Skoči na vsebino

Volitve predsednika Slovenije 2007

blanš

volitve  

6

1. 1. koga boste volili?

• Elena Pečarič
      4
    • Pavel Premrl
      0
    • Darko Kranjc
      0
    • Mitja Gaspari
      1
    • Monika Piberl
      0
    • Jože Andrejaš
      0
    • Danilo Turk
      0
    • Lojze Peterle
      1
    • Artur Štern
      0
    • Marjan Beranič
      0
  2. 2. se nadaljuje

• Zmago Jelinčič
      6
    • 0

Recommended Posts

:vragec:

che bi moj blagopokojni oche she zhivel....bi rekel priblizhno takole:

"Ponovno se je pokazalo, da si nekateri Slovenci ne zasluzhijo lastne drzhave!"

pa she prau bi imel

dobr ste jih zjebal, de jih je cerkve bl strah kokr rdechih

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 367
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Zanimivo je, da smo po posti dobili list papirja formata A4, ki je propagirajoce govoril o novem predsedniku. Na papirju je bilo zapisano (pribl.), da naj bi bilo vec poudarka tudi ekologiji; a A4 papir NI bil iz recikliranega papirja!

Kljub temu, da sem ze v prvem krogu volil Danila Turka, menim se vedno tako, kot sem pisal na prejsnji strani.

...prve dame,bla,bla...zgleda k en nadut pav k da ji je v končni fazi vseen a je Danilo sploh zravn....važn da je ona prva dama xcivx Pa nimam osebno nč prod njej ker je fajna prodorna in uspešna ženska in je lahko vzgled vsem...sam pizda no.....

jp, točno to sm pomislila jaz, ko sem jo vidla nastopat na TV xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Peterle je zmagal v treh dolenjskih volilnih enotah in v Škofji Loki.

To sem imel v mislih.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Hja, vsake oči majo svojega malarja, jaz žene nisn tko vidu, bl se mi je zdel, da se v dani situaciji ne znajde najbl. Kar se pa Turka tiče........ne bi ga kr neki označeval in predalčkal celo med "gnoje", pustimo mu čas, pa bomo videli kakšen predsednik bo.

Hahaha, ker ni bil izvoljen klerikalno usmerjen kandidat si nekateri slovenci ne zaslužijo lastne države. Svašta xrolleyesx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Eno od temeljnih načel demokracije je, da oblast postavlja ljudstvo in da vse veje oblasti opravljajo svoje delo v imenu ljudstva.

Mislim, da je eno od resničnih temeljnih načel demokracije, da ima ljudstvo zgolj občutek, da je tako kot praviš zgoraj. :inocent:

Possible—but highly unlikely.

Hahaha, ker ni bil izvoljen klerikalno usmerjen kandidat si nekateri slovenci ne zaslužijo lastne države. Svašta xrolleyesx

sm vedu mick-a de nash shteku...al shtekala

zgodila se je ista pizdarija k s kuchanom pa drkulo

bljak

res si je ne zasluzhte....drzhave

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

xrolleyesx

Nimam kaj štekat. Če si dober poslušal tvojga lojzka ti je pa ja povedal in to večkrat, da sta drni in kučko ena izmed najzaslužnejših za osamosvojitev. x;)x Da lojze turka ni vidu na osamosvojitveni poti pa ni čudno, kak bi te vidu kaj, z glavo v torbi :vragec: x:o)x ccccc.....Štekam pa, da imamo 5,1 inflacijo, daleč največjo v EU in da so se razmere v državi poslabšale.......in da ljudem gre slabše kot jim je šlo, razn delu elite vladajočih in njihovim podrepnikom......klientelizem, nepotizem itd. - problemi na katerih je ta oblast dobila volitve, pa sta se le še bolj razpasla. Sicer pa se konvertiti že zdaj zelo trudijo prebegniti, ko se ladja zlo verjetn potaplja.........ko slišim Slivnikove komentarje na primer se mi zdi, da poslušam kakšnega glavnega urednika Mladine haha.....in še veliko njih.

Res je le, da si nekateri zagotovo ne zaslužijo voditi te države. Npr. NSi-jev sprenevedavi financ minister k pojma nima kaj se mu dogaja. xrolleyesx Itd.

