Skoči na vsebino

Napoved za 39. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/39/"][b]Napoved za 39. teden[/b][/url] - [b]24. - 30. september 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Iiiiiiii,.....tole ja pa bilo sinhronizirano,.....ravno kofe dobila in...čtivo.... :2src:

Marsa thanks!! :palec:
grem brat,.....se vedenjsko izobrazit za ta teden... x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='silki' post='890387' date='25. Sep 2007, 10:55'].....ravno kofe dobila in...čtivo....[/quote]
x8Dx a ves da sm vedla d abo tocn tole pisal. xyesx

sme pomislila, aha silki je komentirala, zihr bo rekla da glih dbest k je glih pred kavico svojo. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='890390' date='25. Sep 2007, 10:57']x8Dx a ves da sm vedla d abo tocn tole pisal. xyesx

sme pomislila, aha silki je komentirala, zihr bo rekla da glih dbest k je glih pred kavico svojo. xokx[/quote]

xDDx :palec:

ampak čist res,...ne moreš verjet,....prinesejo mi kofi....in kliknem,.... x;)x x:px

Polna luna je v ovnu.

Nič, jest bi bila ta teden uživaško muhasta,......jokavost mi ne gre od rok,....ratoborna sem pa itak skoz,....nč, je treba enmal razpoloženja menjat xDDx x;)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ja tehtnica/oven os, Bobnar (*ko je scip, gre za opozicijo, tako je vedno avtomaticno nasproti sonca; ker je zdaj v tehtnici, k se je glih jesen zacela, je torej luna pol v ovnu - tko recimo tud ves, da je luna v ovnu, ko je polna, ce ves da se je zacela jesen, brez da bi rabil pogledat na Lunin koledar).
zato bo mocen scip - ker bo pac prva jesenska polna luna.

Picasso

[quote name='silki' post='890403' date='25. Sep 2007, 11:11']ampak čist res,...ne moreš verjet,....prinesejo mi kofi....in kliknem,.... x;)x x:px[/quote]
ja hec. xDDx
kok se fulkrat kere tele zadevce tkole fajn poklopjo. xokx

jp, jaz tud ne zelo solzava pa taka, hec, k je bil se neptun aktiviran pa vse.....
pa sem sam cist mal bluzila oz. pravzaprav sploh nisem.
ker sem se zacela kukr mal poslusat..... pol sem se bla pa rpec sita pa si rekla ok dajmo tole pa tole pa sm bla totalno ekshn. xokx

[quote name='Bobnar' post='890406' date='25. Sep 2007, 11:12']gut.

pomeni da bom glavni spet.

xcivx[/quote]
jp, tako nekako. x:Dx :palec: x;)x

Picasso

iiiiiiiiiiiii.....napoveddddddddd...... :2src:

kaj berem v komentarjih..... :wOOt: ....a že spet neptun pa ribja posla.... :sniky: :huk: ....da bi jih strela..... :bomb: ....se grem kr oborožit...... :vragec: ....pa prebrat najprej.... x^x

no, sto sreč za plutona....pa za to, da je vsaj merkur v pametnem znamenju......če je že sonce v tehtnici..... :vragec: ....... xcivx ........ x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ne sej zdej so ze uranovska posla tud. x:o)x

jp enja, kr fajn ja, pravzaprav, glede na to da je mocen scip pa tak.
sam bomo mel vec... hm, energije pa smelosti pa tega. :palec:

no jst sem vcer fasala mocn udarc na glavo (*btw,ono sm napisala ze v soboto al nedeljo, da ne bi kdo pomislil da kej po seb sklepam.. no sej, haha, to itak ne bi blo dobr, k pol bi lohk skoz poskodbe napovedvala, ce bi po seb sklepala x:Dx)..

no in mi v bistvu ni zlo gud.
ni frke, panike... sam mal slabs vidm, mal sm omoticna, pa tak... hm, 'voh' mam nekak, k da mi bo glih kar zacela kri iz nosa tect...
tko tak en pritisk cudn... kr mal tako 'zabetonirano' glavo.
shit pa k mam glih nekaj za vnasat iz mini stevilkic pa sprot to 'prevest' v taprav cajt..... velik drobnega gledanja in racunanja, skratka.. jaz pa vsa takale.
prejsnji teden alergija (pa tud na oci), vcer pa tole.
boga moja glava... :V:

