Nature 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Povejte kje živite,v hiši ali bloku,ali ste zadovoljni,ali bi želeli stanovati drugje,morda v drugem kraju,v drugi državi... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Živim v stanovanju, ki je del hiše staršev. Želim živeti v svoji hiši. Še najraje pa bi živela v Londonu. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Moj dom tukaj je podobna tema. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Krazzie 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Živim v stanovanju s starši u Lj. Glede na to da stanovanje niti ni tok mejhno mi je tuki čist kul.. U hišo si želim ker bi rada mela psa. Če bi pa lahko zbirala, bi si pa zbrala hišo nekje v VB, v mestu k ni tok oddaljen od Londona.. Oxford npr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 odrastla v hiši...nimam nobene želje več bit v hiši..rajš v blokukje bi bila..vsepovod in nikjer Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 Živim na majhni kmetiji nekje na SV,želim pa si živeti v svoji hiši,z večjim vrtom,nekje izven mesta...Moj naj kontinent-Australia-že kar nekaj časa tudi razmišljam o selitvi oz.migraciji tja.... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 pol pa si skor za vogalom baje je v avstraliji vklo povpraševanju po kadru gostincev, gradbincev......stanovanja zelo poceni...če maš željo, se podaj v novi svet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 Vem da je veliko povpraševanje-sem že bil izbran-zagarantirana služba in stanovanje-pozneje hiša-le še 2-3 korake-da dobro premislim....Razlog-neokrnjena narava-divje živali-puščave in ne sam beton kot pri nas in seveda boljše plače-posledično boljše življenje.... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 kaj pa te zadržuje ? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 Sem v postopku- čakam na vizo-in kot pravim še enkrat dobro premislim in ne na silo-kot z glavo skozi zid.... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 vso srečo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 Hvala! Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Moj sanjski plac je Mačkova 4. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Moj sanjski plac je pa Hanumanov tempelj v Ljubljani. Samo še zgraditi ga nekdo mora... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 27. let sm živel v bloku nato na vasi v eni stanovanski hiši in nato zej spet nekje na vasi v neki hiši kjer sta še dve družine, vendar je vsaj nekej napov kar hočem-narava,mir .Drugače pa iščem neko hiško lahko tudi vikend, nekje na samem malo vn iz mesta, kjer je obilica narave, itd.To je nekako moj končni cilj in na tem delam.V blok se ne mislim več vračat, ker me nenaravna arhitektura in preveč folka naravnost dušita :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.