DJEMILA_HABIBI 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Pozdravljeni, sem nova na forumu, kar takoj vas bom prosila za nasvet, kdo ima najboljsi recept kako se v 3 dneh na pamet nauciti 30 strani marketinskih izrazov? Kako zbrati dovolj motivacije oziroma ne motivaceje je dovolj zmanjkuje me pri koncentraciji? hvala, habibi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 napiši primere, da ti na tistem povem idejo o radialnem razmišljanju, mnemonicsov in drugih idej gospoda tonya buzana. v fotobranje pa se ne bom spuščal, ker maš premalo cajta. hitr no. (grem n kavo, tko d ti pišem enkrat bolj prot zvečeru. ajdi) Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 ok, za ogrevanje ti nabijem par vzpodbudnih idej.Glej, preprosto verjemi mi, ker nimaš cajta, da ti zdej vse na okoli razlagam in s citati dokazujem od kje men te ideje.Razbij učenje na 20min intervale.Motivacija? Motivacija je najmanjši problem.V RESNICI je problem monotono VZTRAJANJE.Za to ne rabiš motivacije.Motivacija je sam tist začetni vzgon, k te nabije z energijo, da se vsa vesela uvsedeš h knjigam in misliš, da si kos izzivu.Pol pa čez 10min te zagrabi panika, ker ti nikakor ni jasno, kako boš to zgurala skozi.In na žalost ne misli, da za vztrajanje potrebuješ motivacijo.Ne.Potrebuješ razumevanje, zakaj te zdej sploh prpa v riti.O MOJ BOG. PANIKA.Ok. Zavrti čas v prihodnost.Pred tabo ni nobene ovire SEDAJ.Vse ovire, ki jih ustvarjaš, vse prepreke, ustvarjaš v prihodnosti.In sedaj se bojiš za nesigurno prihodnost.Z mislimi zajadraj v četrtek in si predstavljaj, da se samo podpišeš.Porazno.Ne boš nardila.To je tvoja usoda.Zajebala si.Konec.Nima smisla.Sploh nisem nč nardila.Zdej pa PREBLISK.Ti si vidla možno prihodnost, če boš delala stvari tko naprej, kot si se jih ZDEJ lotila.Se prave v paniki in iskanju na forumu dodatne motivacije, ker mantranje ne pomaga.Sedaj si opremljena z znannjem, da te naslednje 3 dni dojemaš, kot čas v preteklost in ne v prihodnost.In vse, kar delaš je to, da popravljaš napake za nazaj.Vsak tvoj korak, ŠTEJE.In nič nima smisla, ker v preteklosti..še vsak premik pomeni VELIKANSKO RAZLIKO.Lepo zadihej in pejdi proti usodi.Finta je, d jo lahko spremeniš, če si upaš. Tko tvoja motivacija pomen bitko s samo sabo : )epično. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Hej! Motivacija je ponavadi problem, panika pred izpitom pa še bolj... Razdeli snov, če imaš 3 dni za 30 strani... je to pol 10 strani na dan, to je lahko pol, 5 strani dopoldne in 5 popoldne, zvečer pa sam še preletiš vse skupaj...če imaš seveda čas cele dneve, če ga pa nimaš hm ... Lep pozdrav in lepo začni študirat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Kako zbrati dovolj motivacije oziroma ne motivaceje je dovolj zmanjkuje me pri koncentraciji? kolkr "prov" razumem, te muc koncentracija in ne motivacija?za koncentracijo... pomaga se pa seeeeeeeee "stvari"! med "ucenjem", ti bo mogoc kej od tega "prov" prslo...?dovolj spanja! pol...napitki: zelen/crn/bel caj, kava, energijske pijace... karkoli..., kr pac vsakemu posamezniku prija in ne skodiprigrizki: cokolade, banane... karkoli... sam, da mas "dovolj" glukoze, k jo porabljajo mozgani in ostali organiostalo: sprehodi, tek, tus z mrzlo vodo... spet, karkoli... sam, da se razgibas in nafilas telo z kisikom!no, v koncni fazi, bos pa sama zase najbolj tocn vedla! velik uspeha Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DJEMILA_HABIBI 17. september 2007 Avtor Prijavi Deli 17. september 2007 Pozdravljeni hvala vsem, ki ste mi poslali ideje. Se grem vrect v usodo pa bo kar bo. Borila se bom, da naredim izpit. se javim v petek in povem kako mi je slo :-) papa,H. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.