skokica 10. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2007 Ok samo potem je tukej se zmer vprasanje kako ustvarimo taksne energije npr. poltergeist. Ne gre se za to da to zanikamo, ampak da to cutimo, sej ce ne bi vedl da smo, nas ne bi blo... puf...Men se se zmer zdi, da je boljs, da se zavedam sil, kokr so duhovi kokr pa da jih zanikam kot vecina, pa ceprav mi porajajo strah... Ker ce vem da so se zavedam sile vec...Ze tko se premal zavedamo...Sej potem so se dobre sile... vile, skrati, itd... Citiraj Kjer smreka se vijuga nad spenjeno vodo, gugalnico vrag guga s porasceno roko.Hahlja se in jo niha naprej, nazaj, nazaj, naprej, se deska zvija, skripa, napeto vrv pomika in drgne ob grce vej.Zateglo deska stoce opisujoc svoj lok, vrag hrope, se krohoce in grabi se za bok.Drzim se, mucim, zibam naprej, nazaj, nazaj, naprej, vrv grabim, se upogibam in svoj pogled umikam od vraga slej ko prej.Z neba nad temno smreko halja se nad menoj: >Se gugas, sin clovekov? Zdaj leti, vrag s teboj!<In v senci goste smreke cel roj vresci mi svoj >Rad gugas se, clovecek? Zdaj leti, vrag s teboj!<Vem deske vrag ne ustavi hitece sem in tja, dokler zamah po glavi ne zbije me na tla,dokler se ne predrgne konoplja cez in cez, dokler se ne povrne k meni moj svet cudes.Nad smreko, visje sinem in s celom padem v prah.Poganjaj, vrag, v visine, vse visje, visje...ah! Fjodor Sologub Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 ena taka hecna zadeva k sicer ne pase sm, ampak...k smo glih pr dokazovanju 'cudnih' pojavov: znanstveniki so ugotovl, da tist folk k ma veckat ksn deja vu, bo baje trpel za shizofrenijo poznej. mal se mi tle en uprasane poraja: a tist k ni biu pod uplivom ktergakol zunanga dejavnka k dokaze, da majo duhovi racionalno razlago-a je zmesan? Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kenia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Če kdo temu mau bol verjame pa če koga zanima še is psihološke strani si mogoče lahko preberete knjigi potovanje duš in usoda duš. tko govor kako se prek hipnoze lahku ludje spominjajo prejšnjih življenj, čes se potrjuje reinkarnacija duše, zapisani so tut pogovori hipnotizeranga človeka. zdej ne vem kok bi to blo res, ampak mogoče se bom enga dneva dala tut js hipnotizerat, da mal vidm kko to gre... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 jst sm mal brala o reinkarnaciji in prejsnih lajfih. pa tist okol hipnoze (temu pravjo regresija). baje da se ni dobr podajat u to, ce nimas profi hipnotizerja. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alien_špela 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 duhovi...definitivno so!!!!!!!!!!!!!!!!! jest k sm bla stara 9 let pa sm bla pr teti so se kr urata ponoc odpirala, sm misla de je moja sestricna ampak ni blo nobenga res...kluka dol vrata se odprejo-zaprejo kluka gor pa sestricna k je bla na balkonu zaklenena u stanvane tko gre na balkon kadit se vrata zaprejo, pa niso u izi za zapret mors fejst tisto posebno kluko dviknt...kr ni nvkaj lahko...cel dan je bla na balkonu pa se zaklenla se je u sanvane tko de je mogu pol klucavnicar udret...POL NJ PA GDO RECE DE DUHOV NI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Na dan ko je umrl eden dobrih prijateljev sem še preden je novica prišla do mene iz neznanega razloga začel peti Lep dan za smrt od Nietov. Skeri, škoda da si nisem zapomnil ure.Prijateljica je pa na dan preden se je hotela poslovit od umirajoče tete dobila klic, a se ni noben javil. In v cajtu ko je dobila klic je teta umrla. Enkrat je ista prijateljica slišala tudi glas in enkrat jasno videla umrlo osebo. Ker ne laže pogosto in se ne zadeva ji veramem. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Spet!Mater no. :OO!:To te izsiljuje, da bi ga s sabo vzele v London. Reč mu, da NEMA. Če mu pa kej ni prov, nej pride pa k men špilat, bo vidu, da z mano ni šale. Reč mu, da nej prosim gre....mogoče bo pa pomagalo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Ok, očitno sem ena redkih, ki nikoli ni imela nobenih, prav nobenih izkušenj z duhovi. Najbrž se me izogibajo . Lepo bi bilo imeti kakšnega posvojenega domačega duhca . