Skoči na vsebino

6. hiša

Larsy

Recommended Posts

Ascendenta že nimaš.

AScendent predstavlja začetek vsega -je ura rojstva, je torej vedno 1.hiša..začetek prve hiše, začetek tvojega horoskopa.

Sicer pa predstavlja, delo, bolezni, male živali, navade, pa še bi se našlo..

Jaz imam saturna v 6.hiši in se kar z vsemi štirimi upiram spremembam...sploh ker tale 6. hiša pri meni v biku, ki ni glih naklonjen spremembam.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Ascendenta že nimaš.

AScendent predstavlja začetek vsega -je ura rojstva, je torej vedno 1.hiša..začetek prve hiše, začetek tvojega horoskopa.

Sicer pa predstavlja, delo, bolezni, male živali, navade, pa še bi se našlo..

Jaz imam saturna v 6.hiši in se kar z vsemi štirimi upiram spremembam...sploh ker tale 6. hiša pri meni v biku, ki ni glih naklonjen spremembam.

Imaš prav. Sem se zmotila. Imam šest planetov v 6. hiši. V ASC sem dvojček, katerega vladar je Merkur, ki pa ga imam v 6. hiši.

Scio mi nihil scire

Na astradamus.net sem že vse pregledala. Namreč nič pa ne piše o tem, kaj pomeni, če je toliko planetov v 6. hiši. Piše le v povezavi z 2. in 10. hišo (če sta prazni, 6. pa polna- ampak jaz nimam prazni te hiši)- v glavnem, hočem povedat, da moje kombinacije ni razložene, zato sprašujem tukaj.

Vseeno upam, da kdo kaj ve. x;)x

Moji planeti v 6. hiši:

Sonce

Merkur

Jupiter

Saturn

Uran

Pluton

Scio mi nihil scire

podroćje 6. hiše je za tebe pač zeloooo pomembno ;)

kaj več pa ne vem :lol:

maš pa na www.astro.com astro clic protrt, kjer klikaš na planetke in ti malo razloži..

pa tudi pinka ima na svojem blogu ene par astroloških povezav, kje so ti določeni aspekti razloženi ;)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Na astradamus.net sem že vse pregledala. Namreč nič pa ne piše o tem, kaj pomeni, če je toliko planetov v 6. hiši. Piše le v povezavi z 2. in 10. hišo (če sta prazni, 6. pa polna- ampak jaz nimam prazni te hiši)- v glavnem, hočem povedat, da moje kombinacije ni razložene, zato sprašujem tukaj.

Vseeno upam, da kdo kaj ve. x;)x

Moji planeti v 6. hiši:

Sonce

Merkur

Jupiter

Saturn

Uran

Pluton

Temu se reče stelij, vedno in povsod ti bo pomembno področje posla in dela, kajti to dvoje je med seboj povezano, če nisi zdrava, tudi delati ne moreš.

Planeti imajo svoje lastnosti in če je sonce režiser, tam blestiš v konjukciji z merkurjem, daje še več intelekta na tem področju, optimizem, ki pa se ne odraža v polni meri, kajti poleg je saturn (ta dva moraš gledat kot jupiter-gas, saturn- bremza), zato eden kot drugi izgubita na pomenu. Zasedba urana in plutona pa kaže lahko na precej drastične spremembe na tem področju takrat, ko ta dva planeta prideta v močan aspekt z uranom, plutonom ali drugimi planeti. Uran največkrat naredi pri opoziciji z natalnim precej veliko spremembo okrog 39-42 leta, pluton v kvadraturi na natalni pluton.

Mogoče je opisano preveč skopo, kajti pričakujem, da lastnosti določenih planetov poznaš.

..pomen tut da mas dost devicjega v sebi, ceprav to po znamenjih morda ni tolk ocitno... a mas doma zivalski vrt??? x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Poznam, poznam lastnosti planetov. x;)x Hvala za razlago... Tole glede 39.-42.leta mi je pa že nekdo omenjal... Hmm zanimivo... :inocent:

seveda, saj se tole okol 39 - 42 leta, dogaja vsem rojenim v cca.istem letu kot ti. x8Dx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

seveda, saj se tole okol 39 - 42 leta, dogaja vsem rojenim v cca.istem letu kot ti. x8Dx
A ste brali o asteroidu Apophisu? Bo lih takrat enkrat bliz Zemlje :eek: :O:

..pomen tut da mas dost devicjega v sebi, ceprav to po znamenjih morda ni tolk ocitno... a mas doma zivalski vrt??? x;)x
Nope :inocent:
Scio mi nihil scire

:palec: Uran vsem okrog teh omenjenih let precej menja situacijo, seveda na področju kjer natalno uran leži in v nasprotni hiši kjer tranzitno potuje in oponira na natalno pozicijo.

kaj prinese saturn v 6h v solarcu , opp z asc.?

Če je saturn v 6 hiši, potem je opozicijska hiša 12, saturn že v 7 hiši je opozicija na ASC? Verjetno gledaš dovoljeni orbis?

Če gledaš solar, moraš vseeno gledat tranzitno v natalu, kajti solar se odrazi glede na zapis v natalu.

• 7 months later...
Trazita ni nobenega na vidiku, v solarcu imam pa Luno in Venero v 6. h.