K. Čapek

xrolleyesx

Nimam kaj štekat. Če si dober poslušal tvojga lojzka ti je pa ja povedal in to večkrat, da sta drni in kučko ena izmed najzaslužnejših za osamosvojitev. x;)x Da lojze turka ni vidu na osamosvojitveni poti pa ni čudno, kak bi te vidu kaj, z glavo v torbi :vragec: x:o)x ccccc.....Štekam pa, da imamo 5,1 inflacijo, daleč največjo v EU in da so se razmere v državi poslabšale.......in da ljudem gre slabše kot jim je šlo, razn delu elite vladajočih in njihovim podrepnikom......klientelizem, nepotizem itd. - problemi na katerih je ta oblast dobila volitve, pa sta se le še bolj razpasla. Sicer pa se konvertiti že zdaj zelo trudijo prebegniti, ko se ladja zlo verjetn potaplja.........ko slišim Slivnikove komentarje na primer se mi zdi, da poslušam kakšnega glavnega urednika Mladine haha.....in še veliko njih.

Res je le, da si nekateri zagotovo ne zaslužijo voditi te države. Npr. NSi-jev sprenevedavi financ minister k pojma nima kaj se mu dogaja. xrolleyesx Itd.

ah....kje so lepi chasi, ko je vladal she LDS :xx!: :xx!: :xx!:

aja...fak....nau jih vech

zdej so ZARES......ochitno blo prej ZAHEC

zlomk....tralala

Tvoja ljubezen in skrb za dobro le vladne elite in njihovih ritoliznikov, kot si jih poimenoval, je neizmerna. Pa ti si altruist :vragec: x:Dx

z ritolizniki si zachel ti

ochitno veliko mislish na ta dejanja

zlomk....tralala

Po tvojem sklepanju jih ti udejanjaš, ne da sam misliš nanje. :vragec: x:Dx

Podrepniki, sn reku. Tist del pod repom pa je v tvoji domeni :vragec: x:Dx

torej je tvoj del nad repom

ochitno imash rad, da te jahajo

zlomk....tralala

Štekam pa, da imamo 5,1 inflacijo, daleč največjo v EU...

Spet ena tvojih prav žalostnih in pritlehnih propagandnih političnih for za zavajanje manj razgledanih :sori:

Ko si že mislim, da v svojem propagandizmu ne moreš it niže xrolleyesx :vragec:....

Nikakor ni res, da imamo daleč največjo inflacijo v EU, niti ta ni 5,1%. Večina novih članic EU ima višjo inflacijo, nekatere celo občutno večjo. Res pa ima Slovenija najvišjo inflacijo med državami, ki imajo evro. Ampak ima tudi eno najvišjih gospodarskih rasti - kar je sevede nujno, če hočemo počas manjšat gospodarski zaostanek, ki smo ga pridelal v komunizmu ter zarad komunizma - in infacijo, ki je nižja od gospodarske rasti. Poleg tega smo - mogoče se ne spomniš več - ravno letos uvedli evro. In povečanje cen v obdobju prevzema evra je blo tudi za druge države, ki so ga sprejele pred nami, prej pravilo kot izjema. Potem pa lahko dodamo še svetovno rast cen fosilnih goriv in kmetijskih pridelkov, ki so bili podcenjeni. Glede na vse skupaj višina inflacije ni presenetljiva, niti ni razlog za večjo zaskrbljenost.

Če bi mi pred 20. ali 15. leti kdo razlagal, da bo taka inflacija, kot jo imamo, in je nižja od gospodarske rasti, razlog za zaskrbljenost, bi mu dejal, da to je pa super in kaže na uspeh x:o)x

....in da ljudem gre slabše kot jim je šlo, razn delu elite vladajočih in njihovim podrepnikom......klientelizem, nepotizem itd. - problemi na katerih je ta oblast dobila volitve, pa sta se le še bolj razpasla.

No ja, ampak, ko človek ras misli, da v propagandizmu pa zdaj res ne moreš it niže in bol gnilih buč prodajat

:eek: :sori: :vragec:

No, ja, presenetit pa res znaš x:o)x

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

nisn šeu na volitve, ker sta oba za en k...

...

če me pa je kaj razjezilo, je pa to, da so naši vrli novinarji spet postavli v soj žarometov Kučana!

pa koji k... skoz vlačijo njega po ekranih...

:xx!:

se jasno vidi da sile kontinuitete iz ozadja dejansko SO.

in so prek Tureka spet stopili na površje (pred tem pa prek Zares)

bomo videli koliko bo plesal na njihovo melodijo.

