Skoči na vsebino

Potrebujem nasvet

kukica

Recommended Posts

Heeej!

Oglašam se malo zmedena, šokirana. Oče je v bolnici, ker se mu rana na nogi, kjer so mu odrezali mezinec ne celi. Ugotovili so zožanje žil, razširili arterijo, s kapilarami pa ne znajo nič narediti. Zdaj kirurg želi odrezati še ostale prste do palca. Sigurno je treba odrezati, kar je mrtvega tkiva zaradi nevarnosti gangrene. Ostalo pa verjamem, da se da rešiti.

Morda ima kdo kak nasvet, kam se obrniti po dodatno mnenje, pomoč? Ima kdo podobno izkušnjo? Karkoli... prosim

in hvala.

Urša

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

Oprosti, k si morda mislila da ti bom dala kak nasvet, pa ga nimam...

Socustvujem! xcrossfingx

Upam da se resi res tole mal manj radikalno!

Drzim pesti! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kar bom napisal, sem slišal in nisem videl v živo, a baje da je stvar resnična. Moškemu, kateremu se rana po operaciji ni zacelila, je pes nekaj dni lizal rano in počasi se je pozdravilo. Upam, da ni dezinformacija. Srečno. :palec:
Possible—but highly unlikely.

Namakanje rane v človeškem, kravjem urinu = dozdaj pri meni zacelilo vse.

Tudi vizuelno neestetske rane...

Grgranje lastnega urina bistveno omili, če že ne odpravi težav z vnetimi, krvavečimi dlesnimi,...

_________

Glede gangrene, ožilja pa sem raje tiho... ne vem nič...

Ali = to kaj povezano s kajenjem, sladkorno...; tele rane, katere se ne celijo. LP

Kar bom napisal, sem slišal in nisem videl v živo, a baje da je stvar resnična. Moškemu, kateremu se rana po operaciji ni zacelila, je pes nekaj dni lizal rano in počasi se je pozdravilo. Upam, da ni dezinformacija. Srečno. :palec:

Meni se zdi čist mozno. Sm pelala psa enkrat k veterinarju,k mu je začel neki tackga kot zivo meso rast iz tacke.In mi je veterinar reku da nej kr pustim, da vrjetno si bo zlizal.In res cez dobr mesec se tud mal ni poznal vec.

Pozdrav!

V takih primerih je najboljša preventiva, ker pa te očitno ni bilo, je zdaj kar je.Situacija je kar težka, če je tkivo že mrtvo, ni kaj dosti pomoči,.....žal.....Mogoče edino POST, dolg post, da se telo očisti, da steče samoozdravljenje, veliko pitja vode na dan, več kot 3 litre najmanj, .....no če je v bolnici bo težko speljal in verjetno sklepam da bo težko pristal na post,.....malokdo si upa prevzeti totalno odgovornost za sebe. Po mojem je to največ kar lahko naredi, da si pomaga. Mogoče tudi vizualizacija oživljanja prstov na nogi, da pošilja zavestno energijo v stopala in začne črpat energijo iz zemlje.S kakimi prelivi, kremicami, mislim da tu ne bo šlo.No mogoče ampak bolj počasi.

Srečno! :palec:

Zdi se mi super kar je napisala prabha.

Kaj pa bo rekel stane za sol?

Pa tudi o Alveu si lahko prebereš. Kot dodaten pripomoček. Saj kaže da so vzrok zamašene žile. Ena od osnovnih funkcij Alvea je ravno čiščenje žil, tudi najmanjših kapilar. Če se že ne more oživeti kar je mrtvo, morda celo odrezano..., se lahko morda vsaj upočasni proces drugod v telesu.

Hej!

Hvala vsem za pomoč, lepe besede predvsem. Meni pomaga. xsrcx

Očetu so odrezali še tri prste in kar precejšen del stopala zraven. ostal je še palec. Tkivo se mu je razkrajalo in bali so se, da bo šla stvar naprej. Zdaj čakamo, če se bo začelo celiti ali ne. Pogovarjave se tudi za kakšno nergijsko zdravljenje, vendar ni še prepričan če bi probal.

Jaz zraven čakam, poskušam vplivati, se učim sprejemati njegove odločitve, jokam, se smejem ...

Bo že. Vsake toliko se celo za trenutek znajdem tam daleč stran in vidim vso situacijo, kako je v resnici dobra ... le za trenutek, ampak pomaga. xDDx

Hvala.

Aja, pa itak zdaj vidim, kako sem 'podedovala' določene velike strahove in programe. In čutim, da najbolj pomagam, če to pri sebi razrešim. Traja, ampak gre počasi ...

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

grozno.

ampak boljs k da mu zgnije noga.

dobr jemljes, mi je vsec kako gledas na to. :palec:

srecno tebi in ocetu! xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala Marsa.

