NVK 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Te teme je pa skor škoda, da bi se prah na njej nabiral. Sem NVK ( Načelen Vseveden Korenjak). Doma sem iz kavčuka, kjer se lahko po mili volji zaletavamo v vse kar želimo, pa nas samo odbije in nas nič ne boli. Sem uravnovešeno neuravnovešen, pogumno prestrašen in slepo vseviden. Kdor me pozna, me sovražno ljubi. Rad se mečem ven, zmišljujem zgodbice, ki me naredijo več vrednega in hkrati ubogega. Rad se smilim samemu sebi in včasih se mi zdi, da me je bog naredil samo zato, da bi me zajebal. Sem optimistično črnogled, ko pa bom kupoval nov avto bo verjetno bele barve. Rad živim po principu brezglavega divjanja in velikokrat me zaradi tega vrže iz ovinka a me moj varuh vedno prestreže. I'm a 6,1 foot tall,I like to smoke and drink and bool,I have a yello suit, that makes my day,at the end of the day, I finish off in one of my bed.But most of all, I like to talk abought ME. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 heheh,ste smešni. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Pozdravljeni. Moje ime je Jaka in sem mlad preprost slovenski fant. Najbolje se počutim, ko se zvečer s prijatelji dobim v gostilni, kjer popijemo kakšen kozarec dobrega slovenskega vina in se dolgo v noč zabavamo ob zvokih harmonike. Moja najljubša hrana je polenta, ki jo skuha moja Mama. Zadiši mi tudi dobra kranjska klobasa z zeljem. Rad jo ima tudi moj Oče, ki je po poklicu mesar. Tudi jaz si želim biti mesar, ko bom velik. Sem tudi zelo samostojen, saj že pri petindvajsetih letih razmišljam o tem, da bi te odselil od staršev. Mama in Oče sicer godrnjata, a iz fanta mora nekoč postati mož in zato se že dogovarjam, da bi se preselil v hišo na drugi strani ceste. Upam le, da bo Očetova pokojnina pokrila stroške najemnine.Vsem en lep pozdrav iz tihe in sončne slovenske vasice.Jaka x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Te teme je pa skor škoda, da bi se prah na njej nabiral. Sem NVK ( Načelen Vseveden Korenjak). Doma sem iz kavčuka, kjer se lahko po mili volji zaletavamo v vse kar želimo, pa nas samo odbije in nas nič ne boli. Sem uravnovešeno neuravnovešen, pogumno prestrašen in slepo vseviden. Kdor me pozna, me sovražno ljubi. Rad se mečem ven, zmišljujem zgodbice, ki me naredijo več vrednega in hkrati ubogega. Rad se smilim samemu sebi in včasih se mi zdi, da me je bog naredil samo zato, da bi me zajebal. Sem optimistično črnogled, ko pa bom kupoval nov avto bo verjetno bele barve. Rad živim po principu brezglavega divjanja in velikokrat me zaradi tega vrže iz ovinka a me moj varuh vedno prestreže. I'm a 6,1 foot tall,I like to smoke and drink and bool,I have a yello suit, that makes my day,at the end of the day, I finish off in one of my bed.But most of all, I like to talk abought ME.o, kako sva si podobna. pa ne samo v dveh stvareh. Pozdravljeni. Moje ime je Jaka in sem mlad preprost slovenski fant. Najbolje se počutim, ko se zvečer s prijatelji dobim v gostilni, kjer popijemo kakšen kozarec dobrega slovenskega vina in se dolgo v noč zabavamo ob zvokih harmonike. Moja najljubša hrana je polenta, ki jo skuha moja Mama. Zadiši mi tudi dobra kranjska klobasa z zeljem. Rad jo ima tudi moj Oče, ki je po poklicu mesar. Tudi jaz si želim biti mesar, ko bom velik. Sem tudi zelo samostojen, saj že pri petindvajsetih letih razmišljam o tem, da bi te odselil od staršev. Mama in Oče sicer godrnjata, a iz fanta mora nekoč postati mož in zato se že dogovarjam, da bi se preselil v hišo na drugi strani ceste. Upam le, da bo Očetova pokojnina pokrila stroške najemnine.Vsem en lep pozdrav iz tihe in sončne slovenske vasice.Jakaoriđinale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Subjekt, ki perpetuelno niha med nomotetiko in ideografijo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Subjekt, ki perpetuelno niha med nomotetiko in ideografijo.in v slovenščini se to bere kot Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Jest sem jest, ki ni nihče drug.Izvirnosti danes ni sploh, ko bo-bo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Tista kritika je bila resno vzeta, ker se na napakah učim.Prizadelo me je to, ker jih nisem mogla vključit v tekstin sem morala poštudirat (povedat so mi mogli) tehniko ki je zeloooo počasna. Tako, saj gre.Ta mi je najljubši in bi ga dala posod Lepo je slišat, da te kdo spoštuje, saj tega nisem bila vajena. Mantis je pa imela obdobje (tudi sem te prebrala na nekaj koncih), ki je z resnico in nič po ovinkih povedala, na čem stvar stoji brez enega samega nepotrebnega stavka. Če to koga prizadane , je v tem (povedanem direkt) resnica.Tista tema.... ajoj, kako je naslov (ko imajo nadpovprečne potrebe po spolnosti z vtikanjem rok v zadnjično odprtino in povsod drugod), .....Tam mi je bil všeč komentar. Strokovno in natančno povedano, da vsak normalen tega ne dela, ker potem imajo zaposleni v zdravstvu delo in komedje. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 inteligentno disfunkcialna brezčutna psihopatska oseba (vam na uslugo)! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Nisem glih ne vem kaj , sam mam pa fuuuuul dnarja :$$: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Nisem glih ne vem kaj , sam mam pa fuuuuul dnarja :$$: torej te bodo oz. so te doma odpremili z vleiko doto? ce te se niso, se priporocam aja...da se se predstavim...sem jebiveter - profesionalen, se razume... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Fajn da mamo taksnole temo in kul, k ste jo nasl in osvezil. *jaz vcas sploh ne vem, kaj kej pomen, kako se izgovori in taksno... tko da mislm, a sm cist tupa al kaj oz. bi morala vedt al je nek osebni stos clana..... Jaz ne vem, ce sm se ze tlele sploh predstavla, valjda mislm, da se mi ni treba. Sem Alenka Marsenić, ki pa me ze od daljne osnovne sole dalje vsi klicejo Marsa, npr. clo prfoxe so me tko klicale, Mitja in Tim me tko kliceta in vsi frendi, tko da je to ze kr ratalo *moje ime*, k mi nekak pase al kaj...Ko pa sem bla majhna, pa mi ni blo vsec. sam nisem mela prava glasanja. Potem sem se pa navadla in se zacela tud kr sama ze tko predstavljat in na mojih *stvaritvah* sem vedno s tem imenom, tko pa tud tle. to je to. aja, sem se lunin net in Mimi. V zacetku nas je blo 6, recimo admin, lunin net, marsa in se 2, pa sem si zraven ubodla se ta nick, mal tud iz heca, sicer pa je to bil moj nick za razne maile, se preden je obstajal LN, je pa to moja macka, pa zato...K najprej sm se na kere zivalske forume prikljucla, k smo besno macke oddajal, k so ble 17x na let....Zanimivo je, da so zadnji Mimini mladicki se rodil natancno istega dne kot Lunin forum (1. 3. 2002), le da kake 4 urce prej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Zdravo!Sem Aeval, krajše Aev. Za vse tiste, ki si lomite jezik pri mojem imenu, naj izdam skrivnost:sama ga izgovarjam po "ta novi" latinščini, torej "Eval", "Ev." Drugače pa ja, ima pomen! Sem, kar sem do sedaj sčarala skupaj, če me boste srečali čez nekaj časa, bom morda že kaj drugačna ... Kaj je še pomembnega o meni??... da zelje jem, roza barve ne maram, vozniško imam, cunje si perem sama, ženskih strokovnih revij ne berem... ...pa pozdravila bi vse, ki me poznajo! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Zdravo!Sem Aeval, krajše Aev. Za vse tiste, ki si lomite jezik pri mojem imenu, naj izdam skrivnost:sama ga izgovarjam po "ta novi" latinščini, torej "Eval", "Ev." Drugače pa ja, ima pomen! Sem, kar sem do sedaj sčarala skupaj, če me boste srečali čez nekaj časa, bom morda že kaj drugačna ... Kaj je še pomembnega o meni??... da zelje jem, roza barve ne maram, vozniško imam, cunje si perem sama, ženskih strokovnih revij ne berem... ...pa pozdravila bi vse, ki me poznajo! fajn je tole, da se opišemo skoz svoje oči... ja, pr men je tko. že takoj ko sem pršu na svet, sem si dejau:"ja, kaj za hudiča pa je To " in to počnem več ali manj še danes. če me boste srečal pa morda čez nekaj časa, se vam bom lahko zdeu pa tut mal drugačen... med največje dosežke si pa štejem, da sem pri desetih/enajstih kupil takratnji punci trikrat prevelik prstan in da sem na vprašanje po smislu življenja, par let kasneje, podal povsem eksakten odgovor. tko... ostalega se pa ne spmnim glih... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 torej te bodo oz. so te doma odpremili z vleiko doto? ce te se niso, se priporocam aja...da se se predstavim...sem jebiveter - profesionalen, se razume...Ni problema!! Sporočim ko bo čas prof. jebiveter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Ni problema!! Sporočim ko bo čas prof. jebiveter ja, ja...ko se dovolj dote na kup nabere Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 kul tema kuko nej se pa predstawm???kurc... najbolš, da se me izogibate Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 Tokaj bo to malo težje, ker ti k nam prideš, ali obratno.Nima veze, še se bomo srečali. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.