A ti ni blo jasn, da če bo zmagu Turk, da bo spet Kučan v osredju x:o)x

Če nisi šu Peterleta volt, se nad tem nimaš kaj pritoževat :vragec:

ewo...

mamo nouga precednika, men pa use po starem x:Dx

Pa saj nov predsednik še ni nastopu :eek:

Počak, da prevzame funkcijo, pol bo vse drugač x:o)x

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

xrolleyesx

pejt ti u ..... s teto inflacijo,pejt mal nazaj,ko je bla 2400 procentna,pa ga nehi srat,koji kurac tle pumpaš ljudi

Spet ena tvojih prav žalostnih in pritlehnih propagandnih političnih for za zavajanje manj razgledanih :sori:

Ko si že mislim, da v svojem propagandizmu ne moreš it niže xrolleyesx :vragec:....

Nikakor ni res, da imamo daleč največjo inflacijo v EU, niti ta ni 5,1%. Večina novih članic EU ima višjo inflacijo, nekatere celo občutno večjo. Res pa ima Slovenija najvišjo inflacijo med državami, ki imajo evro. Ampak ima tudi eno najvišjih gospodarskih rasti - kar je sevede nujno, če hočemo počas manjšat gospodarski zaostanek, ki smo ga pridelal v komunizmu ter zarad komunizma - in infacijo, ki je nižja od gospodarske rasti. Poleg tega smo - mogoče se ne spomniš več - ravno letos uvedli evro. In povečanje cen v obdobju prevzema evra je blo tudi za druge države, ki so ga sprejele pred nami, prej pravilo kot izjema. Potem pa lahko dodamo še svetovno rast cen fosilnih goriv in kmetijskih pridelkov, ki so bili podcenjeni. Glede na vse skupaj višina inflacije ni presenetljiva, niti ni razlog za večjo zaskrbljenost.

Če bi mi pred 20. ali 15. leti kdo razlagal, da bo taka inflacija, kot jo imamo, in je nižja od gospodarske rasti, razlog za zaskrbljenost, bi mu dejal, da to je pa super in kaže na uspeh x:o)x

No ja, ampak, ko človek ras misli, da v propagandizmu pa zdaj res ne moreš it niže in bol gnilih buč prodajat

:eek: :sori: :vragec:

No, ja, presenetit pa res znaš x:o)x

Pa res. Ker nas zanima predvsem inflacija v državah, ki nimajo evra, kaj nas bodo te zanimale evro države, zakaj le? :inocent: x:Dx Tko da to nč ne spremeni.....Hehe, ti men o propagandi, jah, komunizem je kriv, ja, tud če bo ta vlada še 20 let, bo za njene napake kriv komunizem. x:o)x Nakladač x;)x Guverner banke, veliko ekonomskih stručkov in konec koncev EU so nam sporočili, da smo si za inflacijo v veliki meri tudi sami krivi, tudi ker vlada ni sprejemala pravih ukrepov.

Kaj te mene boli patak 20 let nazaj, se ti fuzla? :inocent: Sicer pa tebe vedno rad presenetim. Pol vedno sledijo zabavne komunizem nebuloze x:o)x

pejt ti u ..... s teto inflacijo,pejt mal nazaj,ko je bla 2400 procentna,pa ga nehi srat,koji kurac tle pumpaš ljudi

mici muci maci maco x:o)x Ti si za nazaj in to ornk, mene pa zdej zanima pa jutr x;)x

Uuu, kak so jezni eni. Bravo Turk!

K. Čapek

Pa res. Ker nas zanima predvsem inflacija v državah, ki nimajo evra, kaj nas bodo te zanimale evro države, zakaj le? :inocent: x:Dx Tko da to nč ne spremeni.....Hehe, ti men o propagandi, jah, komunizem je kriv, ja, tud če bo ta vlada še 20 let, bo za njene napake kriv komunizem. x:o)x Nakladač x;)x Guverner banke, veliko ekonomskih stručkov in konec koncev EU so nam povedali, da smo si za inflacijo v veliki meri tudi sami krivi, tudi ker vlada ni sprejemala pravih ukrepov.

Kaj te mene boli patak 20 let nazaj, se ti fuzla? :inocent: Sicer pa tebe vedno rad presenetim. Pol vedno sledijo zabavne komunizem nebuloze x:o)x

mici muci maci maco x:o)x Ti si za nazaj in to ornk, mene pa zdej zanima pa jutr x;)x

Uuu, kak so jezni eni. Bravo Turk!

sej te ne razumem,koa bi rad,Markovič

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...