skokica 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Ok... Ker se trenutno nahajam v Kaliforniji, imam priloznost si pogledat ameriske televizijske programe in nekako sem prisla do oddaje Ghost hunters. V tej oddaji je seveda skupina ljudi ki obiskuje domove od koder dobivajo pozive, da naj bi bili duhovi in seveda ponoci iscejo te duhove, z posnetki zvoka, kamerami in pa seveda z napravami za merjenje toplote,oz. z kamerami ki kazejo toploto. No, in seveda so v tej oddaji odkrili ze kar nekaj zvokov, ki so sumljivi in posneli kar nekaj posnetkov senc in tako dalje in seveda oddaja deluje zelo zaupljiva, ker seveda oni delajo na temu, da nebi pac odkrili duhov...Potem pa se druga stvar in sicer oddaja, ki so jo posneli na mtvju, vendar pa ne vem, ce jo je tudi nas mtv predvajal in sicer mtv fear. V tej oddaji pa zaprejo sest ljudi v razlicne objekte, kjer naj bi ljudje umrli na krut nacin in seveda naj bi tudi njihovi duhovi strasili... Pogledala sem si oddajo kjer jih zaprejo v neke jece iz casa prve svetovne vojne, in jih pripeljejo v varno sobo od koder hodijo na razlicne naloge, potem jim povejo kako so ljudje umrli v neki jeci kjer morajo preziveti recimo dve uri in pa seveda jih nafilajo z strahom. Tako se dogaja v vseh delih te oddaje. In v teh jecah je naprimer ena crnka, ki je predala nalogo( ce predas seveda izgubis in oddides, ce pa ostanes in opravis naloge, pa dobis 5000 dolarjev ), no in ta punca je cutila kako jo nekaj potiska v jeco, potem naprimer je moral nek fant komunicirat z duhovi kar se mi zdi dokaj nevarno. Naslednja oddaja ki sem jo gledala se je dogajala na neki vojni ladji in tudi tam je naprimer v neki sobi na kameri se dogajalo nekej cudnega in pa seveda so cutili cudne stvari, ena punca naj bi celo komunicirala z nekom. Zadnja, ki so jo posneli dvakrat z razlicnimi ekipami, ker pri prvi nihce ni ostal je bila v nekem mehiskem rudniku in po posnetkih prve ekipe so naprimer slisali zvoke, cudne zvoke in na steni v varni sobi je bila cudna svetloba ampak samo na kameri. Pri drugi ekipi so se jim dogajale se bolj cudne stvari in seveda najbolj grozljivo je to da so naprimer mogli politi kri, ali pa nekaj je bilo z jetri, oz. si nadeti okrvavljena oblacila, ena punca je mogla odnesti v nek prostor piscanca in se zadreti duhu ki naj bi bil zival, ne spostujem te, ne bojim se te in vrata so se nenavadno zaprla... Menda so po tem snemanju v rudniku sploh nehali snemati taksne oddaje in ce samo pomislim na fanta v rudniku, ki bo dozivel grozljive travme, ce je bilo to snemamo zares... Potem me je res strah...No, seveda se to, da pogledati na Youtube, ampak meni se vse zdi da je res... :eek: :eek: :eek: Citiraj Kjer smreka se vijuga nad spenjeno vodo, gugalnico vrag guga s porasceno roko.Hahlja se in jo niha naprej, nazaj, nazaj, naprej, se deska zvija, skripa, napeto vrv pomika in drgne ob grce vej.Zateglo deska stoce opisujoc svoj lok, vrag hrope, se krohoce in grabi se za bok.Drzim se, mucim, zibam naprej, nazaj, nazaj, naprej, vrv grabim, se upogibam in svoj pogled umikam od vraga slej ko prej.Z neba nad temno smreko halja se nad menoj: >Se gugas, sin clovekov? Zdaj leti, vrag s teboj!<In v senci goste smreke cel roj vresci mi svoj >Rad gugas se, clovecek? Zdaj leti, vrag s teboj!