Michelle 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Tak sem radovedna, da me kar razganja Jaz tud. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 RTV Slo je desnicarska. Njena raziskava delnega izida kaze, da je Peterle na prvem mestu. Potem pa en od onih dveh.V istem casu pa Pop tv, ki je bolj levi, pravi, da sta prva Gaspari pa Turk.Tak sem radovedna, da me kar razganja Hudiča....25 minut je bil Peterle na 3., zdej je pa že prvi. Ne morš da verjameš. Babe opravljive. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ja, sej, na vzporednih je bil skor pol ure 3. pol je pa kr naenkrat 1. ratu! To bo še zanimiv. Grem cune obest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 dejte punce počakat do 24.00, ko bo že točn. čeprov mene tud ful skrbi kak bo tole.. jst sam nočem met Petrleta za predsednika!! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 He he tole pa je kriminalka.Sicer nism bil na volitvah, ker so vsi preveč zategneni za moje pojme da bi jim zaupov.Hja mogoče še najmanj Jelinčič, sam tut ta je patron svoje vrste. Je pa zanimiv tole.Kr za spremlat.Mislm da bi Petrle že loh pogruntov da v današnjih časih ni več dost sam to da podpiraš cerkev pa das kao "good guy", ampak sej treba potrudit pa pokazat svoj pravi obraz. Gluma v moderni politki zgublja na veljavi.Mislm da o tem priča rezultat Jelinčiča... Vsekakor kdor kol bo zmagov mi nav kul.....hja najmanše zlo....kva pa vem....Turk mejbi....sam on se obnaša k aristokrat...Gaspari je k dab mu en dal palco v rit,totalna nesproščenost....Jelinčič loh vse skp zafura z svojmu načinom hehe....Petrle je tolk prestrašen na reakcijo ljudi da raj govori zgodbice....čist brez svoje identitete....kva pa vem....nč konkretnega sem ne zdi uredu....Naj bo Turk...ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 se vam reku, da nam bo turk mejak peterleta pa na grmado... če je šel krist za naše grehe, naj gre Orglca za RKC grehe I'm serious goddamn Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Pizda če nista Turk pa Pahor v kakšni žlahti.....al sta mela istga mentorja x:Dx ....za popizdit uglavnem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Klinc, unadva sta skoz tok tesno blizu, da se nov vedl do polnoči. Tok me pa spet ne zanima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Mogoče bom celo šel volit, če bosta tadva v drugem krogu. Vatikan ali Amerika, to je zdaj vprašanje. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Men je pa zanimiv, k gledam vzporedne volitve, pa je blo že več kot 4.000 neveljavnih obrazcev. Ne morm verjet, da se da tolk folka it na volišče, da pol obkrož več kandidatov al kaj jst vem, kaj nardijo s tistim pildkom, da ni veljaven. Mislm, da se jim da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Men je pa zanimiv, k gledam vzporedne volitve, pa je blo že več kot 4.000 neveljavnih obrazcev. Ne morm verjet, da se da tolk folka it na volišče, da pol obkrož več kandidatov al kaj jst vem, kaj nardijo s tistim pildkom, da ni veljaven. Mislm, da se jim da. ma ja to je res čudn.. ma brezveze se obremenjevat.. folk pejte gledat Vsemogočnega bruca!! pol bo pa že jasn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Klinc, unadva sta skoz tok tesno blizu, da se nov vedl do polnoči. Tok me pa spet ne zanima. piki... ti jst puvem, da bo turk... ti pejt kar spat ma turka zanima metafizika ne amerika od vseh je turk še najbližje platonovemu idealu menda imajo na pravu celo izpit iz filozofije prava Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 piki... ti jst puvem, da bo turk... ti pejt kar spat Če pa ti tko rečeš, bo pa mende držal. In z mirnim srcem je odšla spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 piki... ti jst puvem, da bo turk... ti pejt kar spat ma turka zanima metafizika ne amerika od vseh je turk še najbližje platonovemu idealu menda imajo na pravu celo izpit iz filozofije prava A imaš kaj bolj konkretnega na to temo? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Antoninus, ne boš verjel... izmed enih prvih soočenj (sicer na vesti.si) so mu postavili vprašanje glede pogleda na svet oz. nekaj v tem stilu. In pravi Danilo, da je že toliko časa na svetu, da ve, da obstaja poleg tega vidnega/čutečega sveta tudi nekaj več, da obstaja poleg fizike tudi metafizika x!x In potem prijavi, da ne ve čisto kaj bi to bilo (I'm mean, who does... we're just interested in it ) a da ga ta tema zelo zanima. Tu je dobil moj DA. Prvič ima jajca, da javno in odkrito pove svoje mnenje... drugič, pa to svoje zanimanje nadaljuje z "ne vem". Ponavadi hočejo ravno volilci vodjo, ki bo imel vprašanja na vse odgovore, da mu bodo zvesto sledili... pa čeprav v prepad. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 tole me pa hudo veselipa vsi ostali tut k ne boste volilker:pach kot neakterji na volitvah se pach nouste mogl zmrdvat nad predsednikomprshparanih neumnosti na tisocheNič ne bo iz tega. Sem šel volit, tako da bom upravičeno pizdil, če bo treba. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Jelinčiča za Predsednika ! Žal nisem mogel volit, ker sem se v tem času nahajal v Firencah na enem sejmu...anyway, če bi lahko šel volit bi dal moj glas Jelinčiču ! Itak, da mi je ta človek antipatičen ampak v istem času gojim neko simpatijo to njega...morda zato, ker ima jajca ! Po Drnovšku seveda. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Mislim, da ima vsak vrag pomembno vlogo v našem sistemu politike in s tem življenja. O kandiranih posladkanih -atih pa tole: El'Ena ni mislila slabo. A kako bo skrbela za Slovenijo, če je handikapirana. Ne verjamem, da lahko 100% skrbi sama zase. Res pa je, da ima predsednik potem več pomočnikov.Monika - Ena odlična gospo dinja nikakor ne bi mogla biti mona predsedniška-ninja.Darko - Če je bil mladega fanta uvod v aktivnejše poliztično udejstvovanje, ni nič slabega.Lojze - Kdo je bil najbolj demagoški, se postavljal "izvolite me v patriarha Slovenije?" Tako posplošene izjave na konkretna vprašanja ne zna vsakdo izgovoriti.Danilo - Če si dolgoletni diplomat, so vsi odgovori diplomatski. Ni kaj. narejeni, da jih poslušalec lažje sprejme. Normalno, da padajo na take definicije "ja, verjamem v nekaj..."Mitja - Nekaterim je bil izrazito antipatičen. Pričakovali so igro sompatičnosti. Igranje nekoga pač. Kot to znajo diplomati in cerkveniki. haha. Edini, za katerega sem imel občutek, da govori točno tisto, kar tudi misli.Zmago - Niso zaskrbljujoče neplemenite ideje, bolj to, kako velikemu odstotku ljudi pomeni to plemenito. Nikakor ne bi hotel uporabljati njegovih zdravilnih napojev, če jih dobim zastonj. Ampak mislim, da je zdravilstvo opustil, ko je šel v politiko. Jasno da to dvoje ta hip ne gre v kup. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Piberlova tko ni resna..... Sn navijal za Gaparija. Turkovi "meni lahko zaupate" in "vaš Danilo turk" mi nista bla všeč, Peterle pa je tko glumac. Bo pa treba bit zvest komunistični kontinuiteti in volit Turka, ovi drugi je preveč cerkveni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Piberlova tko ni resna..... Sn navijal za Gaparija. Turkovi "meni lahko zaupate" in "vaš Danilo turk" mi nista bla všeč, Peterle pa je tko glumac. Bo pa treba bit zvest komunistični kontinuiteti in volit Turka, ovi drugi je preveč cerkveni Tud men se je zdel Gaspari edini normalen kandidat. Funkcija predsednika pa se mi zdi tako nepomembna, da nisem šel volit. Vseeno bom zelo žalosten, če bo predsednik Peterle. Nj gre raj na kkšno veselico harmonko špilat. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 pa vam se res kisajo mozhgani....tole bo posledica kislega dezhjanosorog, mick-rob pa ostali....bemu dejte z marelam hodit po dezhju zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Bom vseeno volila Turka, ne Peterleta, ce sta ze tadva. ziher ti je tut gasparijeva mama ushech.... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Osebno podpiram dr. Danila Turka iz razloga, ker se mi enostavno zdi najprimernejši kandidat za to funkcijo - t.j. predstavnika naše države na zunaj. Dejansko predsednik resda nima nekih oprijemljivih pooblastil (ali si jih noče vzet), ni pa to nepomembna funkcija. Kar se tiče Peterleta: mogoče preseneti v drugem krogu in odgovori še s čim drugim kot samo z nasmeškom. :S Presenetili pa so me izjemno dobri nastopi Darka Kranjca, ki je bil dejansko bolj neposreden kot kdorkoli, no razen Jelinčiča - osebno mi je malo mar zanj, ampak žal mi je ljudi, ki so ga volili - on namreč le redko misli kar govori, zna pihati na dušo Slovencem, sam pa kadi najdražje cigare Jelinčič - nikoli in nikdar za predsednika Vedno znova pa me fascinira Monika Piberl - kakšnih se ta ženska znebi .... po moje da ima rahlo preganjavico in še kaj.... Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 , sam pa kadi najdražje cigare Jelinčič - nikoli in nikdar za predsednikaIn to v javnih prostorih......ma prav, ni zakon za vse enak, če ne bi ga že oglobl Itak Če bom šel volit bom Turka........pa še mariborčan je, štajerc........to bi bil udarc za aakhuta.....štajerc predsednik, pa še Turk se piše Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 In to v javnih prostorih......ma prav, ni zakon za vse enak, če ne bi ga že oglobl Itak Če bom šel volit bom Turka........pa še mariborčan je, štajerc........to bi bil udarc za aakhuta.....štajerc predsednik, pa še Turk se piše kwa pa je to drgach od kuCHana k je prekmurc? :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....traalala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.