Ita(q)rina 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Imam vprašanje. Velikokrat se mi zgodi, da imam izredno hladno desno roko, medtem ko je leva normalno topla?! Se mogoče komu sanja čemu to pripisati? Sem desničarka, kar pomeni, da desno uporabljam več kot levo. Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 na žalost ne bi vedel... iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bungee- 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Imam vprašanje. Velikokrat se mi zgodi, da imam izredno hladno desno roko, medtem ko je leva normalno topla?! Se mogoče komu sanja čemu to pripisati? Sem desničarka, kar pomeni, da desno uporabljam več kot levo.Večina časa je tvoja desna roka na miški in zaradi tega v nenormalnem položaju. Zamenjaj roki in z levo furaj miško sem ter tja pa primerjaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Večina časa je tvoja desna roka na miški in zaradi tega v nenormalnem položaju. Zamenjaj roki in z levo furaj miško sem ter tja pa primerjaj ej Bungee verjetno bi delovalo ampak glede mojih izkušenj je meni osebno težko vrtet miško z levo roko,kako je pa z Ita(q)rina pa ne vem Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Večina časa je tvoja desna roka na miški in zaradi tega v nenormalnem položaju. Zamenjaj roki in z levo furaj miško sem ter tja pa primerjaj Ja, saj to bo. Brez dolgovezenja verjetno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 10. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2007 Ja, zna bit ... to z miško in desno roko. Z levo miško upravljat pa tud meni ne gre .. čuden filing. Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Se navadiš. Hitro. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Večina časa je tvoja desna roka na miški in zaradi tega v nenormalnem položaju. Zamenjaj roki in z levo furaj miško sem ter tja pa primerjaj Ja miško bi morala segrevat. da potem ni roki mrzlo:)Wau ke ideja, a? Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Ja miško bi morala segrevat. da potem ni roki mrzlo:)Wau ke ideja, a? huda Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 Probi manj drkat. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 lol , dogaja drgač pa ne vem. no iz glave mislim, da je desna stran telesa bolj pogojena z mislimi, namenom moči, spoznanjem skrivnosti tišine tajnosti. leva pa z čustvi, namenom ljubezni, spoznanjem o vesoljnem namenu. roke veljajo, torej dlani tudi za dober energijski kanal. to je mal duhovne teorije. drgač pa bi to lahko blo povezano s slabo prekrvavitvijo v desni roki ? ka pa če takrat levo in desno dlan drgneš ena ob drugo ? al ap, če razgibaš zgornji del telesa z rokami ? kaj se zgodi... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 ..., spoznanjem skrivnosti tišine tajnostihmmm, zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 ok, no - skrivnosti tišine in tajnosti, kjer se tišina in tajnost povezuje s tajnicami takimi z velikimi joški, ok ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikanai 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Tudi meni se je to dogajalo pri intenzivnem delu na računaniku, ko za par ur obsedim . Enkrat sem imela čisto trdo roko, da sem jo komaj premaknila.Sedaj pa sem se navadila, da vsake toliko časa malo "potelovadim", naredim nekaj krogov z desno dlanjo, malo spremenim položaj, iztegnem roko s prsti navzgor... pa se mi zadnji dve leti ni več ponovilo. Poskusi, pa boš videla. Kaj že pravijo - nekaj ponavljaj 21 dni, pa ti postane navada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Imam vprašanje. Velikokrat se mi zgodi, da imam izredno hladno desno roko, medtem ko je leva normalno topla?! Se mogoče komu sanja čemu to pripisati? Sem desničarka, kar pomeni, da desno uporabljam več kot levo. Ali ne pomeni desna roka v duhovnosti tudi neko dajanje? dajaš energijo, prejemaš jo z levo. Mogoče neprekrvavljenost v desni kaže na neko blokado v dajanju? verjetno pomeni, da nekaj delaš narobe.. možno pa je tudi pokazatelj, da moraš nekaj narediti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.