<Vem deske vrag ne ustavi hitece sem in tja, dokler zamah po glavi ne zbije me na tla,dokler se ne predrgne konoplja cez in cez, dokler se ne povrne k meni moj svet cudes.Nad smreko, visje sinem in s celom padem v prah.Poganjaj, vrag, v visine, vse visje, visje...ah! Fjodor Sologub Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 gledam te zadeve na reality zone pa me nekak nima, da bi glih verjela. vsaj tem iz te oddaje. al pa creepy. nc drgac-sam legende. sorry mam bl negativno mnenje o amijih v nekaterih zadevah. pri ghost hunterjih sm dobla obcutek ze takoj, da jim gre sam za kes. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 gledam te zadeve na reality zone pa me nekak nima, da bi glih verjela vsaj tem iz te oddaje. al pa creepy. nc drgac-sam legende. sorry mam bl negativno mnenje o amijih v nekaterih zadevah. pri ghost hunterjih sm dobla obcutek ze takoj, da jim gre sam za kes. ja enako iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 En moj doživljaj:Zgodilo se je pred leti. Zaspala sem na sedežni ob televiziji in se zbudila sredi noči. Pogledala sem na uro, če se mi še splača iti v spalnico, bila je dve. Vstala sem in se napotila proti vratom na teraso, da bi jih zaprla. Tik pred vrati me je nekaj ustavilo, na mestu, vendar ne neprijetno, kot bi se "vdalo" za obliko mojega telesa in me zadržalo. Čutila nisem ničesar, ne prijetnega in ne neprijetnega, tudi videla prvi trenutek nisem ničesar. Potem sem zagledala belo silhueto človeške postave (glava in brezoblično navzdol) kako se odmika v notranjost prostora, najlažje bi to opisala z žogo, ki se odbija od tal. Šla sem k vratom jih, zaprla in odšla spat. Ni me bilo strah, ni se mi zdelo neobičajno, tudi to ne, da je karkoli je že bilo ostalo v mojem domu. Nič v mojem življenju se ni spremenilo, vsaj ne tako, da bi jaz to opazila.Zanima me če je kdo doživel kaj podobnega? Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Jaz takšnih izkušenj na srečo nimam. Nikogar ne vidim, so se mi (in se mi še) dogajajo druge zadeve. Iz stropa so mi padali bonboni, točno sem vedela kdo in kako bo umrl (za ljudi in živali, ki so mi bili blizu), dvigalo se mi vedno pripelje samo od sebe, ... ampak zame je to vse normalno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Nova ameriška debilna oddaja. HKRATI pa lahko trening "za UTRDIT SE". Bi se prijavil. Why not. Manipulirajo z "integriranjem" zvokov, slikovnih predstav, sugestij/besed... v podzavest udeležencev. Pri labilnih bi to znalo pustit kake posledice. _________ Za Zen Buddhizem so to prividi, BLODNJE v lastnem UMU. Izven njega tega NI. _________ V Štud. naselju, kjer sem bil svoj čas... Se je vsake toliko časa podrla polica v omari. Sredi noči. Prazna !!! _________ V novem stanovanju se je še čutila energija prejšnjega pok. lastnika. _________ V hiši, kjer so mučili, ubijali ljudi (med drugo vojno) se je v 90. še vedno čutilo trpljenje, bolečine, strahove žrtev. Kaj se je v hiši dogajalo sem izvedel kak mesec pozneje..._________ Podobno se čuti na nekaterih moriščih druge vojne (vseh vpletenih strani). In po njej. Govorim o moriščih, katere duhovniki, kdo drug še ni "uravnovesil" z določenimi "ceremonijami"/obredi. Sam uporabljam metode iz: The Tibetan Book of Living and Dying by Sogyal Rinpoche; Včasih tudi Agnihotra Shantipath; OM/AUM "Cleaning" v te namene. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skokica 7. