Lisbona 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Jz sem si malo prej privoščila kopel.. 40 minut sem se namakala v kopeli iz sivkinega olja,pa malo Himalajske soli sem dodala....Pa na obraz sem si dala masko iz riževega olja...Zdj se pa počutim čisto prerojeno.. Sam še lase si morem umiti. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 jz sem si enkrat natočila lpo polhno bano vode pa mehurčke,pa lpo svečke okoli pa gong zravn.Pol mi je pa neki mankal,k da bi lohk še bl dišal,sm dala not pa še eterično olje jang-jang.15 minut kasnej k sm zlezla iz bane sm bla pa polhna pikic,tko da prejden si zmečete vse živo v kopel se prepričejte da ni kej tazga k bi lohk alergijo fasou. Čprov je na eteričnem olju pisal,da ga loh damo v kopel 2do 3 kaplce.Sj po pou ure je pol alergija zginla. sam če ste preobčutljivi zlo pazte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 10. december 2007 Avtor Prijavi Deli 10. december 2007 hvala za opozorilo Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.