Picasso

A dej Mars no,....mirki,...imaš samo eno glavo... :detelca: xgoldfishx

iiii.... tole bo pa "moj" teden,....polna luna v ovnu,..v natalcu je tud v ovnu,....merkur v sco. se bo pa na lastnega v natalu na asc. pikiral,.....nč, ne bo z napovedano muhavostjo.....bo prej ratno stanje,...pa čeprav samo na jeziku... x;)x x:px

Lahko da imaš lažji pretres možganov Marsa. :inocent: Mogoče bi morala k zdravniku? xwizardx

Drugače pa super napoved! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

marsa..... :sori: ...pišuka no, a lohk nehaš s temi nesrečami..... x:Xx

zakaj pa uranovska posla....kje se nahaja revolucionar.....?

sicer se pa men merkur tud na natalca parkira, k je itak že sam po sebi na plaži (beri:soncu)......žurka totalna...... x:Dx x:px

[quote name='silki' post='890442' date='25. Sep 2007, 11:55']A dej Mars no,....mirki,...imaš samo eno glavo... :detelca: xgoldfishx

iiii.... tole bo pa "moj" teden,....polna luna v ovnu,..v natalcu je tud v ovnu,....merkur v sco. se bo pa na lastnega v natalu na asc. pikiral,.....nč, ne bo z napovedano muhavostjo.....bo prej ratno stanje,...pa čeprav samo na jeziku... x;)x x:px[/quote]
Thx! x:Xx

ja sej sem pomislila, da zate nc cudnga (da nc solzavosti pa tega), k je na tvoji luni glih..
sam to pomen, da mors ti tud pazt! tud na glavo.....

[quote name='contesa' post='890444' date='25. Sep 2007, 11:57']Lahko da imaš lažji pretres možganov Marsa. :inocent: Mogoče bi morala k zdravniku? xwizardx
Drugače pa super napoved! :palec:[/quote]
Thx Contesa! x:Xx

ma kaj pa mi lohk? na kaksno slikanje me dajo, pa mi ono tam cez shopa... po cakalnicah se drenjat, guzva, napotnice..
ne vem ce ni vse skup to bolj stresno kot da se lepo po svoje cajtam....
pa tud, nisem nc bruhala al pa da bi mi blo kej slabo, tud spala sem dobro, sem pa nekak, kljub temu da sem si ful enih knjig privlekla iz knjiznice in se veselila, da bom brala, kar oci zaprla rajs oz. sla zgodaj pocivat.
tko da sem dons ze kr pozabila mal... dokler nisem zacutla tega pritiska pa mal me vsake tolk na blago zaseka cez glavo, tam kjer sem mela udarc. pa pac mal nejasno vidm... sam to je lohk se tud od alergije, k se nisem cist spucana, me se zmer tud mal nos srbi pa mam obcutljivo sluznico, tko da, najbrz je vse skupaj.
upam no, da ni kaj hujsega, k je bil pa res ornk udarc. poleg da me je zabolel, sem se se ustrasla, pa nisem vidla, ker je od zgor priletel, tko da me je cist nepripravljeno dobilo da nisem mogla uporabit svojih sicer izvrstnih reflexov.
pa tko... ne mors 'prave' poze zavzet... ce je recimo udarc, ki je sicer neizbezen, ga pa vids oz. vids kaj se dogaja, je boljs, k lohk mal pomagas, nekak z drzo telesa al mal energetsko lohk omilis.
tko pa kot strela z jasnega. x:o)x

.....

mah. bl k da me boli pa prizadeva, sm skor mal jezna, da se mi je to zgodil. k se mi tok blesav zdi.
zdej si sploh ne upam tiste omare odpirat. :o|o:
najboljs da vrata dol ruknem, sam to jih pa 'ne morem' (je pritrjeno ono nekaj, nek mehanizem je gor - ki jasno, ocitno x:o)x ne dela).
mah.
sej tle je vec tega. odpres, pa ti v rokah ostane. sem ful enih stvari nekak sama popravla al pa mi je kdo kej pomagal, kej dost se mi pa ne da ven metat (ne glede na to, da bi dobila povrnjeno).
sem tolk ohoho enih energij vlozila po raznih teh fletih starih pa za kratke cajte pa tak... tko da sam pridem pa uporabljam, kar je na voljo.
omare so ble ze not in to je cel kopleks. ne mros kar ene dat stran oz. jih tud rabim, sej mam pac stvari pa tak, nekaj vendarle. x:Dx x:px

aja no sory k sem tok nalozila, sej ni treba brat.
to sem nekak tud seb govorila, naglas razmisljala. :8):

Picasso

[quote name='Amis' post='890446' date='25. Sep 2007, 12:03']marsa..... :sori: ...pišuka no, a lohk nehaš s temi nesrečami..... x:Xx
zakaj pa uranovska posla....kje se nahaja revolucionar.....?

