blanš 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 http://www.loverbeast.com/ jaz sem mucka: Sweet, Playful, Cuddly, Unsatisfiable Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 tiger, čeprav po mojem sem bolj kakšna panda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 v postli lenivec (ker spim solo)v studiu pa vampir zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 a si preveril, če vedeževalka na tisti spletni strani tud tako misli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Tud jaz MUC. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Uf, jaz sem hobotnica....ma to mi je že večkrat rekel moj mačkon.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Se tiho in seveda željno priplazim,ovijem okoli in nato pičim-torej sem KAČA! Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 samorog....sej se mi je kr zdel Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 tigerznačajske lastnosti: romantičen in divji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Papagaj.. baje preveč govorim.. he Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 povodni konj x:Dx **aja, morš cel ime vpisat.. pol pa črna vdova. porabim in odvržem ufff... se spoh ne poznam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 zajecznačajske lastnosti:nezahteven,hiter,aktiven,nezadovoljiv,superski Sem še za Robido pogledal... Črna vdova... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 delfin Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 medvedek Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 medvedek Ma ne morte verjet moj mačkon je labod... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Kakor kdaj... včasih sem mačka, včasih kača, včasih lisica, včasih medvedek, včasih hobotnica, včasih žival ženskega spola .... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 sm se spomnla, da sm lenivc tut včasih Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 sm se spomnla, da sm lenivc tut včasihpomeni, da rada visiš z glavo navzdol iz drevesa? Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Truplo Aja, truplo ni žvau. Truplo od žvali. a je to dobr? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 ... samorog popoln ljubimec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 moja simpatija je tudi samorog. tigrica in samorog, ni kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 v tem istem sklopu je opcija ... kaj boš v naslednjem življenju ... in zgleda, da bom v naslednjem življenju predsednica ... zraven pa slika busha :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 www.loverbeast.com What beast are you in bed?in bed you are...http://i108.photobucket.com/albums/n7/loverbeast/images/im.jpga Black widowCharacteristics:Intense, Dumps partner afterwards Hmm. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 v tem istem sklopu je opcija ... kaj boš v naslednjem življenju ... in zgleda, da bom v naslednjem življenju predsednica ... zraven pa slika busha :xx!: jaz bom pa indijanski poglavar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Jaz bom pa slavna pop pevka, v naslednjem življenju. Ha ha ha Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.