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2007 gre se za clovekovo psiho, naprimer obstajajo objekti oz. hise kjer cutis prisotnost necesa in pa seveda ljudje drugace reagiramo na to, ampak oddaja mtv fear temelji na temu da prestrasijo ljudi in ce pomislim ce bi se mi kaj taksnega zgodilo, bi me bilo strah... Posebno nekih negativnih scen, ker so vedeli kako je nekdo umrl, oz. tudi komuniciranje z duhovi... lahko gre pa kaj narobe, to so bile zgradbe mucenja... gre se za to da verjamem da se komu lahko tudi utrga... Citiraj Kjer smreka se vijuga nad spenjeno vodo, gugalnico vrag guga s porasceno roko.Hahlja se in jo niha naprej, nazaj, nazaj, naprej, se deska zvija, skripa, napeto vrv pomika in drgne ob grce vej.Zateglo deska stoce opisujoc svoj lok, vrag hrope, se krohoce in grabi se za bok.Drzim se, mucim, zibam naprej, nazaj, nazaj, naprej, vrv grabim, se upogibam in svoj pogled umikam od vraga slej ko prej.Z neba nad temno smreko halja se nad menoj: >Se gugas, sin clovekov? Zdaj leti, vrag s teboj!<In v senci goste smreke cel roj vresci mi svoj >Rad gugas se, clovecek? Zdaj leti, vrag s teboj!<Vem deske vrag ne ustavi hitece sem in tja, dokler zamah po glavi ne zbije me na tla,dokler se ne predrgne konoplja cez in cez, dokler se ne povrne k meni moj svet cudes.Nad smreko, visje sinem in s celom padem v prah.Poganjaj, vrag, v visine, vse visje, visje...ah! Fjodor Sologub Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 gre se za clovekovo psiho, naprimer obstajajo objekti oz. hise kjer cutis prisotnost necesa in pa seveda ljudje drugace reagiramo na to, ampak oddaja mtv fear temelji na temu da prestrasijo ljudi in ce pomislim ce bi se mi kaj taksnega zgodilo, bi me bilo strah... Posebno nekih negativnih scen, ker so vedeli kako je nekdo umrl, oz. tudi komuniciranje z duhovi... lahko gre pa kaj narobe, to so bile zgradbe mucenja... gre se za to da verjamem da se komu lahko tudi utrga... Gre tudi za to, da te strah lahko premakne do te mere. da zaznavaš energije,ki jih v "normalnem" stanju ne. Čeprav obstajajo. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Meni se je dogajalo naslednje. Zjutraj me je zbudilo močno tresenje postelje, to je bilo tako živo in resnično, da res ne vem ali so bile sanje ali resnično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 recmo tkole: usak k se mu je neki 'zgodl' se ni dozivu stika z onstranstvom. vecino stvari se da pojasnt. AMPAK!-ne trdim pa, da je za vse pojasnilo. nekterih stvari se ne da pojasnt, se prav, da je mozn, da dejansk neki je, razn nam znanga tustranstva. kar pa se tice tega showa fear- amiji majo zlo 'perverted, sick and twisted taste' kar se tice zabave. mucenje folka v zivo. taraja kaj pa sledeca razlaga: potres. ker men se je tud neki tazga zgodl. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Ni šans. Večkrat se mi je to zgodilo. Potres odpade. Poleg tega sem imela tudi lucidne sanje ali pa spalno paralizo, kaj jaz vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 o tem sm pa brala. old hag syndrome al neki tazga tale paraliza. baje je cist fizicnga izvora. zanimiv tole kar si napisala. a je kdo mel kake izkusne s poltergeistom? sm firbec hehe Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Duhovi? Da. I hope so Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skokica 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 jst sem se kot otrok ful zanimala za paranormalne pojave ampak duhovi so mi pa ful strasljivi... Nekako se mi zdi to ujeta dusa... Pa so mi ze ljudje govorili da so videli sence oz. cudne svetlobe in tudi sama sem ze kaj taksnega dozivela... Mi je pa to strasljivo... Najbrz zato ker smo to oznacili kakor nekaj zlega, verjetno so vcasih bili bolj prizemjeni