Marsa 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 ... nisem uspela popravit ankete (vsaj mislim), bogve zakaj, kot je videti, bi moralo delovati oz. nic ne kaze, da bi blo kaj narobe, tko da pojma nimam, zakaj ne dela. sem brala sam 1. stran vasih komentarjev. v bistvu letos po dolgem cajtu sploh ne vem, ce bom sla volit, ker mi noben od kandidatov ni vsec niti se mi noben ne zdi primeren za predsednika.ce zavzema dobra stalisca, mi pa njegova faca ni vsec, ni dovolj karizmaticen in tako dalje. E. Pecaric ni bla nikol med mojimi morebitnimi kandidati.Invalidnost gor al pa dol.se mi zdi mal nespametno izbirat predsednika na podlagi neke srcne simpatije ali zgolj zato, da naj bi se dalo se invalidom priloznost.v bistvu me pa se clo "mot" in to cist zarad enga desetga aspekta.namrec ze sploh njeni namera in zelja sami me odvrneta od tega, da bi jo volila. Turk mi pa ni vsec kot kandidat.ne zdi se mi dober predsednik. ce bi hotla si ga predstavljat.cist lepo govori, ma kul stalisca, torej - posteno! kao....sam ne.... ga nom.pa se 'nima brade' (drzavnik mora met kaksne te poteze ) pravzaprav mi je peterle celo bolj vsec, nenazadnje pa si je tud on pozdravil hudo bolezen brez rompompomov in brez da bi zacel pisarit globoke knjige itd.se pravi, clovek ki ima za sabo tezko izkusnjo, ki pa ga ni pokvarila, pac pa kvecjemu popravila.....sicer mi je (bil, sploh prej) prej zoprn kot vsec, sam se mi zdi od vseh kandidatov se najbolj podoben cloveku, ki bi se mu lohk rekl predsednik. sam, jemljem tele volitve skor kot nekaksno farso in kot sem rekla, se mi zdi da nom sla volt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Lojze Orglca Peterle bo po vsej verjetnosti tudi naš novi predsednik. Odvisno kam se bomo prerazporedili glasovi od Mitje Cvenka Gasparija, če se sploh bodo kam. Mogoče pa LOP le ni tako slaba ideja. Bi dobil še metafiziki kakšnega kurata... to bil meu dela z nami Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Jelinko potrebuje nujno za svoj obstoj v politiki, nekaj kar lahko demantira. Deluje na napad - obramba, to ga pokonc drži, da se bori. Kot vodja za ta čas, mogoče križarji pa to, bi še bil, je neprimeren in nezmožen. Darko je fejst fant, vendar še nima dovolj integritete za sedanjo ureditev sistema, se lomi se, tako da odpade. Za Eleno sem najprej mislila, da je hec, da kandidira. Pa ni. Ni komplementarna za politika. Torej tudi odpade. Gaspari megla. Odpade. Ostali še večja megla, brez karizme. Peterle se mi zdi od vseh najbolj primeren. Izkušen. Neofenziven. Podkovan. Drža prava. Ima notranji čut. Tako da imam svojega predsednika. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Oh joj ta politika ... jst se sploh ne ubadam s tem sam kaj k bo to nš novi predsednik al pa predsednica ... upajmo da bo izbran najboljši ... škoda da v anketi ni mateja sedmaka ker bi zanj 100% volila no ja ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Oh joj ta politika ... jst se sploh ne ubadam s tem sva ze 2... le da sem dans (no ja..., skrajni cajt ) opazila une njihove geste na kosih papirja:"name se lahko zanesete" pa "mislim na jutri" na koga se v bistvu clovk lahk res zanese? verjetn, le samga nase! pa se to je ? ...in kj pomaga mislt na ju3...? ce se spremembe dogajajo zdaj/danes/tle? joj.... prov fine stavke imajo pripopane zraven prov finih frisov... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 ... nisem uspela popravit ankete (vsaj mislim), bogve zakaj, kot je videti, bi moralo delovati oz. nic ne kaze, da bi blo kaj narobe, tko da pojma nimam, zakaj ne dela. sem brala sam 1. stran vasih komentarjev. v bistvu letos po dolgem cajtu sploh ne vem, ce bom sla volit, ker mi noben od kandidatov ni vsec niti se mi noben ne zdi primeren za predsednika.ce zavzema dobra stalisca, mi pa njegova faca ni vsec, ni dovolj karizmaticen in tako dalje. Sem ravno hotel napisat kaj je to za ena k*** anketa ko sploh ne moreš glasovat... No ja, če ne dela pač ne dela... Prvič kar volimo predsednika bom šel volit, in to Peterleta.Nekako mi deluje najbolj ljudski.Če je karizmatičen... Ni, pa saj pri nas predseniku to ni treba bit. Jelinčič... :xx!: Gobec pa IQ mal višji od telesne temperature... To je vse... Danilo Turk... Gledal tisto soočenje, ne celo, tako da o metafiziki ki jo omenja Nimbus nisem nič slišal... Kaj bo ta kot predsednik?Komu?Vsaka čast njegovim dosedanjim dosežkom, ampak tip se po moje ne zaveda da obstaja tudi narod, ljudje katarim naj bi bil predsednik.Naj ostane v svojih višavah... Ostalih ne bom komentiral. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Hitler je tut bil ljudski.... heh, in ovi nam o IQ... slovenček pač Ja, bobnarček, v Sloveniji poleg bobnarjev in turkov živijo tudi Slovenci.