz si želim biti mesar, ko bom velik. Sem tudi zelo samostojen, saj že pri petindvajsetih letih razmišljam o tem, da bi te odselil od staršev. Mama in Oče sicer godrnjata, a iz fanta mora nekoč postati mož in zato se že dogovarjam, da bi se preselil v hišo na drugi strani ceste. Upam le, da bo Očetova pokojnina pokrila stroške najemnine.Vsem en lep pozdrav iz tihe in sončne slovenske vasice.Jaka Živjo!Jaz sem pa Nika, Nikica me kličejo. Najraje imam družbo in nočno življenje. Z sestro greva skoraj vsak dan v shopping, ker obožujem nove cunje, pa tudi parfumi so mi všeč. Kadim, ampak bom kmalu nehala. Skoraj vsak teden imam novega fanta, ampak si iščem resnega (ki jih nikakor ne najdem). Sem odlična igralka in plesalka, vendar moji veliki talenti niso bili še opaženi. Denar si zaenkrat služim v enem kafiču. Upam, da bom enkrat našla moškega, s katerim bom imela otroke in bom srečna. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Živjo. Moj nick je Nimbus in prihajam iz vasi. Zelo rad jem in mi je všeč sosedova deklica. Resno razmišljam, da bi jo povabil v kino. Glede na moje izkušnje bi mi moralo uspeti. Zadnjič sva se z njeno prijateljico celo za roki držala. Za svoja leta sem pravi korenjak. Želim si, da bi imela veliko otrok in da bi mi dobro kuhala. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Sem Tone iz prešerne ter napredne in kreativne deželice, ki Slovenija se kliče. Imam tudi dva hobija: hobij1 in hobij2. Zelo rad hodim, razen v vodi, kjer rajši plavam. Moj najljubša jed je hrana. Rad odvijam čokolado. Pozimi obožujem radiatorje. V principu načelen. Baklava po slaščičarskem horoskopu. Trnjulčica v prejšnjem življenju. Kako je pa tebi ime? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 jst sm pa doorwoman, ker odpiram vrata drugim ljudem.. da vedno pridejo do spoznanja, da imam jaz prav.. ha, ha.. vedno prov!! dans je moj brat stavil z mano, da se naš maček ne bo hotu kopat.. pol sm ga mal omamla, tok sm mu dala za jest (ene kosmiče k ful napihnejo), da se je komi premiku.. pol se je pa rade volje skopal.. ha, ha.. pa sm dobila 5 evrov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 hobij1 in hobij2 x:Dx režu ko norc Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 blanka...it's nice to meet ya 2 .......sem prijazna, popustljiva, se prilagajam, mirna, ampak vseeno lahko pri meni eksplodira vulkan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Iztok sm jst.... jst sm pa aAkhuthm...iztok.....iz chesa pa....bane, lavaboja al WC-ja? x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 Imam tudi dva hobija: hobij1 in hobij2 :D Baklava po slaščičarskem horoskopu modeli! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 ajanajpogostejshi znak na kerga naletim je STOP zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shenoelle 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 sem She. sem Noelle. skratka Shenoelle.cukrček za v kavo z.... nasmehom Citiraj Enostavno. Sijoče. Shenoelle. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Jaz sem pa Nature, pripadam človeški rasi,ki zna samo uničevati in zavojevati za svojo človeško korist! Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Jaz sem pa Nature, pripadam človeški rasi,ki zna samo uničevati in zavojevati za svojo človeško korist!Še ena pozitivka. Jst sm pa Pika. Ne vejica, da ne bo pomote. Pa zelo rada pikam, čeprav nimam žela, osti, bodice ali vil. Včasih sem vesela, včasih žalostna, včasih jezna, včasih me pa sploh ni. Hobijev imam veliko, celo več kot antoninus, tako da 1 in 2 lahko dodate še št. 3, 4, 5, 6, ... konc koncev sem dvojčica, za katere je pa znano, da radi menjamo. Pa ne fante, tako kot Nicky, ker nisem tako velika in dobra igralka kot ona, da bi mi to uspevalo. Sicer pa poznam Jako iz slovenske vasi, ki je v resnici moj sosed in ga ponoči gledam skozi okno, v njegovo kopalnico, ko se tušira. Norija na forumu je baje nalezljiva. Mislte si, kar si hočte. In NE, nism shanna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Jaz sem pa Nature, pripadam človeški rasi,ki zna samo uničevati in zavojevati za svojo človeško korist!No, na srečo na zna samo tega. Pogojili so nas/smo se, da smo take pizde. Sicer pa je to le naša začasna narava, ki pa je zelo vztrajna. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Jaz sem pač taka kot sem, nič posebnega, mali misleči stvor - v okviru svojih zmožnosti seveda . Sem pridem, ko mi je dolgčas, kakšno pametno misel prebrat in ta o začasni človeški naravi je ena boljših, morem priznat . Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lynn 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Lynn sem, ja. Ampak samo na lunin.net.V prostem času rada pljuvam v veter. Me veseli, da smo se spoznal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 če bi lulala v veter bi postala pa japonc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.