Amis 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 [quote name='Marsa' post='893795' date='2. Oct 2007, 13:54']O... oprema.. vojaska tud al taksna podobna. dobre nozhe ali zadeve, ki seckajo[/quote] ....nisem mogla, da se neb narežala....... js bi enga hamerja.... o naložbah in nakupih pa nit ne pisnem..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Marsa a veš da se mi je v enem dnevu toooooooooook nasukalo, praktično sanjsko,res neverjetno, tudi za moj optimizem blazno neverjetna zadeva. Za vikend bo verjetno definitivno potrjeno, potem pa resnično živim svoje sanje, samo tale košček mi je še manjkal Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 [quote name='Pujsa' post='894362' date='3. Oct 2007, 14:58']Marsa a veš da se mi je v enem dnevu toooooooooook nasukalo, praktično sanjsko,res neverjetno, tudi za moj optimizem blazno neverjetna zadeva. Za vikend bo verjetno definitivno potrjeno, potem pa resnično živim svoje sanje, samo tale košček mi je še manjkal [/quote] naj ti porata pa javi! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Potrjeno . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 noro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.