kukica 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Heeej! Oglašam se malo zmedena, šokirana. Oče je v bolnici, ker se mu rana na nogi, kjer so mu odrezali mezinec ne celi. Ugotovili so zožanje žil, razširili arterijo, s kapilarami pa ne znajo nič narediti. Zdaj kirurg želi odrezati še ostale prste do palca. Sigurno je treba odrezati, kar je mrtvega tkiva zaradi nevarnosti gangrene. Ostalo pa verjamem, da se da rešiti. Morda ima kdo kak nasvet, kam se obrniti po dodatno mnenje, pomoč? Ima kdo podobno izkušnjo? Karkoli... prosim in hvala. Urša Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Oprosti, k si morda mislila da ti bom dala kak nasvet, pa ga nimam...Socustvujem! Upam da se resi res tole mal manj radikalno!Drzim pesti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Zdravstevni nasveti preko spleta, - obisk pri spletnem zdravnikuodprta obstojeca tema >>>mogoce celo pogledas po imeniku ali kaksnih rumenih straneh ali netu z namenom poiskati kaksno privat kliniko. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Kar bom napisal, sem slišal in nisem videl v živo, a baje da je stvar resnična. Moškemu, kateremu se rana po operaciji ni zacelila, je pes nekaj dni lizal rano in počasi se je pozdravilo. Upam, da ni dezinformacija. Srečno. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Namakanje rane v človeškem, kravjem urinu = dozdaj pri meni zacelilo vse. Tudi vizuelno neestetske rane... Grgranje lastnega urina bistveno omili, če že ne odpravi težav z vnetimi, krvavečimi dlesnimi,..._________ Glede gangrene, ožilja pa sem raje tiho... ne vem nič... Ali = to kaj povezano s kajenjem, sladkorno...; tele rane, katere se ne celijo. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Kar bom napisal, sem slišal in nisem videl v živo, a baje da je stvar resnična. Moškemu, kateremu se rana po operaciji ni zacelila, je pes nekaj dni lizal rano in počasi se je pozdravilo. Upam, da ni dezinformacija. Srečno. Meni se zdi čist mozno. Sm pelala psa enkrat k veterinarju,k mu je začel neki tackga kot zivo meso rast iz tacke.In mi je veterinar reku da nej kr pustim, da vrjetno si bo zlizal.In res cez dobr mesec se tud mal ni poznal vec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Živjo! NIČ ne vem o tem, le naletela sem na to enkratneki člankis strani domače Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 hiperbarična komora http://www.mobitel.si/slo/Opodjetju/Druzbe...ricnekomore.asp http://www.iskramedical.si/OldSite/slovensko/sack.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Pozdrav!V takih primerih je najboljša preventiva, ker pa te očitno ni bilo, je zdaj kar je.Situacija je kar težka, če je tkivo že mrtvo, ni kaj dosti pomoči,.....žal.....Mogoče edino POST, dolg post, da se telo očisti, da steče samoozdravljenje, veliko pitja vode na dan, več kot 3 litre najmanj, .....no če je v bolnici bo težko speljal in verjetno sklepam da bo težko pristal na post,.....malokdo si upa prevzeti totalno odgovornost za sebe. Po mojem je to največ kar lahko naredi, da si pomaga. Mogoče tudi vizualizacija oživljanja prstov na nogi, da pošilja zavestno energijo v stopala in začne črpat energijo iz zemlje.S kakimi prelivi, kremicami, mislim da tu ne bo šlo.No mogoče ampak bolj počasi. Srečno! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Zdi se mi super kar je napisala prabha.Kaj pa bo rekel stane za sol?Pa tudi o Alveu si lahko prebereš. Kot dodaten pripomoček. Saj kaže da so vzrok zamašene žile. Ena od osnovnih funkcij Alvea je ravno čiščenje žil, tudi najmanjših kapilar. Če se že ne more oživeti kar je mrtvo, morda celo odrezano..., se lahko morda vsaj upočasni proces drugod v telesu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 živjo, Kukica, tudi jaz tako kot Marsa nimam nobenega nasveta, se pa spomnim neke najine debate. moje sočutje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 upam, da je ati boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. september 2007 Avtor Prijavi Deli 21. september 2007 Hej! Hvala vsem za pomoč, lepe besede predvsem. Meni pomaga. Očetu so odrezali še tri prste in kar precejšen del stopala zraven. ostal je še palec. Tkivo se mu je razkrajalo in bali so se, da bo šla stvar naprej. Zdaj čakamo, če se bo začelo celiti ali ne. Pogovarjave se tudi za kakšno nergijsko zdravljenje, vendar ni še prepričan če bi probal. Jaz zraven čakam, poskušam vplivati, se učim sprejemati njegove odločitve, jokam, se smejem ... Bo že. Vsake toliko se celo za trenutek znajdem tam daleč stran in vidim vso situacijo, kako je v resnici dobra ... le za trenutek, ampak pomaga. Hvala. Aja, pa itak zdaj vidim, kako sem 'podedovala' določene velike strahove in programe. In čutim, da najbolj pomagam, če to pri sebi razrešim. Traja, ampak gre počasi ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 grozno.ampak boljs k da mu zgnije noga.dobr jemljes, mi je vsec kako gledas na to. srecno tebi in ocetu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. september 2007 Avtor Prijavi Deli 21. september 2007 Hvala Marsa. Ja, dobr jemljem ... v tistih trenutkih razsvetljenja, ko custva pa programcki za sekundico izgubijo svojo moc. Pol se pa spet znajdem v nevihti vseh mogocih custev in misli ... verjetno sem clovek. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 ste me zdražl s tem pasjim lizanjem in hiperbaričnim nevemkaj, pa sem šla brat vse od začetka.torej, pri gangreni pomaga samo nož če je dovolj zgodaj, seveda. nisem dohtar. sam če tkivo odmira, črni, pol pomaga sam nož. sej vem, blaaazno "pametna ugotovitev", sam druzga žal ne vem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 *** vita life-magnetnoresonančna blazina- neverjetna izboljšanja pri regeneraciji tkiva *** uporabi Bachovo rešilno dobiš v pršilu...to je najmanj kar lahko za začetek, zase in zanj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. september 2007 Avtor Prijavi Deli 21. september 2007 ste me zdražl s tem pasjim lizanjem in hiperbaričnim nevemkaj, pa sem šla brat vse od začetka.torej, pri gangreni pomaga samo nož če je dovolj zgodaj, seveda. nisem dohtar. sam če tkivo odmira, črni, pol pomaga sam nož. sej vem, blaaazno "pametna ugotovitev", sam druzga žal ne vem Cookie, sem tudi jaz tako mislila. Pa sem izvedela za par primerov, ki so se rešili brez rezanja. In pri mojem očetu obsataja le sum gangrene, ne vedo še. Sicer pa uradna medicina pri gangreni telo reže in reže, dokler človek ne umre ... redkokoga rešijo. Ampak jaz zaupam. Pred slabim letom se je oče odločil za življenje in verjamem, da se bo še enkrat. Hvala lia tudi za tvoje nasvete. Ko oče pride iz bolnice bova predelala vse možnosti in upam, da bo poiskal kakšno pomoč. Do takrat pa lahko oba le poskušava sprejeti. Kar je že ogromno. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 Torej ... oče je doma, brez še treh prstov vendar izgleda, da se bo tokrat zacelilo. Tudi gangrene naj ne bi bilo. Potrebno bo kar nekaj dela, če se bo hotel pozdraviti. Navsezadnje je pridno 'delal' da si je pridelal svojo bolezen. Upam, da bu tudi zdaj pripravljen kaj narediti v drugo smer. Hvala za vaše besede. Včasih potrebujemo kaj od zunaj. Sem se ravno spomnila na pogoste besede prijatelja: GREMO DALJE. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Punkka 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Ok,mašenje žil NI gangrena!tkivo, ki je gangritično se ne more oživet ker so celice MRTVE! Sem globok pristaš komplementarne medicine, vendar pri gangreni pomaga res samo odstranitev mrtvega tkiva, bolj je natančno boljš je (verjetno ste že slišali za tiste črve, ki jih položijo na žive rane in zavijejo za kakšen teden). Po odstranitvi odmrlega tkiva pa se začne REGENERACIJA sosednjega tkiva! Zdaj je čas, da se oče pozdravi!Post ob gangreni- pa ne moreš no.Zelo zelo nevarno / neumno je dajat nasvete kar nasplošno, vsak človek je individum s svojimi potrebami in tudi vzroki bolezni so različni, čeprav so lahko slike (klinične) popolnoma enake. Kar se tiče uspešnosti zdravljenja - tako kot v drugih poklicih obstajajo kvalitetni zdravniki /kirurgi/ zobarji... in manj, vendar za lastno zdravje pač moramo skrbeti sami. Upam, da bo tvoj oče hitro okreval, daj mu vedeti le to, da ni nič manj drugačen kot je bil prej, da je še vedno celovit.Vso srečo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2007 Ok,mašenje žil NI gangrena!tkivo, ki je gangritično se ne more oživet ker so celice MRTVE! Sem globok pristaš komplementarne medicine, vendar pri gangreni pomaga res samo odstranitev mrtvega tkiva, bolj je natančno boljš je (verjetno ste že slišali za tiste črve, ki jih položijo na žive rane in zavijejo za kakšen teden). Po odstranitvi odmrlega tkiva pa se začne REGENERACIJA sosednjega tkiva! Zdaj je čas, da se oče pozdravi!Post ob gangreni- pa ne moreš no.Zelo zelo nevarno / neumno je dajat nasvete kar nasplošno, vsak človek je individum s svojimi potrebami in tudi vzroki bolezni so različni, čeprav so lahko slike (klinične) popolnoma enake. Kar se tiče uspešnosti zdravljenja - tako kot v drugih poklicih obstajajo kvalitetni zdravniki /kirurgi/ zobarji... in manj, vendar za lastno zdravje pač moramo skrbeti sami. Upam, da bo tvoj oče hitro okreval, daj mu vedeti le to, da ni nič manj drugačen kot je bil prej, da je še vedno celovit.Vso srečo.Mašenje žil res ni gangrena Je pa odmiranje tkiva verjetno posledica zamašenih žil.vendar izgleda, da ne gre za mingreno.Mrtvo tkivo je šlo stran, tu ni bilo kaj narediti. Zdaj pa upam, da se bo oče odločil pozdraviti. Odločitev je pač njegova.Mislim, da sem prosila za nasvet tule, ker sem bolj jaz potrebovala upanje. Torej hvala. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 No, sam da je oče kul, zdej pa GREMO NAPREEEEEJ Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2007 No, sam da je oče kul, zdej pa GREMO NAPREEEEEJ Heeej, hvala. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
najnaj 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 NEPOPRAVLJIVA ŠKODA JE ŽE NASTALA. OGLEJTA SI Z OČETOM MOJE SPLETNE STRANI:http://www.najnaj.net/LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 http://www.najnaj.net/ Poklon, Eden/ena redkih, ki se je razpisal/razpisala o ph presnove zaužite prehrane: " pH in rak": http://www.najnaj.net/ph.html ! Bit uravnotežene prehrane je v ph - ju pri presnavljanju zaužitega...; http://www.ednevnik.si/entry.php?w=synergya&e_id=26089 Podobno kot je bit pri meditaciji Tišina po zadnjem "M" (pri zvoku AUM/OM), Tišina med zadnjim izdihom in ponovnim vdihom, ... Funkcioniranje v Tišini pri vsakodnevnih aktivnostih, tudi športnih, ... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.