Skoči na vsebino

Jo'! :>))

Marsa

Recommended Posts

<>< <>< <><

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

icon_smile.gif icon_smile_evil.gif icon_smile_wink.gif

--------------------------------------->

---------------------------------------->

----------------------------------------->

icon_smile_approve.gif

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Marsa, KONČNO!!! Pozdravljena, jaz sem te pogrešala icon_smile_wink.gif.

Zdaj, ko je služba in manj časa, bolj berem, a so naši člani tako aktivni, da komaj dohajam. In pogrešam tvoje komentarje!:))

Malo razloži te hiroglife??!!

In kako je bilo na dopustu?

strelka

Marsa!

Kako lepo da si spet TU!

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile_approve.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile_approve.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile_approve.gificon_smile.gificon_smile_approve.gificon_smile.gificon_smile_approve.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile_approve.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile_approve.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile_approve.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile_approve.gificon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile_cool.gificon_smile.gif

Elena

Helena

Heeej!! :)))

Kakšen prijazen sprejem!! icon_smile_approve.gif

Šele danes pa sem spet prišla za računalnik.

Uh! Kakor sem ponosna in vesela, da je Forum tako aktivno deloval, pa bom imela po drugi strani ful dela (če se bom seveda hotela vtakniti v vse ali večino objav). ;)))

Torej: Kljuka, Strelka, Pokowc, Free, Elena in Bobnar - najlepša vam hvala za dobrodošlico - jasno, da mi sede in godi. :>)

Pokowc - jasno, saj itak, pa prav fajn so miši plesale... ;)))

Strelka - kot vedno, pozitivka! :)

Imeli smo se dbest - itak - že samo da je morje, pol pa še TAKO! :)

Na srečo si ga vsako leto malo shranim...

Hieroglifi pomenijo:

:>)) - tak moj smajlček, malo tak štorast pa tko - z velikim in širokim nosom.

<>;)

-------> - to so pa puščice, znak, da šponamo naprej...

Na koncu pa še moje odobravanje nad vami, posti, količino napisanega in aktivnostjo Foruma.

Zdaj pa se moram lotiti inboxa (!!!), čaka me Napoved za September (ostale sem napisala pred morjem) - pa je ŽE September... :|

Ker pa jutri Tim odhaja s šolo na morje, imam še to in ono...

Potem pa pride na vrsto Forum etc.

Blazno sem vas bila vesela! icon_smile.gif

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest ODRI

icon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gif

Marsa dobrodošla doma!!!

Naj te vonj borovcev in soli spremlja še v pozno jesen

ODRI

Hojla Odri, Cat in Teja! icon_smile_cool.gif

Fino je priti domov, vključit računalnik in prec odpret Forum. :)))

Najboljše pa je dobit takole dobrodošlico!

Prav dobre sem! icon_smile.gif

Sicer pa: še splon nisem začela obdelovat Foruma, pa kaj sem že vse! - in sem že čisto dead :)))

In že kar takoj pogrešam morje. :

Marsa

Picasso

Ja. :))

Nič mi ne uide - to je nekako res...

Počasi... ta bo pa kar težka..

Že šponam rdečih lic 100/h. :))

ZR je zelo bukvalno shvatila, da zdaj šponamo... :))

Berem, gledam in imam skoz nasmeh na obrazu (se zalotim)...

Tak en svetek... icon_smile.gif

Marsa

Picasso

Pokowc - nouš verjel - ampak vsakič vlačim notebooka s sabo, pa ga pol nazaj odnesem nedotaknjenega.... :))

Letos pa ga nisem.

Sem pa barvice - pa niti dotaknila - itak! :))))

Marsa

Picasso

Jo - vešda, Pokowc - a si kako drugače mislil??* ;)

Marsa

Picasso

Ohhoo Marsa icon_smile.gif. Kva je zdej stara? Kva se kej dogaja icon_smile_big.gif? Ti kr na gobc rukn icon_smile_blackeye.gif, če maš preveč energije od počitnc, kr na gobec icon_smile_blackeye.gificon_smile_big.gif. Kva zdej, kva še čakaš, kr na gobecicon_smile_dead.gif icon_smile_big.gif.
Ja sam ka mali pao s lipe

OO, Volk! :))))))))

Kot kaže, si ti tisti, ki ga razganja od energy (*vidim, da si bil zelo aktiven danes v F)...

