Skoči na vsebino

Dom-hiša ali blok

Nature

Recommended Posts

Povejte kje živite,v hiši ali bloku,ali ste zadovoljni,ali bi želeli stanovati drugje,morda v drugem kraju,v drugi državi...
Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA
Deli na socialnih omrežjih

Živim v stanovanju, ki je del hiše staršev. Želim živeti v svoji hiši. Še najraje pa bi živela v Londonu.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Živim v stanovanju s starši u Lj. Glede na to da stanovanje niti ni tok mejhno mi je tuki čist kul.. U hišo si želim ker bi rada mela psa. Če bi pa lahko zbirala, bi si pa zbrala hišo nekje v VB, v mestu k ni tok oddaljen od Londona.. Oxford npr. :)

Živim na majhni kmetiji nekje na SV,želim pa si živeti v svoji hiši,z večjim vrtom,nekje izven mesta...

Moj naj kontinent-Australia-že kar nekaj časa tudi razmišljam o selitvi oz.migraciji tja....

Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA

pol pa si skor za vogalom ;)

baje je v avstraliji vklo povpraševanju po kadru gostincev, gradbincev......

stanovanja zelo poceni...če maš željo, se podaj v novi svet :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Vem da je veliko povpraševanje-sem že bil izbran-zagarantirana služba in stanovanje-pozneje hiša-le še 2-3 korake-da dobro premislim....

Razlog-neokrnjena narava-divje živali-puščave in ne sam beton kot pri nas in seveda boljše plače-posledično boljše življenje....

27. let sm živel v bloku nato na vasi v eni stanovanski hiši in nato zej spet nekje na vasi v neki hiši kjer sta še dve družine, vendar je vsaj nekej napov kar hočem-narava,mir :2src: .Drugače pa iščem neko hiško lahko tudi vikend, nekje na samem malo vn iz mesta, kjer je obilica narave, itd.To je nekako moj končni cilj in na tem delam.V blok se ne mislim več vračat, ker me nenaravna arhitektura in preveč folka naravnost dušita :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...