Skoči na vsebino

Volitve predsednika Slovenije 2007

blanš

volitve  

6

1. 1. koga boste volili?

• Elena Pečarič
      4
    • Pavel Premrl
      0
    • Darko Kranjc
      0
    • Mitja Gaspari
      1
    • Monika Piberl
      0
    • Jože Andrejaš
      0
    • Danilo Turk
      0
    • Lojze Peterle
      1
    • Artur Štern
      0
    • Marjan Beranič
      0
  2. 2. se nadaljuje

• Zmago Jelinčič
      6
    • 0

Recommended Posts

• Komentarji 367
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

RTV Slo je desnicarska. Njena raziskava delnega izida kaze, da je Peterle na prvem mestu. Potem pa en od onih dveh.

V istem casu pa Pop tv, ki je bolj levi, pravi, da sta prva Gaspari pa Turk.

Tak sem radovedna, da me kar razganja xDDx

Hudiča....25 minut je bil Peterle na 3., zdej je pa že prvi. Ne morš da verjameš. :eek:

Babe opravljive. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

He he tole pa je kriminalka.Sicer nism bil na volitvah, ker so vsi preveč zategneni za moje pojme da bi jim zaupov.Hja mogoče še najmanj Jelinčič, sam tut ta je patron svoje vrste.

Je pa zanimiv tole.Kr za spremlat.Mislm da bi Petrle že loh pogruntov da v današnjih časih ni več dost sam to da podpiraš cerkev pa das kao "good guy", ampak sej treba potrudit pa pokazat svoj pravi obraz.

Gluma v moderni politki zgublja na veljavi.Mislm da o tem priča rezultat Jelinčiča...

Vsekakor kdor kol bo zmagov mi nav kul.....hja najmanše zlo....kva pa vem....Turk mejbi....sam on se obnaša k aristokrat...Gaspari je k dab mu en dal palco v rit,totalna nesproščenost....Jelinčič loh vse skp zafura z svojmu načinom hehe....Petrle je tolk prestrašen na reakcijo ljudi da raj govori zgodbice....čist brez svoje identitete....kva pa vem....nč konkretnega sem ne zdi uredu....Naj bo Turk...ok

se vam reku, da nam bo turk mejak x;)x

peterleta pa na grmado... če je šel krist za naše grehe, naj gre Orglca za RKC grehe x8Dx

I'm serious goddamn x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Men je pa zanimiv, k gledam vzporedne volitve, pa je blo že več kot 4.000 neveljavnih obrazcev. Ne morm verjet, da se da tolk folka it na volišče, da pol obkrož več kandidatov al kaj jst vem, kaj nardijo s tistim pildkom, da ni veljaven. xrolleyesx

Mislm, da se jim da. :o|o:

Men je pa zanimiv, k gledam vzporedne volitve, pa je blo že več kot 4.000 neveljavnih obrazcev. Ne morm verjet, da se da tolk folka it na volišče, da pol obkrož več kandidatov al kaj jst vem, kaj nardijo s tistim pildkom, da ni veljaven. xrolleyesx

Mislm, da se jim da. :o|o:

ma ja to je res čudn.. :o|o: xrolleyesx

ma brezveze se obremenjevat.. folk pejte gledat Vsemogočnega bruca!! pol bo pa že jasn! x;)x

Klinc, unadva sta skoz tok tesno blizu, da se nov vedl do polnoči. Tok me pa spet ne zanima. xrolleyesx

piki... ti jst puvem, da bo turk... ti pejt kar spat x:Dx

ma turka zanima metafizika ne amerika x:px

od vseh je turk še najbližje platonovemu idealu :palec:

menda imajo na pravu celo izpit iz filozofije prava x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

piki... ti jst puvem, da bo turk... ti pejt kar spat x:Dx

ma turka zanima metafizika ne amerika x:px

od vseh je turk še najbližje platonovemu idealu :palec:

menda imajo na pravu celo izpit iz filozofije prava x;)x

:eek: A imaš kaj bolj konkretnega na to temo?

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Antoninus, ne boš verjel... izmed enih prvih soočenj (sicer na vesti.si) so mu postavili vprašanje glede pogleda na svet oz. nekaj v tem stilu. In pravi Danilo, da je že toliko časa na svetu, da ve, da obstaja poleg tega vidnega/čutečega sveta tudi nekaj več, da obstaja poleg fizike tudi metafizika x!x In potem prijavi, da ne ve čisto kaj bi to bilo (I'm mean, who does... we're just interested in it x;)x ) a da ga ta tema zelo zanima. x;)x

Tu je dobil moj DA. Prvič ima jajca, da javno in odkrito pove svoje mnenje... drugič, pa to svoje zanimanje nadaljuje z "ne vem". Ponavadi hočejo ravno volilci vodjo, ki bo imel vprašanja na vse odgovore, da mu bodo zvesto sledili... pa čeprav v prepad. x;)x

Fernando Pessoa

tole me pa hudo veseli

pa vsi ostali tut k ne boste volil

ker:

pach kot neakterji na volitvah se pach nouste mogl zmrdvat nad predsednikom

prshparanih neumnosti na tisoche

Nič ne bo iz tega. Sem šel volit, tako da bom upravičeno pizdil, če bo treba. :vio:

Possible—but highly unlikely.

