Skoči na vsebino

Volitve predsednika Slovenije 2007

blanš

volitve  

6

1. 1. koga boste volili?

• Elena Pečarič
      4
    • Pavel Premrl
      0
    • Darko Kranjc
      0
    • Mitja Gaspari
      1
    • Monika Piberl
      0
    • Jože Andrejaš
      0
    • Danilo Turk
      0
    • Lojze Peterle
      1
    • Artur Štern
      0
    • Marjan Beranič
      0
  2. 2. se nadaljuje

• Zmago Jelinčič
      6
    • 0

Recommended Posts

• Komentarji 367
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

jelinchich je edin trenutno k ve, kam spada ISTRA!!!!

zlomk....tralala

Pravzaprav bi moralo biti od Pule do Hamburga vse naše. Kle je pol tut tolk populacije, da ni hudič, da neb najdl enga normalnga kandidata za predsednka.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Jelincic mora nujno bit, in delat svoje, samo ne bi ga mela za predsednika

(inteligenten, duhovit, zna provocirat itd... samo je po nepotrebnem zaljiv in ima totalno dvojne standarde, kar je sicer zabavno, samo kot predsednik nepriporocljivo).

Peterle mi ne ustreza iz parih razlogov, tudi ce pustim to cerkveno ozadje ob strani:

zame prepogosto nima mnenja, da bi ga lahko resno jemala kot predsednika

in dolocenih pojmov sploh ne pozna, ki so prevec aktualni, da bi si to lahko privoscil...

(npr. ni vedel kaj je univerzalni temeljni dohodek, kar je bilo totalno aktualna stvar v momentu,

ko je bil to vprasan itd...) je imel pa dalec najboljse narejeno kampanjo (pa mislim, da mu ne bo pomagala).

Gaspari mi je bil kul, me je presenetil totalno, ker je povedal veliko stvari, s katerimi sem se dejansko

strinjala, in sem ga zato tudi volila. Ne da je taka perla, premalo vem o njem, sem pac kot mnogi

volila proti Peterletu (kot vecina, ki je volila Turka in Gasparija) in izbrala tisto opcijo, ki mi je bila najblizja.

Turk je sicer vedel, kaj se dogaja, pa me je nekaj zmotilo na njem...ima eno aroganco doloceno,

kar me moti. Je pa res, da mu je Rupel ful metal kolena pod noge in si ze zato zasluzi malo podpore,

drugace pa situacija ista:

sem bistveno bolj proti Peterletu, kot za Turka, to je to....

:palec: :palec: enako!

kaj pa lastninjenje zavarovalnice Triglav...kako boste glasovali?

PROTI uveljavitvi!

Drugače pa za moje pojme so vsi en in te siti k****, samo se preoblačijo, pozabijo pa da vonja se ne da spremenit, smrad ostane vedno enak. x:Dx x:Dx x:Dx

Žal resnično :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:palec: :palec: enako!

PROTI uveljavitvi!

Ste face, da vas zadeva sploh tolk zanima, da razmišljate o tem, kako boste glasovali. Jst pa sem seljak, pa raj možgane na pašo in bojkotirat referendum, k me to sploh ne zanima.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:vragec:

Tirk=Kučanova marioneta... da smo si na jasnem. In Zgodovina se ponavlja ! x:Dx x;)x

Jaz si s tem nisem tko na jasnem. Jasno mi je, da ga Kučan podpira, dvomim pa, da bo glede na karakter in tud horoskop xcivx le marioneta. Če bi volil za, bi moral bit v finalu Gaspari. Sedaj bom deloma volil proti, v vsakem primeru pa mi je turk bliže k peterle. x^x Tud geografsko x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pravzaprav bi moralo biti od Pule do Hamburga vse naše. Kle je pol tut tolk populacije, da ni hudič, da neb najdl enga normalnga kandidata za predsednka.

lalala

:palec:

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

:eek: x:Dx

Ma kaj morm xnckrivx x:o)x

Gledam mal njuno soočenje na pop tv.......pismo peterle je zažrt v ljudi x:o)x .......ljudje bi radi vedeli, ljudje me sprašujejo, ljudje govorijo, ljudje hočejo to ljudje hočejo ono......ccccc..............Pa tak je prozooooooorn pa predvidljiv........Preveč....za predsednika x:Dx

K. Čapek

Jaz si s tem nisem tko na jasnem. Jasno mi je, da ga Kučan podpira, dvomim pa, da bo glede na karakter in tud horoskop xcivx le marioneta. Če bi volil za, bi moral bit v finalu Gaspari. Sedaj bom deloma volil proti, v vsakem primeru pa mi je turk bliže k peterle. x^x Tud geografsko x:Dx

Popravljam !

Tirk=leva roka od Kučana

Pahor=desna roka od Kučana

:inocent: x:Dx

V glavnem mi ni niti eden všeč. x8Dx x;)x

Gledam Pop-TV :U:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Popravljam !