Ja, dobr jemljem ... v tistih trenutkih razsvetljenja, ko custva pa programcki za sekundico izgubijo svojo moc. Pol se pa spet znajdem v nevihti vseh mogocih custev in misli ... verjetno sem clovek. x:Dx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

ste me zdražl s tem pasjim lizanjem in hiperbaričnim nevemkaj, pa sem šla brat vse od začetka.

torej, pri gangreni pomaga samo nož :sori: če je dovolj zgodaj, seveda. nisem dohtar. sam če tkivo odmira, črni, pol pomaga sam nož.

sej vem, blaaazno "pametna ugotovitev", sam druzga žal ne vem :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

vita life-magnetnoresonančna blazina- neverjetna izboljšanja pri regeneraciji tkiva

uporabi Bachovo rešilno dobiš v pršilu...to je najmanj kar lahko za začetek, zase in zanj :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ste me zdražl s tem pasjim lizanjem in hiperbaričnim nevemkaj, pa sem šla brat vse od začetka.

torej, pri gangreni pomaga samo nož :sori: če je dovolj zgodaj, seveda. nisem dohtar. sam če tkivo odmira, črni, pol pomaga sam nož.

sej vem, blaaazno "pametna ugotovitev", sam druzga žal ne vem :sori:

Cookie, sem tudi jaz tako mislila. Pa sem izvedela za par primerov, ki so se rešili brez rezanja. In pri mojem očetu obsataja le sum gangrene, ne vedo še.

Sicer pa uradna medicina pri gangreni telo reže in reže, dokler človek ne umre ... redkokoga rešijo.

Ampak jaz zaupam. Pred slabim letom se je oče odločil za življenje in verjamem, da se bo še enkrat.

Hvala lia tudi za tvoje nasvete. Ko oče pride iz bolnice bova predelala vse možnosti in upam, da bo poiskal kakšno pomoč. Do takrat pa lahko oba le poskušava sprejeti. Kar je že ogromno.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

• 2 weeks later...

Torej ... oče je doma, brez še treh prstov vendar izgleda, da se bo tokrat zacelilo. Tudi gangrene naj ne bi bilo. Potrebno bo kar nekaj dela, če se bo hotel pozdraviti. Navsezadnje je pridno 'delal' da si je pridelal svojo bolezen. Upam, da bu tudi zdaj pripravljen kaj narediti v drugo smer.

Hvala za vaše besede. Včasih potrebujemo kaj od zunaj.

Sem se ravno spomnila na pogoste besede prijatelja: GREMO DALJE. x:)x

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Ok,

mašenje žil NI gangrena!

tkivo, ki je gangritično se ne more oživet ker so celice MRTVE!

Sem globok pristaš komplementarne medicine, vendar pri gangreni pomaga res samo odstranitev mrtvega tkiva, bolj je natančno boljš je (verjetno ste že slišali za tiste črve, ki jih položijo na žive rane in zavijejo za kakšen teden). Po odstranitvi odmrlega tkiva pa se začne REGENERACIJA sosednjega tkiva!

Zdaj je čas, da se oče pozdravi!

Post ob gangreni- pa ne moreš no.

Zelo zelo nevarno / neumno je dajat nasvete kar nasplošno, vsak človek je individum s svojimi potrebami in tudi vzroki bolezni so različni, čeprav so lahko slike (klinične) popolnoma enake. Kar se tiče uspešnosti zdravljenja - tako kot v drugih poklicih obstajajo kvalitetni zdravniki /kirurgi/ zobarji... in manj, vendar za lastno zdravje pač moramo skrbeti sami.

Upam, da bo tvoj oče hitro okreval, daj mu vedeti le to, da ni nič manj drugačen kot je bil prej, da je še vedno celovit.

Vso srečo.

Ok,

mašenje žil NI gangrena!

tkivo, ki je gangritično se ne more oživet ker so celice MRTVE!

Sem globok pristaš komplementarne medicine, vendar pri gangreni pomaga res samo odstranitev mrtvega tkiva, bolj je natančno boljš je (verjetno ste že slišali za tiste črve, ki jih položijo na žive rane in zavijejo za kakšen teden). Po odstranitvi odmrlega tkiva pa se začne REGENERACIJA sosednjega tkiva!

Zdaj je čas, da se oče pozdravi!

Post ob gangreni- pa ne moreš no.

Zelo zelo nevarno / neumno je dajat nasvete kar nasplošno, vsak človek je individum s svojimi potrebami in tudi vzroki bolezni so različni, čeprav so lahko slike (klinične) popolnoma enake. Kar se tiče uspešnosti zdravljenja - tako kot v drugih poklicih obstajajo kvalitetni zdravniki /kirurgi/ zobarji... in manj, vendar za lastno zdravje pač moramo skrbeti sami.

Upam, da bo tvoj oče hitro okreval, daj mu vedeti le to, da ni nič manj drugačen kot je bil prej, da je še vedno celovit.

Vso srečo.

Mašenje žil res ni gangrena x:)x

Je pa odmiranje tkiva verjetno posledica zamašenih žil.

vendar izgleda, da ne gre za mingreno.

Mrtvo tkivo je šlo stran, tu ni bilo kaj narediti.

Zdaj pa upam, da se bo oče odločil pozdraviti. Odločitev je pač njegova.

Mislim, da sem prosila za nasvet tule, ker sem bolj jaz potrebovala upanje.

Torej hvala.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

No, sam da je oče kul, zdej pa GREMO NAPREEEEEJ xmusicx :vtz:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 1 month later...

http://www.najnaj.net/

Poklon,

Eden/ena redkih, ki se je razpisal/razpisala o ph presnove zaužite prehrane:

" pH in rak":

http://www.najnaj.net/ph.html

! Bit uravnotežene prehrane je v ph - ju pri presnavljanju zaužitega...;

http://www.ednevnik.si/entry.php?w=synergya&e_id=26089

Podobno kot je bit pri meditaciji Tišina po zadnjem "M" (pri zvoku AUM/OM),

Tišina med zadnjim izdihom in ponovnim vdihom, ...

Funkcioniranje v Tišini pri vsakodnevnih aktivnostih, tudi športnih, ...

LP

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...