Skoči na vsebino

srečanja v skupinah

smrketa

Recommended Posts

čao. a kdo ve, če kje v lj potekajo kakšna BREZPLAČNA srečanja v kakšni kvalitetni skupni? se to še kje najde ali že vsak gleda samo še na lasten žep, kako bo folk čimbolj odrl? pod krinko veleduhovneža, seveda! ampak zanimivo, koliko budal naseda raznoraznim kretenom.
Deli na socialnih omrežjih

čao. a kdo ve, če kje v lj potekajo kakšna BREZPLAČNA srečanja v kakšni kvalitetni skupni? se to še kje najde ali že vsak gleda samo še na lasten žep, kako bo folk čimbolj odrl? pod krinko veleduhovneža, seveda! ampak zanimivo, koliko budal naseda raznoraznim kretenom.

o kakšni skupini govoriš

posvet

no ni ravno brezplačno, piše, da je 5 evrov

odvisno za kaj sploh rabiš

če imaš neko določeno težavo, ki veš kako se imenuje, lahko pogledaš za kakimi društvi, forumi

no, tudi v društvu se menda članarina plača, lahko po greš tja, toliko, da spoznaš "sotrpine" potem pa se sami zmenite in se dobivate. Lahko na domu, no potem je ponavadi treba pijačo pa kakšno hrano ponuditi, to tudi stane, v gostilni sploh..., lahko v parku, če ni prehladno

saj, če greš k maši, ti ni treba tistega denarja dati, lahko se le narediš da si nekaj notri vrgla, al pa se narediš, da ti je ravno takrat nekaj na tla padlo... saj ne :)

slišala sem za tole zgoraj po radiu, ko so odprli, imajo skupine

drugače pa .. xnckrivx

bla... glp

lora, zahvaljujem se ti za odgovor x:)x , ampak v mislih sem imela kaj bolj ezoteričnega, ne strokovnega (psihol., psihiatr.) ...

alan new, a mogoče ti veš za kaj - ker si se že oglasil? xrolleyesx

Ja vem, saj sem v taki skupini. Več me lahko kaj vprašaš na OS.

Possible—but highly unlikely.

oj, naceloma se strinjam s tabo.

sam obstaja pa se druga plat.

ves kok je pa kretenov, k ne stekajo, da je treba plac najet in placat. al si mislila v tivoliju se dobivat? :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, to mi je razumljivo. plačilo za najem prostora itak!! ampak tisto v stilu: zdravim vse mogoče, od fizičnih do psihičnih bolezni, v dveh urah vas bom ozdravil ali v enem dnevu se vam bo življenje izboljšalo za milijon stopinj. cena: 50 jurjev!! in podobno sranje, ki ga najdeš povsod. želodec se mi dviguje, ko to vidim :V:

mi mamo svoja srečanja v Grosuplju in zastonj. se tud strinjam z Marso, da če je včasih treba kej najet itd. ni napačno udeležencem tud kej pošteno zaračunat.

o samih srečanjih naše skupine lahko dobiš več info na Društvo Gokul in/ali mi pošlji OS.

V oktobru bom imel nekaj brezplačnih delavnic- če te zanima - me kontaktiraj- sicer bom pa tko tukajle nekje objavil nekako 14 dni prej . Vejretno pod temo- brezplačne delavnice...Drugače pa v mojem podpisu - link - vodiš kaj počnemo ..../teate-reiki.com/ .

Kreteni - ne vem - pozimi sem nekaj poskušal okoli tega, pa ni šlo...zaradi več sub in objektivnih težav....

Če bo zastonj, vsaj ne boš odrta in ne budala ....lepo bodi

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

marsa, to mi je razumljivo. plačilo za najem prostora itak!! ampak tisto v stilu: zdravim vse mogoče, od fizičnih do psihičnih bolezni, v dveh urah vas bom ozdravil ali v enem dnevu se vam bo življenje izboljšalo za milijon stopinj. cena: 50 jurjev!! in podobno sranje, ki ga najdeš povsod. želodec se mi dviguje, ko to vidim :V:

Jaz sem že izbruhala te zadeve. Se strinjam s tabo. Če bi bilo resnično potrebati plačati le prostor, potem nič ne rečem. Ampak v ozadju vseh teh zdraviteljev in svetovanj je MONEY MAKING.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Živimo v letu 2007 in bogu hvala se tudi duhovnežem in zdravilcem ni potrebno več skrivat in bat da bodo zakurjeni. Vendar če se človek samo s tem ukvarja, mora tudi od nečesa živet a ne? Dodma, da mora zdravilec delati zastonj, je samo to: dogma. x;)x
Kako čemo? Lako čemo.

Ja zakurjeni ravno nismo, sama pa se počutim večkrat malo drugačno, priznam.....Recimo: zadnjič smo igrali bhajane pri meni doma, potihem, počasi, brez bobnov, tako malček za dušico, je soseda začela razbijat z polkni in kričat:" kake orgije delate?"

