kustos 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Prijatelj, res dober prijatelj, ima 30 let in ne želim mu kupiti nekaj navadnega. Rad bi mu kupil nekaj posebnega, kar bi na koncu rekel, ej stari to je bilo pa res super. Neko doživetje. Prosim za pomoč, rojstni dan se bliža in bliža. Kakšne ideje? Obstaja kje kakšna spletna stran? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Prijatelj, res dober prijatelj, ima 30 let in ne želim mu kupiti nekaj navadnega. Rad bi mu kupil nekaj posebnega, kar bi na koncu rekel, ej stari to je bilo pa res super. Neko doživetje. Prosim za pomoč, rojstni dan se bliža in bliža. Kakšne ideje? Obstaja kje kakšna spletna stran? dol ga dejche je hetero si bo za ceu lajf zapomnu.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 če se rd bliža....pol je najbrž sco......to pa skor ne bi smel bit problem za darilo....od adrenalinskih parkov naprej in nazaj vse....masaže.....dobra darkerska žurka....kakšen utrgan film (sam to ni zihr zmer na sporedu)....pa še vprašanje, do kje si se mislu stegnit s kešem......ma idej je miljon...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunin vzhod 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Meni bi se zdelo ful dobro ce bi mu kaj sam naredil, mogoce kaj izrezljav iz lesa al pa kaj iz polzjih hisic sestavu, nevem no nared kar bi se tebi zdelo zlo neverjetno ce bi od koga drugega dobil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 dol ga dejche je hetero si bo za ceu lajf zapomnu.... x:Dx zlomk....tralalaizjava leta!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Sam naredi skatlico vanjo pa skrij kaksen bon oz. vstopnico... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Sam naredi skatlico vanjo pa skrij kaksen bon oz. vstopnico... mogoče za polet z balonom? po barju.. hm.. odvisno od kje si.. je pa to super doživetje, karto se kupi se tudi v Merkurju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Punkka 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 www.noradarila.comrecimo je odvisn za kolk kešain kaj ma tip rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 izdelaj mu neke vrste almanah s poudarkom na njegovih interesnih področjih, ko prideš v leta zna biti to zelo zabavno Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Primer "kul" (večinoma neuporabnega) darila: http://www.podarimo.si/index.php?page=item&id=680 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.