Marsa 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/40/"][b]Napoved za 40. teden[/b][/url] - [b]1. - 7. oktober 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 pa če jest nimam zegen,..... thankssss Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 a dej! komaj sem uspela prpopat pa vse spedenat, pa si ze civknila! ne mi rect, da zdle kavo pijes! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 ma dej, cel vikend nisem pokukala gor,....naspidirana do amena,....nč, prejle si rekla dost za ta teden,...si fliknem oljno masko,....operem lase,....pa še gor pokukam.....in evo..... nak, kofe sem že ves pospravla,.....sem si pa tik pred tem kombušo nalila.... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 jst tud nc bla gor cez vikend. pa tud precej divje. a tko, kombusa... to sem enkrat oz. parkrat pila, ze dolg nazaj, pa se sploh ne spomnim okusa... a ni mal taka hecna 'kiselkasta' clo? to je ta cajna goba, a ne... baje je ful zdrav. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 o, je že thanx sliš se dost fajn... jutr mam prvi delovni dan.. smešno, doma bom delala pa mam kar mal tremo tko da grem spat.. aja, še loto listek prej pogledam, me je kar nekaj pičilo včer pa sem vplačala.. da vidmo, če lahk kar prec skenslam job WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 [quote name='Aliana' post='892809' date='30. Sep 2007, 23:10']da vidmo, če lahk kar prec skenslam job [/quote] Drz se! sej bo! [quote name='Bobnar' post='892810' date='30. Sep 2007, 23:11']opa[/quote] a ne! Pih! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 eh, bo treba vstat zjutraj, še 4ke ni WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 se dobr da sem sla prebrat. sem napisala; na merkur bosta ugodno vplivala tako mars kot merkur. grem prec popravt. [quote name='Bobnar' post='892813' date='30. Sep 2007, 23:15']spet se je ova vslinla vmes[/quote] ja prepocasen si. jp, merkurcek. to! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 aha,....rahlo kiselkastega ja,....če jo pustiš dlje, je pa močnejši okus...vendar piten okus, odvisen od čaja v katerega jodaš....jp, vsebuje pa vse živo... a tak, tudi časovno divja.....fajn sicer pa, tole saturnovo leto je itak ves divje garaški,... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 [quote name='Aliana' post='892812' date='30. Sep 2007, 23:13']eh, bo treba vstat zjutraj, še 4ke ni [/quote] a ni? roza? [quote name='silki' post='892817' date='30. Sep 2007, 23:19']aha,....rahlo kiselkastega ja,....če jo pustiš dlje, je pa močnejši okus...vendar piten okus, odvisen od čaja v katerega jodaš....jp, vsebuje pa vse živo... a tak, tudi časovno divja.....fajn sicer pa, tole saturnovo leto je itak ves divje garaški,... [/quote] aha se mi je zdel da sem si pravi okus spominsko zabelezila. men pa ni blo slabo. men so vsec taki odstekani okusi. recimo sm pr frendi pila en ovsen caj.... in kao kok da je zanic. men je bil pa prav dober. ja, cist divja. ... ... uh obiskec, sibckam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 [quote name='Bobnar' post='892813' date='30. Sep 2007, 23:15']aha, merkur je v sco to bo lol spet se je ova vslinla vmes[/quote] to bo ja.... kaj morem, če ti intuicija spi... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 lušna napoved kot že dolgo ne. nobenih bumov. no ja, razen Urana v neg. aspektu s Soncem, ampak tega sem že vajena .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 [color="#4B0082"]Zaradi dinamičnosti in gibljivosti in tudi potrebe po nekakšnem urejanju zadev pa bomo zdaj lahkotnejši in bomo lahko dosti opravili (morda celo pomembnega, tudi če sedaj ne bo dalo takojšnjih rezultatov oz. slednji ne bodo prvi hip vidni).[/color] Kot naročeno, imam na tole temo vsega za izvoz [color="#4B0082"]V tem tednu bo večja naša sposobnost razmišljanja in sploh umskega delovanja, kar lahko izkoristimo za študij[/color] Tole tudi rabim . [color="#4B0082"]Nekatere pravne in podobne zadeve se bodo morda premaknile z mrtve točke in tudi nekateri drugi posli (ki smo si jih morda zastavili že zdavnaj) bodo končno stekli[/color] Joj, tole res izgleda, kot bi naročila za napoved . Vse tole zdaj svinjsko rabim, vse te tri zadevice in so kot naročene. Hvala Marsa za napoved, še zlasti za takole . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 marsa....... prebrala.....gužva in opravki.....itak blo na spisku.....pa nekaj dela za dokončat tudi...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 pa pejmo naprej tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 [color="#FF00FF"]V tem tednu bo večja naša sposobnost razmišljanja in sploh umskega delovanja, kar lahko izkoristimo za študij in podobne dejavnosti, kot tudi pisanje in sploh vse oblike izražanja, tudi umetniškega[/color]. torej je treba napisat prošnjo za novo službo v glavnem spet bo pester teden...poln akcije in akcije in dobrih večerij ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Mater dobra napoved in to navkljub rakovski luni Hvala Marsa Že kar zadovoljna te dneve sama s sabo - kar nekaj rešitev našla, nič popustila kakšnim napadom črnogledosti (pa ne moji tokrat na srečo), pa še lepo vreme je. Čista fantastika Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 [quote