Skoči na vsebino

Volitve predsednika Slovenije 2007

blanš

volitve  

6

1. 1. koga boste volili?

• Elena Pečarič
      4
    • Pavel Premrl
      0
    • Darko Kranjc
      0
    • Mitja Gaspari
      1
    • Monika Piberl
      0
    • Jože Andrejaš
      0
    • Danilo Turk
      0
    • Lojze Peterle
      1
    • Artur Štern
      0
    • Marjan Beranič
      0
  2. 2. se nadaljuje

• Zmago Jelinčič
      6
    • 0

Recommended Posts

• Komentarji 367
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Men tud ne. Lahko tud tule povem koga bom volila.

Čeprav me je zaradi forsiranja določenih forumašov skoraj minilo, da dam njemu glas (nekatri pač hočejo narediti dobro reklamo, pa je učinek nasproten), sem na koncu le poslušala moj razum in presojo.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

A veš, da jaz poznam kar nekaj ljudi, ki bodo volili Eleno Pečarič.

Kar se tiče drugega kroga, bom jaz pač volila proti Peterletu. Edino, če pride Jelinčič v drugi krog ( x:o)x ), pa ne bom šla. Pač glede na to za katere je največja verjetnost, da pridejo...

Še vedno ne dela...

Meni pa Elena ni všeč in ne bom glasovala zanjo. Samo zato ker je invalid jo hoče večina volit, kao poglej jo, ta si pa upa.

Mislim da bom kar DT volila, bom videla zadnji dan kakšne volje bom.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Samo zato ker je invalid jo hoče večina volit, kao poglej jo, ta si pa upa.

Res? So kakšni statistični podatki glede tega, da lahko govoriš o "večini"?

Okej, pa ti povej, zakaj je ne boš volila? Ker si poslušala njena stališča in ti niso všeč? Kaj ti pa ni všeč na njej?

Ma pusti statistiko pri miru, ta nikoli ne pove resnice.

Lahko ti povem samo kar se folk pogovarja med sabo, po mestu in po raznih forumih.

Nič osebnega, ampak predsednika države si prestavljam malo drugače.

Ma pusti statistiko pri miru, ta nikoli ne pove resnice.

Lahko ti povem samo kar se folk pogovarja med sabo, po mestu in po raznih forumih.

Nič osebnega, ampak predsednika države si prestavljam malo drugače.

Aja? Kako si pa predstavljaš predsednika države? Sklepam (če se motim, me popravi), da pri tem misliš na fizično stanje? Ali ti resnično kakšno njeno stališče ne ustreza? Katero?

Torej, ljudje, ki jih poslušaš bodo po tvoje Eleno volili, ker je invalidka, ti je pa zaradi tega ne boš?

Hm, če ne bi bila invalidka in bi imela enaka stališča, ki jih ima zdaj, bi jo volila? Ali vsaj pomislila na to?

Ali gre v tvojem primeru za to, kdo ti je pač simpatičen, kdo pa ne?

O statistiki ne bi, čeprav bi lahko iz tega nastala čisto svoja debata (sem dala že nekaj statistike čez).

Ne Mich, tudi če ne bi bila invalidka, je ne bi volila.

Najbrž si že sama opazila pri najinih pogovorih, da se ponavadi zanašam na moj šesti čut, in tokrat mi govori NE za Eleno. Nekaj na njej mi ni všeč, pa še sama ne morem ugotovit kaj. In to ni invalidnost.

Ko pa sem poslušala DT, me je ful pritegnil.

Ali gre v tvojem primeru za to, kdo ti je pač simpatičen, kdo pa ne?

Stališča gor ali dol, mislim, da gre pri večini ljudi res samo za všečnost in simpatičnost kot glavna dejavnika za izbiro. Saj nenazadnje na to igra karizma.

Possible—but highly unlikely.

Ne Mich, tudi če ne bi bila invalidka, je ne bi volila.

Najbrž si že sama opazila pri najinih pogovorih, da se ponavadi zanašam na moj šesti čut, in tokrat mi govori NE za Eleno. Nekaj na njej mi ni všeč, pa še sama ne morem ugotovit kaj. In to ni invalidnost.

Ko pa sem poslušala DT, me je ful pritegnil.

Evo, sam sem podobnega mnenja. Kljub temu da se mi zdijo ženske v tem času primernejše na vodilnih položajih,

mi nekaj na njej ni všeč.....škoda, da ne kandidira še kakšna podobno karizmatična.

Norost je vcasih najvecja modrost…

men se zdijo pa vsi glih, z izjemo ZPJ in EP; oba pavlihe, vsak na svoj način;

dejstvo je, da nam manjkajo karizmatični (ne pavlihovski) voditelji; z jasno vizijo o prihodnosti SLO, odločno voljo in neuklonljivostjo; tp stojijo za svojimi besedami tudi z dejanji!

tega v SLO ni, zato je tako, kot je :vragec:

Orgličar mi osebno deluje preveč črn, ZPJ nas bo prodal najvišjemu ponudniku, večina pa reklamira zgolj sebe. Od vseh kandidatov mi je "simpatičen" še najbolj DT, vendar je taka megla, da si ne zasluži mojega glasu. Tko da, neke izbire ni, imamo zgolj izbirek :vragec: pol pa izber če lah :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

men se zdijo pa vsi glih, ............Tko da, neke izbire ni, imamo zgolj izbirek :vragec: pol pa izber če lah :o|o:

Točno to....med enajstimi slabimi in dolgočasnimi filmi, naj bi izbirali katerega bomo gledali. x:Dx

Norost je vcasih najvecja modrost…

Ja res bi se lahko več žensk opogumilo za kandidirat, potem bi bila izbira lažja.

No, pa povej, katera ženska se ti zdi primerna za kandidatko oz. za predsednico RS?

Okej, instinkt, vsi ga imamo. Žal meni izgovarjanje na šesti čut tukaj ni dovolj. Ampak očitno bom samo to dobila.

Po eni strani praviš, da ti 6.ČUT govori, da Elena ni to to, po drugi strani si pa POSLUŠALA DT in je to to? Kaj si SLIŠALA od EP, da te tako moti in da ti instinkt govori, da ni to to?

Ne razumem in se bom nehala truditi.

Pa ne me narobe razumet, nimam nič proti DT. Ga spoštujem, še posebej kot profesorja.

Ampak mislim, da gre spet za diskriminacijo.

dejstvo je, da nam manjkajo karizmatični (ne pavlihovski) voditelji; z jasno vizijo o prihodnosti SLO, odločno voljo in neuklonljivostjo; tp stojijo za svojimi besedami tudi z dejanji!

Ampak saj predsednik v Sloveniji ni nič drugega kot protokolarna figura. Ali stoji za svojimi besedami ali ne, je skorajda brez posledic, saj ne more na nič konkretno vplivat.

Ampak mislim, da gre spet za diskriminacijo.

Hm, a ne pretiravaš?

Possible—but highly unlikely.

Ampak saj predsednik v Sloveniji ni nič drugega kot protokolarna figura. Ali stoji za svojimi besedami ali ne, je skorajda brez posledic, saj ne more na nič konkretno vplivat.

Hm, a ne pretiravaš?

gre za to, da navzven predstavlja/zastopa državo. Če je pa tako nepomembna figura, pa rajši al ukinimo to pozicijo, al pa naredimo kartonsko lutko, al pa unga za napihnit-če je res tko vseen; bo vsaj cenejše, da ne omenjam, da ne bo spuščal obsojene kriminalce iz zaporov :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...