sicer se pa men merkur tud na natalca parkira, k je itak že sam po sebi na plaži (beri:soncu)......žurka totalna...... x:Dx x:px[/quote]
thanx! x:Xx
ja sej to: s temi ('mojimi') nesrecami kao. :o|o:
in OK, tam k sem kriva oz. pac lohk seb pripisem, je drugo. ce recimo divjasko kaj pocnem, ok sem sama to nardila. al pa ce se mi ne da ne vem cesa uporabit pa za pokrovko zgrabim, zanasajoca se na svoje ze utrjene roke, pa dobim opeklino, lohk tud seb pripisem.
ce seckam nekaj z nozem krampasto in zijalasto, z mislimi pri sto stvareh, pa se urezem, lohk tud seb pripisem.
ampak da mi pa meni nic tebi nic prileti na glavo nekaj tezkega... se mi pa kr skor frzmaga nekak. x:o)x :o|o:

ja uran je v ribah, kjer je dons pac luna. x:)x

Picasso

ma sej nisem mislila, da gre za tvoje nesreče....ampak na to, da se ti dogajajo....pa ne glede al je zarad raztresenosti al česa že, al pa kr samo od sebe.....

uran na fiškah....kul......

[quote name='Marsa' post='890433' date='25. Sep 2007, 11:43']ne sej zdej so ze uranovska posla tud. x:o)x

jp enja, kr fajn ja, pravzaprav, glede na to da je mocen scip pa tak.
sam bomo mel vec... hm, energije pa smelosti pa tega. :palec:

no jst sem vcer fasala mocn udarc na glavo (*btw,ono sm napisala ze v soboto al nedeljo, da ne bi kdo pomislil da kej po seb sklepam.. no sej, haha, to itak ne bi blo dobr, k pol bi lohk skoz poskodbe napovedvala, ce bi po seb sklepala x:Dx)..

no in mi v bistvu ni zlo gud.
ni frke, panike... sam mal slabs vidm, mal sm omoticna, pa tak... hm, 'voh' mam nekak, k da mi bo glih kar zacela kri iz nosa tect...
tko tak en pritisk cudn... kr mal tako 'zabetonirano' glavo.
shit pa k mam glih nekaj za vnasat iz mini stevilkic pa sprot to 'prevest' v taprav cajt..... velik drobnega gledanja in racunanja, skratka.. jaz pa vsa takale.
prejsnji teden alergija (pa tud na oci), vcer pa tole.
boga moja glava... :V:[/quote]
Imaš pa res smolo.Mogoče bi bilo dobro, da kakšen dan ali dva miruješ in se ne mučiš z majhnimi številkami......

thanx. x:Xx
ma moram narest. se mudi. mora bit do konca tedna pripravljeno, pa nisem zadnja, ki bo delala na tem, torej moram do sredine tedna...
sej sem se odlocla, da se najbrz kar jutr lotim rajs.
sam s tem odlasanjem je tko, da pol... hm.. sej vemo. x;)x
sam je pa res morda boljs, pa tud nikomur in nicemur ne bo koristilo, ce bi blo pa pol recimo ful napak oz. bi prav tko morala met dodaten dan - da bi vse skup popravla pa to.

ma ta uran se tok cajta rola na mojem marsu pa zdaj je prisel ze cist do kirona, pa mars je v kvadratu s soncem in merkurjem (mojima natalnima), in prav tako pluton - z obema (pa poleg tega da je v ribah pac luna, pa se drugi planeti so aktivirani - pravzaprav so pa itak skor vedno, k mam ogromn aspektov, pa cim je karkoli tacga na nebu, se ziher vsaj nekje zmanifestira tud pr men). ...
... neptun je v natancnem kvadratu z mojim neptunom .... itd.
saturn se pa ravno rola iz opozicije mojmu saturnu. sam s tem pa prihaja na uran.... x:o)x
i tako dalje...
pa mamo skoz pestro. :D

ker mam pa na plutonu (ki je vladar ascendenta in torej pomemben planet zame za telo, zdravje itd.) uran, 'po defoltu' (=vedno, ker mam pac to v natalcu), pa ker je obema v opoziciji mars, po defoltu, mam pac 'zmeraj kaj'. xDDx :o|o: xrolleyesx x:o)x

Picasso

a ti maš opozicijo......js pa kvadrat teh dveh rogoviležev z marsom......sam sem vseeno "zaščitena" pred udarci in tem.....še sama ne vem kako......