Če ti je prav ali pa ne... Če je pa Slovenija premajhna za tvojo veličino - Evropa te čaka... Samo žal boš tam ti slovenček... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Hitler je tut bil ljudski.... hmmmm....kaj je pa s hitlerjem narobe? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 "koga boste volili?" Nobenega. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 hja, dobro jutro, saj pravim, pa se neki neadekvatni priletni znalec usaja na tej strani koupe smo že v evropi, eni pa ste pač balkanci kuj ostani tam lolek Saj menda veš kje se začne Balkan, govedo.Balkanec ni stvar geografije ampak tistega kar imaš v glavi.In ti boš balkanec kjerkoli boš živel.Lahko je kikirikat na majhnem kupu gnoja.Pojdi na velikega če si upaš, petelinček mali. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Piberlova - mariborska klovnesaGaspari - inadekvatni oportunistKranjc - izjemno sposoben retorik, a neznanPečaričeva - politično gledano neJelinčič - čez eno noter, skoz drugo venKDO BO TOREJ REZAL TRAKOVE? PETERLE ALI TURK? Odgovor: rezal bo trakove. Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 o ti prelepi balkanski vol,pojdi z menoj pa ti pokažem evropo,kjer je uradni jezik nemščina,kjer ni bratstva i jedinstva,kjer je potrebno delat in nekaj pokazat,...in iz tebe balkanca bom arijca napravil... Bobnarja za predsednika! http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a010.gif Škoda ker nisi kandidiral... Čez pet let imaš novo priložnost... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 volim volim volim volim ženeali one malo manje vole menezaljubim se pet šest puta u roku od tri minuta la la lato ti pa zeloo verjamem me prav zanima če se bom udeležila tokratnih volitev... vse mi je ena sama maska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 me prav zanima če se bom udeležila tokratnih volitev... vse mi je ena sama maskaMene tudi prav nič ne zanima volit. So mlahavi, fasade ugajanja. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Mene tudi prav nič ne zanima volit. So mlahavi, fasade ugajanja. tole me pa hudo veselipa vsi ostali tut k ne boste volilker:pach kot neakterji na volitvah se pach nouste mogl zmrdvat nad predsednikomprshparanih neumnosti na tisoche zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Mene tudi prav nič ne zanima volit. So mlahavi, fasade ugajanja. men tud ta "drek" prevec smrdi... :xx!: ampk zadnji tedn mi smrad kr prinasajo vetrovi z vseh strani..., je ze clo pocas disat zacel tko, da se bom verjetn 1.kroga koooooncn enkt, v vsej svoji ze tko doooolgiiiiiii volilni pravici pa le udelezila... drugega pa sam v primeru, ce bo notr ostal zmago Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 hehe, tko kapica, kar pojdi volit, to ni samo pravica je tudi dolžnost... to gre vsem nevolilcem... Neudeležba ni nikakor opravičilo, ko potem dobi človek slabega predsednika(ali vlado)... sicer pa upam da bo zmagal moj, vam povem keri je ta, ko bo konec predvolilnega molka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 No, volitve so za nami, po podatkih različnih agencij sledi 2. krog. Nekje sem celo zasledila, da je bil ''zagarantirani'' favorit Lojze Peterle na drugem mestu. Se pravi, v drugem krogu bo še vroče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ja, na rtv tud, po podatkih cele slo, nej bi Türk in Gaspari šišala Peterleta...Kok bo fora, če ne bo naprej prišel. Pa vsi smo bli ziher, da bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Cela firbčna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 jst sm tud firbčna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 gledam rtvslo na netu, k na 10 min osvežujejo rezultate, pa sta še vedno unadva prva dva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Joj, kok bi se men fajn zdel, da neb peterle prišel naprej. čeprav najbrž bo Volila sem, itak. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ataturk mi striktno zaradi ene osebe gre na živce. Oziroma dveh. Ena bi ga z največjim veseljem rada dol dala, ker je pač "celebrity", ena pa ga menda že zelo dolgo ni. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ataturk mi striktno zaradi ene osebe gre na živce. Oziroma dveh. Ena bi ga z največjim veseljem rada dol dala, ker je pač celebrity, ena pa ga menda že zelo dolgo ni.MEN TUDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ti sploh ne morem verjet, kako je to negativno vplivalo name. Zaradi nje ga ne bi volila, res. Pred parlamenarnimi naj bo raje tiho s svojo reklamo :vragec: :vragec: Ampak seveda sem potem po lastni pameti in ne zarad nje... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.