free 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Kolk fajn primer si dal s soncem Bravo!!! to ze vs cas govorim tule!!! da pojasnjujemo sebi iz dolocenga nivoja! da sodi tisti, ki ne razume! ipd... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Kolk fajn primer si dal s soncem Bravo!!! to ze vs cas govorim tule!!! da pojasnjujemo sebi iz dolocenga nivoja! da sodi tisti, ki ne razume! ipd... Tudi dež pada tako na cvetlice kot na trnovo grmovje..... :shuriken: Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 ja. vse opere, zalije, pomokri... osvezi... he he, ob tvojem nicku se spomnim na 1 vprasanje, ki mi ga je nekdo dal:"zakaj so kamikaze sploh nosili celade?" marda zato, da so na 'cilj' prisli s celo glavo, ker potem itak.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Najbrž so imeli čelade zato, ker pač v priročniku za letenje piše, da se brez čelade ne sme vsesti v letalo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Jah no...v čeladi so pač slušalke in če je nimaš, ne slišiš ostalih... se treba zmenit, kdo bo kam letel, ne da se jih dvajset spravi na eno ladjo, ostale pa ostanejo nepoškodovane..... sam slušalk si pa tud ne moreš na glavo poveznit k bi te imeli za neresnega.... :shuriken: Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Mislim, da postajamo ljudje vse bolj zakomplicirana tehnična tvorba. Vse težje si je v tej zmešnjavi usod in svojih skrbeh predstavljati, da bo samo s prihodom harmonije in ljubezni v naše bitje vse rešeno in razumljivo. Včasih me preveva občutek, da si sploh nočemo priznati ali predstavljati, kako preprosto je doseči notranji mir. Življenska situacija postaja konfliktna če jo provociramo z napačnim prepričanjem, s pričakovanjem dogodkov, ki so nepredvidljivi... Danes sem poslušal G. Jelinčiča ko je komentiral, da ni primerno poljubljati se v javnosti!?? Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Saj nisem vsega prebral, kar ste komentirali, samo na slepo nekaj komentarjev, recimo da sta strast in brezpogojna ljubezen izključujoči, pa kaj je to brezpogojno, pa kaj da ni, pa...A bi bilo lažje definirat brezpogojnost ljubezni, če bi ji dali drugo ime, recimo...ee...recimo...sprejemanje. A bi pol v kontekst šle tudi tiste majhne ljubezni, ki jih eni ne priznavajo za velike, mislim, brezpogojne...torej za ljubezni med ljudmi...določenimi. A sem butl a ne Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Včasih me preveva občutek, da si sploh nočemo priznati ali predstavljati, kako preprosto je doseči notranji mir.Ja, tako se dogaja. Žal je notranji izredno dragocena in težko dosegljiva dobrina. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 kul debatka, sem mal preletela, sem se ze bala da se kregate 100/h tlele. ko se je nekam ful komentiral. Nekdo je napisal:sonce sveti na vse enako (pa ceprav bi se dal debatirat, ampak v absolutnem je pa zlo dbest ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ... brezpogojna ljubezen...?????????????????????????????? ......... x!x JE NI x!x ...... Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ... brezpogojna ljubezen...?????????????????????????????? ......... x!x JE NI x!x ...... mogoče dolgoročno res ne ampak kratkoročno pa 100% DA Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 A sem butl a ne očitno nisi sam ti,sem jaz tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Tako, da se brez pogojno predaš osebi, ki ti je všeč. Seveda če to ta oseba dovoli Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 "zakaj so kamikaze sploh nosili celade?" .. Lahko bi se tud prehladil Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ja, itak Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Lahko bi se tud prehladil Sej niso bli njihovi Mitsubishiji A6M kabrioleti..... :shuriken: Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Tako, da se brez pogojno predaš osebi, ki ti je všeč. Seveda če to ta oseba dovoliLepo se sliši, a kje je meja med predajanjem in navezanostjo, ki lahko pripelje do ljubosumnosti in sebičnosti? Zelo tanek je led, imenovan brepogojno predajanje. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 meni se pa zdi da je brezpogojna rezervirana za boga. tu na zemlji smo mi duhovni ljudje. kar pa še je vmes med bogom in nami razen njegove brezpogojne ljubezni, mislim kaka druga bitja, kako pa je z njihovo ljubeznijo pa ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Kaj pa mi želimo od soljudi ? V večini, da nas ljubijo brezpogojno, take kot smo. saj se vsi tako ali drugače razvijamo v -boljše-srečnejše..., in ko bomo dosegli tisto najvišjo stopnjo, gotovo ne bomo več rabili živeti na Zemlji. Zdaj pa je čas sprejemanja in odpuščanja, razumevanja lepih in slabih dejanj. Pridobivamo tisti, ki razumemo in tisti, ki jim je naše razumevanje namenjeno. Vsekakor važno je, da ne dopuščamo jezi-nečimrnosti-nevoščljivosti itd., da prevlada v naših odnosih, temveč vse te negativnosti zavestno premagujemo, tako jih bo vsak dan manj... Naj ljubezen sije skozi nas!! Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Lepo se sliši, a kje je meja med predajanjem in navezanostjo, ki lahko pripelje do ljubosumnosti in sebičnosti? Zelo tanek je led, imenovan brepogojno predajanje. Mal sm v protislovju tle (sam pri sebi )K po eni strani imaš prav, po drugi pa mislim, da sta navezanost in predaja čist nasprotni stvari.... Čeprav nekak razumem tisto o tankem ledu....po moje se da to lepo rešit z zavedanjem odnosa do osebe v vsakem trenutku...s tem se izogneš nevarnosti padca od predaje v navezanost :shuriken: Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 po moje se da to lepo rešit z zavedanjem odnosa do osebe v vsakem trenutkuJa, tudi to je. Omenil sem tanek led, ker dejansko je. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Lep pozdrav diamantki! Brezpogojna ljubezen je možna samo v enem primeru. Takrat, ko se spoznaš. Kajti takrat tudi spoznaš, da ljubezen ni v tebi, na tebi, pod tabo, okoli tebe, vsepovsod razen za tebe, čustvo, kemijski proces ali kaj vem kaj vse...ampak si ti sam LJUBEZEN. TI SI LJUBEZEN. Ne moreš se zanikat. Prerasteš odnos jaz - nekdo, ki ga imenuješ ljubezen (sprva vroča, kasneje hladna), in spoznaš Eno, ki je ljubezen.Razmisli, meditiraj....ti lahko nekdo nekaj doda, kar nisi sam?Zato SI ljubezen. In s tem si brezpogojen. Vse si dobil. To je brezpogojna ljubezen. In le tako lahko deliš dalje. 99% ljubezen ni ljubezen ampak trgovina v odnosih.Tisti en procent je senca, ki je ne upaš osvetlit. Del, za katerega misliš, da je kriv vseh tvojih težav. Nekaj, kar ne želiš sprejeti. In verjeti, da je to edina Resnica. In zato ne ljubiš popolnoma. Pravzaprav sploh ne ljubiš. Nasprotje ljubezni pa je strah. Ta pa vodi vstran od sence. Zato ljudje toliko delajo, zbirajo nevredne stvari in tekmujejo. Da se ne dotaknejo sence. Ker notri je bau bau. Bau bauvi ponavadi zgledajo strašno. So ogromni s strašnim orožjem, vendar stojijo na drobnih, podhranjenih nožicah, imenovanih strah. Ko ga osvetliš pobegne. Ostane samo Resnica. Ta ne boli. Resnica je ljubezen. Tudi ta ne boli. Se pa širi. Bivanje je odprto v vse smeri Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Različne besede se uporabljajo za iste stvari in iste besede za različne stvari. Beseda ljubezen je najbolj zlorabljena beseda v duhovnosti in širše. Je kot prostitutka, katero vsi nategujejo, a ji nihče ne plača, zvodnik jo pa zato pretepa s korobačem. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Ja, poleg besede LJUBEZEN je taka beseda tudi BOG. V vseh teh stoletjih zlorab je dejansko izgubila svoj pomen. Ljudje, ki niti za hip niso uzrli območij svetega, to besedo uporabljajo, kar se da prepričano, kakor, da jim je popolnoma jasno o čem govorijo. Ali pa drugi, ki rohnijo zoper njo, kakor, da jim je povsem jasno KAJ zanikujejo. Ta zloraba je gojiščr trditev EGA, ki se zrcali v stavkih " Moj Bog je edini pravi".Kakor hitro slišimo to besedo se nam utvari miselna predstava to je nek človek z dolgimi lasmi in za nameček nikoli ni ženskega spola razen ene izjeme, ki jo poznam.Za besedo LJUBEZEN bi bil tudi lahko ta sestavek. Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 hvala nebu, da ne komuniciramo samo z besedami se jo da začutit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.