Jelinčiča za Predsednika ! :OoO: :fiju:

Žal nisem mogel volit, ker sem se v tem času nahajal v Firencah na enem sejmu...anyway, če bi lahko šel volit bi dal moj glas Jelinčiču ! xDDx

Itak, da mi je ta človek antipatičen ampak v istem času gojim neko simpatijo to njega...morda zato, ker ima jajca ! Po Drnovšku seveda. x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Mislim, da ima vsak vrag pomembno vlogo v našem sistemu politike in s tem življenja.

O kandiranih posladkanih -atih pa tole:

El'Ena ni mislila slabo. A kako bo skrbela za Slovenijo, če je handikapirana. Ne verjamem, da lahko 100% skrbi sama zase. Res pa je, da ima predsednik potem več pomočnikov.

Monika - Ena odlična gospo dinja nikakor ne bi mogla biti mona predsedniška-ninja.

Darko - Če je bil mladega fanta uvod v aktivnejše poliztično udejstvovanje, ni nič slabega.

Lojze - Kdo je bil najbolj demagoški, se postavljal "izvolite me v patriarha Slovenije?" Tako posplošene izjave na konkretna vprašanja ne zna vsakdo izgovoriti.

Danilo - Če si dolgoletni diplomat, so vsi odgovori diplomatski. Ni kaj. narejeni, da jih poslušalec lažje sprejme. Normalno, da padajo na take definicije "ja, verjamem v nekaj..."

Mitja - Nekaterim je bil izrazito antipatičen. Pričakovali so igro sompatičnosti. Igranje nekoga pač. Kot to znajo diplomati in cerkveniki. haha. Edini, za katerega sem imel občutek, da govori točno tisto, kar tudi misli.

Zmago - Niso zaskrbljujoče neplemenite ideje, bolj to, kako velikemu odstotku ljudi pomeni to plemenito. Nikakor ne bi hotel uporabljati njegovih zdravilnih napojev, če jih dobim zastonj. Ampak mislim, da je zdravilstvo opustil, ko je šel v politiko. Jasno da to dvoje ta hip ne gre v kup.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Piberlova tko ni resna.....

Sn navijal za Gaparija. x^x Turkovi "meni lahko zaupate" in "vaš Danilo turk" mi nista bla všeč, Peterle pa je tko glumac. Bo pa treba bit zvest komunistični kontinuiteti xcivx in volit Turka, ovi drugi je preveč cerkveni :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Piberlova tko ni resna.....

Sn navijal za Gaparija. x^x Turkovi "meni lahko zaupate" in "vaš Danilo turk" mi nista bla všeč, Peterle pa je tko glumac. Bo pa treba bit zvest komunistični kontinuiteti xcivx in volit Turka, ovi drugi je preveč cerkveni :vragec: x:Dx

Tud men se je zdel Gaspari edini normalen kandidat. Funkcija predsednika pa se mi zdi tako nepomembna, da nisem šel volit. Vseeno bom zelo žalosten, če bo predsednik Peterle. Nj gre raj na kkšno veselico harmonko špilat.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:vragec:

pa vam se res kisajo mozhgani....tole bo posledica kislega dezhja

nosorog, mick-rob pa ostali....bemu dejte z marelam hodit po dezhju

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Osebno podpiram dr. Danila Turka iz razloga, ker se mi enostavno zdi najprimernejši kandidat za to funkcijo - t.j. predstavnika naše države na zunaj. Dejansko predsednik resda nima nekih oprijemljivih pooblastil (ali si jih noče vzet), ni pa to nepomembna funkcija.

Kar se tiče Peterleta: mogoče preseneti v drugem krogu in odgovori še s čim drugim kot samo z nasmeškom. :S

Presenetili pa so me izjemno dobri nastopi Darka Kranjca, ki je bil dejansko bolj neposreden kot kdorkoli, no razen Jelinčiča - osebno mi je malo mar zanj, ampak žal mi je ljudi, ki so ga volili - on namreč le redko misli kar govori, zna pihati na dušo Slovencem, sam pa kadi najdražje cigare :D

Jelinčič - nikoli in nikdar za predsednika

Vedno znova pa me fascinira Monika Piberl - kakšnih se ta ženska znebi xrolleyesx xrolleyesx .... po moje da ima rahlo preganjavico in še kaj....

My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT.

, sam pa kadi najdražje cigare :D

Jelinčič - nikoli in nikdar za predsednika

In to v javnih prostorih......ma prav, ni zakon za vse enak, če ne bi ga že oglobl :vragec: x:Dx

Itak x^x

Če bom šel volit bom Turka........pa še mariborčan je, štajerc........to bi bil udarc za aakhuta.....štajerc predsednik, pa še Turk se piše xcivx :vragec: xg:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

In to v javnih prostorih......ma prav, ni zakon za vse enak, če ne bi ga že oglobl :vragec: x:Dx

Itak x^x

Če bom šel volit bom Turka........pa še mariborčan je, štajerc........to bi bil udarc za aakhuta.....štajerc predsednik, pa še Turk se piše xcivx :vragec: xg:Dx

:vragec:

kwa pa je to drgach od kuCHana k je prekmurc? :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk....traalala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...