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Spet!Mater no. :OO!:kr čez okno ven ga vrž,pa naj zunaj dela kraval, če si upa, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 po moje nisi čisto nič zamudila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Ok, očitno sem ena redkih, ki nikoli ni imela nobenih, prav nobenih izkušenj z duhovi. Najbrž se me izogibajo . Lepo bi bilo imeti kakšnega posvojenega domačega duhca . O Boudika, dobrodošla Ej, ne si glih preveč želet kakšnga Kasprčka, ker zna bit sila neprijetna že njegova duhovna prisotnost, kaj šele materialna, če se mu glih slučajno rata materializirat. Evo, jst sem bil navajen nanj, mislm, da je priropotal, da je zganjal kraval okol mene, ostale prisotne pa je grozn motil, sploh, ker ko se je pojavil, si ga lahko ma dobesedno zavohal, tko, po kolmu je zadišal al pa zasmrdel. Ti, enkrat, ko smo sedeli na balkonu, se mi je spet zazdel, da se bo pojavil, tko, z ropotom in vonjem, kot ponavadi, vendar me je presenetil. Tudi ostale.Ko sem pričakoval, da bo zaropotal s svojim značilnim "rrrrooooaaarrrr", se je miško oglasil z zanj zelo neznačilnim "ppprrrrčččč". Pa to bi še nekako dokaj lagodno sprejel, če ne bi zaznal njegovo zelo fizično prisotnost, ki pa me je nemalo presenetila, ker se je to zgodilo prvič. Ravno sem želel vzhičeno sporočiti prisotnim, da se je zgodil čudež /materializacija duha je kr čudež a ne/, ko smo vsi zavohali tako močan smrad, da mi je skrivilo kazalce na uri, listje limonovca je porumenelo in odpadlo, maček Majkl je pa pobegnil in ko se je po treh dneh vrnil, je bil potreben psihoterapevtskega tretmaja, ker je kazal očitne znake depresije. Srotek a ne.Aja, kako da se je manifestirala njegova materializacija? Polne hlače sem ga imel. Če bi ne vedel, da je to materializacija duha, bi bil skoraj prepričan, da sem se usral in to mehko, kar kaže, da mu materializiranje še ne gre čisto dobro, mislm, ni mu ratal doseč trdno agregatno stanje, pač pa tko no, nekaj med tekočim in malo manj tekočim. Vsi prisotni so me zmerjali, da sem prasec, men pa sploh ni jasno zakaj. Če je že kdo prasec, je to duh, mislm, kva se pa gre tko nemarno materializirat, a ne. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 o šit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Vsi prisotni so me zmerjali, da sem prasec, men pa sploh ni jasno zakaj. Če je že kdo prasec, je to duh, mislm, kva se pa gre tko nemarno materializirat, a ne. butl O hvala, da si me tako nasmejal. To je bila pa proza, vredna Svetlane Makarovič. The best . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Vsi prisotni so me zmerjali, da sem prasec, men pa sploh ni jasno zakaj. Če je že kdo prasec, je to duh, mislm, kva se pa gre tko nemarno materializirat, a ne. butl zakaj se pa delaš tako nedolžnega? kanaliziral si duhca vendarle ti Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Če nežno reče BU mu jaz dovolim prespat Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 saj to je to...nič ne nuca samo kave ne prinese zjutraj v posteljo Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 nikoli pa ne smrčijo nimajo slabega zadaha iz ust :xx!: živahni pa že morjo bit Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 ja, ja vidim, da ti tut nisi tako nedolžnaočitno tut kakega v postlo spustiš, če veš kako dišijo Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 pri neki drugi temi sem zasledila, da se o teh rečeh ne govori na glas slišim Pankrte: spoštujem vsako avtoriteto laično ali sveto Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 sem že bila v skrbeh, da sem te razjezila Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 čist moj tip...ti in duhec Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.