Dokler sta v solarju v šesti hiši samo luna in venera, potem ne bo hudga. Luna sicer glede na to, da je precej hitra, večkrat kaže, kje je precej sprememb razpoloženja. Verjetno s tako konjukcijo človek opravlja svoje delo precej rad, nekateri, ki imajo venero lepo aspektirano, celo z ljubeznijo.

Tranzit urana pa bo deloval skozi šesto hišo, ko bo prišel v kak aspekt z natalnim, oz. kakšen drug aspekt na natalni uran. Največ vzponov in padcev prav na tem področju bo sigurno okrog 39-43 leta, takrat bo uran tvoril opozicijo na natalni uran in če prej ne, bo takrat zelo velika sprememba.

Šesta hiša je poleg posla tudi hiša zdravja, kajti, če nismo zdravi, tudi delati ne moremo, zato se ti dve področji dopolnjujeta.

v solarcu: 29° Strelca (tik pod DESC. DESC se začne na 1° Kozoroga).

Upam, da prav gledam tole. :8): Ker je zamaknjeno ane ... ASC mam v Raku (drugače je v Dvojčku).

Ja, tranzit plutona na DESC, možne bi ble spremembe na partnerskem področju.

Guest VilaSonca
imam vrh 6. hiše v Biku, vladar Venera je v Levu v 9. hiši v trigonu z Neptunom. pa poskusimo. x:Dx vsakdanjik si rada polepšam s poslušanjem glasbe in branjem knjig preden grem ajat. x:Dx rada jem. xnckrivx imam občutljivo grlo in dihala. nimam pa doma ne Bika ne bika. x:Dx

imam vrh 6. hiše v Biku, vladar Venera je v Levu v 9. hiši v trigonu z Neptunom. pa poskusimo. x:Dx vsakdanjik si rada polepšam s poslušanjem glasbe in branjem knjig preden grem ajat. x:Dx rada jem. xnckrivx imam občutljivo grlo in dihala. nimam pa doma ne Bika ne bika. x:Dx

Mogoče pa še kdaj srečaš kakšnega leva ali bika, kajti deveta hiša pri marsikom kaže drugo pomembno partnerstvo?? Mogoče koga spoznaš ne ravno iz svojega kraja, vezano bolj na oddaljen kraj (9 hiša, ni nujno, da je tujina). Bi bla pa to carska veza, glede na pravljični trigon z neptunom.

Vrh 6.hiše je v raku.

Vladar luna je v škorpijonu na 4'škorpijona,na koncu 8.hiše...nekak jo že čutim v 9.hiši. x:Dx

Aspekti:

luna kvadrat saturn

luna trigon merkur

luna konjukcija uran

luna kvadrar asc

Obožujem živali.In otroke tudi.

Zelo pomemben mi je odnos s sodelavci.Če ni dobrega odnosa med nami,ne znam dobro funkcionirati.

Zelo občutljiva sem na tem področju.(služba)

Kaj še??

Zdravje je ok.Moram potrkati. x:Dx

Ampak baje ,da je položaj lune zelo slab in je priporočljivo ob takšnem položaju lune redno hoditi na ginekološke preglede.Kar seveda počnem.

Mi lahko napišeš še kaj več lunca??

Mi je pa zanimivo,ker imam letos v solaru polno 6.hišo.

kiron 18' vodnarja

merkur 21'vodnarja

neptun 22'vodnarja

venera 24'vodnarja

sv.vozel 26'vodnarja

Spet full hrepenim po psički.

Pa v službi se dogaja in dogaja.Spremembe...

Zdravje je pa ok.

x?x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

jaz se pa prav nič ne razumem na horoskope, ampak zanima me pa vseen, tale 6ta hiša. Sem šla pogledat na free izračun na Lnet in pravi takole:

6. hiša: pl. Neptun, znam. Škorpijon, 23`15`34 A mi lahko kdo pove kaj to pomeni?

xrolleyesx že od nekdaj so mi zvezde tako zanimive, kdove zakaj se nisem še nikol spomnla, da bi šla na kak tečaj? Verjetno zarad tistih sekstilov in kvadratov...spominja na šestila in trikotnike.... x:Dx ....enivej, tnx

http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif

bejž no?

nu, pa mi pol veš povedat kaj z Neptun in škorpija počneta v 6sti?

Položaj neptuna v škorpijonu je itak generacijski planet, ki ga ima generacija od leta 1957 do 1970. Vašo generacijo privlači misterioznost.

Glede na položaj v hiši posla in zdravja pa neptun najavlja tudi določene nejasnosti glede tega področja. V času bolezni je precej težko diagnosticirat bolezen, lahko pride do pomote, zato je zaželjeno, da take osebe obiščejo vsaj dva zdravnika. Velikokrat imajo take osebe zdraviteljske sposobnosti, na ljudi delujejo umirjeno in pozitivno. V njih se prepleta intelekt in inspiracija, zato si lahko odličen planer. Ne uklapljaš pa se dobro v timsko delo, ker lahko postaneš "cepidlaka" in zaradi občutljivosti se raje potegneš iz množice.

V primeru bolezni bolezen ponavadi izgine na način, kot je prišla, nejasno, nenapovedano, skratko čudno.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...