Pa evo, častna..... v teh časih.Gulp xrolleyesx

Vendar če se človek samo s tem ukvarja, mora tudi od nečesa živet a ne?

ravno v tem je point, da se mnogi izkoriščevalci samo s tem ukvarjajo, ker so pač tolko zviti, da so poštekali, da je to način, ko lahko na bliskovit in enostaven način pokasirajo ogromno. seveda na račun revčkov. itak pa bodo svoje početje prej ali slej odplačali, ker si samo slabo karmo delajo ... a opažaš, kako zna že vsak bedak gagat: zdravim psične, fizične bolezni; po tej delavnici se vam bo življenje spremenilo za milijon stopinj. povsod enako: par stavkov so se naučili na pamet in ha: ogromno jih naseda; in za kakšno ceno!! paradoks vseh paradoksov: da izkoriščajo ljudi pod pretvezo duhovnosti. saj na ta način je dosti lažje manipulirat z ljudmi kot pa npr. s politiko. ampak politiki in kvaziduhovneži so eno in isto - MAFIJA!! ampak to, kar se dogaja, je tudi za nekaj dobro: prej ali slej bo folk poštekal potegavščino in si začel sam pomagat, ker bodo denar vrgli skozi okno (oz. v žepe teh budal) in si bodo dejansko začeli pomagat sami. je to za vas duhovnost, da zna že vsak idiot na pamet nekaj besed, objavi oglas (kako bo krasno v družbi takšnih nadpovprečnih osebkov) in seveda (oh kakšna dobrota, kakšna duhovnost, haha) spodaj ne pozabi pripisat cene: za tri ure 30 jurjev npr.!! seveda, ko pa bo nesebično delil z vami svojo pokvarjenost .... :V:

ravno v tem je point, da se mnogi izkoriščevalci samo s tem ukvarjajo, ker so pač tolko zviti, da so poštekali, da je to način, ko lahko na bliskovit in enostaven način pokasirajo ogromno. seveda na račun revčkov. itak pa bodo svoje početje prej ali slej odplačali, ker si samo slabo karmo delajo ... a opažaš, kako zna že vsak bedak gagat: zdravim psične, fizične bolezni; po tej delavnici se vam bo življenje spremenilo za milijon stopinj. povsod enako: par stavkov so se naučili na pamet in ha: ogromno jih naseda; in za kakšno ceno!! paradoks vseh paradoksov: da izkoriščajo ljudi pod pretvezo duhovnosti. saj na ta način je dosti lažje manipulirat z ljudmi kot pa npr. s politiko. ampak politiki in kvaziduhovneži so eno in isto - MAFIJA!! ampak to, kar se dogaja, je tudi za nekaj dobro: prej ali slej bo folk poštekal potegavščino in si začel sam pomagat, ker bodo denar vrgli skozi okno (oz. v žepe teh budal) in si bodo dejansko začeli pomagat sami. je to za vas duhovnost, da zna že vsak idiot na pamet nekaj besed, objavi oglas (kako bo krasno v družbi takšnih nadpovprečnih osebkov) in seveda (oh kakšna dobrota, kakšna duhovnost, haha) spodaj ne pozabi pripisat cene: za tri ure 30 jurjev npr.!! seveda, ko pa bo nesebično delil z vami svojo pokvarjenost .... :V:

To je sicer vse res in tudi, kot že marsa pravi, obstaja tudi druga plat medalje. Sam se za strokovno pomoč raje

obrnem na nekoga, ki se stoprocentno ukvarja s tem za kar ga potrebujem. ne pa na onega, ki mu je to popoldanski hobi.

Ljudem je velikokrat bolj ugodno obiskovati delavnice ali seanse pri kakšnem kvazinečemuže, kot pa zares delati na sebi,

zato pa se pojavljajo ti mrhovinarji. Zaradi vseh tistih, ki raje mečejo denar skozi okno, kot pa da bi se soočili sami s sabo.

In naj jih še bolj izkoriščajo in jim še več zaračunavajo! Za večino ljudi je še najboljši način iztreznitve to, da jih udari po žepu. :vragec:

V glavnem...strinjam se s tabo :palec: :palec: :palec:

Norost je vcasih najvecja modrost…

DRAGA MOJA!

PA TUD TRI TISOČ EU LJUDJE PLAČUJEJO ZA TAKOZVANO POMOČ ----------- x:Dx :V: JA PA NE POVEDAT NAPREJ. majhno opozorilo nevednežem ---- tisti,ki so poslani ,da naj bi pomagali ,res morajo od nečesa živet ,toda naj ne bi nikoli zahtevali plačila .kolikor kdo želi dati,in še to naj bi bilo simbolično,torej kolikor kdo zmore,ne pa bajne vsotice.

Torej ko se znajdete pri nekomu ,ki vam v štartu zaračuna morate vedeti .da je potrebno v takih primerih biti previden. SICER SI PA VSAK VEDNO LAHKO POMAGA ŽE ČE MISLI POZITIVNO. SO DOBRI IN SO TUDI TAKŠNI ,KI SAMO BIZNISIRAJO

PA ČAO mislim še ,da druženje z pravimi prijatelji že pomeni čudovito izkušnjo.

MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV

DRAGA MOJA!

PA TUD TRI TISOČ EU LJUDJE PLAČUJEJO ZA TAKOZVANO POMOČ ----------- x:Dx :V:

ta draga moja zveni tako pokroviteljsko :vragec: , pa še caps lock povrhu!! prvi stavek mi je v celoti nerazumljiv - prosim za prevod v slovenščino. :vragec: drugače se pa strinjam s tabo x8Dx

se strinjam!

drugače pa: skupine za samopomoč

Pošteno dvomim, da je smrketa mislila kaj od tega- tole je dokaj ozko opredeljeno in ne vem, če smrketa potrebuje ravno to ?? ali pa, kdo ve ?

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...