Skoči na vsebino

srečanja v skupinah

smrketa

Recommended Posts

Dne 6.10 / sobota / bo potekala brezplačna delavnica na temo EZOTERIKA v prostorih na Lamutovi 41 -zemljevid je na strani KDO SMO na spletni strani Obišči mojo spletno stran prijavite se pa lahko tudi na e-meile , ki so na strani NAPOVEDNIK DELAVNICali pa na tel. 031/232-741 . Udeležba je praktično brezplačna, gre samo za prostovoljni prispevek , ki bi pokril najem prostora...pa tudi to je PROSTOVOLJNO. Vsebina je odvisna od udeležencev, naj bi pa šlo v bistvu /za začetek / za ezoterično anatomijo- primerjalno, potem naj bi bil povdarek na tehnikah sproščanja - prehodu v alfa stanje, pa predstavitvi nekaterih metod dela z univerzalno energijo, več si pa lahko preberete na spletni strani- direktna povezava je pa v mojem podpisu spodaj. Gre pa za prvo delavnico v sklopu večih, ki bodo seveda potekale po določenem razporedu..Seveda bo šlo tudi za individualen pristop , vendar naj bi šlo po določenem programu , individualno pa na koncu- vprašanja, info itd.....Tako, da kdo želi , naj se prej najavi- seveda zaradi omejenih kapacitet prostora....

Vljudno vabljeni vsi ...

lepo bodite

Matjaž

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Deli na socialnih omrežjih

Pošteno dvomim, da je smrketa mislila kaj od tega- tole je dokaj ozko opredeljeno in ne vem, če smrketa potrebuje ravno to ?? ali pa, kdo ve ?

xegox :palec:

niti približno; to je za alkoholike in tiste z motnjami hranjenja; kot sem že v prejšnjih postih zapisala (vsaj zdi se mi, da sem), iščem nekaj EZOTERIČNEGA in ne strokovnega ...; niti ne toliko skupino za samopomoč - tu je verjetno ponavadi kakšen psiholog (ali ne?); saj ne rečem, na milijon se najde tudi kakšen v redu psiholog in psihiater, načeloma pa se jih izogibam ...

• 1 month later...
ta draga moja zveni tako pokroviteljsko :vragec: , pa še caps lock povrhu!! prvi stavek mi je v celoti nerazumljiv - prosim za prevod v slovenščino. :vragec: drugače se pa strinjam s tabo x8Dx

oO.K. SRČICA!

Moj namen ni bil pokroviteljski,skušala ti bom prevesti preprosti slovenski stavek ,to pomeni ,da vem kako nekateri ljudje plačujejo ,preveč denarja ,ker iščejo nakaj ,kar mislijo ,da so izgubili . Potrebni pomoči nemalokrat zaidejo v past in potem so še bolj izgubljeni. Tudi ti iščeš nekaj ,za kar pa nisi pripravljena plačevati. Danes pa vemo ,da nič ni zastonj ,vse se meri le skozi denar ,skozi materijalizem. Praznine ,ki so nastale v načih dušah pa skušamo zapolniti na vsemogoče načine ,toda pri tem se nismo pripravljeni niti prilagajat niti spreminjat. Vse negativnosti pa prelagamo drugam ,misleč ,da bo nekdo drug z čarobno palico potegnil po zraku in vsi naši problemi bodo enostavno izginili . Pa temu na žalost ni tako . SAMI MORAMO NAJVEČ STORITI ZASE. NISMO PA NIKOLI SAMI IN RES POTRBUJEMO SVETOVALCE,TISTE ,KI VEDO VEČ ,KOT MI SAMI,PA ČEPRAV JE TO SAMO NEK PSIHIATER AL PSIHOLOG. Največ skrivnosti- (EZOTERIKE) PA NAJDEMO V NAS SAMIH.

Močno upam ,da ti je sedaj moja Slovenščina veliko bolj razumljiva ,če pa ni sem pripravljena v vsakem trenutku prevajati ---tudi tisti ---KAPS LOOK.

Tudi sama potrebujem zaupne svetovalce, katere pa srečom najdem pri svojih prijateljih in pri svojih najbljižjih, če le znam prisluhniti.

LEPO SE IMEJ DRAGA MOJA !

P.S. TO JE MOJ NAČIN PRIJATELJSKEGA NAGOVORA Z TEM NE MISLIM BITI NE POKROVITELJSKA IN NE NESRAMNA.

DANAŠNJA DRUŽBA JE ZABREDLA TAKO GLOBOKO V SAMOVŠEČNOST ,DA SI LJUDJE MISLIMO V TRENUTKU ,KO NAS NEKDO PRIJAZNO OSLOVI ,DA IMA NEKAJ ZA BREGOM ,PA TEMU NI TAKO VERJEMI VASE IN V DOBRE LJUDI .

ROTI!

MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...