doorwoman.p 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Peterle bi imel moj glas, če ne bi za njim stala RKC in Janša (ne enga, ne druzga ne prebavljam), ker pa je bolj črn, kot ne, pri meni nima šans. Zelo narobe mu hodi tudi njegova vsesplošna všečnost; ne morš bit vsem všeč, on bi in desnico in levico (oz vsaj njen sredinski del - eeeee, pa ne možeš imat i ovce i novce). Tuerk - ga prvič v lajfu vidim - milsm, kje je on hodil do zdaj (ZN pa to...sam v SLO se o tem ni kaj dosti slišalo niti o njem, niti o njegovih dosežkih; iz vira, zelo blizu DT pa sem poučena, da je DT sicer zelo fajn, sposoben in to, vendar deluje vedno in samo ZASE). Kot osebnost mi deluje zeeeeelo megleno, leporečno, vse prewč polikano/poštirkano, preveč dobro, da bi lahko bilo res. Je pa res oz., vsaj deluje svetovljanski, načitan, razgledan. In nenazadnje precednik (v mojih očeh) tudi mora biti tak. Ne pa pavlihovski - orglice špilat ipd, obenem pa zatrjuje, da mu je klasika NADnaj (LP) mislim enako.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 ne možeš imat i ovce i novce Jp.Mislim kar zlo podobno kot ti o obeh kandidatih..... ne vem se, ce bom sla volit, v bistvu nisem za nobenga, pod 'manjse zlo' se mi je pa odstekan podpisovat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 sam takole ...ce ne bomo sli, tisti, ki smo bolj proti Peterletu kot Turku, bo res se Peterle zmagal jaz bom sla Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Vse kar diši/smrdi po RKC pri meni odpade k knof . . .Včeraj na POPu se je Peterle tko trudil, da mi je šlo skor na kozlanje - mene za tega življenja ne more prepričat, da bo predsednik za vse, če ga pa že pol lajfa gledam kako je vedno za klerikalce, a zdej nej pa verjamem, da bi mene obravnaval isto kot eno ''goddamn'' skavtinjo. Please! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 ampak , čene grem na volišče dam avtomatiš glas Petrletu pa posredno Janši..tega pa niti slučajno ne mislim... torej bom volila Turka folk, pejte volt.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 biu precednik ta al pa un, al pa kerkoli drug član društva ljubiteljou ježovih mater, jes ircou bom, al pa ne bom, al pa bom, al pa ne bom, al pa učas bom, učas pa ne bom... zdele mogoče še mal bom al pa ne bom Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 da bi mene obravnaval isto kot eno ''goddamn'' skavtinjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 a zdej nej pa verjamem, da bi mene obravnaval isto kot eno ''goddamn''skavtinjo. Please! a je goddamn isto kukr goodman? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 da bi mene obravnaval isto kot eno ''goddamn'' skavtinjo. Please! jao... xrolleyesx taborniki.... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....tralala pa she ena stvar bode v ochiturka boste volil vsi oni, k mate ponavad toooolk za povedat kolk kej koshta... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 No jaz sem imela možnost spoznati oba kandidata v živo, z obema debatirat in tudi dva kozarčka spit.Tudi z njunima ženama. Barbara me je presenetila v pozitivno. Zanimivo je, da Danila in Barbaro kamera nekak "ne mara". Ne izpadeta tako fajn kot v živo.V glavnem: ne boste naredili napake če volite Turka. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 hvalabogu so na svetu tudi drugi forumi...ne samo tale newage-arski(pa s tem ne mislim, da je s forumom kaj narobe...nasprotno!....samo folk ki se zbira tule :xx!: )in hvalabogu so tam mnenja jako drugachna zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 hvalabogu so na svetu tudi drugi forumi...ne samo tale newage-arski(pa s tem ne mislim, da je s forumom kaj narobe...nasprotno!....samo folk ki se zbira tule :xx!: )in hvalabogu so tam mnenja jako drugachna zlomk....tralalaForum so folk, ki se zbira tule Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Se bom potrudil odit na volišče. Me je Peterle v zadnjih dneh in soočenjih popolnoma prepričal. Da ga ne želim za predsednika. Res je, da je star politični maček, namazan z vsemi žavbami in v tem izkušenejši od Turka, kar je pokazal tud včeraj na soočenju, pa bo verjetn tudi danes, samo se preveč spreneveda in