nataly 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 se hecno bere, vendar drži - razen tam tistega zadnjega. Žeblja ti ni treba pojesti:))Jabolko potegne železo, ti poješ jabolko z železom in si zmagala:)) že preverjeno. Razen, da sem jaz jedla še regratovo solato v enormnih količinah. Ker jo imam pač rada(z jajčki in krompirjem seveda) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 a dej ej, a pol žebelj kej rjavi bolj, kot če ne bi biu zabit v jabuk? Rjavenje bolj v smislu odhoda železovih atomov v jabuk Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 ej, a pol žebelj kej rjavi bolj, kot če ne bi biu zabit v jabuk? odvisn, kje je... zabit... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 klele člowk resno sprašuje, vi se pa norca delate Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 klele člowk resno sprašuje, vi se pa norca delate lahk vzames kt da si delam norca... lahk vzames, kt da ti resno odgovarjam... ampk v vsakem primeru je rjavenje res odvisn od tega, KJE je bil zebelj zabit in KJE se zdaj nahaja... sam po moje bo zebelj prej zacel rjavet, ce ga clovk potegne iz jabolke kt pa iz nevem lesa... tud v primeru odhoda nevem kaksnih kolicin zeleza iz zeblja v jabolko... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stairway 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Jaz sem menda že celo življenje po malo slabokrvna, 2x do sedaj pa sem imela večji 'izbruh' slabokrvnosti, oziroma pomanjkanja železa, istočasno sem imela tudi strašne vsakodnevne glavobole in vrtoglavice, pojavljala se je utrujenost itd....takrat sem prvič pila sirup (kot otrok), pred kratkim pa tri pakete tablet..po tem se je popravlo, pred prb. enim letom oziroma malo manj, sem pa postala vegeterijanka, tudi prehrano sem spremenila občutno na boljše (več žitaric, melasa, suho sadje, alge-tablete, ...) in počutim se popolnoma ok - nimam kakšnih vrtoglavic, glavobolov itd. kakor prej s pomanjkanjem železa. zato predvidevam da mi rdeče meso prej ni kaj preveč pomagalo :xx!: glede na to da sem ga jedla in bila slabokrvna...ali pa so bili mogoče vzroki drugje. mi je pa žal da menda ne bom nikoli mogla biti krvodajalka (mi je ravno zdravnica pred kratkim omenila) glede na to da imam kao že celo življenje znižan hemoglobin ali nekaj podobnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Za absorbcijo zeleza je potrebno imeti tudi dovolj beljakovin! Sicer zeleza NI! Alge, spiruline, klorele, living greens, zelena magma, ter skratka vecina super zivil so priporocena uzivati kot dodatek prehrani, se posebej ob pomanjkanju prehranskih snovi (mineralov, vitaminov, beljakovin in esencialnih mascob). Lep pozdrav! Sem slabokrvna in zdravnica mi je predpisalal tablete železa. Ker mi ni preveč do tablet me zanima s katero hrano bi zaužila veliko železa. V kateri hrani ali pijači se nahaja železo? Hvala za odgovor! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Lani sem imela malenkosten pad železa in kako sem si ga popravila?Vsak dan sem pojedla cca 5 dkg pršuta, popila deci terana in zaužila omega3 v kapsuli.V roku dveh mesecev sem si kri uredila.Seveda se nisem izogibala regrada, blitve, rukole, špinače, tudi kakšen jajček je padel in seveda konjsko meso. Res se bo kdo od vegetariancev zgražav, a naj upoštevajo, da nismo vsi enakih prehranskih navad in si pomagamo pač na drugačen način.Same tablete, ki naj bi vsebovale železo, so precej nevarne za želodec, saj je moja prijateljica z njimi totalno uničila želodec in presnovo. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.