Who plums you! icon_smile_wink.gif

Marsa

Picasso

A misliš, da je blemček?

Ne vem, če je - če pa je, pa je skoz...

Ne opažam namreč kakšne posebne razlike, kar se tiče mojega energetskega stanja.

Umirjenost nekako ni moja vrlina... ;)))

Vetrove pa že skoz mešam...

Kao - prej sem bila ko cunja, čisto brez energije, redkobesedna in poosebljena umirjenost, zdaj pa sem na morju si nabrala novih moči, pa eto... pucam od energy in mrzlično berem in pišem, da mi ja ne bi kaj ušlo!! :)))

Še dobro, da kaj energy lahko usmerim še v inbox, če ne bi bil pa celo blem, ne samo blemček! :))))

Marsa

Picasso

• 2 weeks later...

Marsa ti pa si od hudica. Pokukal sem v tvoje glasbene projekte in lej ti to pevka pri Cao Piiii....cenzura...., pa sodelovanje z Borghesio, pa back vokali pri 2227. Samo ne mi rect, da si pela backovokale tudi na koncertu 2227, mislm da je bila promocija njihove plosce No brains, No tumors, nekje v kletnih podzemnih prostorih festivalne al' pionirskega doma, nekje pred 6 ali 7 leti. Takrat sem bil na tem koncertu. Pol vem kdo si icon_smile_big.gif.Uau, kako je svet majhen! Ne b'si mislu. Videospot od Borghesie na MTV-ju sm vidu na oddaji 120 minut se mi zdi. Uff pa kje so ti casi. Pa saj ne morem verjet, da je ze dolgo od tega.

Kar se tice prvega zenskega rock banda v bivsi jugi, a niso ble Boye iz N. Sada prve, ali se pac motim. Pa ne bit' tozibaba ce se motim icon_smile_big.gif.

Ja sam ka mali pao s lipe

Hojla, Volk! ;)

Lepo od tebe in hvala, ker si kuknil se na moj sajt. Me je pa sicer kar "sram" vabiti kogarkoli gor, ker ze skoraj dve leti nisem apdejtala. :I

Vmes sem imela ze celostno podobo lokala in dve razstavi, tam pa nic. A preprosto ne utegnem.. Bom ze.. :)

Ja - that's Moi. Ali si vedel, da je "cenzura" dejansko bila in da so nas "prevajali" (recimo na RA) kot "Zdravo dekleta"!

Ja - mislim, da je bilo enkrat takrat... Z 2227 sem pela na Drugi godbi (mislim da 95'), takrat enkrat pa sem tudi z njimi nastopila nekje za Bezigradom - morda je bilo tam, kjer omenjas. vendar sem odpela samo dva ali tri komade - eden je tudi na CD-ju "No brains no tumors" (*drugi komad).

Tozibabe - ali res pravim, da v celi Yugi? No, vsekakor sem mislila na Slovenijo, saj Boje in Kakadu pa tudi sicer omenjam. Morda pa sem kaj zamutila, kar je cisto mozno.

Vedno je kup stvari in ljudi, ki jih pozabis omeniti ali celo kaj zamesas med sabo.

Bom pa se cekirala in popravila, ce sem se res tako izrazila - hvala za opozorilo.

Borgheisa - pri njih sem PELA sicer samo en komad sem pa zanje delala precej drugih reci - med drugim bila eden izmed ilustratorjev pri nekaterih video projektih.

Zdaj pa vsak po svoje nekaj prckamo in jaz tole. :))

Muzika pa me se caka (imam veliko ze narejenega materiala, pa se prav tako ne spravim).

Hvala za tvoje zanimanje in vse. Lepo nedeljo ti zelim. :)

Marsa

Picasso

*Volk - saj pravim - prvi SLO bend... se pravi - nic nisem zamutila...

Samo toliko - sem sla prav chekirat. ;)

Marsa

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...