Ksenia 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 ne prizanjte tega zdravnikom, boste poslani na psihiatrični oddelek :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Zanimiva tale tema, pa tudi zanimive poglede na svoje telo imate. Vsak od nas živi v različnem okolju in v različnih situacijah, pa tudi vsak ima svoj način delovanja. Nihče nima podobnega ali takega načina življenja. Samo delimo si lahko naše iskušnje in od teh naših vedenj bo mogoče nekdo našel nekaj tudi zase. Najprej pa moramo imeti radi sebe, V CELOTI. Ko se jemljemo kot celoto, fizično telo, duša in pa tudi odsev okoli nas, lahko rečemo da se imamo v celoti radi. Ko se delimo na posamezne dele, nismo več mi "CELOTA". Ko enkrat sprejmemo to dejstvo in ko začnemo na ven delovati v tem smislu, nam "okoliščine" ne rušijo naš vsakdan, ampak nam pomagajo na naši poti. Vsaka situacija, ki nam pride na pot, nam pomaga na naši poti, če imamo s sabo razčiščeno, če se imamo radi, V CELOTI RADI. Samo nekaj besed ni dovolj, da nas nekdo pošlje na psihiatrijo, sigurno je še kaj zadaj. Kot vedno, bom tudi tu poudarila. Ko se borimo z nekom, nečem......je vprašljiv izid. Ko pa nekoga ali nekaj sprejmemo, kot za del sebe, del naše poti, potem bomo tudi izid lahko usmerjali. Pa lep dan vsem. R Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Zanimiva tale tema, pa tudi zanimive poglede na svoje telo imate. Vsak od nas živi v različnem okolju in v različnih situacijah, pa tudi vsak ima svoj način delovanja. Nihče nima podobnega ali takega načina življenja. Samo delimo si lahko naše iskušnje in od teh naših vedenj bo mogoče nekdo našel nekaj tudi zase. Najprej pa moramo imeti radi sebe, V CELOTI. Ko se jemljemo kot celoto, fizično telo, duša in pa tudi odsev okoli nas, lahko rečemo da se imamo v celoti radi. Ko se delimo na posamezne dele, nismo več mi "CELOTA". Ko enkrat sprejmemo to dejstvo in ko začnemo na ven delovati v tem smislu, nam "okoliščine" ne rušijo naš vsakdan, ampak nam pomagajo na naši poti. Vsaka situacija, ki nam pride na pot, nam pomaga na naši poti, če imamo s sabo razčiščeno, če se imamo radi, V CELOTI RADI. Samo nekaj besed ni dovolj, da nas nekdo pošlje na psihiatrijo, sigurno je še kaj zadaj. Kot vedno, bom tudi tu poudarila. Ko se borimo z nekom, nečem......je vprašljiv izid. Ko pa nekoga ali nekaj sprejmemo, kot za del sebe, del naše poti, potem bomo tudi izid lahko usmerjali. Pa lep dan vsem. R Robida čestitam ti za vse kar si dosegla... ja nekaj besed je dovolj.. ne boš verjela, začudena tudi medicinska sestra ki je nehote pogovor slišala... njeni bolniški stalež je za zavarovalnico pač breme in če si prej živel v nekih vzorcih jih je potem težko spremeniti...želim ti, da še naprej ohraniš takšen pogled na svet kot ga imaš, jaz se umikam iz debate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 če si prej živel v nekih vzorcih jih je potem težko spremeniti...Ja res je, zelooooooooooooooooooo težko. To je delo na dolgi rok (dneve.....mesece.....leta........). Predvsem pa naša okolica, ko nas spremlja, v večini primerov gleda na naše početje....hm....bi rekla nejeverno.....zviška. Včasih nas imajo celo za "nore". Poznam to, verjemi. Mogoče nekateri celo misljo da nismo "pri sebi". Je pač tako. Samo o mojem življenju odločam izključno jaz, kako bom živela, kako bom razmišljala in kako bom delovala. Jasno je da inštitucije delajo po svoje, po "napisanih zakonih", ki si jih pač včasih tudi zavarovalnice in medicina razlagajo po svoje (v korist kapitala). Vendar moje glave in mojega razmišljanja mi nihče ne more vzeti, oziroma spremeniti. Vse dobro tebi in tvoji mami. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 hvala.. včasih nimam na razpolago let, je potrebno prej narediti klik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Večino povedanega pozna vsak dober manager. Večino povedanega se dobi v "knjižicah" v vsaki knjižnici. Treba pa "prilagojeno" uporabljat v skladu s svojimi možnostmi, inteligenco, motivacijo (da gredo stvari na bolje), Energijo (s katero kdo razpolaga). Pogledi. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Super se mi zdi tudi to kar piše doorwoman.p o avtoriteti. Joj kako so potrebne take misli v današnjem svetu. No, in lepo vas pozdravljam vse skupaj, še posebaj katty, ki je odprla to temo in grem v čisto realno življenje problemom napoti, ki so zelo podobni tem o katerih pišemo v tej temi. enako tudi tebi Mura.. me veseli, da še nekdo opazi moje misli.. ne samo jaz !! življenje nas vodi, da razmišljamo v tej smeri.. mogoče ene bolj, druge manj.. jaz o takih stvareh razmišljam vsako minuto.. na tem področju se najbolj poznam in sem najbolj doma. mogoče se komu zdi čudno.. ampak to je zame bistvo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Mi je pa zanimiva razlaga, da celice, ki zbolijo, so tiste celice, ki niso ljubljene. Hmmm...? Pa nekako mi je to tudi logično, saj tisti del telesa ali tisti del celice, ki ni ljubljen ali mu podajamo najmanj pozornosti nekega dne "ponori" in s tem usmeri vso svojo pozornost nase. In kaj mi? Ko dojamemo nekaj takega, pridemo do spoznanja, da so te celice, kot majhni otroci, ki potrebujejo ljubezen in skrb in z dolgotrajnim postopkom dosežemo željeno, s skrbnostjo in vztrajnostjo in veliko ljubezni, samo prisluhniti je treba. Marsikomu se bo zdelo, mogoče, smešno, a če vsak pogleda vase, lahko vidi, da to lepo telo, dejansko, obkrožajo same celice in to telo je nastalo iz ene same. Kako lepo se slišijo te besede, tako neverjetno in čudovito, hkrati pa se vse zdi, kot prekrasen čudež in vsak je edinstven, neponovljiv, enkraten....LJUBITE SVOJE CELICE IN ONE VAM VRNEJO LJUBEZEN...KATTY vec je izrazov, eni govorijo o bogu eni govorimo o soncu...nianse, bistvo ostaja isto. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.