Onix 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 A je kdo gledal začetek novega "resničnostnega" showa? Osebno sicer nisem gledal, bojda jutri celo dobim kartico za neomejen dostop ( živi bili pa videli ), ampak ........ reklame so na tako primitivnem nivoju, večinoma namigujejo na sex in ne na karkoli v zvezi s kmetovanjem ali življenjem na kmetiji Na hitro sem pogledal na domačo stran "Kmetije" in sem bolj razočaran kot pa da bi v meni zbudili radovednost čeprav sem Dvojčevsko radoveden Če se uresniči "grožnja" s kartico za ogled (nisem prepričan da si jo resnično želim ) se bom potrudil in kaj tudi sam napisal o POP TVjevskem "resničnem" kmetovanju, do takrat pa ...........naj kaj napiše kdo, ki je gledal prvo oddajo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Sem gledala, mi je bilo nezanimivo, dolgčas. Dvomim, da se bo kdo sparčkal Kartice se pa ne splača kupiti, ker ni spremljanja v živo, tako kot je to bilo pri BB npr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 Imam občutek da bo to, kljub huuudi konkurenci, najslabši reality show na sončni strani Alp Pa spet je, tokrat platinasta, blondinka najglasnejša vsaj po prvih,vsem dostopnih, zastonjkarskih prispevkih na domači strani sodečIn "največja" novica dneva je da je, zgoraj omenjena, Biljana, zlezla k enemu na senik, da se bosta "stiskala" očitno niso samo reklame podenj, vse skupaj je žalitev gledalcev, primitivno in nezrelo POP TV preseneča, sem upal, da so se kaj naučili pri zadnjem BB showu, ampak sem, spet, utopični optimist Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 Predstavitev tekmovalcev Če bo ta predstavitev pritegnila široke množice bom še bolj razočaran Še malo pa bom začel hvaliti predhodne resničnostne showe Če ne drugega so me vsaj nasmejali za lahko noč žal je smeh pomešan z vsem drugim bolj kot s humorjem, a ker je smeh pol zdravja, sem zadovoljen zdaj grem poskrbeti še za drugo polovico zdravja (higijeno), pod tuš pa Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 matija:prednost daje sebi in živalim, ženske pa postavlja na tretje mesto.kaj mi bo ženska, ko pa imam ovčice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 matija:prednost daje sebi in živalim, ženske pa postavlja na tretje mesto.kaj mi bo ženska, ko pa imam ovčice...Ta je pravi šerif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Meni se jako dozdeva, da je največji favorit za zmago Biljana, nekak mi bilke pa kmetija najbolj sovpadata z idejo očakov, kakšna naj bi kmetija bila treba izgledati Ne ne, Biljana pa ne sme zmagat. Ker hoče kokoško, da jo bo zaklala. Krvoločnica :xx!: Naj raje moli, pa se zahvaljuje za vsakdanji kruh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Ne ne, Biljana pa ne sme zmagat. Ker hoče kokoško, da jo bo zaklala. Krvoločnica :xx!: Naj raje moli, pa se zahvaljuje za vsakdanji kruh.Matija je pa že fejst poba. Sej jst mam tud raj ovčice k ženske maš, ne?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 haha mah, sem zajebala. Matija je lovec, tko da ni več fejst :xx!: Ja, mam. Takoj za tabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 zdaj pa hitro poskrit vse ovčice, da bodo varne pred mitjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Pa še njega, da bo varen pred mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 pod rušo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2007 Rating priljubljenosti je, kljub suhoparnosti statistike , ponavadi zgovoren: Magda 30 Biljana 24 Adrijana in Simon 5 ostali pa okoli 10 Magda je verjetno mama Atomične Špele ?! Ni mi čisto jasno v čem je štos gledanja vnaprej posnetega resničnostnega showa in glasovanje kdo bo izpadel, če je vse že posneto in doživeto Vse skupaj je samo potrditev tega , da je vse skupaj zgolj in samo show, ki nima veliko skupnega z resničnostjo.Skratka prevara in nateg gledalcev-glasovalcev in, kot sem že napisal, glede nivoja reklam tudi žalitev gledalcev (mogoče pa tudi kmetovalcev) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 jst navijam za BILJANOk je tako tapravo uvozheno srbsko-slovensko ime.... x:Dx :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 pod rušo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 A je kdo gledal začetek novega "resničnostnega" showa? hej hej, kr zdel se mi je, da boš ti ofnal tole temo Imam občutek da bo to, kljub huuudi konkurenci, najslabši reality show na sončni strani Alp neeeee, a misliš hec Ni mi čisto jasno v čem je štos gledanja vnaprej posnetega resničnostnega showa in glasovanje kdo bo izpadel, če je vse že posneto in doživeto Vse skupaj je samo potrditev tega , da je vse skupaj zgolj in samo show, ki nima veliko skupnega z resničnostjo.Skratka prevara in nateg gledalcev-glasovalcev in, kot sem že napisal, glede nivoja reklam tudi žalitev gledalcev (mogoče pa tudi kmetovalcev)Lep povzetek Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 saj nama nič ne moreš... muuuuuu aja, pa opravičilo onixu. zase lahko rečem, da se bom skušala brzdat, za najo pa ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Sem imela ves namen gledat, pa mi je uspelo kake pol ure prej zaspat. Vmes sem se za sekundo zbudila, za mizo videla enega prežvekovalca, ki ni bil lušten in se odločila zapret tisto eno odprto oko. Sem pogledala Onixov link. Nobenega luštnega, of course. Kaj več pa komentiram, ko mi bo ratalo kakšen del pogledat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Jaz sem ujela le zadnji del, ko je Biljana nekoga zajahala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 A kdo to pogleda ? Mene sam zanima, če je kdo iz tega foruma tle v tem šovu, mihael mogoče ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Moja ta mlajša občasno. Dvomim, da je kdo iz foruma zraven..ampak nikoli ne veš. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Ja jaz ...sem pa Biljana ne pa nisi tak da veš ker biljana sem jaz Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Kakor se spomnim si ti Ljubimka ....ne nakladaj LjubiNka. Drugače pa tudi jaz sem in tja pogledam Kmetijo, zna biti zabavno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Kakor se spomnim si ti Ljubimka ....ne nakladaj pa si ti čist sigurna?kaj pa če sem daša, a Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.