Skoči na vsebino

Kmetija

Onix

Recommended Posts

A je kdo gledal začetek novega "resničnostnega" showa?

Osebno sicer nisem gledal, bojda jutri celo dobim kartico za neomejen dostop xrolleyesx ( živi bili pa videli ), ampak ........ reklame so na tako primitivnem nivoju, večinoma namigujejo na sex in ne na karkoli v zvezi s kmetovanjem ali življenjem na kmetiji :o|o:

Na hitro sem pogledal na domačo stran "Kmetije" in sem bolj razočaran kot pa da bi v meni zbudili radovednost :sori: čeprav sem Dvojčevsko radoveden xrolleyesx

Če se uresniči "grožnja" s kartico za ogled (nisem prepričan da si jo resnično želim :inocent: ) se bom potrudil in kaj tudi sam napisal o POP TVjevskem "resničnem" kmetovanju, do takrat pa ...........

naj kaj napiše kdo, ki je gledal prvo oddajo x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

Imam občutek da bo to, kljub huuudi konkurenci, najslabši reality show na sončni strani Alp x;)x

Pa spet je, tokrat platinasta, blondinka najglasnejša xrolleyesx vsaj po prvih,vsem dostopnih, zastonjkarskih x;)x prispevkih na domači strani sodeč

In "največja" novica dneva je da je, zgoraj omenjena, Biljana, zlezla k enemu na senik, da se bosta "stiskala" xrolleyesx očitno niso samo reklame podenj, vse skupaj je žalitev gledalcev, primitivno in nezrelo

POP TV preseneča, sem upal, da so se kaj naučili pri zadnjem BB showu, ampak sem, spet, utopični optimist :ermm:

Nejc Zaplotnik

Predstavitev tekmovalcev

Če bo ta predstavitev pritegnila široke množice :o|o: bom še bolj razočaran

Še malo pa bom začel hvaliti predhodne resničnostne showe xrolleyesx

Če ne drugega so me vsaj nasmejali za lahko noč x:Dx žal je smeh pomešan z vsem drugim bolj kot s humorjem, a ker je smeh pol zdravja, sem zadovoljen x:o)x zdaj grem poskrbeti še za drugo polovico zdravja (higijeno), pod tuš pa :sleeping:

Nejc Zaplotnik

Guest sstane
matija:

prednost daje sebi in živalim, ženske pa postavlja na tretje mesto.

kaj mi bo ženska, ko pa imam ovčice...

Ta je pravi šerif x:px

Meni se jako dozdeva, da je največji favorit za zmago Biljana, nekak mi bilke pa kmetija najbolj sovpadata z idejo očakov, kakšna naj bi kmetija bila treba izgledati

Ne ne, Biljana pa ne sme zmagat. Ker hoče kokoško, da jo bo zaklala. Krvoločnica :xx!: Naj raje moli, pa se zahvaljuje za vsakdanji kruh.

Rating priljubljenosti je, kljub suhoparnosti statistike :o|o: , ponavadi zgovoren:

Magda 30

Biljana 24

Adrijana in Simon 5

ostali pa okoli 10

Magda je verjetno mama Atomične Špele ?! xrolleyesx

Ni mi čisto jasno v čem je štos gledanja vnaprej posnetega resničnostnega showa in glasovanje kdo bo izpadel, če je vse že posneto in do

živeto :eek:

Vse skupaj je samo potrditev tega , da je vse skupaj zgolj in samo show, ki nima veliko skupnega z resničnostjo.Skratka prevara in nateg gledalcev-glasovalcev in, kot sem že napisal, glede nivoja reklam tudi žalitev gledalcev (mogoče pa tudi kmetovalcev)

Nejc Zaplotnik

A je kdo gledal začetek novega "resničnostnega" showa?

xDDx hej hej, kr zdel se mi je, da boš ti ofnal tole temo x:Dx

Imam občutek da bo to, kljub huuudi konkurenci, najslabši reality show na sončni strani Alp x;)x

neeeee, a misliš :O: xrolleyesx x:Dx x;)x hec x8Dx

Ni mi čisto jasno v čem je štos gledanja vnaprej posnetega resničnostnega showa in glasovanje kdo bo izpadel, če je vse že posneto in do

živeto :eek:

Vse skupaj je samo potrditev tega , da je vse skupaj zgolj in samo show, ki nima veliko skupnega z resničnostjo.Skratka prevara in nateg gledalcev-glasovalcev in, kot sem že napisal, glede nivoja reklam tudi žalitev gledalcev (mogoče pa tudi kmetovalcev)

Lep povzetek :palec: x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Sem imela ves namen gledat, pa mi je uspelo kake pol ure prej zaspat. Vmes sem se za sekundo zbudila, za mizo videla enega prežvekovalca, ki ni bil lušten in se odločila zapret tisto eno odprto oko.

Sem pogledala Onixov link. Nobenega luštnega, of course. xrolleyesx :o|o:

Kaj več pa komentiram, ko mi bo ratalo kakšen del pogledat.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...