Guest Mačona 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 sco.....???? težko....tud v primeru, da sco prime želja po maščevalnosti, bo dal objektu raj direkt eno na gobec....kar se ve, se ve....ni skrivanja......meni Škorpijoni ostajajo največja enigma v zodiaku ... jp stvar dojemanja,.....scorpija včasih ne odreagira takoj,....že ve zakaj,...čaka,...na prvi tvoji napaki te bo znuliral,....da bo pol gmah,...eto zato,....pa nič zahrbtno, kar odkrito... nič slabega ne mislim, ampak meni je ravno tole kovanje načrtov in rovarjenje v ozadju zahrbtno. in halooo, a ni ravno to, da čaka na tvojo šibko točko, zahrbtno in podlo? sori, ne morem vas razumet, jaz sem pretežno ognjena Strelka in Levinja - nič skupnega s Škorpijoni. če me kdo razkuri, nič ne čakam ali si zmišljujem, pač pa direkt zlijem gnojnico nanj, da mu pokažem, ej, gnida, razkuril si me. čist z astro položaji usklajeno.če si upam, ful maham z rokami in se derem - tudi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 mah, veš težko na kratko pojasnit,....za tist stand by včasih,....odvisno od vzgibov,....etc,.... pismu, mahanje pa mene v smeh sprav,.........fajn, da smo si tko različni... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Jaz pa glas povzdignem ... no, že tko glasno govorim:) Takrat pa še toliko bolj. Maham pa ne, niti se histerično ne derem. Poskušam ostat čimbolj racionalna in objektivna ... Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 meni Škorpijoni ostajajo največja enigma v zodiaku ... nič slabega ne mislim, ampak meni je ravno tole kovanje načrtov in rovarjenje v ozadju zahrbtno. in halooo, a ni ravno to, da čaka na tvojo šibko točko, zahrbtno in podlo? sori, ne morem vas razumet, jaz sem pretežno ognjena Strelka in Levinja - nič skupnega s Škorpijoni. če me kdo razkuri, nič ne čakam ali si zmišljujem, pač pa direkt zlijem gnojnico nanj, da mu pokažem, ej, gnida, razkuril si me. čist z astro položaji usklajeno.če si upam, ful maham z rokami in se derem - tudi ... Gnojnico zliješ... Upam, da ne dobesedno. Hecam se. Jaz sem Škorpijon, pa mi je domače oboje. Sem kdaj precej direktna. Velikokrat pa se mi smejijo, ko začnem mahat in izlijem iz sebe celo ploho besed in ne znam končat. In potem se še bolj razkurim. Kaj se mi pa režijo, če hočem nekaj odločno povedati. No, izgleda, da smešno nastopam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 mah, veš težko na kratko pojasnit,....za tist stand by včasih,....odvisno od vzgibov,....etc,.... pismu, mahanje pa mene v smeh sprav,.........fajn, da smo si tko različni... lej, meni je to, da enga razkurim in mi ne pove takoj, pač pa se potuhne in kuje načrte, pritlehno. ker mi iskrenost pomeni vse na svetu. zato pa ni čudno, da so Škorpijoni označeni kot manipulatorji. in tko vas tud jaz doživljam. :xx!: žal. Strelec in Škorpijon očitno ne najdeta skupnega jezika. ja saj, vzgibi ... Strelec jih bo upošteval vedno in povsod ... mu bo pol tud žal ... ne bo pa manipulirala, kalkuliral in to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ti se dereš, drugi se pa smejejo? to bi pa tud jst rad vidu Zakaj pa? Da bi se še ti smejal ne ? lej, meni je to, da enga razkurim in mi ne pove takoj, pač pa se potuhne in kuje načrte, pritlehno. ker mi iskrenost pomeni vse na svetu. zato pa ni čudno, da so Škorpijoni označeni kot manipulatorji. in tko vas tud jaz doživljam. :xx!: žal. Strelec in Škorpijon očitno ne najdeta skupnega jezika. ja saj, vzgibi ... Strelec jih bo upošteval vedno in povsod ... mu bo pol tud žal ... ne bo pa manipulirala, kalkuliral in to.Mačona, tudi Device so manipulatorske, ne samo Škorpijoni in pa preračunljive, so pa prijazne in to lahko človeka zavede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 saj je vsako znamenje lahko manipulatorsko ... odvisno od človeka, ki ga "nosi". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 To je pa res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 jp stvar dojemanja,.....scorpija včasih ne odreagira takoj,....