silki 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 pismu,...spet sem si narobe tolmačla,...sem mislila, da je pluti sudija....aja, zdej je pa napadalc,....tud prow,.....kdo je pa v golu? Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 noben! vsi morjo bit, vsak k en proti njemu neki napada s pac zhogo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 aha, mal bl jasn srečkovič neptuni,..gol lohka kr prazen pusti pa se reži......kdo je pa v magli še kej zadel,... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 [quote name='silki' post='890515' date='25. Sep 2007, 14:09']aha, mal bl jasn srečkovič neptuni,..gol lohka kr prazen pusti pa se reži......kdo je pa v magli še kej zadel,... [/quote] ja, in to je šele tekma med natalci in tranzitci......ko se pa kažinu priključijo še progresivci, pa solarci, pa sinastriki.......prvenstvu nema kraja.......nč čudnega, da se uni gor režijo pa po oblačkih valjajo.....a mi ovde muku mučimo...... ............ men se je sam mal odpeglal.....pluti pa uran mata žurko...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 thanx obema za tole, se tok rada smejem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 valjda muku mučimo,...če pa v zaprti ligi igrajo,.........se bojijo, da bi od nas preveč golov fasal, pa ni open lige....beštije vazdušne... Marsa Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 tale ščip naši dedeki, sploh uni z demenco..so čist zmešani ostali so pa čist neoganizirani There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 [quote name='Marsa' post='890433' date='25. Sep 2007, 11:43']no jst sem vcer fasala mocn udarc na glavo (*btw,ono sm napisala ze v soboto al nedeljo, da ne bi kdo pomislil da kej po seb sklepam.. no sej, haha, to itak ne bi blo dobr, k pol bi lohk skoz poskodbe napovedvala, ce bi po seb sklepala ).. ni frke, panike... sam mal slabs vidm, mal sm omoticna, pa tak... hm, 'voh' mam nekak, k da mi bo glih kar zacela kri iz nosa tect... tko tak en pritisk cudn... kr mal tako 'zabetonirano' glavo. shit pa k mam glih nekaj za vnasat iz mini stevilkic pa sprot to 'prevest' v taprav cajt..... velik drobnega gledanja in racunanja, skratka.. jaz pa vsa takale. prejsnji teden alergija (pa tud na oci), vcer pa tole. boga moja glava... [/quote] Marsa, želim ti čimprejšnje okrevanje in da bo vse good. ne vem, kaj je v zraku, madona ej, ful mi teče iz nosa ... malo sem se prehladila, ko je tole prehodno bodobje in sem miceni občutljivček kar se vremenskih sprememb in menjave letnih časov tiče ... OK, ampak ne morem vohati nič umetnega, kar na odišavljene robčke sem občutljia. kiham kot norec. mater sem že besna počasi. in pol še kadim povrh. čutim pa tist najbolj nagravžen vonj po pepelniku direkt na nosni sluznici. [quote name='Marsa' post='890456' date='25. Sep 2007, 12:18']thanx! ja sej to: s temi ('mojimi') nesrecami kao. in OK, tam k sem kriva oz. pac lohk seb pripisem, je drugo. ce recimo divjasko kaj pocnem, ok sem sama to nardila. al pa ce se mi ne da ne vem cesa uporabit pa za pokrovko zgrabim, zanasajoca se na svoje ze utrjene roke, pa dobim opeklino, lohk tud seb pripisem. ce seckam nekaj z nozem krampasto in zijalasto, z mislimi pri sto stvareh, pa se urezem, lohk tud seb pripisem. ampak da mi pa meni nic tebi nic prileti na glavo nekaj tezkega... se mi pa kr skor frzmaga nekak. ja uran je v ribah, kjer je dons pac luna. [/quote] sicer pa ... sem tudi jaz ena taka neroda ... komot kje kaj spregledam ko se mi mudi ... in nekje nekaj ruknem, se udarim, nekaj pade, vržem dol ... bom kar rana na ASC okrivila. nerodna se pač, kaj čem ... saj sem po drugi strani ful spretna ... ampak tebi ne sežem do kolen ... ravno z opeklinami in urezinami nimam posla. imam pa zato z udarninami. verjamem, da se ti gravža oz. si kar malo besna in ne veš, kaj bi in si ne upaš niti odpet več ... *** sicer pa se mi zdi tale napoved kar prijetna ... dosti bolj v primerjavi s kakšnimi od prej, zadnje tedne. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Men gre za1x ta teden tko vse k po maslu, da si skor ne upam napovedi prečitati, da ne spremenim toka dogajanj..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Marsa. Meni je tudi prav zanimiva napoved....če se izteče, tko kot si pisala...bo še prav sexy... No itak se pa meni stalno dogaja. Če ne v plus pa v minus. Edino služba bi se mi še morala ponudit...ali pa vsaj kak namig...pa bi blo že čist preveč kičast. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 [quote name='klarus' post='890525' date='25. Sep 2007, 14:39']tale ščip naši dedeki, sploh uni z demenco..so čist zmešani ostali so pa čist neoganizirani [/quote] ja se mi ni dal niti pisat vsega tega (k so te lune tok hitr okol pa prejsnjic je bil se mrk, pa se mi pol ni dal skoz istega pisat - namrec sm hotla pac oment zivali in dojencke/otroke, pa pac vse obcutljive, bolne... pa take...) Pa hvala za socutje v dnevniku! (nism tok vec hotla tam tezit s tem, pa sem kr tle nakladala, k je bl 'moja' tema oz. pac je tud pasal, k so pac ti tranziti pa tko, pa je v bistvu zanimiv, kok dela... ne glede na to, kok recimo sami vplivamo.. torej, se ko NE delujem jaz (pac poskodba kot posledica nekaksnega delovanja), se nekaj zgodi, izven mene, dobesedno, k skoc name. ) [quote name='mačona' post='890535' date='25. Sep 2007, 15:06']Marsa, želim ti čimprejšnje okrevanje in da bo vse good. ne vem, kaj je v zraku, madona ej, ful mi teče iz nosa ... malo sem se prehladila, ko je tole prehodno bodobje in sem miceni občutljivček kar se vremenskih sprememb in menjave letnih časov tiče ... OK, ampak ne morem vohati nič umetnega, kar na odišavljene robčke sem občutljia. kiham kot norec. mater sem že besna počasi. in pol še kadim povrh. čutim pa tist najbolj nagravžen vonj po pepelniku direkt na nosni sluznici. sicer pa ... sem tudi jaz ena taka neroda ... komot kje kaj spregledam ko se mi mudi ... in nekje nekaj ruknem, se udarim, nekaj pade, vržem dol ... bom kar rana na ASC okrivila. nerodna se pač, kaj čem ... saj sem po drugi strani ful spretna ... ampak tebi ne sežem do kolen ... ravno z opeklinami in urezinami nimam posla. imam pa zato z udarninami. verjamem, da se ti gravža oz. si kar malo besna in ne veš, kaj bi in si ne upaš niti odpet več ... *** sicer pa se mi zdi tale napoved kar prijetna ... dosti bolj v primerjavi s kakšnimi od prej, zadnje tedne. [/quote] Thanx Macona, sej bo. sem razmisljala, da sej nisem pusy pa da kaj vse clowk prenese in prezivi. kaj je michelle recimo mela... pa kdo tkole... k iz ne vem kaksnih visin pa tko tud priletijo na glavo, pa si tud cist opomorejo al pa clo sploh ni tok strahotn. tko da so te nase buche kar iz pravega materiala tkole sam pac... not pa ful enih mehkih tkiv pa tega, valjda ce je udarc.. da je mal shtalsk. sej ze auricno gledano.. kamoli da pa direktnega. ja ti si pa sploh taka furjasta pa taka. ja ti mas pa jupiter, to ni tok urezninast. sam opekline pa bi lohk mela, k mas poleg jupitra tud sonce mocno. ja, mal je blazje, k so se eni planeti mal prestavili pa mal drugac prerazporedil, tko da recimo ce je ze pr soncu frka, da je vsaj merkur ok aspektiran - in podobno... zato je mal boljs. sicer pa je tale polna luna, kokr pac mocno delujoca, splosno nekak bolj pozitivna, predvsem zarad same narave ovna in tud tehtnice..... pac hitrejs se lohk preusmerimo in nam je vec do sodelovanja z drugimi, na nek nacin....... ker je pac ta os. mi sami, pa odnosi z drugimi... pa vroce pa hitro... pa premisljeno pa mal izmikajoce...... cist druge energije kot recimo rak/kozorog.... in tako dalje. [quote name='Mick' post='890537' date='25. Sep 2007, 15:14']Men gre za1x ta teden tko vse k po maslu, da si skor ne upam napovedi prečitati, da ne spremenim toka dogajanj..... [/quote] bravo v bistvu! ker je pravzaprav res.... velikrat.