Skoči na vsebino

O zdravljenju z rokami in psihičnimi metodami

Guest Lotus'

Recommended Posts

A bi ga rada spoznala? Vtakn prste v električno vtičnico. Ma miško fest močan prijem, tolk močno stresa roko, da se človk cel ruka zraven. Sicer ne vem glih, a bi bla po tem spoznanju v svetlobi, vem pa, da ti zlahka pade mrak na oči.

Tko da, mislm, vsaka čast tistim, ki tko nonšalantno zatrjujejo, da tistga, kar ne vidjo, ni.

butl :2src:

Prepričana sem, da vedno vidimo same sebe, sej tudi meni to ne paše, lažje bi si mislila, če bi si rekla, nene to nisem jaz in se visoko gor povzdignila,.....ampak to ni duhovna pot, to ni potovanje vase.

Bau bau obstaja v elektriki -Butl :inocent: ?? Ja nič odpravit moramo elektriko, jo izolirat,.....ajoj...Butl ma pomoje če te elektrika strese si temen od zunaj, res res,....torej to je dokaz da je elektrika tema,.....zlo...... samo čudno jaz jo zdaj uporabljam in zraven se smejem,.....in nisem črna..........what now? :o|o:

Izraz, zelo lepo povedala, prizemljeno in čisto resnično.Teme ni, radi jo imajo samo tisti, ki se želijo držati krajšnic ali pa hraniti svoja ego zatošišča-time out situacije.Tudi tema je svetloba, ker je logično, tudi iz fizikalnega kota gledano tema brez svetlobe ne obstaja!

Lep dan! xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Butl, a se meni samo zdi, al si pa ti tole čist iz konteksta razumel.

Saj prav o tem govori Prahba. Da je v nas ta del in okoli nas tudi, samo to je tisti del, ki ga nočemo sprejeti, videti, razsvetliti z ljubečim sprejemanjem.

In moj dodatek. Ja drugače ima tudi svojo formo, zunanjo, samo mi smo ga s svojimi strahovi in nesprejemanjem "naredili" za bad guya. Prav tako deluje v imenu svetlobe, kot vsa druga bitja. Ima pač določeno funkcijo v bivanju.

Hja, ne vem glih, Izraz, če res. Ker Prabha, je eksplicitno zapisala, da je samo v nas, nikjer pa, da je tud okol nas, pravzaprav celo, da ni nič izven nas je zapisala. Se prav, če sem jo dobr zastopil, da če deluješ v ljubezni in svetlobi, pol je vse v redu /pri čemer mislim, da sem jaz prepričan, da je to, kar počnem, iz ljubezni in v svetlobi/. Zdej njene izkušnje so kakršne že so, moje so pak mal drgačne. En rek pravi, da so poti v pekel tlakovane z dobrimi nameni in to kar drži, no ja, zame, zanjo mrbit pa ne.

Lahko da ne verjame v entitete, ki jih ne vidi, njena stvar. Jst imam pač izkušnje da so in da jih je bolje pustiti pri miru in se ne obregati vanje, pa če sem še tako prepričan o svoji svetlosti inu ljubezni. In ja, mrbit je njihova svetlost zame glih v tem, da spoznam, da niso svetle.

en bk xsrcx

Prepričana sem, da vedno vidimo same sebe, sej tudi meni to ne paše, lažje bi si mislila, če bi si rekla, nene to nisem jaz in se visoko gor povzdignila,.....ampak to ni duhovna pot, to ni potovanje vase.

Bau bau obstaja v elektriki -Butl :inocent: ?? Ja nič odpravit moramo elektriko, jo izolirat,.....ajoj...Butl ma pomoje če te elektrika strese si temen od zunaj, res res,....torej to je dokaz da je elektrika tema,.....zlo...... samo čudno jaz jo zdaj uporabljam in zraven se smejem,.....in nisem črna..........what now? :o|o:

Izraz, zelo lepo povedala, prizemljeno in čisto resnično.Teme ni, radi jo imajo samo tisti, ki se želijo držati krajšnic ali pa hraniti svoja ego zatošišča-time out situacije.Tudi tema je svetloba, ker je logično, tudi iz fizikalnega kota gledano tema brez svetlobe ne obstaja!

Lep dan! xsrcx

Me veseli Prabha, da se maš fajn in da ti je vse jasno.

:2src:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Guest Lotus'
Niso nič novega, izmenjava energij ni nič novega, izmenjava vzorcev ni nič novega, to se dogaja že ob fenomenu rojstvo, družina. Se ni nič za bati ali biti previden. Vsaka dušica si izbere, svoje vzorčke, ki jih bo sprejela in si izbere tudi način, kako jih bo prerasla. Ni teme. To je osnova. Vse je svetloba v resnici, in prej ko to sprejmemo lažji prehod bo.

Se strinjam :palec:

Hja, ne vem glih, Izraz, če res. Ker Prabha, je eksplicitno zapisala, da je samo v nas, nikjer pa, da je tud okol nas, pravzaprav celo, da ni nič izven nas je zapisala. Se prav, če sem jo dobr zastopil, da če deluješ v ljubezni in svetlobi, pol je vse v redu /pri čemer mislim, da sem jaz prepričan, da je to, kar počnem, iz ljubezni in v svetlobi/. Zdej njene izkušnje so kakršne že so, moje so pak mal drgačne. En rek pravi, da so poti v pekel tlakovane z dobrimi nameni in to kar drži, no ja, zame, zanjo mrbit pa ne.

Lahko da ne verjame v entitete, ki jih ne vidi, njena stvar. Jst imam pač izkušnje da so in da jih je bolje pustiti pri miru in se ne obregati vanje, pa če sem še tako prepričan o svoji svetlosti inu ljubezni. In ja, mrbit je njihova svetlost zame glih v tem, da spoznam, da niso svetle.

en bk xsrcx

Me veseli Prabha, da se maš fajn in da ti je vse jasno.

:2src:

Ma ni res, da mi je vse jasno Butl, daleč od tega, se učim, živim, razmišljam,...Uh vsaj ko bi vse štekala.... xrolleyesx

Pa verjamem, da smo obkroženi z energijami, duhovi, entitetami, marsovci,zlikovci,,.....samo če imamo kaj opraviti z njimi smo jih sami priklicali.Tudi sama sem imela opravka z entiteto, nič kaj prijetno, vsaj mislim da je to bilo, ampak vse z nekim namenom...saj je vseeno, dejstvo je to, da nas vse nekaj nauči, zatorej poti nazaj ni-je samo napredek!! Butl special zate to! Ok, lahko padeš na dno, si na dnu, ampak dna je nekega trenutka konec, lahko se še samo vzpenjaš gor, čeprav vem, da ko si na dnu (tudi sama sem bila) je to težko verjet, ker to doživljaš na lastni koži tu in zdaj in potem videti je malo težko.Vse ima naravo spreminjanja,vse kot pride tudi gre.....

Verjamem pa v to da podobno privlači podobno, zatorej kaj pomaga vedeti kdo entiteta je in kaj dela? Vse ima svoj namen, ki smo ga sami priklicali, kot je rekla Izraz.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...