glede teh stvari, bolj sem mi zdi da se po vseh teh horror filmih slika tega spremeni v smislu, da je to nekaj prislo iz onstanstva, da izpove svojo straslivo zgodbo umora in mucenja... Zato me je strah, takih stvari... Niso me se preprical da duhci niso slabi...Poltergeist to bi bla dobra tema, nekak sploh ne vem kaj to je, verjetno ne duh ampak tolk mocna sila... Kokr ucinek metulja...En zamah metulja s krili tukej ustvar potres na Japonskem... Citiraj Kjer smreka se vijuga nad spenjeno vodo, gugalnico vrag guga s porasceno roko.Hahlja se in jo niha naprej, nazaj, nazaj, naprej, se deska zvija, skripa, napeto vrv pomika in drgne ob grce vej.Zateglo deska stoce opisujoc svoj lok, vrag hrope, se krohoce in grabi se za bok.Drzim se, mucim, zibam naprej, nazaj, nazaj, naprej, vrv grabim, se upogibam in svoj pogled umikam od vraga slej ko prej.Z neba nad temno smreko halja se nad menoj: >Se gugas, sin clovekov? Zdaj leti, vrag s teboj!<In v senci goste smreke cel roj vresci mi svoj >Rad gugas se, clovecek? Zdaj leti, vrag s teboj!<Vem deske vrag ne ustavi hitece sem in tja, dokler zamah po glavi ne zbije me na tla,dokler se ne predrgne konoplja cez in cez, dokler se ne povrne k meni moj svet cudes.Nad smreko, visje sinem in s celom padem v prah.Poganjaj, vrag, v visine, vse visje, visje...ah! Fjodor Sologub Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 dejansk nj bi bil poltergeist odsev nasih, ponavadi negativnih, potlacenih custev, ki se manifestirajo. poltergeist prevajajo v ropotajocega duha in v vecini primerov je nasilen. ne samo do tistega, ki ga je 'ustvaril', ampak tudi do ostalih, ki pridejo v stik z njim. tko, da nc se duhov bat. poltergeist je tist k je nevarn. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 How do you boo? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Se človeku sploh lahko nekaj zgodi, kar vnaprej zanika? Jaz o duhovih nisem nikoli posebaj razmišljala in vedno sem imela odpor do klicanja duhov v kakršne koli namene. Velikokrat sem razmislila vse od začetka do konca preden sem zadevi rekla dogodek in ne sanje, opisala pa sem ga samo zato, ker se vedno govori o kakšni grozeči, neprijetni ali celo uničevalski izkušnji. Očitno ni vedno tako, samo to sem želela povedati. Kar se pa tiče obstoja ali ne obstoja teh zadev, je tudi zame nekoč obstajalo samo to, česar sem se lahko dotaknila. Svoje mnenje sem spremenila na podlagi osebnih izkušenj in izkušenj ljudi, ki jih osebno poznam. Danes je moj odnos do nerazumljenega - odnos spoštljive zadržanosti. Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Ima kdo izkušnje ali mi zna povedati za koga, ki se mu dogaja kaj podobnega?Začelo se je lani. Glasbeni stolp se sam od sebe prižiga in ugaša, CD-je sam obrača, odpira vratca ... vsake toliko se splaši. Ene parkrat se je zgodilo ponoči, da me je vrglo v luft, ker je začela glasba igrat. Potem sem ga začela sklapljat iz elektrike.Prav res strašljivo je bilo. Mislila sem, da gre za kakšen stik v elektroniki. Potem je pa kar naenkrat tole ponehalo. In zadnjič se doma pri kosilu ravno o tem pogovarjamo in rečem: Zdaj pa dela uredu, nič ni ... ne vem kaj je bilo. in potem še isti večer, spet ponori .... Cd-ji ven, noter, glasba naglas, potiho ... Mislim, če bi mi kdo to govoril, ne vem če bi verjela, tkole pa ... ne vem ali se mi meša ali kaj hudiča je to. a dela na daljinca? Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Mystica, kako pogosto se pa to dogaja? Vsak dan, 1x na teden? Na mesec? Mhm, mogoče muc pritiska na daljinca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 jaje možno da reagira na sosedovega? Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Ima kdo izkušnje ali mi zna povedati za koga, ki se mu dogaja kaj podobnega?Začelo se je lani. Glasbeni stolp se sam od sebe prižiga in ugaša, CD-je sam obrača, odpira vratca ... vsake toliko se splaši. Ene parkrat se je zgodilo ponoči, da me je vrglo v luft, ker je začela glasba igrat. Potem sem ga začela sklapljat iz elektrike.Prav res strašljivo je bilo. Mislila sem, da gre za kakšen stik v elektroniki. Potem je pa kar naenkrat tole ponehalo. In zadnjič se doma pri kosilu ravno o tem pogovarjamo in rečem: Zdaj pa dela uredu, nič ni ... ne vem kaj je bilo. in potem še isti večer, spet ponori .... Cd-ji ven, noter, glasba naglas, potiho ... Mislim, če bi mi kdo to govoril, ne vem če bi verjela, tkole pa ... ne vem ali se mi meša ali kaj hudiča je to. ma po mojem ni neki bav-bav... sam mam izkušnjo z lampo. si namontiram na nočni omarc fajn super-truper lampico za večerna branja, všravfam ono varčno žarnico in vse je bp. potem pa enkrat sredi noči iz neznanega razloga z roko primem lampo in zasveti. ampak ne mal... kar "ornk". ko spustim pa spet ugasne in tko naprej. kao free energy pol sem pa šteker zamenu... nekako sem moral bit ozemljitev in je curljal tok... čeprav čist jasno mi še vseeno ni... če bi bil duhec, bi pršu in bi reku... BU Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 no vidiš... in pol je gut... magnetika, furijeve transformacije ... kaj veš kaj za hudiča je. ampak kakšen duhec bi to lahko delu s kabli al pa brez... tko, da kar sladko pančki raj Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Ima kdo izkušnje ali mi zna povedati za koga, ki se mu dogaja kaj podobnega?Začelo se je lani. Glasbeni stolp se sam od sebe prižiga in ugaša, CD-je sam obrača, odpira vratca ... vsake toliko se splaši. Ene parkrat se je zgodilo ponoči, da me je vrglo v luft, ker je začela glasba igrat. Potem sem ga začela sklapljat iz elektrike.Prav res strašljivo je bilo. Mislila sem, da gre za kakšen stik v elektroniki. Potem je pa kar naenkrat tole ponehalo. In zadnjič se doma pri kosilu ravno o tem pogovarjamo in rečem: Zdaj pa dela uredu, nič ni ... ne vem kaj je bilo. in potem še isti večer, spet ponori .... Cd-ji ven, noter, glasba naglas, potiho ... Mislim, če bi mi kdo to govoril, ne vem če bi verjela, tkole pa ... ne vem ali se mi meša ali kaj hudiča je to. pokojni DJ! Kaj pa vrti? Ne, brez heca! Verjamem, da mora bit grozno. Men se je že velik podobnih zadev zgodilo in v obstoj duhov sem stoprocentna. Ampak poskušam živet z njimi v simbiozi. Pač tok je, sej je za vse dost prostora...Jst bi na tvojem mestu najprej nesla stolp na servis, če ne pomaga se poskusi z DJem razumno pogovort , če ne uboga pa spet ponoč izštekej. Bo unpluget Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Men tole diši po duhovih, ampak tako slab pa spet ni, ker ti ne vrti Avsenikov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 hm...duhovi...........nism mela nobenga srečanja z njimi, tako, da ne morem nič povedati o njih...gledala pa sem oddaje o njih, samo v 99% so ugotovili, da je bilo lažno, da so ljudje videli duhove,ker so nekaj videli ali začutili in so mislili, da so duhovi, vendar je bil nek odraz energije, neka fizika, neka utrujenost...dost je teh faktorjev.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.