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 aja sej res, silki, kok sva res neverjetn na lajnu! prejle sem opazla (ne vem pa, kok cajta ga mas ze) tvoj podpis! in sem glih vcer al rpedvcerajsnjim si ga hotla menjat in tud na tegale mal uch vrgla! sam ga se nom k se mi tud fotke pa vsega ne da, da se spet kej ne zakomplicira ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Hvala za napoved! Nekak bomo ja pregurali tole..se mi ne zdi, da bi bilo tako slabo..ok..ribje scene bojo skoraj mimo..merkur pa itak pride v ta pravo znamenje pa bom lahko pametovala in se na planete izgovarjala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 [quote name='Audente' post='890545' date='25. Sep 2007, 15:25']Marsa. Meni je tudi prav zanimiva napoved....če se izteče, tko kot si pisala...bo še prav sexy... No itak se pa meni stalno dogaja. Če ne v plus pa v minus. Edino služba bi se mi še morala ponudit...ali pa vsaj kak namig...pa bi blo že čist preveč kičast.[/quote] sexy- ja, se mi zdis ti tud drugacna (=*boljsa* v smislu zrelejsa) zadnje cajte boljs gledas na stvari..... prevec kichast. [quote name='nataly' post='890555' date='25. Sep 2007, 15:46']..ok..ribje scene[/quote] (kar je kao jasno bluz! - skregana! ) [quote]pa bom lahko pametovala[/quote] ja sej tko k vsi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 [quote name='Marsa' post='890548' date='25. Sep 2007, 15:32']ja se mi ni dal niti pisat vsega tega (k so te lune tok hitr okol pa prejsnjic je bil se mrk, pa se mi pol ni dal skoz istega pisat - namrec sm hotla pac oment zivali in dojencke/otroke, pa pac vse obcutljive, bolne... pa take...) Pa hvala za socutje v dnevniku! (nism tok vec hotla tam tezit s tem, pa sem kr tle nakladala, k je bl 'moja' tema oz. pac je tud pasal, k so pac ti tranziti pa tko, pa je v bistvu zanimiv, kok dela... ne glede na to, kok recimo sami vplivamo.. torej, se ko NE delujem jaz (pac poskodba kot posledica nekaksnega delovanja), se nekaj zgodi, izven mene, dobesedno, k skoc name. )[/quote] še en popih če maš slučajn kvarčno zvezdico, jo uporabi...js sem si z njo tud 1x hitr(3 dni) pošlihtala en konkretn(nehoe me je en tip mahnu z vrečko v kateri so ble flaše) udarec po buči There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 a ves da jo mam res! (k durgac mam same neobdelane kamene strele) hvala k si me spomnila (pa sem ze gledala oni silicij tamle v hladilniku, vids), kok si mi dobr svetovala! morda se poeksperimentiram res pa si nardim obkladek s silicijem, not kapnem mal resilca, dam gor se zvezdico. dbest! k se mi ni dal kakih kisov pa glin pa slanic packart ke po glavi oz. laseh.. pa se mocit prevec to. da se kej prehladim pa bo sam slabs. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 sam prej je treba zvezdico sprogramirat..za ene 30 sekund si jo položi na glavo...pol pa daj na mesto udarca There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 [color="#008000"]Spet se bomo več ukvarjali z nego in zdravljenjem, sebe pa tudi drugih oz. bližnjih, pogosteje bomo meditirali, pa tudi sanjarili. Intuicija bo močno delujoča, kot tudi domišljija in še posebej okoli ščipa bo močno razburkan tudi naš sanjski svet. Zdaj je torej čas uživanja; v lepoti narave, Priporočljiv je Lunin post oz. katerakoli očiščevalna kura.[/color] kaj naj rečem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 [quote name='Marsa' date='25. Sep 2007, 14:54' post='890559'] x (kar je kao jasno bluz! - skregana! ) Nema kreganja spljoh danes:)) Ampak post....ej..to bo težko.