Naja01 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 No, zdej se pa odloč...a misliš, da bi ti al ti ne bi? Ker si vsake 5 min premisliš. Verjem, da lezbijke ne težijo kr tko, tud geji ne. Sploh, če vejo, da si heteroseksualen. Me zanima, kako se folk ob teb počut, če maš že v naprej ene primitivne domneve. Piki, ti se pa rada kregaš, a? To ti bo rita zrasla . Moje mnenje ostaja enako. Če pa ne razumeš prebranega, ti pa nisem jaz kriva. Folk je pa rad v moji družbi, kljub tvojim primitivnim domnevam o meni Ko se boš pa naučila normalno komunicirati, pa mogoče še kdaj kako rečeva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Piki, ti se pa rada kregaš, a? To ti bo rita zrasla . zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Zdaj manjka samo še to da pride Alan predavat o naravnih zakonitostih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 jeb....ga vsi različni vsi enakopravni ...ne japajade zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 ne vem zakaj ...ampak mam občutek da vedno je v tebi predstava da imamo vsi ki imamo mal drugačno mnenje od tvojega....da je z nami nekaj narobe, da nam je tema o homoseksualnosti tabu. Mislim da me nisi dobro razumela. Če frendico privlačijo roza klubi, pa še ne pomeni da je lezbijka. Mogoče jo samo zanima drugačnost, tako kot nekatere privlačijo črnci, druge dežele, različne vrste drog.... gre pač za radovednost, ker je tako malo znanega in gre po večini samo za ugibanja in predsodke. Homoseksualnost je še vedno tabu tema.Zadnji stavek se nanaša na radovednost... zaradi tabujev v družbi, predsodkov ki nam jo vceplja družba, družina, prijatelji, znanci, premalo informacij o neki stvari,... se nekateri hočejo sami prepričat, koliko od vsega tega, kar slišijo, koliko od tega je res. In najlažje je to odkrit, če greš v kakšen roza klub. Ali pa npr. z najboljšo prijateljico, seveda če sta obe dovolj radovedni in odprtega karakterja. Ljudje smo si zelo različni. Imaš ljudi, ki niti malo ne občutijo želje po telesnih stikih z osebo istega spola, niti tistih osnovnih prijateljskih (objem, poljubček na ličke v pozdrav) in jih zelo motijo. Potem imaš ljudi, ki jim je to nekaj vsakdanjega, nekaj normalnega. Potem pa imaš določene posameznice, ki lahko začutijo pri osebi istega spola željo tudi po erotiki. Mogoče je to samo pevka/igralka/manekenka/športnica..., ki nam je ful všeč in nas privlači, in bi bili radi z njo za vsako ceno. Tudi v postelji. Mogoče gre tu le za radovednost, novo spolno izkušnjo, za popestritev. Nekatere punce rade celo izzivajo svoje fante s erotičnimi dotiki z drugo žensko in zalizavanjem v javnosti, ker veliko moških vzburja, ko vidi dve ženski skupaj. In vem da ima veliko moških spolno fantazijo imet spolni odnos z dvema ženskama. Le malo žensk ni imelo spolnih izkušenj z moškim, preden si je priznalo, da so v bistvu lezbijke. Pišem za ženske ker sem ženska, ker narava moških je drugačna in lahko le moški napiše, zakaj ga privlačijo moški. Tu je pa še en del članka na temo homoseksualnost, ki sem ga zasledila na internetu:Kriza spolne identiteteLjubljana | 27.9.2007 | Š.Z."Spolna usmerjenost pomeni dolgo čustveno, romantično in spolno privlačnost do sočloveka, pri čemer ne gre za izbiro, kot mnogi mislijo. Številni spolno usmerjenost celo zanikajo zaradi družbenih stigem. Sprejemanje heterosekualnosti kot nekaj normalnega v družbi se je namreč razvilo iz prepričanja, da mora človeštvo skrbeti za rodnost, če ne bo izumrlo. Jasno pa je, da je homoseksualnost prisotna od trenutka, ko se je razvilo človeštvo. Da pa se ne bi preveč ''razpasla'', je družba začela potencirati pomen poroke med žensko in moškim ter posledično ustvarjanje otrok, ne glede na spolno usmerjenost. K vsemu temu je pripomogla tudi vera, oblast in druge skupine, ki so si želele podrediti ljudstvo. Tudi v 21. stoletju je gejevstvo in lezbijštvo za mnoge še vedno tabu, četudi se ponekod pripadniki istega spola lahko poročajo in imajo otroke. Slednje je predvsem v kulturah, ki spodbujajo samospoštovanje in na prvo mesto postavljajo posameznika in ne družbe kot celote." Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.