napravlja, hinavči. Meče Turku (sicer smešna) polena pod noge in hkrati prepričuje, da ni za takšno kampanijo, kar naenkrat ga skrbi socialni položaj ljudi, delavcev, strinja se s splavom, tolerira homoseksualce itd. ipd., pih, ko ga neb poznal iz preteklosti. Tudi Janša in Rupel sta mi smešna, ko napadata Turka in že zdej delata slabo podlago za sodelovanje s predsednikom, če to postane Turk. Rupel v svoji knjigi piše o velikah zaslugah Turka v osamostojitvenem procesu, zdej pa se spreneveda, poleg tega pa so ne tako dauč nazaj desni razmišjali o Turku kot o svojem kandidatu. Konec koncev pa voliti Peterleta ali ne voliti pomeni podporo sedanji vladi, ki je po mojem daleč od tega, da se je izkazala in upravičila pričakovanja ljudi ali izpolnila obljube, ki jih je dajala pred volitvami. Sedanja kampanija pa tudi kaže, da bo predvolilna bitka naslednje leto ne boj, mesarsko klanje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 te bitke se zhe v naprej veselim.... x:)x in materijal zanjo se dnevno pripravlja.... x:Dx in ni ga malo...zhe sedaj.... x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Da se o materialu, ki si ga je vlada v teh treh letih nabrala sploh ne menimo...... Verjetno je opozicija kriva za vse njene neuspehe, to ta, ki je v vsem preglasovana in sploh o ničemer ni odločala.......o tem zbiraš material? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Se bom potrudil odit na volišče. Me je Peterle v zadnjih dneh in soočenjih popolnoma prepričal. Da ga ne želim za predsednika. Res je, da je star politični maček, namazan z vsemi žavbami in v tem izkušenejši od Turka, kar je pokazal tud včeraj na soočenju, pa bo verjetn tudi danes, samo se preveč spreneveda in napravlja, hinavči. Meče Turku (sicer smešna) polena pod noge in hkrati prepričuje, da ni za takšno kampanijo, kar naenkrat ga skrbi socialni položaj ljudi, delavcev, strinja se s splavom, tolerira homoseksualce itd. ipd., pih, ko ga neb poznal iz preteklosti. Tudi Janša in Rupel sta mi smešna, ko napadata Turka in že zdej delata slabo podlago za sodelovanje s predsednikom, če to postane Turk. Rupel v svoji knjigi piše o velikah zaslugah Turka v osamostojitvenem procesu, zdej pa se spreneveda, poleg tega pa so ne tako dauč nazaj desni razmišjali o Turku kot o svojem kandidatu. Konec koncev pa voliti Peterleta ali ne voliti pomeni podporo sedanji vladi, ki je po mojem daleč od tega, da se je izkazala in upravičila pričakovanja ljudi ali izpolnila obljube, ki jih je dajala pred volitvami. Sedanja kampanija pa tudi kaže, da bo predvolilna bitka naslednje leto ne boj, mesarsko klanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 aakhut, gi si? Tvoj Peterle spet prav na soočenju, da je bil Kučan zaslužen osamosvojitelj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 gremmmm gledat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Peterle bučke prodaja, pa še gnile so! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 In bomo dobili? Saj mogoč bi te poslušal, sam ta vikend bom verjetn sam, pol pa dolgčas, pa to, pa sem te le mal sprehodu....... sprehod je zdrav......za telo in um. Včeri je soočenje dobu lojze, dans pa danilč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Se bom potrudil odit na volišče. Me je Peterle v zadnjih dneh in soočenjih popolnoma prepričal. Da ga ne želim za predsednika. Res je, da je star politični maček, namazan z vsemi žavbami in v tem izkušenejši od Turka, kar je pokazal tud včeraj na soočenju, pa bo verjetn tudi danes, samo se preveč spreneveda in napravlja, hinavči. Meče Turku (sicer smešna) polena pod noge in hkrati prepričuje, da ni za takšno kampanijo, kar naenkrat ga skrbi socialni položaj ljudi, delavcev, strinja se s splavom, tolerira homoseksualce itd. ipd., pih, ko ga neb poznal iz preteklosti. Tudi Janša in Rupel sta mi smešna, ko napadata Turka in že zdej delata slabo podlago za sodelovanje s predsednikom, če to postane Turk. Rupel v svoji knjigi piše o velikah zaslugah Turka v osamostojitvenem procesu, zdej pa se spreneveda, poleg tega pa so ne tako dauč nazaj desni razmišjali o Turku kot o svojem kandidatu. Konec koncev pa voliti Peterleta ali ne voliti pomeni podporo sedanji