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 [quote name='nataly' post='890653' date='25. Sep 2007, 18:25']Nema kreganja spljoh danes:))[/quote] joj nat oprosti k izpade pokroviteljsko pa taksno, ampak! ne res, ejjjj! a se spomnis, 'kaksna si bla' *v zacetku*? glej to!!!! pa nej mi pol en rece, da net je (sam) mim ... net konekshni pa to... ksenija, kaj naj reces? nc, tih bod! pa uzivi! () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 no ja ena masaža pa bi blo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 [color="#4B0082"]Neštete zadeve bomo skušali spraviti pod streho (kar je prav, pomembne zadeve, še zlasti družabne, komunikativne in poslovne sorte opravimo v prvi polovici tedna), tekali bomo okoli in se dogovarjali na več koncev.[/color] Točno to delam, jasna stvar, imam mio in eno stvar za zrihtat in je kar pestro. [color="#4B0082"]Zdaj je čas, da se odpremo za številne možnosti, ki se nam bodo odpirale, in priložnosti, ki nam bodo prihajale na pot. Zahvaljujoč dobri intuiciji in tudi večji elastičnosti in nekakšni smelosti bomo tudi lažje razbrali, kaj je dobro za nas, in se po želji in potrebi tudi vrgli v val[/color] Hm, tole nekak obvladam, se kar vržem v vodo in akcija. [color="#4B0082"]Ne bo manjkalo tudi jokavih trenutkov, obupovanja, žalosti in melanholije[/color] Ja pa kaj še [color="#4B0082"] Sonce se je v nedeljo premaknilo v zračno Tehtnico in s tem uradno potrdilo jesen, ki je v tem obdobju, na prehodu iz poletja, še posebej lepa, ker nosi v sebi še vedno pridih poletja, vendar pa že daje slutiti zimo[/color] Kar mejte jo, jaz hočem sonček Hvala Marsa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 [quote name='Marsa' post='890552' date='25. Sep 2007, 15:39']aja sej res, silki, kok sva res neverjetn na lajnu! prejle sem opazla (ne vem pa, kok cajta ga mas ze) tvoj podpis! in sem glih vcer al rpedvcerajsnjim si ga hotla menjat in tud na tegale mal uch vrgla! sam ga se nom k se mi tud fotke pa vsega ne da, da se spet kej ne zakomplicira ... [/quote] ja prav res nak, nimam ga dolgo,..mrbit dva tedna, ...slikco pa tudi mene mika premenjat... kako glava in oči?,...kaj bolje? Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Tako vse pomembnejše dogovore in opravke, ki so povezani tudi z drugimi, uredimo čimprej oz. v prvi polovici tedna. Tudi za prijateljska in podobna druženja je primern(ejš)a prva polovca tedna. V četrtek ob 19:17 pa se Merkur premakne v prodornejšega in odločnejšega Škorpijona in zdaj bo naše komuniciranje in sploh vse delovanje nekoliko drugačno. Nekoliko bolj organizirani bomo in bomo imeli več volje za realizacijo načrtov in idej, hitreje bomo dojeli bistvo v pomembnih zadevah, lažje bomo sklepali in prišli do zaključkov [color="#4B0082"]Včeraj sem urejala eno zadevo in je nisem mogla urediti . Potem sem iskala en zelo pomemben dokument in skoraj jokala (kar se mi ne dogaja iz takih razlogov), ker bi se mi strgalo, če bi morala prijavljat, da sem tole usjala, nujno pa rabim tole. Point je pa bil, da sem zadevo pred časom spravila na posebno mesto, da je ja ne bi izgubila in potem pozabila, da sem to naredila . No neizmerno me je osrečilo dejstvo, da tole stvarco še imam. Kok mal je treba, da smo srečni včasih. . Kaj je astro pojasnilo za tole? Da sem bila zaletava? Ker včeraj je bila prva polovica tedna in sem se čisto po svojem instinktu lotila stvari, ampak se mi je zaštekalo karkol sem počela...[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 danes post odpade...so me stranke izmozgale... ampak tale luna ne vpliva tolk na otroke kot je prejšnja... še jutri, potem pa popoldne en teden potem pa dopustttt... sam vreme bi še naročila da se narave zaužijem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.