že ve zakaj,...čaka,...na prvi tvoji napaki te bo znuliral,....da bo pol gmah,...eto zato,....pa nič zahrbtno, kar odkrito... ja to je tud res škorpijoni včasih ne regiram takoj ampak mislim, da vem kaj je vzrok...vsaj pri meni...včasih enostavno ne dojamem, da me je nekdo prizadel...mogoče se sliši smešno ampak je popolnoma resnično...ponavadi šele čez čas ugotovim, da mi pa to ni bilo všeč...takrat se pa začne upor do te osebe...brezskrbi takrat pa človeku dam vedet, da mi to pa ni bilo všeč... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 To se je tudi meni pogosto dogajalo, pravzaprav se mi še. Se vidi, da sanjam budna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 No - jaz pa premorem vse troje - strelca, škorpijo in devico..ampak merkur je v strelcu - torej je žnj krat - najprej beseda, potem pa misel..kaj beseda - ploha..Se mi tudi tule na forumu zgodi, da se zlajam ko šus..potem mi malo žal..vendar sem hudo malo krat brisala svoje poste. 1x ker sem grdo govorila o svoji stari mami - dejansko resnico, ampak bi lahko bila tiho in ker se mi ni zdelo prav do nje - sem brisala, pa menda 1x temo, ki sem jo načela popolnoma brezveze - smeška gor dala..in nič več.Stojim za tistim, kar napišem, pa magari v efektu, nepremišljeno in brez pameti...tako sem torej v nekem trenutku čutila, tako čutim..lahko bi olepšala stvar, ampak to ne znam. Sem popolni realist, olepšam mogoče s humorjem, ali podrobnim in natančnimi opisi česa - če se mi ravno da.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 ja to je tud res škorpijoni včasih ne regiram takoj ampak mislim, da vem kaj je vzrok...vsaj pri meni...včasih enostavno ne dojamem, da me je nekdo prizadel...mogoče se sliši smešno ampak je popolnoma resnično...ponavadi šele čez čas ugotovim, da mi pa to ni bilo všeč...takrat se pa začne upor do te osebe...brezskrbi takrat pa človeku dam vedet, da mi to pa ni bilo všeč... Ja škorpioni zlepa ne pozabijo, če smo jih prizadeli, to je skrito globoko na dolgi rok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Na žalost res nikoli ne pozabimo...se nam pa lahko tudi hitro zamerijo...pol je pa konc z našo prijaznostjo... vedno so mi tud govoril, da imam zelo ostr jezik ampak se tega kar nekaj časa nisem zavedala...ja pičimo lahko direkt v srce... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Na žalost res nikoli ne pozabimo...se nam pa lahko tudi hitro zamerijo...pol je pa konc z našo prijaznostjo... vedno so mi tud govoril, da imam zelo ostr jezik ampak se tega kar nekaj časa nisem zavedala...ja pičimo lahko direkt v srce... Vaš vladar pluton in sovladar mars imata precej močne predispozicije za kaj takega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Ja škorpioni zlepa ne pozabijo, če smo jih prizadeli, to je skrito globoko na dolgi rok.Kaj pa Raki in Ribe glede zamere? Kaj misliš, Lunca? Se ti ne zdi, da velja to tudi za Rake, ampak oni ostanejo bolj potuhnjeni, medtem ko se Škorpijon maščuje bolj vidno in direktno, bolj grobo tudi. Tudi Riba zameri, vendar je bolj mila in poduhovljena, zato verjetno prej odpusti. Ugibam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Mačona, tudi Device so manipulatorske, ne samo Škorpijoni in pa preračunljive, so pa prijazne in to lahko človeka zavede. Ja jst se zmeri nategnem pri njih. Fajna je tale tema.No in jst kot riba sonce, luna in merkur, komuniciram bl tko cudno Med tem ko govorim mam se 1000 drugih stvari v glavi, tko da sploh ne vem kaj govorim,pa se kaksno napačno besedo povem,k sploh ne vem kje jo najdem.Bistva tud ne znam lih povedat.