blanš 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Glasujte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 ne dela Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Men tud ne. Lahko tud tule povem koga bom volila.Čeprav me je zaradi forsiranja določenih forumašov skoraj minilo, da dam njemu glas (nekatri pač hočejo narediti dobro reklamo, pa je učinek nasproten), sem na koncu le poslušala moj razum in presojo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 ne dela Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 A veš, da jaz poznam kar nekaj ljudi, ki bodo volili Eleno Pečarič. Kar se tiče drugega kroga, bom jaz pač volila proti Peterletu. Edino, če pride Jelinčič v drugi krog ( ), pa ne bom šla. Pač glede na to za katere je največja verjetnost, da pridejo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Še vedno ne dela... Meni pa Elena ni všeč in ne bom glasovala zanjo. Samo zato ker je invalid jo hoče večina volit, kao poglej jo, ta si pa upa. Mislim da bom kar DT volila, bom videla zadnji dan kakšne volje bom. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Meni tudi ne dela. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Samo zato ker je invalid jo hoče večina volit, kao poglej jo, ta si pa upa.Res? So kakšni statistični podatki glede tega, da lahko govoriš o "večini"? Okej, pa ti povej, zakaj je ne boš volila? Ker si poslušala njena stališča in ti niso všeč? Kaj ti pa ni všeč na njej? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ma pusti statistiko pri miru, ta nikoli ne pove resnice. Lahko ti povem samo kar se folk pogovarja med sabo, po mestu in po raznih forumih. Nič osebnega, ampak predsednika države si prestavljam malo drugače. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 28. september 2007 Avtor Prijavi Deli 28. september 2007 hm..a jaz ne morem popravit te ankete?..drugače bi pa lahko administrator popravu... druhače bom pa jaz volila za gasparija........tak skromen in pošten človek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ma pusti statistiko pri miru, ta nikoli ne pove resnice. Lahko ti povem samo kar se folk pogovarja med sabo, po mestu in po raznih forumih. Nič osebnega, ampak predsednika države si prestavljam malo drugače. Aja? Kako si pa predstavljaš predsednika države? Sklepam (če se motim, me popravi), da pri tem misliš na fizično stanje? Ali ti resnično kakšno njeno stališče ne ustreza? Katero? Torej, ljudje, ki jih poslušaš bodo po tvoje Eleno volili, ker je invalidka, ti je pa zaradi tega ne boš? Hm, če ne bi bila invalidka in bi imela enaka stališča, ki jih ima zdaj, bi jo volila? Ali vsaj pomislila na to?Ali gre v tvojem primeru za to, kdo ti je pač simpatičen, kdo pa ne? O statistiki ne bi, čeprav bi lahko iz tega nastala čisto svoja debata (sem dala že nekaj statistike čez). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ne Mich, tudi če ne bi bila invalidka, je ne bi volila. Najbrž si že sama opazila pri najinih pogovorih, da se ponavadi zanašam na moj šesti čut, in tokrat mi govori NE za Eleno. Nekaj na njej mi ni všeč, pa še sama ne morem ugotovit kaj. In to ni invalidnost. Ko pa sem poslušala DT, me je ful pritegnil. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ali gre v tvojem primeru za to, kdo ti je pač simpatičen, kdo pa ne?Stališča gor ali dol, mislim, da gre pri večini ljudi res samo za všečnost in simpatičnost kot glavna dejavnika za izbiro. Saj nenazadnje na to igra karizma. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ne Mich, tudi če ne bi bila invalidka, je ne bi volila. Najbrž si že sama opazila pri najinih pogovorih, da se ponavadi zanašam na moj šesti čut, in tokrat mi govori NE za Eleno. Nekaj na njej mi ni všeč, pa še sama ne morem ugotovit kaj. In to ni invalidnost. Ko pa sem poslušala DT, me je ful pritegnil. Evo, sam sem podobnega mnenja. Kljub temu da se mi zdijo ženske v tem času primernejše na vodilnih položajih,mi nekaj na njej ni všeč.....škoda, da ne kandidira še kakšna podobno karizmatična. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ja res bi se lahko več žensk opogumilo za kandidirat, potem bi bila izbira lažja. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 men se zdijo pa vsi glih, z izjemo ZPJ in EP; oba pavlihe, vsak na svoj način; dejstvo je, da nam manjkajo karizmatični (ne pavlihovski) voditelji; z jasno vizijo o prihodnosti SLO, odločno voljo in neuklonljivostjo; tp stojijo za svojimi besedami tudi z dejanji! tega v SLO ni, zato je tako, kot je Orgličar mi osebno deluje preveč črn, ZPJ nas bo prodal najvišjemu ponudniku, večina pa reklamira zgolj sebe. Od vseh kandidatov mi je "simpatičen" še najbolj DT, vendar je taka megla, da si ne zasluži mojega glasu. Tko da, neke izbire ni, imamo zgolj izbirek pol pa izber če lah Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 IZBIREK Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 men se zdijo pa vsi glih, ............Tko da, neke izbire ni, imamo zgolj izbirek pol pa izber če lah Točno to....med enajstimi slabimi in dolgočasnimi filmi, naj bi izbirali katerega bomo gledali. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ja res bi se lahko več žensk opogumilo za kandidirat, potem bi bila izbira lažja.No, pa povej, katera ženska se ti zdi primerna za kandidatko oz. za predsednico RS? Okej, instinkt, vsi ga imamo. Žal meni izgovarjanje na šesti čut tukaj ni dovolj. Ampak očitno bom samo to dobila.Po eni strani praviš, da ti 6.ČUT govori, da Elena ni to to, po drugi strani si pa POSLUŠALA DT in je to to? Kaj si SLIŠALA od EP, da te tako moti in da ti instinkt govori, da ni to to? Ne razumem in se bom nehala truditi. Pa ne me narobe razumet, nimam nič proti DT. Ga spoštujem, še posebej kot profesorja. Ampak mislim, da gre spet za diskriminacijo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 dejstvo je, da nam manjkajo karizmatični (ne pavlihovski) voditelji; z jasno vizijo o prihodnosti SLO, odločno voljo in neuklonljivostjo; tp stojijo za svojimi besedami tudi z dejanji!Ampak saj predsednik v Sloveniji ni nič drugega kot protokolarna figura. Ali stoji za svojimi besedami ali ne, je skorajda brez posledic, saj ne more na nič konkretno vplivat. Ampak mislim, da gre spet za diskriminacijo.Hm, a ne pretiravaš? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Mich -- Kateri film raje gledaš - tisti ki te pritegne ali tisti ki te odbiva? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Zakaj te odbija? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Me ne pritegne. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ampak saj predsednik v Sloveniji ni nič drugega kot protokolarna figura. Ali stoji za svojimi besedami ali ne, je skorajda brez posledic, saj ne more na nič konkretno vplivat.Hm, a ne pretiravaš?gre za to, da navzven predstavlja/zastopa državo. Če je pa tako nepomembna figura, pa rajši al ukinimo to pozicijo, al pa naredimo kartonsko lutko, al pa unga za napihnit-če je res tko vseen; bo vsaj cenejše, da ne omenjam, da ne bo spuščal obsojene kriminalce iz zaporov Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Me ne pritegne. Udam se. *** O pristojnostih predsednika RS si pa lahko preberite v Ustavi RS. Ni pa čist res, da je samo protokolarna figura. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.