X~EDGE~X 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 kavelj22, te informacije niso nič novega, verjetno ti tega na ZARES srečanju niso povedali o medsebojnih sporih in dvolične politike do ljudi in bivših strankarskih kolegov... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 ZARES v parlamentu bo.Podpira to stranko določen del volilnega telesa, ljudi iz gospodarstva.Pa če je nam to všeč, ali pa ne. Tako ti je to v "demokraciji". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5ra* 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 ZARES v parlamentu bo.Podpira to stranko določen del volilnega telesa, ljudi iz gospodarstva.Pa če je nam to všeč, ali pa ne. Tako ti je to v "demokraciji".tantra, kaksne kvalitete naj bi imela politicna stranka? na politiko gledam bolj od dalec in moje idealisticno mnenje je, da naj bi bila "pro folk" in ne tak blazn biznis z mocjo ... in odkar se ne upostevajo nepravilno izpolnjene glasovnice pri izidu volitev, se mi zdi, da je demokracija pac pokopana 5RA - in zadnji bodo prvi...a to se na tem svetu, kavelj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5ra* 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 ok, ker je to lunin net in lahko sanjam (= ustvarjam ze z idejo), je moja vladajoca stranka taka: ohrani socialno, kulturno in solstveno osnovo socializma: nekako v stilu "vsi drugacni, vsi enakopravni", je skrbnik javnih podjetij transporta, telekomunikacij, osnovne infrastrukture in (trenutno, ce sem prav zasledila) poskrbi za elan in podobna podjetja, ki dvigujejo ugled sloveniji kot drzavi tako v eu kot sirse ... itd., skratka deluje kot radodarna bogatasinja in ne sirota iz kapitalizma pobere viske kesa >> za kulturo in socialo in solstvo (ni mus v tem vrstnem redu), za vojsko poskrbi nato - ce smo ze v njem, ali pa ce se gremo spet civilno zascito in ljudske straze. biolosko orozje in atomske bombe prepovedano odpove pateticne proslave in s tem budzetom ustanovi zavod za nepristransko belezenje zgodovine pomagajte mi dopolnit pozitivo lahko se mi pa tud rezite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Pozdravljeni forumovci, čeprav je tu že odprta ena tema o stranki Zares, sem se vseeno odločil, da na vas naslovim vprašanje;Zakaj pa nisi mogel vprašanja zastaviti v že obstoječi temi? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Link NE dela tale tvoj: http://www.anajud.eu/)Katastrofa?Razsvetli nas. “Sami so pa itak ljubljenčki v praktično vseh medijih.Podredili so si čisto vse tiskane medije - še MAG so preuredili po svoje in ga spremenili v Golobičevo trobilo.“ RTV, Delo, … so valda v rokah "vladnih sil“. Saj praviš, kapitalizem rules. Golobič je pa ja za podjetništvo.Če ti je všeč ali ne, v parlament priti znajo s kar nekaj poslanci.Tako kot SDS in še kdo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.