marsa, kaj se dogaja, ko uranček povozi natalnega kirona......?.....

ves zakaj je pr men, pr teb pa ne, najbrz: ker mam se mars v konjunkciji s soncem (pa merkurjem, luno) - oz. vsi stirje so z vsemi stirimi v konjunkciji....
kiron je bolj oddaljen, imam vse skup s kironom na 9 stopinjah, tako da je kiron v konjunkciji sam z marsom, ne pa tud z ostalimi - ker je mars najbolj oddaljen v steliju - med marsom kot prvim in merkurjem kot zadnjim je recimo dobrih 6 stopinj, ostali 3 so pa cist na kupcku: na 3 stopinjah oz. pravzaprav clo na dveh)..

kaj pomen?
to k se men dogaja, sam se elektrika me mroa strest nekam. x:px
al pa se morm kej spect...
ja no ce gledas kiron telesno, zdravstveno pa tko, je pac to... nenadnost, tud poskodbe (se zlasti ce je aspekt z marsom, kot je pr men).... potem kaksne nenavadne tezave, alergije, se zlasti ce je v povezavi z neptunom - kar sem tud mela....
na energetskem, visjem nivoju oz. pac bolj metafizicnem pa pomeni najbrz, da se mors naucit zascitit od udarcev, ki si jih sam zadajas s predhodnim napacnim ali prevec impulzivnim delovanjem. oz. da mors kaksne prebliske jemat kot plodne, kaksne pa kot nekonstruktivne. torej se jim v prihodnje izognit. no in da to postekas.... ker point kirona je pravzaprav nekako glih v 'prepoznosti' tega postekanja... k, po kmeck, sam sebe ne more pozdravt... vse mu je pa jasno. in tako morej ujet to v svoje spektre, vendar s svojim vlozkom - tu pa je catch. x:)x

Picasso

ah...a kiron tud nenadnost.... :eek: ...tega pa nisem vedla.....sam ga mam v 7h...zaščita od udarcev ...hm....zanimivo.....
zdej si mi pa dala mislit.......

Pismu,a v tem je stvar,... :o|o:
Amiska, a ti ni uranovc že povozu kirona,...men ga je, pa kokr vem, ga nimava tooook narazen... xrolleyesx
Nč, sem enmal pošpegala,.....mater se dobr v enem kosu držim,...tran.uran opoz. natalnemu, na natalnem uranu pa tran.saturn ždi,...še mal pa gre k plutiju na čvek, k čist zraven ždi,...ziher bosta brez besed kofe pospravla. x;)x x:px
Sicer imam pa jest tud te kvadrate med sabo,...mars/uran - kiron, kiron opoz. uran, pluti,....nč, pluti je car,...vedno me ven vleče, še ovnovski luni zgleda vrata kaže,...da ne hod kr čez steno.... x;)x x:)x

ne amis, uran je nenadnost. kiron pa je pac podrocje, kjer si tko in/ali drugace ranljiv.

hecn, silki, da mamo tko podobne aspekte (tud z amis veckrat ugotavljava).. no sej midve mava ze ascendent cist blizu, ne, al mas pa sonce.. aja tega ne mors met, k si v prvi dekadi. x;)x
ampak pac ze te energije da so.
sej sonce je tud telo in zdravje, pravzaprav sta vpliva na nek nacin zlo podobna.. sonca in asc.

*sem sla prebrat, sem se res cudn izrazla, tko da nc cudnega, ce si tko razbrala, amis... :8):
sem v miselnem toku pisala svojem, pa se tko bere.
sem namrec zdruzla ta dva dejavnika.... da pac nenadnost... ker uran na kironu in ne, ker kiron to ali ono....
sem ze kar skup zmesala pa pisala, skratka. xDDx

Picasso

[quote name='silki' post='890498' date='25. Sep 2007, 13:29']nč, pluti je car,...vedno me ven vleče, še ovnovski luni zgleda vrata kaže,...da ne hod kr čez steno.... x;)x x:)x[/quote]
x:Dx x:Dx x:Dx

ma kaj pa vem....če je v ribah.....no pol ga je lahko tud že povozu.....nč zato....sem bla sam radovedna, kakšne možnosti prinaša........

saturn se počasi približuje uranu...zdaj ga bo zadel....opazujte tole podajo...čudovito....nakazuje, da bo žogo naprej posredoval še plutonu, ki je osrednji napadalec moštva.....ostala nebesna publika glasno navija.....tekma je napeta.......................................................
...........................................................in tako naprej..... x;)x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...