Če se ful razjezim tud ne znam nc povedat,k me to cist iz svoje orbite vrze,se morm najprej nazaj sestavt.Dostkrat semi sploh ne da govort, tud po telefonu ne,niti se mi ne da mailov tipkat,sms-ov...Zlo velikrat prehitro govorim.No zamerljiva pa nism (več).Sam sm bla pa včasih ful mascevalna.Pa ubistvu niti ni blo tko da bi si ful zelela mascevanja al pa da bi mislna na to, sam ce je bla pa priložnost sm pa udarla pa lah tud leto kasneje. Z rakci mam pa jst take izkusnje, da ne lih zamerjo sam pa ne pozabjo in so pol bolj previdni.No razen moj ze dolgo bivsi ta mi je pa kr konkretno vrnu-tko fizično,kadar mu kej ni blo prav. Drugac sm pa prej brala v temi shizofrenija-tisti stari,tist kr je pisal Sandi,rakec tko btw. In me je takoj zacelo zanimat a so tisti stavki tipicni za shizofrenika al za rakca? tko da ce se komu da pogledat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Oven: "Ajd ajd ajd, če mi ne boš šel s poti, se bom zaletel vate, hitro, umakni se, teslo počasno!" :!!: Bik: "Če ne bom pojedel še ene porcije, ne bom imel moči za delo in vlaganje delnic." :$$: Dvojčka: "Halo halo, hej, a ni nobenga, mater, kje so vsi, pa kam so vsi šli, heeeeej. Nič, si bom pa enega prižgal in šel pogledat, če je mogoče kdo v sosednji sobi, moram ga vprašat, kam so šli moji frendi, da ni nobenga, nič, grem zdaj takoj pogledat, aja, pa čakaj, kje mam spet ta prokleti fajercajg??!" http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/d010.gif Rak: "Joj, spet me trebuh boli, pa glih pred menstruacijo, pa nadure moram delat, nimam časa za lastne otroke. Včeraj sem šla kar po pomirjevala in antidepresive k zdravniku, ne zdržim več." Lev: "Bemu, rekla je, kako dobro da tisti postopač boemski pleše, pa kako dobro je bilo vohati njegov parfum ves čas, ko se je stiskala ob njega, od ljubosumja sem skoraj znorel. Višek je bil to, da ga je vpričo mene pohvalila. Jaz sem se užaljeno obrnil. Noben ni kot jaz, naj se tega zaveda." to be continued Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Kaj pa Raki in Ribe glede zamere? Kaj misliš, Lunca? Se ti ne zdi, da velja to tudi za Rake, ampak oni ostanejo bolj potuhnjeni, medtem ko se Škorpijon maščuje bolj vidno in direktno, bolj grobo tudi. Tudi Riba zameri, vendar je bolj mila in poduhovljena, zato verjetno prej odpusti. Ugibam. Ja v osnovi drži pri rakih, da vse pogoltnejo nekam globoko v želodec , ne govorijo več dosti o tem, vendar je misel stalno prisotna, rak se enkrat bi maščeval, drugič ne bi, zato se ponavadi ne, hahhaha, riba pa je tako grozno užaljena najprej, kasneje pa ji mogoče godi, da je žrtev, maščevanj pa pri ribah ( razen močnih ASC), ne poznam. Oven: "Ajd ajd ajd, če mi ne boš šel s poti, se bom zaletel vate, hitro, umakni se, teslo počasno!" :!!: Bik: "Če ne bom pojedel še ene porcije, ne bom imel moči za delo in vlaganje delnic." :$$: Dvojčka: "Halo halo, hej, a ni nobenga, mater, kje so vsi, pa kam so vsi šli, heeeeej. Nič, si bom pa enega prižgal in šel pogledat, če je mogoče kdo v sosednji sobi, moram ga vprašat, kam so šli moji frendi, da ni nobenga, nič, grem zdaj takoj pogledat, aja, pa čakaj, kje mam spet ta prokleti fajercajg??!" http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/d010.gif Rak: "Joj, spet me trebuh boli, pa glih pred menstruacijo, pa nadure moram delat, nimam časa za lastne otroke. Včeraj sem šla kar po pomirjevala in antidepresive k zdravniku, ne zdržim več." Lev: "Bemu, rekla je, kako dobro da tisti postopač boemski pleše, pa kako dobro je bilo vohati njegov parfum ves čas, ko se je stiskala ob njega, od ljubosumja sem skoraj znorel. Višek je bil to, da ga je vpričo mene pohvalila. Jaz sem se užaljeno obrnil. Noben ni kot jaz, naj se tega zaveda." to be continued Ja, hahahhaaa, drži načeloma, mogoče koga premoti močan ASC, zato to velja tudi za močne ASC v teh znakih.Osebno kot oven reagiram podobno, oz. sem v mlajših letih, mogoče bi tudi koga povozila tisti hiš, vendar drugi dan, se ne bi spomnila niti zakaj se je šlo, tako smo površni ovni, ker smo prehitri. Z leti prične delovat ASC. Moj ASC v vodnarju prevlada ovna, vsi se mi smilijo (tud močna luna v 12 hiši v ribah), z vsemi bi bila v prijateljskih odnosih, zato sem se tega EGa hvala bogu precej osvobodila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2010 Prijavi Deli 27. januar 2010 rak (kar si pa mensezdi po asc?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.