name='Mačona' post='892825' date='30. Sep 2007, 23:45']lušna napoved kot že dolgo ne. nobenih bumov. no ja, razen Urana v neg. aspektu s Soncem, ampak tega sem že vajena .... [/quote] res ze dolgo ne... se ne spomnim, kdaj bi tok dobrega lohk ven potegnila. saj ni cist cist negativen aspekt tale z uranom, bolj nekak zmeden... recimo lohk se nam zgodi, da ne prepoznamo priloznosti al kaj tacga... al je pac ne izkoristimo.. vendar drugi aspekti dost odtehtajo to. [quote name='Pujsa' post='892831' date='30. Sep 2007, 23:50']Hvala Marsa za napoved, še zlasti za takole [/quote] ce pa ne bi bla taka, me pa nej en kl* gleda. [quote name='Amis' post='892947' date='1. Oct 2007, 07:37']prebrala.....gužva in opravki.....itak blo na spisku.....pa nekaj dela za dokončat tudi...... [/quote] jaz tud. guzva in opravki..... in tud za dokoncat in nekaj za zacet. sicer pa se zastrupljanje. (sej sploh ne vem ce sem napisala tole slednje). tko je nanesl, da sem dva dni nekaj prevec pila. in sem precej boga. sam bo ze. [quote name='Ksenia' post='892990' date='1. Oct 2007, 09:55']pa pejmo naprej [/quote] no pa dejmo. [quote name='Audente' post='893189' date='1. Oct 2007, 14:15']torej je treba napisat prošnjo za novo službo [/quote] ja recimo. tud kej tacga. [quote name='nataly' post='893646' date='2. Oct 2007, 10:46']navkljub rakovski luni[/quote] hm, tejle zloglasni rakovski Luni bodo zdaj 'pomagali' merkur, saturn, mars in v nadaljevanju tud uran, pa bo ze zato tok bolj kul za prenasat oz. se bomo lazje usmerili iz bluzarjenja v kaj pozitivnejsega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 pa se moj fidbek. "Te ugodne aspekte lahko izkoristimo za kakšen pomemben nakup ..." frend je vcer kupil avto (sm bla zraven), mu tud povedala, da sem napisala v napovedi in da dbest ko je glih zdaj ta priloznost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 prav pol grem v šoping dans...si nabavim malo jesenske kolekcije..... se kdo javi za donatorja ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 [quote name='Marsa' post='893720' date='2. Oct 2007, 12:26']res ze dolgo ne... se ne spomnim, kdaj bi tok dobrega lohk ven potegnila. saj ni cist cist negativen aspekt tale z uranom, bolj nekak zmeden... recimo lohk se nam zgodi, da ne prepoznamo priloznosti al kaj tacga... al je pac ne izkoristimo.. vendar drugi aspekti dost odtehtajo to. [color="#FFA500"] hm, tejle zloglasni rakovski Luni bodo zdaj 'pomagali' merkur, saturn, mars in v nadaljevanju tud uran, pa bo ze zato tok bolj kul za prenasat oz. se bomo lazje usmerili iz bluzarjenja v kaj pozitivnejsega. [/color][/quote] ja, vedno je treba gledati, če kje kaj odtehta. ne samo negativo videt vsepovsod. ej, točno tole se mi dogaja. lepo se gor držim. najbrž pripomore sproščanje v naravi. počutim se kot rožica, ki ji sonce daje energijo in kot da nad mano bdi nek angel. danes sem nekje na steni videla noro dobre slike (z vodenimi barvami) ... toliko enih barv. pa na svilo naslikane srčke in zvezdice. sem se kar zagledala in pozabila, da moram delati. no ja, upam da tale Uran ne bo deloval stresno name. danes mi je uspelo (na prvi delovni dan) biti kar mirna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 [quote name='Audente' post='893762' date='2. Oct 2007, 12:58']pol grem v šoping dans...si nabavim malo jesenske kolekcije.....[/quote] OK. sam nc za neumnosti oz. brezveznarije. rajs ene dobre skorenjce, kot pa neke bedarije za ficke.. ki pa pol tud, primerno fickom, ni nc od nc. kozmetike kaksne... res zelo nad kvalitetne recimo... al kaj za zdravje, k je pa ze prav investicija. tud stanovanja, bajte, avti... oprema.. vojaska tud al taksna podobna. (*saj res, dons sem sanjala da sem pogledala skoz okno <bogve kje, lohk bi blo kjerkoli, nepoznan kraj, bajta, zelo lepa svetloba, taka k jo maram> no in pogledam in na okenski polici vidim nesimetricno postavljeno napol izpraznjeno tubo od zobne paste - in me je to prav posebej zmotilo... in nekaksen revolver, pistolo. ki me pa sploh ni nic vznemirjala (valjda ker je bla simetricno in v kompozicji postavljena na polici ) tko da morda, v gospodinjstvu, tudi kaksne dobre nozhe ali zadeve, ki seckajo in taksno. [quote name='Mačona' post='893771' date='2. Oct 2007, 13:27'] počutim se kot rožica, ki ji sonce daje energijo in kot da nad mano bdi nek angel.[/quote] blazno super te je brati tAkole in takOle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 [quote name='Marsa' post='893720' date='2. Oct 2007, 12:26'] ce pa ne bi bla taka, me pa nej en kl* gleda. [/quote] Jp , veš da tolk časa nisem nič pisala, ker si same čudne napovedi gor limala . Drugač pa eno nadmegaultra presenečenje dobila na email, so mi naredili dan in to predstavniki slovenske birokracije v tujini. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Jaz tudi dolgoročno zapravila včeraj denar..no nisem ga še zapravila, bo ga gospodič danes ali pa v teku tedna. Kredit vzela in večina bo šla za letnik. menda dobi denar povrnjen..bomo videli.. Ok. nekaj za popravilo avta, pa kaj vem kaj..konec tedna imam frizerja v planu..upam sicer da končno pridem to do tega..sicer pa blazotno sanjam..moram v sanje napisat, ker prav neverjetno vse tole:) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.