vladi, ki je po mojem daleč od tega, da se je izkazala in upravičila pričakovanja ljudi ali izpolnila obljube, ki jih je dajala pred volitvami. Sedanja kampanija pa tudi kaže, da bo predvolilna bitka naslednje leto ne boj, mesarsko klanje.Da se ne ponavljamo Zadnje soočenje: pri vsakem vprašanju Peterle brska po "papirjih"...pa so bila enostavna vprašanja, ni potrebno brat svojih misli ali pogledov...samo povedat. Peterle bučke prodaja, pa še gnile so! ...prodaja tudi meglo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 V bistvu ne bi rada mela za presednika niti Peterleta, niti Tuerka; Če povzamem: ne en, ne drug, se mi ne zdita primerna; ker pa moram izbirat med tema dvema, bom poskušala izbrati manjše zlo; torej Tuerka no jaz bom šla pa na osebni nivo......Petrle se mi zdi potuhnjen, tako ga jaz vidm... ne pove tistega kar resnično misli. tako Petrleta NE BOM VOLILA, ker mi ni všeč ne vizualno ne kot karakter.... glede turka ...ta mi je pa drug patron...prav tako antipatiko, ampak , čene grem na volišče dam avtomatiš glas Petrletu pa posredno Janši..tega pa niti slučajno ne mislim...torej bom volila Turka Pismo ni kaj.Vsekakor zelo zanimive analize. Sem se spomnil, ko sem bral pozive, da je treba vsekakor iti na volišče, na Michaela Moora, ki je obljubljal študentom kot nagrado vsakemu en komplet spodnjih gat, če bo le šel na volitve. Ker je seveda pričakoval, da bodo volili proti Bushu. No ja Moore je naredil najbolje prodani dokumentarni film. Bušman je pa kljub vsemu bil ponovno izvoljen.Pri nas kompletov spodnjih gat ne ponuja še nihče. Ali pa samo jaz pač nisem zasledil? Samo pismo se mi upira vse skupaj.Pa kaj res ni nobene druge rešitve?Je res možno sklepat pač samo tako. Narod ima dva neprimerna kandidata in se zdaj mora odločit za majn neprimernega.Halo!!!!!!!!!!Kakšna pa je to logika?Da "krmilo države" zavestno predamo v roke neprimernemu človeku!Majnneprimeren človek je še vedno neprimeren.Se mi zdi super kar sta napisali Cookie in Strelka, vendar sta potegnili iz vsega skupaj tudi prave konsekvence? Si ne pustimo vse preveč srat po glavi.Kaj pa če bi se narod namesto tega odločil za bojkot volitev.Ma kaj- treba bi bilo zahtevat spremembe voliilnega sistema.Zame predsednik države, ki na volitvah ne dobi aktivne podpore večine vseh volivnih upravičencev nima nikakršne legitimacije (mislim moralno) za vodenje države.Bila bi potrebna pravila, ki določajo, dodatno, da v drugem krogu lahko zmaga samo tisti (pa dobro, recimo...), ki ima vsaj 40% glasov VSEH volilnih upravičencev. Če je nima nihče, je to potem znak, da narod nobenega teh kandidatov noče. To bi moralo imeti za posledico, da se naslednjih deset let tak na predsedniških volitvah zavrnjeni kandidat ne more postaviti na nikakršno volivno listo. Ali pa določit, da če se kljub temu odloči, želi pač (bogi fantek ker kaj bo pa drugega počel...) spet kandidirat za kakšno resno funkcijo v državi, da to sicer lahko, če plača iz svojega žepa 100.000€, ki se jih potem razdeli recimo med prejemnike socialne pomoči. Sicer pa bi v takih primerih morale biti predvidene ponovne volitve z povsem novimi kandidati. Saj bi ljudstvo vsem nedvoumno povedalo, da jih noče.To je en splošni problem in pod površjem imamo že leta izrazito krizo legitimnosti oblasti. Seveda ne samo pri nas. V volivnem cirkusu se na strani volilcev udeležuje čedalje majn ljudi. Kam bo to pripeljalo? Vsekakor bodo potrebne temeljite reforme. Mislim, da prej kot pričakujemo. Tudi sam še ne vem ali bom šel volit, ker preprosto ne vidim kandidata, ki bi mu želel dati svoj glas.Me prav zanima kako bodo interpretirali voljo ljudstva, čez par desetletij (ali morda še prej) ko se bo volitev udeleževalo morda samo še 10% volilnih upravičencev. Saj se jim bodo še vrabci smejali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Jest grem pa jutr volt Petrleta.Sm se kr odloču Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Nš zmago pa prav da kr tkole x:Dx x:o)x http://shrani.si/f/3z/fY/MgrtcN1/1.jpg http://shrani.si/f/2A/yA/M7cUWZF/2.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 inhttp://shrani.si/f/1v/S7/CKvKAAd/3.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.