Skoči na vsebino

Zobni vsadki (implantati) ali zobni mostiček?

lisaca

Recommended Posts

Pozdravljeni!

Imam en problem glede manjkajočega zoba na vidnem mestu.Pred kratkim mi je umrl en zob, na bolj vidnem mestu in so mi ga morali izpuliti, ker ni bilo več možnosti za zdravljenje zoba. Zobozdravnik mi je dal na razpolago dve rešitvi. Ena je zobni mostiček ali pa implantat-zobni vsadek. Malo sem preverila informacije kaj je boljše za moje zobe eno ali drugo. Če se odločim za zobne mostičke bodo mi morali za vzpostavitev mostička uničiti - zbrusiti dva sosednja zoba, kjer mi manjka zob. Zato me ta opcija ne zanima preveč, ker to je že zastarela metoda. Bolj me zanimajo implantati - zobni vsadki, kjer se pri posegu vstavijo umetni zob na mesto kjer ti manka zob. Te informacije sem izvedela preko različnih virov.

Torej iščem strokovnjake, ki bi bili izkušeni na področju vstavljanja implantatov-zobnih vsadkov. Prosim, če mi lahko kdo da kakšna kontaktne informacije zobozdravnikov ali ordinacij kje bi se dalo to zares vrhunsko izpeljat. Moram čimprej dobiti informacije (spletne strani) v Sloveniji, ker se dosti pojavljam v medijih in bi si želela nazaj samozavesten nasmeh.

Hvala vnaprej vsem, ki mi boste pomagali!

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni!

Imam en problem glede manjkajočega zoba na vidnem mestu.Pred kratkim mi je umrl en zob, na bolj vidnem mestu in so mi ga morali izpuliti, ker ni bilo več možnosti za zdravljenje zoba. Zobozdravnik mi je dal na razpolago dve rešitvi. Ena je zobni mostiček ali pa implantat-zobni vsadek. Malo sem preverila informacije kaj je boljše za moje zobe eno ali drugo. Če se odločim za zobne mostičke bodo mi morali za vzpostavitev mostička uničiti - zbrusiti dva sosednja zoba, kjer mi manjka zob. Zato me ta opcija ne zanima preveč, ker to je že zastarela metoda. Bolj me zanimajo implantati - zobni vsadki, kjer se pri posegu vstavijo umetni zob na mesto kjer ti manka zob. Te informacije sem izvedela preko različnih virov.

Torej iščem strokovnjake, ki bi bili izkušeni na področju vstavljanja implantatov-zobnih vsadkov. Prosim, če mi lahko kdo da kakšna kontaktne informacije zobozdravnikov ali ordinacij kje bi se dalo to zares vrhunsko izpeljat. Moram čimprej dobiti informacije (spletne strani) v Sloveniji, ker se dosti pojavljam v medijih in bi si želela nazaj samozavesten nasmeh.

Hvala vnaprej vsem, ki mi boste pomagali!

implantat je boljše, ker se mostiček lahko hitro podre. Implantat pa je zato dražji, in pripližno pol leta si z lukjo v ustih...

Iztok :wOOt:

http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz.

Deli na socialnih omrežjih

• 3 years later...
  • 7 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...