Skoči na vsebino

Volitve predsednika Slovenije 2007

blanš

volitve  

6

1. 1. koga boste volili?

• Elena Pečarič
      4
    • Pavel Premrl
      0
    • Darko Kranjc
      0
    • Mitja Gaspari
      1
    • Monika Piberl
      0
    • Jože Andrejaš
      0
    • Danilo Turk
      0
    • Lojze Peterle
      1
    • Artur Štern
      0
    • Marjan Beranič
      0
  2. 2. se nadaljuje

• Zmago Jelinčič
      6
    • 0

Recommended Posts

:vragec:

bljak

sm ponoch delal nou komad

pa sm rabu sampel bivshga predsednika :xx!:

in pol ugotovu, de ma ta zdejshnji isti nachin govora.....iste poudarke.... :xx!:

in kar je najhuje...:

DOLOCHENE FREKVENCE SE POKRIVAJO!!!!!

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

de ni biu hudich rdech na plastichni operaciji pa so mu ksiht zamenal

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 367
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Popravite me če se motim:

- Drnovšek ni javno čestital Turku za zmago na volitvah

to sem pa spregledala. a res ne?

mal cudn, nenazadnje mal... hm, neotesano al kaksno.... :o|o:

ja, in ob vsej *svetlobi* in tem.... x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

eh ja. x:o)x

vsekakor sem ziher, da teh xx strani ne bi jaz izpolnila s svojimi srditimi komentarji, klobasanje pa je mozno. x:px x;)x

ce ces zvedet moje mnenje o Drnovsku oz. njegovem politicnem in drugem izvajanju v njegovem novem obdobju, gres pa lohk v temo.

Tud zato se mi zdi pa sam se 'mal cudn'. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

na politiko se itak ne spoznam, se pa mal na ljudi pa tko, pa me v glavnem cist iz tega vidika zanima, v bistvu mi gre za uravnotezanje, ponavad, k sem mal sita, da ce ti ni vsec bela barva, da ti mora bit rdeca. x;)x

recimo jaz mam najrajs zeleno. xDDx (no tud rdeco x:px x;)x)

skratka, ne gre za to, kok 'so me prepariral' ti ali oni.

preprosto imam ene standarde, po katerih presojam in - ceprav sem sama v bistvu neizobrazena - lahko razberem, za kateri kulturni, intelektualni in duhovni nivo gre pri tem ali onem.

in nova vlada oz. obstojeca ma pac ene standarde, ki mene ne zadovoljijo, jebiga, sem zahtevna baba. xDDx x;)x

gledam nekatere sedanje ministre in ostale veljake, pa se bi lohk sam smejala, ce ne bi blo prevec zalostno, v bistvu, kajti nenazadnje je to tudi moja drzava.

Picasso

Celjski župan se ne čuti dolžnega dati izjavo - Nihče ne ve, kje je Stanko Božičnik...

http://www.dossierkorupcija.com/clanek.asp?NewsID=284

Malo "rumenega", da ne bo skozi belo, modro, rdeče:

...Bojan Šrot zasebno

Celjski župan in odvetnik Bojan Šrot se je 14 let aktivno ukvarjal z alpinizmom, zadnje čase pa sobotne dopoldneve v glavnem preživlja v prenovljenem hotelu Evropa, tudi z obema otrokoma, na kavi z bratom Boškom (večkrat pripelje hčerko Anjo, mažuretko in občasno tekmovalko na lepotnih tekmovanjih), včasih pride tudi tretji brat Srečko (lastnik Novega tednika in Radia Celje), pa podjetnik Milan Kos Milči, katerega zlata jama je celjska picerija Picikato, in Aleksander Jančar Aco, celjski nepremičninski magnat, ki je tudi lastnik hotela Evropa. Omenjeni lokalni šerifi, kot jim pravi ljudski glas, so se prej dobivali v kavarni Leonardo; zdaj pa menda ne vedo, kako rešiti zagato s prepovedjo kajenja. Bojan Šrot namreč strastno kadi Davidoff Light, kar je zaenkrat na terasi Evrope zaradi lepega vremena še mogoče... Bojanu Šrotu pripisujejo tudi ljubezensko afero z mlado direktorico celjske uprave Tino Grilj, ki naj bi jo na ta položaj postavil celo nezakonito.

Šrot stanuje v hiši v Zagradu, na poti domov pa je tudi Mercator v Polulah, kjer naj bi se v petek zvečer stepel z razvpitim celjskim meščanom Ladislavom Perčičem. Pretep je še vedno top tema v celjskih lokalih in ljudje se ob tem običajno režijo, bolj resno pa ugibajo, ali ne bo po odhodu Šrota v Ljubljano preveč pristojnosti nase prevzel Šrotov podžupan Marko Zidanšek iz Trnovelj pri Celju.

