Skoči na vsebino

vprašanje

sanela

Recommended Posts

Živjo!

Mau prej sm si zračunala osebni horoskop na tej strani pa me zanima kaj pomenjo številke pr položajih planetov. Nad njimi piše hiše ampak če so to res hiše a pol to pomen da npr. če mi pr soncu piše hiša 7 da je pr men sonce vladar 7 hiše? To me je mal zmedl k drgač mam jst vodnarja v 7 hiši (to mi pa piše pr astroloških hišah).

Upam da sm se izrazla tko da me boste razumel.

Hvala vam že v naprej za odgovore^^

Popravljeno -> sanela
Deli na socialnih omrežjih

Če ti npr. piše: Sonce 11°34' Vodnar 7. hiša, to pomeni, da se Sonce nahaja v 7. hiši, vladar te hiše je pa Uran (vladar Vodnarja). Zato potem lahko pogledaš še, kje se nahaja Uran. Za prvo spoznavanje z astrološko karto pa je po mojem mnenju čisto dovolj, da samo pogledaš, v katerih hišah imaš posamezne planete. Če bi potem še hotela vedeti, kaj pomeni položaj Sonca, bi v astroloških priročnikih (ali na netu) pogledala za Sonce v Vodnarju in Sonce v 7. hiši.

Upam, da sem malo pomagala.

Ja prvo se ti/vam zahvaljujem za odgovor. Drugač pa je pr men tko: SONCE Ribi 04°46`42 7. hiša. Pr astroloških hišah mi pa piše tkole: 7. hiša descedent Vodnar 28°58`14. In zdj mene zanima kako se lahko Sonce pr men nahaja v sedmi hiši, ko pa bi me moru u sedmi hiši nahajat Uran. A ni tko? Sj, vladar sedme hiše je pa Venera a ni?

Vseeno se ti še enkrat zahvaljujem za odgovor.

vsaka hiša ima svojega vladarja....to pa še ne pomeni, da pa se mora le ta nahajati v tej hiši...

postavitev hiš oz v katerem znamenju imaš kakšno hišo je pa odvisna od ure rojstva ot kje je to ascendent

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

vsaka hiša ima svojega vladarja....to pa še ne pomeni, da pa se mora le ta nahajati v tej hiši...

postavitev hiš oz v katerem znamenju imaš kakšno hišo je pa odvisna od ure rojstva ot kje je to ascendent

Vem da ima vsaka hiša svojega vladarja (vladar sedme hiše je Venera, če se ne motm) in tud vem da ni nujno da se nahaja vladar hiše v hiši, ki ji vlada. Mene samo zanima zakaj mi pri planetih pride tak rezultat SONCE Ribi 04°46`42 7. hiša, ko pa mi pri hišah piše tako: 7. hiša descedent Vodnar 28°58`14. In kaj zdaj pomeni ta 7. hiša pri Soncu?

Sj se mi ne moreta oba, Sonce in Uran, nahajati v 7. hiši...

Če hočete sami pogledati kje imam hiše in to si lahko izračunate in mi potem razložite zakaj je tista 7 hiša tm pri Soncu. Rojena sem 23.2.1990 ob 17.03 v Ljubljani. Že vnaprej se vam zahvaljujem in tudi tebi klarus za odgovor^^

poglej.....tukaj imaš eno spletno stran, kjer so določene stvari razložene

astradamus

sonce imaš pa v 7. hiši, ker je bilo v trenutku tvojega rojstva na teh stopinjah

asc maš v levu ;)

kaj pa je asc si pa preberi na tej spletni strani

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Vem da ima vsaka hiša svojega vladarja (vladar sedme hiše je Venera, če se ne motm) in tud vem da ni nujno da se nahaja vladar hiše v hiši, ki ji vlada. Mene samo zanima zakaj mi pri planetih pride tak rezultat SONCE Ribi 04°46`42 7. hiša, ko pa mi pri hišah piše tako: 7. hiša descedent Vodnar 28°58`14. In kaj zdaj pomeni ta 7. hiša pri Soncu?

Sj se mi ne moreta oba, Sonce in Uran, nahajati v 7. hiši...

Če hočete sami pogledati kje imam hiše in to si lahko izračunate in mi potem razložite zakaj je tista 7 hiša tm pri Soncu. Rojena sem 23.2.1990 ob 17.03 v Ljubljani. Že vnaprej se vam zahvaljujem in tudi tebi klarus za odgovor^^

Podatki so že pravi, le predstavljati si ne znaš. Priporočam ti, da greš na spletno stran www.astro.com, se prijaviš, pa boš dobila grafični izris svoje karte. Takrat ti bo bolj jasno, zakaj je Vodnar na vrhu 7. hiše, zakaj se Sonce nahaja v 7. hiši, pa čeprav je v znamenju Rib in še marsikatera zagonetka ti bo razrešena. Vprašanja, ki jih postavljaš so tako zelo začetna, da bi morali napisati cel spis, če bi hoteli obrazložiti zadevo, zato bi ti svetovala isto kot klarus - spletna stran astradamus.

Podatki so že pravi, le predstavljati si ne znaš. Priporočam ti, da greš na spletno stran www.astro.com, se prijaviš, pa boš dobila grafični izris svoje karte. Takrat ti bo bolj jasno, zakaj je Vodnar na vrhu 7. hiše, zakaj se Sonce nahaja v 7. hiši, pa čeprav je v znamenju Rib in še marsikatera zagonetka ti bo razrešena. Vprašanja, ki jih postavljaš so tako zelo začetna, da bi morali napisati cel spis, če bi hoteli obrazložiti zadevo, zato bi ti svetovala isto kot klarus - spletna stran astradamus.

Ok in hvala x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...