Tirk=leva roka od Kučana

Pahor=desna roka od Kučana

Golobič pa desna roka, Gaspari leva roka, Jelinčič pa....hm......privesek? :inocent: x:Dx Kresal pa lubica xcivx x:Dx

K. Čapek

Doma bomo podprli Tirka iz čisto preprostega razloga, ker ga podpirata frenda iz SD-ja, čeprav Kučana, Cerarjevo, Pečanovo...ipd. ne prebavljam. Ker ko jih pogledam vidim zlobne ljudi. Moj čut pa me ni nikoli prevaral. O Janši pa sploh ne bi rad zgubljal besed. :xx!:

x:)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pust ti Golobiča, Micki x;)x (mimogrede, november je že)...

Jah, volila bom Danila. To ni nobena skrivnost.

Pa zmagal bo x;)x

Čist ZARES? x:o)x Ahm, drug let pa njega.......pa unga cvilečega......Lahovnika x:o)x Ne, sej je pametn, mal mi je hecn, drgač pa ok.

Jst tud. Čeprav bi raj Gasparija. x^x

K. Čapek

Čist ZARES? x:o)x Ahm, drug let pa njega.......pa unga cvilečega......Lahovnika x:o)x Ne, sej je pametn, mal mi je hecn, drgač pa ok.

Jst tud. Čeprav bi raj Gasparija. x^x

ČAO Mick :)

Mi poveš par argumentov: Zakaj Gaspari za predsednika države republike Slovenije? Kje vidiš njegove prednosti ?

Mi poveš par argumentov: Zakaj Gaspari za predsednika države republike Slovenije? Kje vidiš njegove prdnosti ?

xrolleyesx

:inocent: x:Dx

Mi poveš par argumentov: Zakaj Gaspari za predsednika države republike Slovenije? Kje vidiš njegove prednosti ?

Zdej ko ni več kandidat se mi ne da kaj dost argumentirat. Če pa mal poenostavim......v predvolilnih soočenjih je bil za razred boljši od lojzeta in danila. x^x

K. Čapek

Ste face, ...

itaq x8Dx

Hehe, mal me na mr.beana turk asociira.... x:o)x

:eek: a dej, a veš, da je mene nanjga spominjal že od začetka - sploh k dela une face "ful me zanima", "aha, tole pa jst vem, vpraši mene, mene, mene", "kwa sm te zeznu/zdej pa maš" ipd.

V bistvu ne bi rada mela za presednika niti Peterleta, niti Tuerka;

Peterle bi imel moj glas, če ne bi za njim stala RKC in Janša (ne enga, ne druzga ne prebavljam), ker pa je bolj črn, kot ne, pri meni nima šans. Zelo narobe mu hodi tudi njegova vsesplošna všečnost; ne morš bit vsem všeč, on bi in desnico in levico (oz vsaj njen sredinski del - eeeee, pa ne možeš imat i ovce i novce). Vem, da se izbira predsednika in ne prve dame, ampak tale njegova Branka, oprostite, mi deluje preveč kt butara kot pa kaka dama. Butare (ala Gorbačov) pa so passe.

Tuerk - ga prvič v lajfu vidim - milsm, kje je on hodil do zdaj (ZN pa to...sam v SLO se o tem ni kaj dosti slišalo niti o njem, niti o njegovih dosežkih; iz vira, zelo blizu DT pa sem poučena, da je DT sicer zelo fajn, sposoben in to, vendar deluje vedno in samo ZASE). Kot osebnost mi deluje zeeeeelo megleno, leporečno, vse prewč polikano/poštirkano, preveč dobro, da bi lahko bilo res. Je pa res oz., vsaj deluje svetovljanski, načitan, razgledan. In nenazadnje precednik (v mojih očeh) tudi mora biti tak. Ne pa pavlihovski - orglice špilat ipd, obenem pa zatrjuje, da mu je klasika NADnaj (LP)

Bolj kot Tuerk sam, me moti njegova "boljša polovica" - ta mi deluje zelo napadalno, vzvišeno/oholo/se ima za mnooooogo več/nadarijske težnje, vsekakor izkazuje neke lastnosti, ki ne pritičejo prvi dami. Ker pa iste ptice skup letajo, mi ni, niti mi ne more biti, simpatičen niti Tuerk sam (gliha skup štriha).

Če povzamem: ne en, ne drug, se mi ne zdita primerna; ker pa moram izbirat med tema dvema, bom poskušala izbrati manjše zlo; torej Tuerka xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mimogrede:

Za Lojzem, Markom ... stoji "kdo", kateri upravlja med drugim tudi z Vatikanom...

Zasebno sta oba prijetna človeka. "Nenaduvana."

Tako kot stojijo za "levimi, levo sredinskimi" nekaterimi. Drugi povezani interesi... združevani v ...

Lože, bratstva. Neformalna druženja elit s politiko "laufa" odkar se človek udejstvuje v religiji, vladanju & politiki.

Politiki so igralci. Režiserji (vplivneži, povezani interesi) so velikokrat v ozadju.

LP

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...