Source:

http://www.pozareport.com/?Id=politika&amp...p;novicaID=4649

• 1 month later...

Všeč mi je naslovnica Mladine........z Drnovškom in : Srečno, gospod predsednik". Drnovšek je zlo velik nardil za Slovenijo, kar mu na koncu morajo in mu tudi priznavajo tudi politični nasprotniki. Razen tistih, ki so jezni, ker ga nikoli ne bodo dosegli. x;)x

No, tud naslednja bi lahko bila podobna......pač s fotko Turka. x:o)x Kot kaže bo zmogu x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Všeč mi je naslovnica Mladine........z Drnovškom in : Srečno, gospod predsednik". Drnovšek je zlo velik nardil za Slovenijo, kar mu na koncu morajo in mu tudi priznavajo tudi politični nasprotniki. Razen tistih, ki so jezni, ker ga nikoli ne bodo dosegli. x;)x

SE STRINJAM :palec:

No, tud naslednja bi lahko bila podobna......pač s fotko Turka. x:o)x Kot kaže bo zmogu x;)x

bo bo zmogu, se mi zdi da bo še preveč hotel :inocent:

Te bi pa se drug let šel volini boj, pa barbiki pustu te volitve xcivx x:Dx

Itak bo barbika dobil volitve v letu 2008, brez problema.

Počaki, pridejo tudi še presenečenja, tako da se ni za bat :palec:

Pol bodo šele lepe naslovnice , ne samo Mladine, še ostalega časopisja. Vsaj eno lepo lice vsepovsod x:px x;)x

Se mu bo izpolnila življenska želja.......bo lahko poziral do nesvesti x:Dx Tud za rezultate mu ne bo treba dost skrbet.....bo lohk reku - težk kaj več nardit k pa je prešnja vlada vse zajebala. xg:Dx

Kak to, da si ne morm ogledat tvojga zverinjaka?

K. Čapek

Veš, naj kar proba tale naša Brbika, bo poskusil, da ni kruh samo bel...da je tudi črn in grenak :inocent:

.....pa bl zdrav......za vse nas. x;)x Naj proba, nimam proti, da bo slabš k zdajšnji bo morau nadčloveške napore vložt, do tega mu pa tko ni.... x:Dx Konc koncev je tko najpomembnejše, da se z dobrimi stručkoti obda, če se s takimi k se je JJ pol pa bo v blemih.....

Še vedno ne vidim zverinjaka.... :o|o:

K. Čapek

.....pa bl zdrav......za vse nas. x;)x Naj proba, nimam proti, da bo slabš k zdajšnji bo morau nadčloveške napore vložt, do tega mu pa tko ni.... x:Dx Konc koncev je tko najpomembnejše, da se z dobrimi stručkoti obda, če se s takimi k se je JJ pol pa bo v blemih.....

Še vedno ne vidim zverinjaka.... :o|o:

Če povem iskreno, z vprašanjem, če ima prave ljudi sem ga šokirala :vragec: od takrat so najini odnosi bolj ko ne hladni.

Se spomniš Mb in njegovega odziva? No po tistem sem bila z njim še parkrat pa sva se malo zapela.

Ne rečem, da nima stručkotov, žal pa se preveč prisklednikov valja in mi je kar mal žal....ampak, naj poskusijo :)

ma slabo gledaš ;)

No, če je tko se ni za bat, da bo dolg na oblasti, če sploh bo.......Prisklednike treba izkoristit, ne da oni tebe x;)x Ker če ti bo šlo slabš, bodo tako črto potegnl, k zdej velik njih pri JJ......Če bi bil Gaspari v Zares in možen kandidat za mandatarja bi najraj njih volil, zdej pa še ne vem......vem koga ne bom.

Aha, zdej pa gre.

Aja, v MB je mene rahl razočaral.

K. Čapek

Saj vizija imajo kar. In delajo tudi. Se trudijo. Zdi se mi, da so mogoče premalo podkovani v določenih zadevah, da jim bodo zrasli apetiti, ko bodo tam.

Vseeno moraš kot človek na položaju imeti Hrbtenico in trdna stališča, ki jih ne menjaš vsakih 5 minut.

Enostavno je treba stati za svojimi potezami, ki jih je vsekakor potrebno vnaprej dobro proučiti.

Jaz pravim, pustimo se presenetiti, upam pa, da ne bo kot tisto: Plesala je eno poletje :inocent:

Saj politik je ql, kolk je pa stratega v njem? No eni tudi v to ne dvomijo..... :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...