Rdeča Jagoda 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 pomeni, da rada visiš z glavo navzdol iz drevesa? Ja, to je pa potem že nadgradnja v spolnosti... razne akrobacije in to... pa noge dam za vrat pa stojim na eni nogi, drugo pa lepo stegnjeno dvignem h glavi... kera žival bi lahko to bila? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Jaz bom pa slavna pop pevka, v naslednjem življenju. Ha ha ha No, končno ti bo uspelo.... Ja, to je pa potem že nadgradnja v spolnosti... razne akrobacije in to... pa noge dam za vrat pa stojim na eni nogi, drugo pa lepo stegnjeno dvignem h glavi... kera žival bi lahko to bila? noge za vrat mi zveni kar u redu.....ostalega si pa ne predstavljam v popolnosti ...zanimiv tale lenivski seks, ni kaj.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 No, končno ti bo uspelo.... noge za vrat mi zveni kar u redu.....ostalega si pa ne predstavljam v popolnosti ...zanimiv tale lenivski seks, ni kaj....ne spada vse k lenivcu...če se mi ne da bit "žival" v postelji, kot je naslov te teme, sem lenivc ...kako da si ne predstavljaš? Lepo stojiš na eni nogi, recimo na levi, desno pa dvigneš (mora biti čisto ravna), do glave. Seveda pride malo čez glavo, samo ravna. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 ne spada vse k lenivcu...če se mi ne da bit "žival" v postelji, kot je naslov te teme, sem lenivc ...kako da si ne predstavljaš? Lepo stojiš na eni nogi, recimo na levi, desno pa dvigneš (mora biti čisto ravna), do glave. Seveda pride malo čez glavo, samo ravna.ja, in zraven so noge za vratom?......saj pravim, hud seks.... in lenivec pa ni žival ali kaj? daj no, v postelji si žival tako ali drugače, jasno.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Črna vdova Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 hahaha, kok je pa tole blo dobr zdele.. sem šla gledat katera žival sem.. in mi reče: Aliana... ti si opica Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Črna vdova to je zato, ker si včeraj razglašala, da nisi dama. in evo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 V naslednjem življenju bom PAV.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 mislm prou dolgochasne gospodinje ste vse skupishe tipi se tko obnashatebemu...a sam v postlah seksatedolgcajt zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 jaz sem si ogledala tudi idealnega partnerja in se dokončno odločila, da ga ne bom več iskala Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nemirni Ujetnik 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Tiger. Čeprav sem po mojem bolj ovca. Lahko me je voditi. Citiraj It's holding me, morphing meAnd forcing me to striveTo be endlessly cold withinAnd dreaming I'm alive http://shrani.si/files/headsmash11r0s.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Kaj sem v postelji? Njen neločljivi elemnt. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 to je zato, ker si včeraj razglašala, da nisi dama. in evo... hahaha ja evo, zdej se pa noben ne bo hotel parit z mano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 hahaha ja evo, zdej se pa noben ne bo hotel parit z mano če sem jaz kaj na tekočem, so nekateri zelo radi požrti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Ja, tisti neapetitni ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Ja, tisti neapetitni ... naj te potolažim, jaz sem se spomnila, da je morda pomembno a vpišeš sičnike in šumnike in podobno zgago v ime. tako sem se prelevila iz ognjevitega tigra v ??? polža. ampak to zadrži zase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 hahhahahahhhaaaaaaaaaaaa nilski konj nesramen,neroden Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Ma sem probala kaj sem bila prej, ko sem bila poročena in ne boste verjel bila sem nilski konj.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 naj te potolažim, jaz sem se spomnila, da je morda pomembno a vpišeš sičnike in šumnike in podobno zgago v ime. tako sem se prelevila iz ognjevitega tigra v ??? polža. ampak to zadrži zase. Iz črne vdove sem se prelevila v črno vdovo. Polžki so pa kul, počasni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Kako slaven bom... tvoj prihodnji status::si tipična državna zvezdapribližna številka ljudi ki te bodo poznali oz. vsaj slišali zate::1,000,001 ~ 3,000,000 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 z črne vdove sem se prelevila v črno vdovo. Polžki so pa kul, počasni požrla jih boš s streščami ali pa brez. edina možnost, da obržiš fanta zate je očitno stara dobra krščanska vzdržnot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 your best chance is to break the record.. "Playing violin on a bicycle backwards"Current Record:In 1990 Christian Adam from Germany rode 60,45 km (37,56 miles) on a bicycle backwards while playing a violin.It took him 5 hours and 9 minutes. http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g080.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c070.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 požrla jih boš s streščami ali pa brez. Hiške bom izpljunla, no edina možnost, da obržiš fanta zate je očitno stara dobra krščanska vzdržnot. se prav, da moram geja met Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Hiške bom izpljunla, no se prav, da moram geja met ne. po mojem na kolo pa na upravno enoto spremenit ime al pa priimek. še preden to storiš, vtipkavaj različne možnosti, dokler ne najdeš željene živali. pa to je skor tako kot ena numerologija. ker kaj hujšega kot to, da se iz črne vdove preleviš v lenivca al pa polža. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 No, končno ti bo uspelo.... Yes. To mi deli!!! Kako slaven bom... tvoj prihodnji status::si tipična državna zvezdapribližna številka ljudi ki te bodo poznali oz. vsaj slišali zate::1,000,001 ~ 3,000,000 Uau. Jaz bom tako slavna, da me bodo poznali potepuški mački in psi, pa tisti, ki mi bodo kaj denarja dali v klobuk. Sedaj, v tem lajfu. Ha ha ha Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.