Skoči na vsebino

Volitve predsednika Slovenije 2007

blanš

volitve  

6

1. 1. koga boste volili?

• Elena Pečarič
      4
    • Pavel Premrl
      0
    • Darko Kranjc
      0
    • Mitja Gaspari
      1
    • Monika Piberl
      0
    • Jože Andrejaš
      0
    • Danilo Turk
      0
    • Lojze Peterle
      1
    • Artur Štern
      0
    • Marjan Beranič
      0
  2. 2. se nadaljuje

• Zmago Jelinčič
      6
    • 0

Recommended Posts

• Komentarji 367
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja črne al bele al kaki že so pa tud brez jajc voliš, k lojze jih je očitn v uni torbi v kteri je glavo nosu pozabu...... :vragec: x:Dx

:vragec:

teb pol tvojga kurca*ni jasn kaj klobasash

(*=2% povprechnega kurca)

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

ma kako sem vedla, da ce pridem sem pogledat, se bota taledva boksala...? x:o)x

no a se jaz malo povem, kaj si mislim...? :inocent:

Jelincic mora nujno bit, in delat svoje, samo ne bi ga mela za predsednika

(inteligenten, duhovit, zna provocirat itd... samo je po nepotrebnem zaljiv in ima totalno dvojne standarde, kar je sicer zabavno, samo kot predsednik nepriporocljivo).

Peterle mi ne ustreza iz parih razlogov, tudi ce pustim to cerkveno ozadje ob strani:

zame prepogosto nima mnenja, da bi ga lahko resno jemala kot predsednika

in dolocenih pojmov sploh ne pozna, ki so prevec aktualni, da bi si to lahko privoscil...

(npr. ni vedel kaj je univerzalni temeljni dohodek, kar je bilo totalno aktualna stvar v momentu,

ko je bil to vprasan itd...) je imel pa dalec najboljse narejeno kampanjo (pa mislim, da mu ne bo pomagala).

Gaspari mi je bil kul, me je presenetil totalno, ker je povedal veliko stvari, s katerimi sem se dejansko

strinjala, in sem ga zato tudi volila. Ne da je taka perla, premalo vem o njem, sem pac kot mnogi

volila proti Peterletu (kot vecina, ki je volila Turka in Gasparija) in izbrala tisto opcijo, ki mi je bila najblizja.

Turk je sicer vedel, kaj se dogaja, pa me je nekaj zmotilo na njem...ima eno aroganco doloceno,

kar me moti. Je pa res, da mu je Rupel ful metal kolena pod noge in si ze zato zasluzi malo podpore,

drugace pa situacija ista:

sem bistveno bolj proti Peterletu, kot za Turka, to je to....

Ampak sem pa predvsem se vedno mnenja, da je treba it volit, ce zelis kritizirat,

ker je to pac edina stvar, ki jo dejansko lahko naredis, in ce je ne, pac...kritiziras sam sebe.

Tiste ene, edine moznosti nisi izrabil, zato nima smisla bit pameten, ker ce bi vsi tko razmisljali,

pol pojdimo rajsi kar direkt v anarhijo, bo hitrejse, bolj spontano in bomo vsaj vedli,

pri cem smo, ne pa tkole neki kao na lep nacin dajat vse vajeti iz rok in cakat na

prvega totalitarista, ki se mu bo zdelo vredno tiranizirat folk, pa da se bomo potem sele

zbudili in kaj sli v akcijo, al kaj.... x:o)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ne gre brez tega, aakhut je konzervativc xcivx , da neki na tradicijo, pa ga ne želim razočarat x:Dx

Se kar zlo strinjam s tvojim postom sicer :palec: Med temi kandidati, Gaspari, itak x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jao :wOOt:

Če so to skužl desnica, se bodo zlo potrudl za peterleta x:o)x . Vodnar xcivx Fajn, aakhutek, ne? x:o)x

pa sej rak n i tko huda zadeva....razen v kombinaciji s shkrpjonom pa iz mariborskega konca.... x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x:Dx x:Dx

Bemu, ki te hodi? Zdaj se ji bo pa ziher zaletel x:Dx

Vodnarji pa so tko al tko fajn, ne? :palec: :vragec: x:Dx

no...che so teb fajn....nch ne rechem.... x:Dx x:Dx x:Dx

jst osebno mam raj vodnar-KE.... x:px x:px x:px

zlomk....tralala

turchin je biu pa v odboru za chlovekove pravice pri ZN kot predstavnik YUgoslavije :xx!: :xx!: :xx!: kjer tuut mrdnu ni ob osaamosvajanju....pezde rdechkarsko

Berem v Večeru, da ga je za to pooblastila slovenska vlada, kasneje pa ga tudi imenovala za veleposlanika Slo v ZN.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

kozli so tko al tko znani kot odfukanci.... :vio: :vio: :vio:

zlomk....tralala

To bom jemal bolj, kot za kompliment. x8Dx

Drugače pa za moje pojme so vsi en in te siti k****, samo se preoblačijo, pozabijo pa da vonja se ne da spremenit, smrad ostane vedno enak. x:Dx x:Dx x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Turk, ker ne maram kekcev z orglicami :xx!: Itak

kaj pa lastninjenje zavarovalnice Triglav...kako boste glasovali?

Bom proti zakonu - kaj bojo kurac skos kradli na vsek koncih. Nema! :vragec:

pri nas bomo še glasovali kaj bo s smetmi v Tenetišah xrolleyesx Kwa pa jst vem. Probala se bom odločit za najmanjše zlo. Verjetno pa bom, za zaprtje smetišča. :inocent:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Turk, ker ne maram kekcev z orglicami :xx!:

kaj pa lastninjenje zavarovalnice Triglav...kako boste glasovali?

Proti. Sem že včeraj, zakaj bi čakala nedeljo. x;)x

Zanimivo kako Turku polena pod noge mečejo. Ja saj, zgodovina se ponavlja, so jih že Kučanu. Rezultat je pa znan. x:Dx Dosegli bodo ravno nasprotno od željenega. :fiju:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Zanimivo kako Turku polena pod noge mečejo. Ja saj, zgodovina se ponavlja, so jih že Kučanu. Rezultat je pa znan. x:Dx Dosegli bodo ravno nasprotno od željenega. :fiju:

Tirk=Kučanova marioneta... da smo si na jasnem. In Zgodovina se ponavlja ! x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

jaz bom šla pa danes volit, itak da turka, pol po kosilu.

ma ja, prav patetični so že s tem :o|o:

berem različne forume, mislim, kr neki no.

aja, pa še referendum je baje. hm, bom kr proti obkrožla

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...